Jump to content

WRESTLING GALAXY (G & Socki Ultimate Project)


Recommended Posts

.. Имало преди много време заможно американско семейство

Родил им се син, който за съжаление бил ням. Минали години и семейството решило да заведе синът на врачка, която да опита да помогне..

.. "В това дете се крие балансът между тъмнината и светлината" - казала тя! "След като има деца.. ТОЙ ЩЕ ПРОГОВОРИ!

Семейството не повярвало на нито думичка от виденията на врачката, но все пак търпеливо чакали..

Момчето пораснало и се оженило и му се родили две момченца.. извендъж за изненада на всички мъжът просто проговорил!!

Charles Fox

Единият син бил тъмнокос и тъмноок...

Bryan "Shadow" Fox (Socki)

...а другият светлокос със сини очи..

Steve "Lion" Fox (G)

На мъжът след време бил завещан огромен промоутърски бизнес от негови роднини.. и той изградил Wrestling империя докато децата му растяли.

Синовете му навършили пълнолетие и се записали в доджото за да работят за баща си! Лято след лято.. зима след зима.. забелязвало се, че синовете искали да зарадват баща си.. образувала се ненавист между двамата заради това кой е по-обичан, кой е по-силен.. кой е по-желан!

Синовете станали главни звезди в компанията на баща си след време и най-сетне се стигнало до Невероятната битка по между им.. Син срещу Син на трибуната пред хилядите фенове, докато бащата гледал!

Лютата битка между тях продължила с часове!! В крайна сметка русокосото, синеоко някога невинно момченце се превърнало във войн, след като победило брат си.. бащата бил толкова щастлив, че започнал да му обръща огромно внимание, докато другият син останал в СЯНКА.. изоставен и изпълнен с омраза!!

Един ден бащата се разболял и поверил на синовете си да управляват бизнеса му докато се оправи.. половината дал на единия син.. а другата на другия... Това бил и моментът братята да докажат веднъж завинаги кой заслужава най-вече обичта на баща им.. време било Светлината и Мрака да се срещнат в тежка война.. Историята ни започва именно от ТУК!

А историята е следната: след като по злощастни обстоятелства последният дневник с мое участие се провали (не по моя вина, просто лоши обстоятелства) наскоро получих предложение за общ проект. Предложението дойде от не кой да е, а самият ЦАР НА ДНЕВНИЦИТЕ - G! След кратко размишление стигнахме до решението това да е mainstream кеч дневник - нещо, което (с изключение на GCW и Е-Феда) не е имало във форума от доста време. В последствие измислихме и цялата история, която прочетохте по-горе и ето, че проектът е вече факт! Решили сме федерацията ни да бъде разделена на две шоута още от самото начало. Едното шоу ще се book-ва от мен, а другото от G. Ето какво се иска от вас, за да се запишете:

Име:

Finisher:

Signature Moves:

Образ:

Пояснения:

- Не ползвайте имена на реални кечисти!

- Може да си слагате и прякор по желание.

- Опитвайте се да си измислите ваши имена на финишърите, за да се повтарят с реални такива. Разбира се във скоби уточнявайте коя е истинската хватка.

- Във Signature Moves пишете не повече от 5 хватки. Те могат да си бъдат със истинските имена, защото иначе става прекалено сложно.

- В Образ пишете какви искате да бъдете във федерацията. Бъдете максимално подробни, ще се опитаме да се съобразим със всички, но не обещаваме нищо.

- Ако желаете можете да си изберете и Theme Song.

- И на последно място може да изявите предпочитания в кое от двете шоута желаете да бъдете и съответно кой от нас да ви развива и book-ва. Естествено накрая двамата с G може да направим промени, за да се получи баланс в ростърите.

Всичко, което не е попълнено или не изглежда достатъчно подробно ще бъде дооформено от нас. Самото записване се осъществява на Лично съобщение до мен или G. И нещо изключително важно:

ДА СЕ ЗАПИСВАТ САМО ХОРА, КОИТО ЩЕ СЛЕДЯТ И ЩЕ КОМЕНТИРАТ ДНЕВНИКА НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЗИЦИЯТА СИ В НЕГО.

Не искаме да се запишат 30 човека за един ден и когато видят, че не са в Main Event-a, 20 от тях да се откажат и да не погледнат повече дневника. Ще се постараем всички да получат своя шанс, но разберете, че не може всички да са големи звезди още в началото.

Ето защо ще въведем нещо, което не е правено в друг подобен кеч дневник досега. Ще направим така, че не коментарите ви да зависят от представянето ви в diary-то, а обратното. Това ще стане с въвеждането на Overness система!

Всеки от вас ще има определен Overness! Ето как ще се определя той:

- От това дали коментирате шоутата.

- От това дали коментарите ви са смислени и компетентни или са нещо от рода на "Много добро шоу, продължавайте в същия дух." Ако видя подобен коментар директно ще бъдете уволнени. :D

- От участието ви в самия дневник, а не само в шоутата. С това се има в предвид от време на време да пишете някое промо докато сте в образ и да подхранвате някоя вражда.

- От цялостното следене на дневника.

Общо взето това са критериите. А за какво служи самият over? Вашият Overness ще определя позицията ви във дневника. Ако е висок, значи имате гарантирано място в Main Event-a. Ако спадне прекалено много, значи сте близо до уволнение.

Под 20 - YOU'RE FIRED!!

От 20 до 40 - Low-card

От 40 до 60 - Mid-card

От 60 до 80 - Upper Mid-card

От 80 до 100 - Main Event

И не се съмнявайте, че в момента, в който вашият over спадне под 20 вие ще бъдете непременно уволнени!

Първият списък с overness ще бъде публикуван след първото ППВ на компанията и ще се обновява след всяко следващо.

Поради тежкият график и невъзможност всяка седмица да пишем, шоутата ще се провеждат по ДВА пъти на месец всяко. Няма да даваме точни дни, в които ще ги пускаме, защото на мен лично ми е омръзнало да слагам срокове, които не мога да спазвам и съм сигурен, че е доста дразнещо и за читателите. Всеки месец ще има 2 мои шоута и 2 негови и също така ще има по 1 ППВ. Турнирите ще бъдат ексклузивни само за определеното шоу и ще се редуват. Ето и кратка информация за двете шоута:

Ръководено от Steve "Lion" Fox (G) Burning Light е всъщност основно шоу в Wrestling Galaxy от край време. След като Charles Fox предава част от компанията в ръцете на Steve, той решава да преименува шоуто на Burning Light, с което показва, че именно това шоу е по-светлата част от федерацията и в него преобладават "доброто" и "светлината". Заедно с оригиналното шоу на компанията, Steve Fox наследява и всички титли на федерацията.

