nWoHulkster Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Посещаемостта е добра за третата най-известна федерация в Япония (като казвам трета това не е точно така, защото има още 2-3, които на практика са по-известни в момента, но рядко имат шоута и затова ще кажем третата "нормална" японска кеч федерация в момента ). В Америка ROH не могат и да си мечтаят за толкова добра посещаемост, което веднага ви показва, че кеча в Япония дори и да е в ОГРОМНА криза, пак е много по-добре от този в САЩ . Като цяло, шоуто не се е приело добре в Япония, тъй като мачовете са били кратки и повечето са били WWE style мачове, което въобще не е комплимент . Ще гледам да кача някои от мачовете от това шоу... Прилагам и снимки, за да видите за какво иде реч. AJPW "THE UNCHAINED WORLD", 11/19/05 (PPV) Yoyogi National Stadium Gymnasium #2 5,800 Fans - Super No Vacancy Full House 1. Nobutaka Araya & Nobukazu Hirai beat Masanobu Fuchi & Shiori Asahi (6:27) when Araya used a powerbomb on Asahi. 2. Katsuhiko Nakajima & Taiji Ishimori beat Kaz Hayashi & Space Lone Wolf (9:03) when Ishimori used a high-speed huracanrana on Hayashi. 3. TAKA Michinoku , Taiyo Kea & Buchanan beat Arashi, AKIRA & Ryuji Hijikata (11:31) when Buchanan used an Iron bomb on Hijikata. 4. "brother" YASSHI Return Match: Kohei Suwama & Akira Raijin beat Shuji Kondo & "brother" YASSHI (2:56) when Suwama used an ankle hold on YASSHI. 5. Akebono beat Giant Bernard (7:37) with the 64. 6. Bubba Ray & D-Von beat Jamal & D-Lo Brown (10:21) when D-Von used an avalanche-style powerbomb on Brown. 7. Great Muta beat Great Ruta (12:06) with a moonsault press. 8. Triple Crown: Satoshi Kojima © beat Kensuke Sasaki (23:08) with a lariat (5th defense). И сега снимката, която РУЛИРА! The Great Muta & The Great Bono!!! Quote Link to comment
Radox Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Bubba Ray & D-Von beat Jamal & D-Lo Brown (10:21) when D-Von used an avalanche-style powerbomb on Brown. Ей тоя мач ми се вижда интересен. :) Quote Link to comment
P.i.M.P Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 жълтурковците ме кефят А кой е тоя момък в костюма с маската ?Кефи ме :) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted November 21, 2005 Author Share Posted November 21, 2005 Keiji Mutoh aka The Great Muta aka Kokushi Muso . И айде ако може без коментари от типа "жълтурковците". Ако не те познавах бих те помислил за расист или нещо сорта . Не е приятно . П.С. Свалих някои от мачовете, сега въпроса е да ги кача, което е по-трудното :) Quote Link to comment
rawhide Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Хм,изглежда любопитно.... Виждам и някои познати мутри,което значи че работата може и да е сериозна.... Стискаме палци Фил с качването... ;) Quote Link to comment
killerbab Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Лол... Никога не съм гледал кеч от тази федерация.Изглеждат интересни.Повечето са маскирани.Готино! А кой е този на първата снимка?Доста е позлатен... :blink: Quote Link to comment
nWoHulkster Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 Satoshi Kojima, The Triple Crown Champion и между другото най-стабилния шампион в кеча днес, смисъл че вече доста време са държи като шампион и има победи все срещу силни конкуренти :) Quote Link to comment
killerbab Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Satoshi Kojima' date=' The Triple Crown Champion и между другото най-стабилния шампион в кеча днес, смисъл че вече доста време са държи като шампион и има победи все срещу силни конкуренти [/quote']Браво на него,въпреки,че ми изглежда дребен в сравнение с другите. :) Quote Link to comment
totenkopf Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Keiji Mutoh aka The Great Muta aka Kokushi Muso . И айде ако може без коментари от типа "жълтурковците". Ако не те познавах бих те помислил за расист или нещо сорта . Не е приятно . П.С. Свалих някои от мачовете, сега въпроса е да ги кача, което е по-трудното Е хайде сега все едно,че не са жълти ;) Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
The Rock Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Phil може ли да дадеш линк откъдето можем да свалим цялото шоу. Quote Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер. [img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img] Link to comment
axl4o Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 интересно изглежда бих излгедал някой друг мач да видя за какво става дума :) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 Phil може ли да дадеш линк откъдето можем да свалим цялото шоу. Цялото го няма, качвам отделни мачове във медия форума. Оглеждай се :) Quote Link to comment
COLEMAN Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Цялото го няма, качвам отделни мачове във медия форума. Оглеждай се Има го вече в PWT. 1.85GB Quote Link to comment
nWoHulkster Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Мдам, някакъв МНОГО луд късмет е това . Мен лично цялото не ми трябва, точно каквото ми трябваше ми го качиха :P Quote Link to comment
Recommended Posts