Jump to content

WWE Diary


Recommended Posts

WWE Diary

*Само мъжете, защото немога да водя женски мачове*

Roster:

RAW

Big Dick Johnson

Big Show

Carlito

Chavo Guerrero

Chris Masters

Cody Rhodes

Evan Bourne

Hornswoggle

Jack Swagger

Jerry Lawler

John Cena

Justin Roberts

Kofi Kingston

Mark Henry

Michael Cole

Mr. McMahon

MVP

Primo

Randy Orton

Santino Marella

Shawn Michaels

Sheamus

Ted DiBiase

The Miz

Triple H

Mr. Anderson

SmackDown!

Batista

Charlie Haas

Chris Jericho

CM Punk

Curt Hawkins

David Hart Smith

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Edge

Finlay

Jim Ross

Jimmy Wang Yang

John Morrison

JTG

Kane

Kung Fu Naki

Luke Gallows

Matt Hardy

Matt Striker

Mike Knox

R-Truth

Rey Mysterio

Shad

Slam Master J

The Great Khali

Theodore Long

Todd Grisham

Tony Chimel

Tyson Kidd

Undertaker

ECW

Abraham Washington

Byron Saxton

Caylen Croft

Christian

Ezekiel Jackson

Goldust

Gregory Helms

Josh Mathews

Shelton Benjamin

The Hurricane

Tony Atlas

Trent Barreta

Tyler Reks

Vance Archer

Vladimir Kozlov

William Regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

Champions of RAW:

WWE Champion - Sheamus

United States Champion - The Miz

Unfied Tag Team Champions - The Miz & Big Show

Champions of SmackDown!:

World Heavyweight Champion - The Undertaker

Intercontinental Champion - Drew McIntyre

Champions of ECW:

ECW Champion - Christian

~~~

Шоутата ще са в събота или неделя.

  • Upvote 2

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

Exclusive News!

- Скоутове на WWE са следяли играта на Eric Young.. Повече подробности няма!

- Mr. McMahon е заявил на press-conference, че в най-скоро време ще доведе няколко млади и надежди играчи, които да подпомогнат на федерацията.

- Mark Henry e претърпял катастрофа, като се е наранил и ще отсъства за неопределени дни. Информация за нараняванията на Mark Henry няма за момента.

- Mr. Anderson, който няма договор с TNA е потърсил WWE и май ще иска да подписва със самата федерация (WWE). Но тази информация не е потвърдена!

- Vince McMahon също е заявил, че ще ни очаква хубаво шоу СКОРО!

- Shelton Benjamin е поискал мач срещу Christian за титлата му, но Vince e отказал.. И е имало лек скандал между двамата.

Edited by mzsphere1
  • Upvote 2

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

RAW!

Започва RAW! Този RAW ще се проведе в Detroy City.

INTRO!

-----------------------------------------------------------------------------------

Това шоу започва сега!

TITANTRON!

WTF?! Това е titantron-а на Ренди Ортън. Ето го и него. Той се появява изневиделица в началото на шоуто. Той върви в началото на рампата и изведнъж се спира и се усмихва мазно(негов стил). След което прави своя таунт и зад него изхвърчат искри навсякъде. Randy продължава да върви самоуверено с неговия мазен поглед и усмивка всякаш казват "Аз съм нещо повече от вас всички." . Сега Ренди започва бавно да се качва на ринга и след като нацяло се качва, влиза и прави своя trademark. После господин "надувка" взима микрофон от annoucer-а и започва да говори:

*Но тъкмо да си отвори устата да говори, публиката започва да го освирква*

"Здравейте! (Яко хийт) Имам няколко думи да кажа тази вечер. Първо Вие всички сте много по доло от мен! Това го запомнете! (ОТНОВО МОЩНО ХИЙТ) Изобщо всички в тази зала и навсякъде сте по-долу от мен! Всеки мога да победя, всеки да строша.. Защото вие мърши не сте нищо. Истинския крал е на ринга защото АЗ..."

TITANTRON!

КАКВО?! Винс МакМейън прекъсна самохвалния изказ на "Mister RKO". Той върви, мятайки ръце към ринга с микрофон, но точно преди да стигне до ринга се спира и започва да talk:

"Хаха. Ти наистина ли си мислиш, че си най-великия Ренди? (Ренди прави очудваща физиономия) Скъпи ми самонадут егойстичен Ренди Ортън. Щом се мислиш за най великия в този спорт. Днес в ME мач ще се изправиш срещу 'The Game' Triple H !!!"

След тези думи МакМейан напуска с доволна усмивка, а Ренди гледа учудено и се побърква от яд..

-----------------------------------------------------------------------------------

Evan Bourne vs. Carlito(Contender No 1 for US Title)

TITANTRON!

Evan Bourne върви бавно по рампата с типичното за него весело и усмихнато изражение. След което с помоща на въжетата се качва на ринга сваля си хубавата тениска и е хвърля към публиката, като започва да загрява във въжетата..

TITANTRON!

Това е Carlito. Той върви с ябълка в ръка и с радосно лице. Той бавно върви по рампата и започва да обиа ръцете на феновете си, като дава ябълката на някакво хлапе. После се качва при Зиглър и погледа му не се отделя от "Call me Perfection".

MATCH START!

Отначало и двамата се вкопчват в бой с погледи, като не отделят поглед един от друг и се предвижват бавно един към друг.. Като най-накрая не се вкопчват в захват с ръцете.. Evan Bourne успява да избута Карлито до ъгъла, където там продължава да го натиска силно с ръцете си в главата му.. след секунди съдията разделя Evan Bourne от Карлито. Карлито започва да убижда Bourne и накрая му забива силен Ear Slap. Докато Evan Bourne е замаян Карлито бързо го рита в корема и го заключва в силен headlock. След малко Evan Bourne успява да се измъкне, като засили Карлито във въжетата, но Карлито се опитва да отнесе главата на Evan Bourne с Clothesline, но Bourne се навежда и отнася Карлито с Forearm Smash. Докато Карлито лежи и бавно се изправя Evan Bourne се подпира на въжетата за да си отдъхне и когато Карлито почти се е изправил Evan Bourne отива до него, но бива повален с Arm Drag, но бързо се изправя и бива повален от Running Arm Drag! Страхотни движения от страна на Карибеца. Той бързо се качва на 3то въже и започва да дебне Evan Bourne като Лисица и когато той се изправя бива отнесе от Double Axe Handle Опит за туш 1..2.. Evan Bourne Kicks Out! Карлито бързо забива няколко крака на Evan Bourne последвани от Knee Stomp и DDT! Нямаме опит за туш в този момент! Карлито заключва на Evan Bourne Headlock Takedown. Но опиритоста на Evan Bourne му позволява да изтреля Карлито във въжетата и с Dropkick в краката го оплита във въжетата. Докато Карлито е там Evan Bourne се осъзнава и бесен хваща Карибеца за главата и това е DDT! Карлито нарани гадно главата си.. След което AirBourne се качва бързо на 3то въже скача и.. Shooting Star Press!!!