Wrestling Galaxy World Heavyweight Championship

Genesis Rhapsodos (Remus)

Pure Wrestling Championship

Daniel Ryder (cskar4eto)

World Tag Team Championship

Team LIFE - King Arthur (kn1ghter) & William "The Brit" Williams (axl4o)

Shadow Storm е ново шоу, което е въведено от Bryan "Shadow" Fox. След като получава част от компанията на баща си той веднага използва властта си създавайки свой собствен brand, в който преобладават "мракът" и "злото". Той прави това с една единствена цел - засенчването на брат си. Тъй като всички титли отиват при Steve Fox, Bryan си създава свои собствени:

Shadow Heavyweight Championship

Jack Spades (strij)

Dark Championship

Jerry Gilbert (Y_2_J)

Shadow Tag Team Championship

El Hijo del Roca & The Havoc (ShwN)

Ето и списък с PPV-тата:

March

Stairway to Heaven

Dark Rising

April

Decommissioning

Hostility

May

No Escape

In Hell

June

Heavy Sins

Terror Times

July

Lightning Slam

Oblivion

August

Champion of Champions

(Второто по важност PPV. Общо и за двете шоута)

September

???

???

October

???

???

November

???

???

December

Night of Legends

(Най-голямото и важно ППВ за годината. Общо и за двете шоута)

За останалите ППВ-та не е известно нищо тъй като от компанията не са обявили какви ще са те.

Това е. Всичко изписано по-горе е с цел да се убедите, че въпреки неуспешните ни опити за diary-та в миналото, този път с G сме твърдо решени да превърнем този проект в един много успешен дневник и се надяваме, че ще ви бъде интересно да го следите. Чакаме ЛС-тата ви. :)

Edited by G

635682_orig.jpg

Link to comment

ПОСТОЯННО ЪПДЕЙТВАЩИЯТ СЕ INFORMATION POST

BURNING LIGHT Roster

Autority

Name: Steve "Lion" Fox G

Образ: Син на Чарлз Фокс, американският кеч промоутър.. Стив цял живот се е надпреварвал с брат си и омразата между двамата се е превърнала в една от най-следените кеч вражди в историята на спортът! Стив е "светлият" брат изпълнен с надежди за просперитет и развитие на компанията!

Finishers: Light Hook (Силна дясна "кука" от бокса); Small Package Driver; Anaconda Vice

Signature Moves: Shinning Wizard, Sling Blade & Orange Crush Bomb

OVERNESS: 97%

Wrestlers

Име: King Arthur kn1gh7er

Finisher: Excalibur (Piledriver)

Signature Moves: Belly to Belly suplex, Samoan Drop, Arm Trap Crossface, Spine Buster, European Uppercut

Образ: Благородник идващ от заможна аристократична фамилия, приел символично и СЛУЧАЙНО името Артур. Техничен Face кечист, който е с образ на рицар.

OVERNESS: Неизвестен статут

Име: Max Blade maxxxed

Finisher: Max Pain (Inverted sitout side powerslam - Hernandez style)

Signature Moves: Delayed Vertical Suplex, Discus Clothesline, Flapjack, Diving Legdrop, Pumphandle Slam

Образ: 1.90м, 130кг чиста мускулна маса. Трениран в Япония, където се е бил през цялата си кариера. Единак. Срещу правилното възнаграждение е съгласен да бъде и hired gun. Гонен от тайна японска организация!

Theme Song: Living Colour - Cult Of Personality

OVERNESS: Неизвестен статут

Име: Daniel Ryder cskar4eto

Finisher: Time for death (Tiger Driver 91)

Signature Moves: Spinebuster,Spear,Death Valley Driver,Catatonic Backbreaker

Образ: Бивш наемен убиец,успял да се спаси от затвора в България след като е платил голяма сума пари.Дошъл в щатите и веднага насочил се към wrestling Бизнеса.За разлика от другите си "колеги" наемни убийци,той убивал с голи ръце.

OVERNESS: Неизвестен статут

Име: The Cleaner dbrm

Finisher: Chicha-bomb(Last Ride)

Signature Moves: belly to belly slam, brainbuster, camel clutch, sharpshooter

Образ: Face, чийто основен недостатък е, че се доверява прекалено лесно на другите. Вбесява се ако бъде прецакан от някого.

OVERNESS: Неизвестен

Име: Pete Apple Petioo09

Finisher: Twist of Fate

Signature Moves: Side Effect,Figure 4 leglock,Double Underhook DDT,High Knee Lift,Screaming Legdrop

Образ: Face, който е известен със спортсменството, което демонстрира на и извън ринга и уважението, което показва към съперниците си.

Theme Song: Puddle of Mudd - Nothing Left to Lose

OVERNESS: Неизвестен статут

Име: Genesis Rhapsodos Remus

Finishers: Rhapsody of a Dark Day (Omega Driver), Symphony of a Bright Night (Rubik's Cube), Song of the Fading Dawn (Texas Cloverleaf)

Signature Moves: Sole Food, Sick Kick, Brainbuster, Back Kick & Cradle Backbreaker Combo, Kidneybreaker Bomb.

Theme Song: Gackt - Redemption

Образ: Genesis е отдаден на поезията мегаломан. Според него той е в основата на всичко и всичко трябва да зависи от него. Стреми се винаги да бъде на върха като печели власт чрез страх, всяван чрез болка. Обикновено води битките си сам, а когато се налага, сплашва свои избраници да му бъдат партньори... докато е нужно. Не се нуждае от никого и нищо, стига да е на върха, а когато не е, влага всичките си сили и интелект да го достигне възможно най-бързо, през възможно най-много трупове. Поезията е най-голямата му страст, визирайки създаването й като просветлението на древните поети, че един ден в бъдещето ще се появи той, за да вземе властта в свой ръце и да отърве света от илитератите и незаслужаващите и най-малки печалби хора.

OVERNESS: Неизвестен

Име: Ledg The LEGEND KILLER

Finisher: Final Execution (RKO), Total Elimination (Running Punt Kick)

Образ: Харизматичен, млад и арогантен.. Ledg е трениран от легендарни имена в индустрията като Ric Flair, Lance Storm & Randy Savage! След като подписва с една от най-големите федерации в света WWE, той бива прецакан от кечистите на които се е възхищавал толкова време Randy Orton & Edge!! Спотът му в компанията става несигурен, затова той решава да подпише договор докато още може с WG и да развие кариерата си в успешна насока.

Theme Song: Skillet - Hero

OVERNESS: Неизвестен

Име: "The Devout" Shawn Aries The Pain

Finisher: Fainting Spells(Last Rites/Pedigree)

Signature Moves: Superkick,Salvation(Walls of Jericho),DDT,Spear.

Образ: Вярващ в Бог кечист,който постоянно се опитва да накара другите "пропаднали" хора да приемат вярата(разбирай нещо като СМ Пънк в момента).Има чести изблици на лудост и жестокост,особено когато някой се присмива на него и вярата му и понякога пребива противниците си преди или след мач,твърдейки,че върши добро дело.

