Jump to content

NJPW - мачове за 4 януари 2006 обявени!


nWoHulkster

Recommended Posts

Това по традидиция е най-голямото шоу на NJPW за годината (ако искате го наричайте и "Японската WrestleMania") и тази година се очертава СТРАХОТНО, а дори още не са обявени всички мачове! "Прераждането" на New Japan Pro Wrestling продължава с пълна сила!

1. Tatsumi Fujinami, X, X, X & X vs. Riki Choshu, X, X, X & X

2. Masahiro Chono & Hiroyoshi Tenzan vs. Takao Omori & Shiro Koshinaka

3. Koji Kanemoto vs. Shinjiro Otani

4. Yuji Nagata vs. Kazunari Murakami

5. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata

6. Shinsuke Nakamura vs. Kohei Sato

7. IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Kazuyuki Fujita

* в последствие от New Japan ще добавят още 4 мача към шоуто!

______________________________________________________

Най-хубавоте във случая е, че от федерацията обявиха мачовете месец и половина по-рано, което е голям плюс. Ето сега коментарите ми за отделните мачове:

= Tatsumi Fujinami, X, X, X & X vs. Riki Choshu, X, X, X & X - не мисля, че има кой знае какво значение кои ще са останалите кечисти, тъй като по принцип такива мачове са забавни

= Masahiro Chono & Hiroyoshi Tenzan vs. Takao Omori & Shiro Koshinaka - ей това сега е много интересно. Takoa Omori е една от главните звезди на 4-тата най-голяма федерация в Япония ZERO-ONE MAX и бивш кечист на AJPW & NOAH. Shiro Koshinaka e бивша голяма звезда на AJPW & NJPW като от 2-3 години насам не се е бил за New Japan. Към момента Shiro се бие често във втората най-голяма федерация в Япония: NOAH. Chono & Tenzan са може би най-успешния отбор в историята на New Japan и сегашните отборни шампиони на федерацията. Това мач със сигурност също ще бъде много интересен!

= Koji Kanemoto vs. Shinjiro Otani - две легенди на леката дивизия отнова се изправят една срещу друга! Ohtani по принцип вече се бие в тежката дивизия и е главна звезда в ZERO-ONE MAX, което прави мача още по-интересен. Възможно е това да е най-добрия мач за вечерта/MOTN.

= Yuji Nagata vs. Kazunari Murakami - Не съм запознат с Murakami, но знам, че е доста популярен в ММА. Сега е част от една нова известна японска федерация (BML) и в този мач той се бие в NJPW за първи път от 2002 насам! Nagata пък е една от главните звезди на New Japan. Очаквам stiffness!

= Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata - двама от тримата "Нови мускетари" един срещу друг! Преди една година Shibata се махна от New Japan и провали всичките огромни планове, които имаха за него. Сега той е тук отново, макар и за еднократно участие. Очаквам страхотен мач!

= Shinsuke Nakamura vs. Kohei Sato - главната млада звезда на New Japan срещу главната млада звезда на ZERO-ONE MAX. Сблъсък няма как да не е интересен!

= IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Kazuyuki Fujita - Леснар!!! Очаквам Леснар да мачка наред: първо очаквам да победи Yuji Nagata & Manabu Nakanishi през декември и после да премине през Fujita на това шоу. Леснар в момента е огромен феномен в Япония (всички в Япония говорят за него като за най-силния кечист на планетата ;)) и ако федерацията си изиграе добре картите той може да бъде нещото, което ще ги изкара от дупката, в която са.

Има още няколко ключови кечисти от NJPW, които нямат мач (Manabu Nakanishi, Jushin Liger, Tiger Mask, Black Tiger, Matt Morgan, Mark Jindrak, Scott Norton, Minoru, Yutaka Yoshie, Osamu Nishimura, etc), така че може да очакваме още интересни неща. Освен всичко друго още много имена от други федерации се споменават за това шоу, най-интересни, от които са: Kenzo Suzuki (който може и да suck-ваше в WWE, но обикновено в Япония и по-забавен за гледане както и много други кечисти) и кечисти от TNA, като най-много се говори за AJ Styles! А дано, ще кажа аз :)

Link to comment
Shawn_Michaels

Интересно :) ,задават се добри работи като цяло в кеча,а и сега и Япония ще ме очарова малко повече покрай Брок Леснър

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...