mattsydalshootingstarpressow5.gif

Покриване 1..2..3! YES! Bourne е претендент за US титлата!

Winner: Evan Bourne via pinfall @ 4:04

-----------------------------------------------------------------------------------

Тод Кришъм догонва Evan Bourne, който е на път за съблекалните, държейки се за главата си, заради мача си с Карлито. Най-накрая той го догонва и започва да говори:

"Почакай Bourne!"

Evan Bourne се обръща очудено към Тод.

Тод: "Извинявай, Evan.. но искам да те питам няколко въпроса. Така искам да те питам как се чувстваш след тази победа и дали ще успееш да вземеш златото от Тhe Miz..?"

Evan Bourne: "Здравей Тод. Първо да ти кажа как се чувствам, а? Еми чувствам се както никога досега. Макар че имам болки в главата аз съм много щастлив от факта, че съм претендент за US Титлата.. и за втория въпрос. Така мисля да изляза и да победя самохвалеца Миз. Така както направих с Карибеца"

След тези думи Evan Bourne се отправя към съблекалните!

-----------------------------------------------------------------------------------

Big Show vs. MVP

TITANTRON!

Big Show се показва на рампата. Върви малко и прави своя таунт с ръката и зад него изхвърчат големи изкри. След което той върви бавно по рампата и се качва във ринга прескачайки 3то въже. Там прави отново таунта си и зачаква своя видимо по-слаб опонент.

TITANTRON!

И втори излиза противника на The Big Show - MVP. Сега той се подава на рампата и прави своя впечатляващ таунт с рацете, като при завършека на самия таунт ги разперва. След което MVP започва бавно да върви по рампата, като не отделя погледа си от The Big Show! После се качва на ринга и започва да чака ринга, неотделяйки поглед от The Big Show

MATCH START!

Гонгът е бит! Като двамата непрестанно се гледат. Докато накрая Голямото Шоу не започва да се смее гледайки МВП и да започва да го обижда, че е много по-слаб от него. При това МВП се изнервя до краен предел и решава да нападне Грамадата, като го залива от серия от леви и десни удъри в главата на The Big Show! Сега след тази серия МВП се опитва да забоде големия си претендент в ъгъла, но не успява даже и малко да помръдне Big Show, а точно обратното Грамадата забожда MVP в ъгъла и се опитва да го сплеска с Stinger Splash, но МВП се отръпва и Голямото Шоу се забива право в металния кол! МВП без да се бави забожда няколко удъра в главата на Грамадата последвани от Low Dropkick с цел да повали видимо по-големия от него Грамадата, но той само леко залита, но МВП прави още един Low Dropkick и така поваля Грамадата на колене и от там му забожда Knee Strikes, като Голямото Шоу е вече нацяло повалено. МВП обаче пробва безполезен опит за туш, като Грамадата буквално си го хвърля. И след време той се изправя, а МВП започва да го налага и го заключва в Headlock, като Грамадата се измъква и засилва МВП във въжетата, като МВП му забожда Running big boot, но Голямото Шоу само залита и за да демонстрира своята сила отнася главата на MVP със своя Big boot. Следват няколко Elbow drop-а и МВП бива изправен, като грамата опитва Задушаващо тръшване,но МВП му забива няколко лакетя в главата и се засилва във въжетата но........... БУМ! Този път Грамадата успя да забоде Задушаващо тръшване!

2qnxuue.gif

Опит за туш 1..2..3..! Грамадата размаза MVP!

Winner: Big Show via pinfall @ 5:11

-----------------------------------------------------------------------------------

Тод и Ренди Ортън започват да говорят преди неговия мач:

Тод: "Ренди ще успееш ли да се справиш с мача, който Винс ти постави. И той е не с кого да е, а със самия Triple H!"

Ренди: "Така Тод.. Ще си призная наистина Винс ме изненада с това негово излизане и давайки ми мач срещу Играта. Но Тод запомни аз съм най-добрия в този спорт! Ще победя всеки, защото аз заслужавам най-много титлата а не този бях тъпанар Шеймъс! Аз превъзхождам всеки от този ростер в тази федераци, а й където и да било, защото аз съм.."