OVERNESS: Неизвестен

Име: James Douglas Morrison93

Finisher: SDV (Codebreaker)

Signature Moves: Bitchslap (Superkick), Spinebuster , Buldog , Enzequiri

Образ: Бивш сводник и дилър на наркотици.Облечен само в лъскави и скъпи дрехи.Започва да се изявява като pro wrestler след кратък престой в затвора, за да се опита да се промени.

Face

Theme Song: 50 Cent - P.I.M.P

OVERNESS: Неизвестен

Име: Mr.Nessuno go go

Finisher: Flashback DDT (Spike DDT)

Signature Moves: Gogoplata,Spear,Reverse STO,Spinebuster,Powerbomb

Образ: 1.90м,100кг. С дълга черна коса,грубо лице-изцяло heel-ски образ.Роден в Сицилия и израстнал в Неапол,Италия.Детството му преминава в съседство с кървави убийства,изнасилвания,саги и всичко останало,което може да се случи между две водещи мафиотски фамилии.Когато човек живее в такава среда,той може да се превърне само в изверг.На 16,Nessuno вече се бие на улицата.Сега,вече възмажал-на 28 години той започва кеч кариера,сега вече търси парите и славата.Той е готов на всичко,за да получи това което иска-победа над когото и да било.

OVERNESS: Неизвестен

Име: "The Saint of Punishment"Marty Jay Rise of Thunder

Finisher: Heaven's Retrebution(Shooting Star Press),Angel Cross(подпираш със сгъвката на ръката си брадичката,а със другата ръка натискаш главата на противника надолу)

Signature Moves :Dropkick,Enzuigiri Kick,Spinebuster(Batista style),Russian Leg Swip,Tornado DDT

Образ: Нещо средно между Даниелс(ТНА) и предишния образ на Chris Masters

Име: Nightmare (biser)

Finisher: Rebirth of Darkness (Psycho Driver); After Dark Special (Shinning Wizard + Hollywood Leg Drop)

Образ: Отмъстителен и маскиран.. една от новите звезди на компанията, за която се знае много малко!

OVERNESS: 53 (MIDCARDER)

Име: "The Next Legend" Tommy Birchall (Challanger1)

Finisher: One More Time (Piledriver, след който Tommy изкрещява "One More Time" с показалец сочещ нагоре и забива CANADIAN DESTROYER)

Signature Moves: Enzuigiri, Superkick, Leg lariat, Scissors kick, Tornado DDT

Theme Song: Dian Solo - One More Time

Образ: Веселяк, който страшно много иска да пробие в компанията. Още от хлапе мечтата му е да направи име в кеч бизнеса. Има доста красив кеч стил, като в повечето си изпълнения използва краката си, с които прави убийствени удари.

OVERNESS - НЕИЗВЕСТЕН

Име: William "The Brit" Williams (axl4o)

Finisher: Go To Sleep(Standing moonsault side slam)

Signature Moves: Thesz press followed by multiple punches, Moonsault, Brainbuster, Belly to Belly suplex

Образ: Английски кечист познат с това, че е постигнал всичко на старият континент. Заслепен от слава той прави първият си опит на Американската кеч сцена в WWE, като този му престой завършва с неуспех. Сега зареден с хъс и невероятни технични умения, Уилям е готов на всичко за да се докаже като най-добрият в целия свят. За да постигне това той подписва с WG, като с арогантното си поведение още преди да е стъпил на ринга заявява, че е готов на всичко за да спечели всеки един мач и да победи всеки един свой американски опонент.

Име: Jack Boulder "The Destroyer" (crazyrex)

Finisher: The Demolition (Cyclone Suplex)

Signature Moves: Argentine backbreaker drop,Back suplex,Spinebuster.

Образ: Младеж,който се е борил в една неизвестна федерация,натрупал е доста умения и опит на ринга,побеждавал е най-добрите в тази федерация и е готов да направи крачка напред като подписва с Wrestling Galaxy.Джак обещава,че ще мачка всеки свой противник.

OVERNESS - НЕИЗВЕСТЕН

Име: "The Shinning" Steve Black (Mr.3:16!)

Finisher: Rolling Elbow, Horns of Black (Horns of Aries)

Signature Moves: Multiple European uppercut variations (Roaring Swiss, Diving и т.н.), Shinning Wizard, Match Killer, Power-Breaker, Double Underhook Suplex

Образ: Steve Black се бие предимно по индитата, където си придобива славата на "най-добрия кечист в света". Мечтата му е била да пробие в майнстрийм сцената и това най-после става когато хора от Wrestling Galaxy го забелязват. Сега, той е иска да докаже че инди кечистите също имат място в Mainstream федерациите и е решен да оглави най-голямото PPV на Wrestlin Galaxy - Night of Legends!

Малко предистроия: Steve Black е бил партньор на "Phoenix" Tyler Gold и те са печелели tag team титлите във всяка една федерация в която са били. Steve Black обаче си пробива място в Майн Евента на една от инди федерациите, което дразни Gold и накрая той turn-ва върху него. Двамата правят един единствен мач (Който много хора наричат "мача на десетилетието") с победа на .... Tyler Gold след намеса на новия му съотборник.

OVERNESS - НЕИЗВЕСТЕН

STACY KEIBLER (FICTION Образ)

Име: Matt Ryder(Прякор-Dashing) (Kurt Angle 10)

Finisher: Matt Destroyer(Muscle Buster),Air Bomb(styles clash)

Signature Moves: Moonsault,Overhead belly to belly,Dropkick,Tornado DDT,Spinebuster

Образ: Американски кечист,който е готов на всичко за да вземе титла.Много интелигентен човек,с много разнообразен арсенал от хватки.За него се говори,че в миналото е имал сериозни проблеми със семейството си,но точно какви никой не знае.Като характер е един от най-спокойните,но и много уверен в себе си.

Theme Song:Medal

ПО-МАЛКИЯТ БРАТ НА Daniel Ryder (cskar4eto)

Име: Moxley (прякор "The Death Threat") contador9

Finisher: GO 2 HELL (Double Dose Of The Package Piledriver)

Signature Moves: Tilt-a-Whirl Backbreaker, Tornado DDT, Piledriver, Exploder Suplex, Swinging Neckbreaker

Образ: HEEL, възползва се от всяка минимална възможност, хитър, подлец. Класическият "лош герой" който смята, че света се върти около неговите виждания.

..

SHADOW STORM Roster

Autority

Name: Bryan "Shadow" Fox s0cKi

Образ: Син на Чарлз Фокс, американският кеч промоутър.. Браян цял живот се е надпреварвал с брат си и омразата между двамата се е превърнала в една от най-следените кеч вражди в историята на спортът! Браян е "тъмният" брат.. човек движен от жажда за мъст, жажда за отмъщение и признателност!

