Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

torex

Здравейте на юбилейното издание на Клетката - номер 30! След като в предното издание гост ни беше легендарния G, сега ще се запознаем по-подробно и с неговия авер torex ;).

1. Здравей, torex. Ти си един от най-големите ветерани във форума, така че не мога да не те попитам как откри bWc на времето. Беше ли и в предишния форум?

- Ами помня ли вече, става въпрос вече за доста години назад, но имам някакъв бегъл спомен, че ме изби един ден носталгия за кеча и реших да се разровя да видя има ли нещо и в България на тази тема. Вече не помня как точно го открих форума, но мисля, че беше през някаква търсачка ала Google. Колкото до въпроса дали съм бил в предишния форум, да мисля че бях точно към края му. Но там и едно мнение не съм написал. Музата определено ми дойде с новия форум, но за съжаление трая твърде кратко 1-2 години. След това ме натегна някакъв мързел, а и свободното ми време стана по-малко и от тогава не съм чак толкова активен в писането на постове. Иначе във форума съм редовен влизам всеки ден, чета мнения, но за писането яко ме мързи :D

2. Коя година си роден, как се казваш и в кой град живееш?

- Ами 86 набор съм, казвам се Иван и живея в гр. Хасково. :)

3. Кой ти е любимият кечист и защо? Спомням си, че преди стоя около 3-4 години с един и същ аватар - на Captain Charisma, обърнат с гръб към камерата. Да не би да е Christian?

- Относно аватара, да голям фен съм на Крисчън, но не е любимия ми кечист, просто както споменах по-горе съм голям мързел и ме мързеше да го сменя лол. Иначе през годините съм имал доста фаворити, но друг като Big Sexy просто няма. Просто за мен Nash съчетава всички качества, които са необходими на един кечист за да стане стабилен МЕ материал. Бълва от харизма, има размерите, и имаше прилични умения на ринга. Също да не говорим, че е бил в групировката променила представите ни за кеч завинаги – nWo.

4. Отново ще те питам за "миналото". Помня, че изчезна от форума за доста дълго време - сигурно 2-3 години. Бяхме те отписали вече. Какво те накара да се завърнеш?

- Е точно 2-3 години не са били, най-много да е била една година. Ами просто тотално бях изгубил интерес към кеча и нямаше смисъл повече за мен да посещавам форума. След това интересът ми се възобнови завърнах се във форума и от тогава не мога да го изоставя :P

5. В момента ли гледаш повече кеч или в зората на bWc гледаше повече? Какъв кеч следиш, междувпрочем?

- Определено в началото гледах доста повече кеч. Помня, че по едно време бях доста зарибен и гледах почти всичко що годе става за гледане – WWE, TNA, ROH, Some Japan shit, Lucha Libre. Абе общо взето почти всичко което си заслужаваше го гледах. Но явно с течение на времето съм изгубил интерес. И в момента гледам само TNA, което ни отвежда на следващия въпрос.

6. Май си фен на TNA, а? Поне като гледам подписа ти. С какво тази федерация те впечатли навремето и какво те накара да я следиш?

- Еми да голям фен съм на TNA, следя е някъде от началото на 2005та година. Като от тогава няколко пъти съм губил интерес към компанията и съм спирал да я следя, но това е било за мн кратък период от сорта на 2-3 месеца. Тогава компанията точно беше започнала да набира сила и да се разраства и ме привлече с това като един вид алтернатива на WWE. Аз попринцип винаги съм търсел различното от комерсиалното, попринцип не само с кеча съм така, тъй че нормално да започна да следя и TNA. В последствие федерацията доста ми се издигна в очите с иновативните си идей и ето 5 години по късно макар да не следя никакъв друг кеч, нея още я следя. Като в момента макар и много хора да са против Hogan/Bischoff ерата, истината е че Hogan draws, а Bischoff е гений относно бизнеса. Така, че TNA са много по-добре сега и компанията е в добри ръце. Вярно е има неща, които и на мен в момента не ми се харесват, но на първо време ще е така, и както казва Bischoff: controversy creates cash, което е много правилно и е доказано, че работи.

7. Ако можеш да се срещнеш на живо с един кечист и да поговорите за каквото искате в продължение на час-два, кой би бил той? Ами ако имаше възможност да се срещнеш с някоя Diva, коя би била тя?

Ами доста труден въпрос ми задаваш тука, тъй като никога не съм мислил за това, но може би Shawn Michaels, за да разберем най-накрая истината за Montreal screwjob :D. А за diva с удоволствие бих се усамотил с Lita за час – два. :wub:

8. Какво липсва на съвременният кеч, за да бъде фурора, който беше преди да речем 10-12 години?

- На първо място добрия booking? Не може като истроийте ти не струват и се развиват абсолютно без логика да очакваш някой да следи помията. Не може 2-3 месеца след като А е имал груб fued с B, те да са първи приятели и да се борят срещу новия лош C. На второ място образите на кечистите. Да вземем WWE с какво се отличават новите звезди – Cody Rhodes, Ted DiBiase, Randy Orton = тризнаци? Не може когато една звезда няма култов образ да drawn-e публика. Съответно не може да стане и звезда от нея от ранга на Остин, Роки. Трето място PG-ерата. Друго си беше през attitude era-та. Самия кеч е груб спорт и като в него няма псувни, кръв, еротика е нормално да си загуби аудиторията. Колкото до TNA и тяхното We are wrestling. Да това е правилния ход, но те просто нямат аудиторията на WWE, за да настане бум в кеча.

9. В предното издание на "Клетката" гост беше твоят брадър G. Така че не мога да не те попитам какво е мнението ти за BOD? Имате ли интересни планове, с които да взривите телевизорите?

- BOD 4 Life brother! Това е най-легендарния отбор в е-феда ти и макар в последното шоу да си имахме проблеми в теама, вкарани от големия лош интригант Lord Vichix ние ще се сдружим отново и ще победим злото във федерацията :D

Btw следете е-феда хора заслужава си. Radox не се труди за тоя дето духа.

10. Обещай, че ще влизаш по често в bWc!!!

- Еми от това, колко по често да влизам, както казах в началото аз влизам почти всеки ден във форума, но ме мързи да пиша коментари. Така че аз съм си във форума достатъчно време, просто не мога да обещая, че ще пиша повечко коментари, тъй като явно мързела е по-силен от мене. :D

П.С. Чао и до нови срещи, надявам се да ви е било приятно четиво.

35izpu1.jpg

Link to comment

Госта е един от читавите потребители тук,но това издание се получи слабо основно по вина на водещия.Въпросите с излючение на въпрос номер 8 бяха много скучни и безсмислени.

Edited by HEIDENREICH

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...