В същото време XXX дочул това случайно и се намесва, като бута Ренди и му забожда няколко Big Pounches и Ренди пада, а няколко ухранители ги разтървават!

-----------------------------------------------------------------------------------

МЕ: Triple H vs. Randy Orton

TITANTRON!

Часът на истината настъпи, дами и господа! Играта излиза с типичното за него шишенце с вода и бавно пристъпва към ринга облян с вода! След като наближава ринга той го излгежда и отива отстрани, като се качва на ринга, но не влиза вътре в самия ринг, а застава от външната страна на въжетата, отпийва малко вода от шишето и го хвърля, след което прави своя таунт, като плюе вода. Влиза в ринга и зачаква своя опонент.

TITANTRON!

Това е titantron-а на Ренди Ортън. Ето го и него. Той се появява тук тази вечер. Той върви в началото на рампата и изведнъж се спира и се усмихва мазно(негов стил). След което прави своя таунт и зад него изхвърчат искри навсякъде. Randy продължава да върви самоуверено и леко оплашено с неговия мазен поглед и усмивка. Сега Ренди започва бавно да се качва на ринга и след като нацяло се качва, влиза и прави своя trademark.

MATCH START!

Гонгът бие, а двамата претенденти без да се бавят се нахвърлят един в друг в силен захват, като по напомпения Triple H надделява на Ренди и го избутва във въжетата, като опитва Clothesline, но Ренди се навежда засилва се отново във въжетата и забожда Dropkick право във гърдите на Хиксовете. Играта бързо се изправя но отново бива отнесен от Dropkick, последван от опит за туш 1..2.. повдигане без проблем от страна на "Тhe Game" ! Randy Orton и Triple H вече са на крака, като Ренди успява да вземе надмощие със силен Full nelson slam последван от headlock. Но издръзливостта на Играта успяват да го спасят в тази ситуация, като контрира със засилване във въжета и от там отнесва главата на Ренди със Facebreaker knee smash............ Следва опит за туш 1..2.. НЕ! Randy си надига рамото, дами и господа! Сега играта забожда няколко удъра в главата на Ренди и го вдига за косата му и го засилва във въжетата, като се опитва да го повали с Backdrop, но Ортън забожда боруша се в навелия се ХХХ! И го отнася с Rope hung DDT. След което Редни заключва Camel Clutch. След няколко минути захвата все още е в сила, но Трите Х-са успява да се добере до въжетата най-сетне. След като Triple H успява да се освободи Randy се изправя и започва да дебне Triple H да се изправи.. и когато той го прави Ренди бързо прави опит за RKO, но Играта го бута надоло и Ренди забожда гърба си в ринга.. След което ХХХ изправя Ренди, засилва го бързо във въжетата и му прилага онищонижителен Spinebuster.. След което Играта се готви за Pedigree той хваща Ренди, и тъкмо да го разбие със своя финишер се чува музиката на Шон Майкълс..

TITANTRON!

Шон се отправя към ринга, като точно до ринга започва да обижда ХХХ и той пуска Ренди на земята и започва да крещи ядосано и двамата да си раздават обиди, а през това време Ренди се е изправил и когато Играта се обръща.. Оуу RKO!!!

4uypijp.gif

Покриване 1..2..3..! ДА, ДА, ДА! Ренди успя чрез намеса да открадне победата на Играта под носа му!

Winner: Randy Orton via pinfall @ 6:23

Сега Ренди започва да дебне бавно ХХХ да се надигне леко за да му забоде своя омъртвяващ финишер - Running punt to an opponent's head! Ооо НЕ! Играта леко се надига, а Ренди се подготвя. Сега Ренди се засилва към Играта, НО НЕЕЕ.. Какво ?! Шон се намесе и Ренди в движение отнесе Sweet Chin Music !!! ..

47c2fd2658.gif

Шон напуска залата, а Трите Х-са и Ренди лежат омъртвени на земята..

-----------------------------------------------------------------------------------

Сега тъкмо да се дава край на шоуто се чува нечия музика?! ..

TITANTRON!

КАКВО ЗА БОГА СТАВА ТУК?! WHAT? WHAT? Това е Mr. Anderson, какво за Бога прави той тук.. ?

7667aeb70f2b.gif

Mr. Anderson: "Липсвах Ви нали? (Публиката яко се кефи!) Знам, знам, че ви липсвах.. Липсвах и на всички в тази федерация. Защото аз правех шоуто! Защото аз съм шоумена! Да, точно така.. Да бъда кратък - АЗ ОТНОВО СЪМ ТУК, ЗА ДА РАЗБИЯ ВСИЧКИ, ЗАЩОТО АЗ СЪМ - MISTEEEEEEEEEEEEEER ANNNNDEEEEEEERSOOOOOOOON!! ANDEEEERSOOOOON"

c0210ba7c65e.gif

След което Андерсън мазно напуска! Изглежда той е подписал с федерацията и ще играе в RAW!

THE END!

Edited by mzsphere1
  • Upvote 3

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

Добро начално шоу,сегментите бяха добре описани и се чете лесно.Ще се следи!

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...