Finishers: LIGHTS OUT (Cop Killah)

Signature Moves: VSP (Vertical Suplex Piledriver), Shadow Strike (Jawbreaking LariatO), Superkick, Running STO & Spear

OVERNESS: 97%

Wrestlers

Име: The Havoc ShwN

Finisher: Havoc Cutter (Hero's Welcome)

Signature Moves: DDT,Dropkick,German Suplex,Frog Splash,Neckbreaker

Образ: Бърз атлет,от мексикански произход.Използва най-вече High Fly движения и обича хардкорът.Бие се най-вече в таг дивизията. Прокуден от Мексико заради скандална връзка с депутатка от народното събрание, дошъл да търси силни усещания в Америка!

OVERNESS: Неизвестен

Име: Jerry Gilbert Y_2_J

Finisher: Blade of Darkness (Flipping Reverse RKO)

Signature Moves: Spear, Belly to belly Suplex, Doctor Bomb, Axe Kick, Springboard Back Elbow

Образ: Prince of Darkness - човек, който се крие в сенките, атакува жертвите/противниците си на тъмни места, като използва предимствата на нощта и тъмнината. Трениран от световноизвестният кечист Raven.. някога приятели, сега смъртоносни врагове, заради таен култ в който членува Джери!

Song: Преслава - Не съм Ангел (Инструментал)

OVERNESS: Неизвестен

Име: Andrew D. Adams (D от Dwight) BIROV

Finisher: ADA (running punt to the head)

Signature Moves: Spear, Boston Crab, Headbutt, различни kick-ове.

Theme song: Flaw - Medicate

Oбраз: Побъркал се бивш политик, превърнал се в непредсказуем и опасен садист. Отличник в университета. След дипломирането си заема няколко държавни длъжности и накрая дори успява да се добере до Сената. Впечатлява всички в убедителността си и изказа си до момента, в който не лъсва истината за него: замесен е в секс скандал. Започват какви ли не слухове, появяват се разкрития за връзките му с множество жени, както и кадри, на които той пребива някои от тях. Напрежението стига до там, че Адамс напада журналист по време на пресконференция. С политическата му кариера е свършено и той изчезва за няколко години, като никой в Щатите не знае къде е. До момента, в който Shadow не обявява, че Adams е подписал договор с ТВ шоуто му и вече ще е professional wrestler. Какво обаче се е случило - Адамс вече е тотално побъркан, лесно се разарява и още по-трудно контролира сексуалния си нагон и желанието си да причинява болка. Въпреки това е запазил едно - изказа си (макар и не толкова логичен както преди) и политическата си харизма, макар и само в моментите, в които е спокоен.

OVERNESS: Неизвестен

Име: Paul Phoenix Freddy Kruger

Finisher: Phoenix Bomb (Power Bomb)

Signature Moves: Lariat chawbreaker, Bycicle kick, Running Powerslam, Camel Clutch

Образ: Множество успехи в различни бойни спортове: борба, джиу-джицу, джудо и т.н.. След като в един мач той пребива опонента си до смърт, като не изпълнява думите на съдията, бива изгонен от всякакви бойни клубове и организации. Wrestling galaxy е единствения му шанс да продължи да задоволява жаждата си за кръв и насилие.

OVERNESS: Неизвестен статут

Име: The Destroyer mzsphere1

Finisher: Execute (Gore)

Signature Moves: Rhino TKO, Suplex, Backdrop, Belly to back, DDT

Образ: Обикновен човек.. първоначално обикновен работник на пълен работен ден на строеж. Но по-късно без да иска по-време на работата си той без да иска изтърва няколко тухли върху главата на шефа си и го убива. И тогава от страх от полицията се налага той да емигрира и го прави на Карибите.. където среща японски мъдрец и боец с подобна на неговата съдба. И така този японски боец изучава и прави от обикновен работник като него, машина за бой. Така той пристига в Wrestling Galaxy под образа на Tweener за да се бори за много успехи.. и не се интерисува от мнението на никого.

OVERNESS: Неизвестен статут

Име: The Last Dragon X-Fear

Finisher: Galactic Pain (swanton bomb)

Signature Moves: Leg drop; Suplex; DDT; Neckbreaker; Drop kick.

Образ: Първоначално обикновен фен на кеча, той започва да тренира при indy-та и постепенно достига до Wrestling Galaxy където тепърва започва неговата кариера.

Theme song: Slipknot - Wait and Bleed.

OVERNESS: Неизвестен статут

Име: Jack "Razor" Cage jerichoholic

Finisher: Eternal Slumber (Sleeper Hold with Body Scissors), Go To Bed (Springboard front flip diving leg drop bulldog)

Signature Moves: Scissor Kick, Standing Shooting Star Press, Sitout Facebuster, Double Powerbomb

Образ: Манияк, който използва магии и ритуали в мачовете си и така приспива опонентите си. Силен и бърз, стилът му е много разнообразен.

Theme Song: Metallica - Enter Sandman

OVERNESS: Неизвестен

Име: Markiz Sevar Mr.3:16!

Finisher: Spiral Bomb, DownWard Spiral (Leg Hook Reverse STO)

Signature Moves: SpineBuster, Fireman's carry PowerBomb, Clinghing Slam, Underhook Suplex, Spear

Образ: Благородник. Роден в заможно ФРЕНСКО семейство. Излиза на ринга с черна благородническа роба с извезан като йероглиф обърнат "М"(знакът на френските благородници).

OVERNESS: Неизвестен

Име: Vincenzo Tiberi Mizernik^^

Finisher: Santa Madonna (Crucifix Powerbomb)

Signature moves: Inverted Atomic Drop, Tornado DDT, Familia Kick (Yakuza Kick), Running Enziguiri

Образ: New York Italian. Член на някаква нелегална организация. Постоянно говори за фамилията, която е спасила живота му и го е взела на работа. Действията му се ръководят от нея. Общо взето... мафиот. Държи се изискано и е костюмарче. Говори надменно, но спазва приличен и изискан тон, освен ако не го изкарат извън релси, когато се превръща във възможно най-могъщият стереотипен италиански trash talker на всички времена. Когато трябва да върши "мръсна работа", т.е. да се бори на ринга, зарязва всякакви обноски и облекла, излиза по риза и тиранти, за да рита задници. Ръси доста простотии по време на мачовете си.

Entrance Theme: Nino Rota - Godfather Love Theme

OVERNESS: Неизвестен

Име: Radox Radox

Finisher: Phoenix (Killswitch)

Sig moves: Big boot, Dropkick, Sharpshooter

Gimmick: Една от старите звезди на Wrestling Galaxy. Облечен изцяло в черно, Radox не говори много, но когато го стори, постоянно повтаря, че важното е всичко да е перфектно и че той е най-перфектният човек в тази федерация. Известен с огромната си вражда в миналото, която има със Steve Fox. Всъщност Radox е определян за най-големият противник в кариерата на Steve Fox след неговият брат Bryan. Radox все още изпитва ненавист към шефа на "Burning Light" и по тази причина решава да се завърне отново в компанията, но в другото шоу.

OVERNESS: Неизвестен

Име: Jack Spades strij

Finisher: Devastator

Signature Moves: Spear, Superkick, Impaler DDT, Neckbreaker, Missile/Springboard dropkick.

Образ:Tweener, който не се притеснява да говори каквото мисли за всеки. Също така не се интересува дали печели честно или нечестно стига да го прави. Обича да говори глупости за противниците си независимо кои са те и именно това го прави по-скоро харесван, отколкото мразен от публиката.

Theme Song: Trapt - Headstrong

OVERNESS: Неизвестен

Име: "The Phoenix" Tyler Gold BiZkiT]

Finisher: GOLD RUSH (Fisherman DDT floated over into a small package), Phoenix Wings (Corkscrew 450 Splash)

Signature Moves: Brainbusta, Shining Wizard, Jumping Corkscrew Roundhouse Kick, Gold Kombo (STO Backbreaker into facebuster)

Образ: Роден и изоставен от родителите си в Канада. Водел възможно най-тежкия и мизерен живот, който е възможен, въпреки че живеел в най-добрата страна. Кражби и милостиви хора го спасявали до пълнолетието му, когато му се случило и нещо почти невероято. Добродушен стар човек го приютил и го превърнал в истински принц. Каквото пожелаел Gold го получавал. Единственото, което трябвало да изпълни е да стане кечист - несбъднатата мечта на стария човек. Tyler усещал човека като свой баща, ментор и приятел. С много усилия и пот Gold успял, но точно тогава добродушния човек, който го приютил преди няколко години починал. Преди да издъхне човечецът заявил последното си желание - "Стани най-добрият кечист в света!" и завещал всичко на Gold, тъй като бил без живи роднини. Оттогава Gold се мъчи да пробие из mainstream кеча и да изпълни задачата на своя ментор.

OVERNESS: Неизвестен

Име: Kevin "Dominator" Knox (Progresive_XX)

Finisher: Final Word (half nelson choke suplex)

Signature Moves: Shinning Wizard, Jawbreaker Lariat, T-Bone Suplex, Lifting Sitout Spinebuster, Double Underhook Backbreaker

Образ: Класически heel. Притежавайки уникална за размерите си сила, Kevin Knox умее да печели както чисто, така и мръсно. Носи прякорът "dominator" от честото превъзходство, което има на ринга. Живее в свой собствен свят, където по-добър от него няма. Да дразни публиката му е като хоби.

Име: Swosh (reppotswohS)

Finisher: ''Showstopper'' (Superkick или ''Sweet Chin Music'')

Signature Moves: Crossface, Sharpshooter, Spear.

Образ: ''Знае какво да говори, знае какво да направи за да се хареса на другите и да стане част от тях, знае как да бъде един от тях. Всичко това обаче е много добро прикритие, зад което стои пълна откачалка, без ясна цел в живота, живееща само и единствено за хаоса и забавлението. Способен да забие нож в гърба на дългогодишен съотборник или приятел, не заради титли, слава или пари, а само за да види изражението на лицето му. Въпреки това обаче не залага на ''мръсни номера'' на ринга, при положение, че срещу него не стои такъв човек. Обича динамиката, но ако става въпрос за нещо по-сериозно е готов да прибегне до хватките за предаване. Живее за да се забавлява, а големите мачове му доставят това удоволствие, затова е готов на всичко за да участва в тях.''

Theme Song: Toby Mac - Showstopper

Име: Jason ''The Thunder'' Hayes (Antidote)

Finisher: Thunderstruck (Sliced Bread #2)

Signature Moves: Enzugiri,Dragon Suplex,Plancha,Sunset Flip,Flying spinning heel kick

Образ:Изключително бърз кечист,който има много опит в индитата.Често бил предаван от своите съотборници,затова сега не се доверява на никого.Обича адреналина и високото темпо в мачовете затова high-fly стила му е любим.

Име: Christian "The Richest Man in Pro Wrestling" Wilde itzo1994

Finisher: Dark days (Firemen's Carry into a Cutter)

Signature Moves: Enzuigiri, Double knee facebreaker, One–handed bulldog, Diving crossbody, 450 splash;

Образ: Бивш MMA боец, актьор и кеч промоутър. Владее бразилско джиу-джицу, бокс и таекуондо. Над 10 години управлява най-успешната кеч промоция в Източна Европа. Зарязва успешния си бизнес, заради заплахи от българската мафия. Обикновено прави промота с черен костюм, черни очила и заедно с охраната си, което допълва образа му на богаташ.

Theme Song: Rammstein - Sonne

Име: Beast Man batistaheel

Финишър: Beast Bomb (batista bomb)

Signature Moves: Германски суплекс, Гърботрошач, Копие,Beast Lock (master lock)

Образ: Той притежава тяло на боксьор в тежка категория и бързината на дива мечка. В погледа му няма нищо човешко, поглед който казва ти не си нищо повече от парче месо. Той няма съвест, нито чувства, единственото му познато чувство е жаждата за кръв. Роден е през 1981г в щата Аляска в семейството на златотърсачи. Докато е малък в дома му нахлуват алчни фермери и убиват цялото му семейство, той самият се спасява като избягва в гората. Той израства в горите на Аляска където ловува диви мечки и вълци. Изолиран от света той загубва всякакви човешки черти и се превръща в див звяр. Един ден той е заловен от ловци и принудително върнат в цивилизацията. Той се научава дори да говори, но звярът не може да бъде опитомен. Той намира и по най-жестокия начин убива виновните за смърта на родителите му. Но усетил вкуса на човешката кръв, следва нова вълна от убийства. При нов опит за убийство той е заловен и пратен в затвор за най-опасни престъпници, където се организират боеве между затворници. Той бързо се изкачва в

йерархията и става местният шампион. Докато еди ден е забелязан от Браян Фокс и закупен за неговото тъмно шоу. Той няма истинско име или поне него помни, но всички го наричат Beast Man.

..

Edited by G

635682_orig.jpg

Link to comment

WRESTLING GALAXY NEWS

- WRESTLING GALAXY създаде ВТОРИ brand, след като Charles Fox напусна поста си и остави бизнеса в ръцете на синовете си. "Shadow Storm" ще бъде ръководен от Bryan "Shadow" Fox.

- Компанията е подписала договори с екс политикът Andrew D. Adams, мексиканският "лучо" The Havoc, Jerry "Prince of Darkness" Gilbert, аристократът King Arthur & японската сензация Max Blade!

- Световноизвестният кечист Raven е поискал да стане част от WRESTLING GALAXY, след като е разбрал за подписването на Jerry Gilbert.

- Все още не е известно здравословното състояние на Charles Fox, създателят на WRESTLING GALAXY, но се очаква той да отсъства цели 5,6 месеца от медийни изяви и прочие.

- Scout-ове на компанията са обиколили няколко евента през изминалите седмици на wrestling independent организации в England & USA, което предполага скоро подписване на нови звезди в WG.

- Първото ППВ на компанията и брандът Burning Light "Stairway to Heaven" ще се проведе в столицата WASHINGTON,DC.

Edited by G
Link to comment

Брaво, ще се следи и пише comments..

Edited by mzsphere1
  • Upvote 3

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

Великият дневникар G и един от 'младите' си последователи... ако сте сериозни, нещо голямо ще се получи !

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

btw Писах писмо на s0cki ако може да ме запише..

  • Upvote 3

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

Всички новозаписани са добавени към ростъра. Разпределил съм ги на абсолютно случаен принцип! Когато G се върне ще обсъдим и ще решим окончателно кой къде ще бъде.

635682_orig.jpg

Link to comment

В цялата история има доста хляб. Бие ми малко на anime, да не кажа направо Shaman King :cool: Усещам и нещо Tekken-ско. Забелязал съм, че G има някакво влечение към епичното и мистериозното и винаги слага нещо подобно в дневниците си, което не е задължително да проработи в реалния свят на кеча, но пък е доста забавно за четене. Измислям си образ и се записвам. Наистина бих искал да обещая, че ще следя редовно, но се сещам за по принцип краткото ми задържане на интерес към каквото и да е. Все пак наистина ще се постарая да коментирам подробно и да следя. По-олекотеният ви график също ще ми помогне да чакам и да чета с повечко интерес. Наистина оценявам усилието и се надявам това да просъществува по-дълго.

P.S. Продължавайте в същия дух! :lol:

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Няколко неща..

1. Добавени са снимки на всички членове на ростъра. Който не си харесва снимката или просто има по-добро предложение, може да го сподели с нас на ЛС.

2. Сегашното разпределение на ростърите е крайно! Единственото изключение е Mizernik^^, който се записа след като с G вече разделихме хората и не сме решили в кое шоу да е той, но и това ще стане малко по-късно днес и ще бъде съобщено от G.

3. В крайна сметка с G взехме следното доста важно решение: Тъй като 2 шоута (на бранд) на месец ни се струват малко, но пък шоу всяка седмица не е по силите ни, решихме в крайна сметка да пишем по колкото шоута можем. Ще обявяваме по една дата за дадено ППВ и преди тази дата ще има толкова шоута, колкото успеем да напишем (разбира се винаги ще са равен брой) като минимумът ще е 2, а денят на всяко шоу (най-вероятно) ще е различен. Отделно решихме, че е по-добре и двете шоута да си имат ППВ всеки месец, а не да се редуват. Разбрахме се този месец да НЯМА турнири, а след това в началото на Март да се състоят и двете ни ППВ-та (може би с няколко дни разлика). От тогава нататък ще си има по две ППВ-та всеки месец като най-вероятно разликата между тях ще е от рода на 10-14 дни, за да не се сгъстяват. По-късно днес очаквайте обновен списък с ППВ-тата.

4. Overness-ът ще се излага на показ по веднъж на всеки месец! През останалото време той ще се променя постоянно, но тези промени ще останат само между мен и G, а вие ще виждате само месечното състояние на вашият overness.

5. И за десерт.. една изненада от нас. Първото шоу на компанията можете да го очаквате... ПО-КЪСНО ДНЕС!

Това е. Приятни минути с Wrestling Galaxy. :)

P.S: 6. Смазан съм и не знам как успях да напиша всичко това.. Лека!

Edited by s0cKi

635682_orig.jpg

Link to comment

Идеално.Много добра работа сте свършили.Ще очакваме шоуто по-късно!

  • Upvote 2

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

Страхотно! Добра работа! Харесвам си снимката.. Добра е! Преличам на Брок Леснър, като млад (т'фа може и да е той, не знам).. Чакаме с нетърпение шоуто..

  • Upvote 2

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

"Who is more foolish, the child afraid of the dark or the man afraid of the light? - Maurice Freehill"

BURNING LIGHT

WG TV Show / Ep 1 / 09 February 2010

Time Slot: American Fighting Network - PRIME (до 9 Сегмента)

Theme Song

http://www.youtube.com/watch?v=t9u9mZz-o-g

..

1.

OPENING SEGMENT

- Камерите бързо ни насочват зад кулисите където собственикът на Burning Light - Steve "Lion" Fox (G), облечен в изискан, току що закупен, черен смокинг обсъжда на висок глас нещо с неизвестен събеседник по телефона си!

Steve Fox

"Трибуните са пълни татко.. искаше ми се и ти да си тук! .. Да ще направя всичко възможно това да се превърне в една от най-незабравимите вечери в историята на WG! .. Беше ми приятно, че се чухме.. оправяй се, а аз ще излезя на ринга и ще открия шоуто, както ти би направил.. един истински шоумен и промоутър!.. До скоро чуване.. (затваряйки телефона) Е.. започва се!"

- Минута по-късно, след като коментаторите са ни приветствали в препълнената зала, избухва музиката на Steve Fox! Той се добира набързо до светло синият, сияещ ринг и вдига щастливо и победоносно ръцете си в средата (огромни овации от страна на феновете!)

Steve Fox

"Знаете ли.. седях зад кулисите вчера и гледах празната зала и си мислех за баща ми Charles Fox!! (овации) .. мислех си как подяволите този живот може да бъде толкова несправедлив, да постави човекът изградил.. с ръцете си толкова много.. в инвалидна количка? (реакция) Човекът който е изградил тази компания, след като роднините му просто са я оставили на произвола на съдбата.. човекът който е превърнал тази компания в една от най-доминиращите wrestling организации в ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!! (ОВации!!) Искам само да кажа нещо, преди да започнем с невероятното шоу, което сме ви приготвили.. татко.. това е за теб!!"

- МУЗИКАТА НА Carl Johnson (Mr. Perfect) избухва в залата като прекъсва изказването на Fox. Карл също е облечен в красив черен костюм, но физиономията му, докато той се добира до ринга показва, че едва ли идва с добронамереност!

Carl Johnson (Хващайки един микрофон)

"За кого се мислиш ФОКС!?.. Излизаш тук и промоутваш Бърнинг Лайт.. обявяваш името на баща си и за миг не се сещаш да споменеш.. дори да споменеш, че "THE MOST DANGEROUS MAN ON THE PLANET" Carl Johnson, безпорната звезда и сила на тази компания.. е тук тази вечер!? Каква наглост ФОКС.. дори не мога да повярвам, че още ти говоря.. би трябвало да ти забия един шамар и да разкрия пред всичките ти фенчета що за слабак си!.." (Огромен ХИЙТ!)

Steve Fox (Смеейки се)

"Чакай.. хахах.. чакай малко пич! Виж.. наистина не знам кой си, хах но (Лек Смях от страна на феновете) виждам, че имаш наистина НАИСТИНА дразнещ начин да прекъсваш хората, за което сигурно доста и те поступват.. така ли е?"

Carl Johnson (Поклащайки ядосано главата си към феновете за момент)

"..Виж.. не съм излязъл тук за да играя на малките ти весели игрички, не съм пропътувал толкова километри от НАЙ-ВЕЛИКАТА СТРАНА НА планетата Канада.. (Огромен Хийт!) О да.. не съм трениран от моя идол НЕВЕРОЯТНАТА огромна кеч звезда "Y2J" Chris Jericho за да слушам незначителните ти и определено простовати изкази.. Carl Johnson е излязъл с една единствена цел тук и тя е автоматично.. още от сега да го направиш СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН, защото няма по-заслужила и по-талантлива звезда тук от МЕН!!..."

.

.

- Светлината в залата изчезва за момент.. и ето, че музиката Genesis Rhapsodos (Remus) избухва в залата!!!!! (ОВАЦИИ!) Дженесис прекъсва промото на Карл, но кой не би.. толкова нахален индивид! Рапсодос сяда на рампата спокоен с микрофон в ръка и изчаква няколко секунди за да стихнат скандиранията..

Genesis Rhapsodos (Remus)

"Само този който твори и създава, би трябвало да получи ултимален приз, който да гарантира постиженията и заслугите му.. не сте ли съгласни с мен!? Какво позволява на човек.. толкова малък в грандиозната вселена, толкова самовлюбен, но все пак малка капчица сред присъствието на другите.. да гарантира постиженията си словесно и да ги получи просто заради наглостта и нахалството си? Всеки индивид трябва да ЗАСЛУЖИ придобивките си.. защото в краят.. победителят ще бъде не лъжецът, не измамникът, а човекът който успее да докаже уменията си, затвърди позицията си и гарантира самочувствието си.."

Carl Johnson

"Не разбрах нито думичка от това което каза синко.. но защо не тестваш моето самочувствие, който и да си.. защо не докажеш тезата си и не слезеш на този ринг и не ме погледнеш в очите.. face to face!!?"

- Дженесис без да се замисли, усмихнат се насочва към ринга, а феновете определено искат кръв! Чак когато правят епичен staredown, Steve Fox най-сетне се възползва от постът си в компанията като възпира двамата преди да се унищожат!

Steve Fox (Заставайки между двамата за което отнася лек хийт)

"Вижте какво.. нека се успокоим! Тази вечер съм извикал БОЙЦИ от цялата страна, извикал съм бойци от Мексико, Япония, Англия.. от където се сетите, които да участват в Турнир ТОЛКОВА ГОЛЯМ.. че от 24 световноизвестни grappler-и, борци, каратисти, боксьори, муай-тай бойци, улични гангстерчета, майстори и тн.. ще останат само 8 финалисти!!! 8 човека, които ще ПОЛУЧАТ договор с компанията.. но само 1 ще бъде ШАМПИОН!! Ако си мислите, че ще сътворите хаос в организацията ми още от самото начало.. лъжете се момчета! Спечелете турнирът, докажете се не само словесно и ще можете да си правите каквото си искате.. НО на този етап.. Напуснете ринга ми!" (смесена реакция)

- Дженесис & Carl бавно си заминават от ринга, а Стив остава за да каже още нещичко.. КОГАТО ненадейно от публиката изкача много пъргав маскиран нападател!! Той влиза на ринга и забива няколко бързи ритника в лицето и гърдите на Фокс, преди той да успее да реагира... Fox, след няколко сполучливи блока, най-сетне успява да "вкара тупаниците", но за кратко, защото нападателят изважда от attire-а си една разгъваема палка и почупва дясната ръка на шефът на Burning Light с няколко удара!!! Следва още един ритник и Stevе остава в безсъзнание, безсилен в средата на тепиха... Мъжът избягва преди да се намесят гардовете, а Steve е в несвяст.. OMG!!? Какво става.. подяволите!?

..

2.

МАЧ #1

Първи мач от турнирът обявен от Фокс (G)

VS NO PIC

/Xzibit vs Barry Long (Fictional кечист)/

Показани са на клип събитията от преди малко с участието на Steve Fox, Carl Johnson, Genesis Rhapsodos & Маскираният нападател..

..

На рингът вече е започнал първият мач от МЕГА турнирът, който обави Fox преди да бъде пребит.. който турнир ще гарантира място в компанията на 8 човека и ще реши първият световен шампион!! (ДРУГО ИНФО НЯМАМЕ).. Xzibit изпъква над английският аристократ Long със солиден smash mouth стил! Виждаме няколко наистина брутални Clothesline-а от страна на Xzibit, който вече набира и "популярност" сред феновете на WG, като стабилничко си ги псува и рогае (за което разбира се отнася хийт). Лонг успява да противодейства в един момент с няколко Dropkick-а и ДДТ.. но Xzibit се повдига при опита за туш!! Long бързо изправя X и го приготвя за Vertical Suplex.. Екс успява да контрира във въздуха с коляно и след като пада на земята и пропуска Clothesline-а на Long.. той ЗАСТРЕЛВА БУКВАЛНО със страховит ритник опонентът си, наречен X-KILLER!! (Феновете харесват хватката)

Имаме опит за туш 1....2...3!!!!!! ОМГ ЕКЗИБИТ продължава в турнира, а Long е изнесен на носилка!

Xzibit (Приближавайки се до една камера след мача)

"Пращайте ми ги цяла нощ.. един по един!!!"

- Екзибит гледайки "лошо" изблъсква камерата и си заминава.. лол тоя пич е наистина зъл!

Winner: Xzibit via pinfall (04:50)

..

3.

СЕГМЕНТ ЗАД КУЛИСИТЕ

- Max Blade (maxxxed) е показан да си влива кафе изумен от победата на Xzibit, когато до него приближава много сериозен и в същото време учуден японски тарикат (облечен в бял гангстерски костюм)..

Японски боец

"МАКС!?.."

- Max Blade онемява като го вижда, но все пак събира сили за да му отговори..

Max Blade

"Какво.. тук си за да ме убиеш ли Сен? Аз привърших с вас, време е и вие да ме оставите на мира.. вашите решения не са мои! Давам ви последен шанс.. иначе ще се наложи в крайна сметка да ви премахна.. до последния!"

Сен (Усмихвайки се)

"Оо.. но аз не съм тук заради теб.. мисля, че не познаваш, новата ми придобивка -> Daniel "Terror" Ryder (cskar4eto).. право от най-тежкият затвор в България.. Хей Райдър, кажи здравей на стария ми приятел Макс!"

- Daniel Ryder с уникално психарска усмивка се спира до Сен & Макс, надъхан от всякъде и хваща ръката на Макс стискайки я много силно!!

Daniel Ryder

"КАК СИ.. приятел!!??.."

- Max Blade, учуден от силата на Райдър.. дръпва рязко ръката си, при което се ускорява дишането и пулсът му..

Сен (Удряйки Макс леко по рамото)

"Дано не се срещнете на ринга нали.. все пак тук всички сме.. приятели!!"

- Макс & Daniel не могат да отлепят очи един от друг до края на сегмента..

..

4.

СЕГМЕНТ В ОФИСЪТ НА STEVE FOX

- Steve яростно вика в офисът си, докато до окото му е допрян пакет с лед!!

Steve Fox

"НЕЕЕ.. искам да ме свържете веднага!! Не ме интересува, че не сме се чували от година.. искам да говоря с него, предайте му, че е много важно! (затваряйки телефона) МАМКА МУ!!.. Ако ти си виновен за това.. оф дано просто не си ти!"

..

5.

МАЧ #2

Втори мач от турнирът обявен от Фокс (G)

VS NO PIC

/Pete Apple (Petioo09) vs Lenko (Fictional кечист)/

"Украинският унищожител" Ленко вместо да приеме ръката в началото на срещата на Пийт от уважение.. посреща уважителният борец със стабилен headbutt!! ЛОЛ.. Ленко веднага вдига зашеметения Apple и го хвърля с един Fallaway Slam в другия край на ринга! Ленко изревава, биейки гърдите си към феновете, които започват да го освиркват!! Ленко изчаква Pete да се изправи на краката си в ъгъла и charge-ва в посоката с "War face" гримаса.. ЛОЛ Пийт успява да се набере на сглобката и да забие един брутален ритник в лицето на "Украинският унищожител"! Феновете започват да скандират името на Pete, който яростно се засилва и бамм невероятен Spinning Cartwheel Kick право в тялото и лицето на зашеметения Ленко, който се стоварва на ринга сетне. Pete бързо вдига опонентът си и му заковава един Side Effect, последван от Twist of Fate!!!

Имаме опит за туш 1...2...3!!! It's all over.. Pete изплюва малко кръв от устата си до тялото на Ленко и си заминава под овациите на феновете.

Winner: Pete Apple via pinfall (05:20)

..

6.

СЕГМЕНТ BACKSTAGE

- Pete Apple (Petioo09) е показан да върви backstage, пийвайки по малко вода от шише което е взел със себе си, когато до него минава усмихнатият Carl Johnson (Mr. Perfect) ръкопляскайки..

Carl

"Браво.. невероятно изпълнение Пейт нали?.."

Pete Apple

"ПИЙТ.. Пийт Епъл!.."

Carl

"Като ябълка.. ясно! Исках просто да мина и да ти кажа, че независимо какво правиш ти.. или който и да е от тези недостигнали нивото ми загубеняци.. в крайна сметка шампионът ще е само един и името му ще бъде CARL.. JOHNSON!! Хаха.."

Pete Apple (Изплювайки малко вода на земята)

"Хъх.."

- Пийт поглежда събеседникът си развеселен от приказките му и поклащайки негативно глава си заминава..

Carl (с маниакален поглед гледайки как Пийт си тръгва)

"КАРЛ.... ДЖОНСЪН!!.."

..

7.

MAIN EVENT

МАЧ #3

Трети мач от турнирът обявен от Фокс (G)

VS

/The Cleaner (dbrm) vs Max Blade (maxxxed)/

Двамата се поздравяват спортсменски в началото на мачът за спот в турнирът и се сграбчват в средата на тепиха! Max бързо забива едно коляно в mid section-а на The Cleaner и го Headlock-ва. Cleaner изтласква опонентът си във въжетата и го просва веднага със Shoulder Block на земята.. Следват няколко разминавания без особен натиск на който и да е от двамата, няколко контри и в крайна сметка The Cleaner успява да достави Макс на земята с невероятен back Body Drop (от никъде) + последвал Clothesline & Elbow Drop! Комбинацията му е без ефект, защото Blade успява да се повдигне на 2.. Blade веднага се възползва и прави натиск, след като Cleaner го изправя!! Виждаме лек kick в коляното.. красив Rolling Back Drop + силен ритник в гърдите докато "Чистачът" е на земята (Combo) от страна на Max, но и поредният неуспешен опит за туш. Max се покатерва на въжетата, но за негово голямо съжаление изпуска Diving Legdrop-а си, при което Cleaner го размазва на ринга с един красив Brainbuster!! Лол.. Макс е в опасност.. Cleaner изчаква опонентът си да се изправи финално на крака и го вдига на раменете си за финишъра Chicha-bomb (Last Ride)... ВСЕ ПАК МАКС УСПЯВА в движение да контрира хватката с Hurricanrana!! Лол имаме опит за туш 1...2... и повдигане на Cleaner в последния момент!!! Близко.. близко!! Max бързо подсича ставащият Cleaner и от земята го вдига на раменете си за завършващото си движение Max Pain!!!!!!! ЛООЛ КАКВА СИЛА!!... но все пак за съжаление силите на Макс не стигат да завърши движението и той пада заедно със съперника си на мат-а! В този момент в залата избухва музиката на DANIEL RYDER (cskar4eto)!!! "Терорът" заедно с "мениджърът си" Сен се запътват към ринга!! Това не е на добре.. Ryder сграбчва останките от Max и му забива един TIGER DRIVER!! ОМГ лошо приземяване за Max.. Sen започва да вика нещо в ухото на Ryder, като го надъхва още повече.. докато най-сетне Cleaner не се намесва!! Cleaner plant-ва и двамата нападатели с един Double Clothesline, след което ги изхвърля през въжетата... Каква конфронтация.. Сен & Райдър не могат да повярват.. а на ринга Cleaner помага на Max Blade да се изправи и двамата явно са "on the same page" поне тази вечер!

Winner: No Contest заради намеса (10:01)

..

8.

BACKSTAGE SEGMENT

- King Arthur (kn1gh7er) е показан да слиза от скъпият си кон извън залата радостен..

King Arthur (Затваряйки очи и вдишвайки "атмосферата")

"Значи това е Wrestling Galaxy!?.. Време е краля да се завърне където му е мястото като спечели турнирът!"

Xzibit (Излизайки от залата с две к*чки и поглеждайки Arthur..)

"Циркът ли е в града бе.. рицарче.. хаха!?"

King Arthur

"Крал.. селяко.. не рицар.. КРАЛ!"

Xzibit (Отпивайки от шише с уиски, усмихнат)

"Дано се срещнем скоро.. за да ти разглобя ламарините.. кралю хахах!!?.. Да вървим патки!"

King Arthur (Изчаквайки Xzibit да се махне)

"Колко отвратително.."

..

9.

FINAL SEGMENT

Апартаментът на Genesis Rhapsodos (Remus)

- Genesis е показан да лежи на леглото в скромната си квартира и да чете поезия.. когато под вратата му е пъхнато писмо! Genesis бързо отваря вратата за да види кой го е доставил, но в коридора на сградата няма никой! Genesis отваря писмото в което намира номерът на банкова сметка.. Отдолу като съобщение е написано следното "Трябва ми информация.. знам, че само ти можеш да помогнеш!". Genesis прочита няколко пъти писмото преди да го прибере учуден в джоба си.. Той се оглежда отново наоколо след което се прибира в апартаментът.. Докато вратата се затваря, се открива и дотогава прикрития зад нея.. RAVEN!!! Raven потърква ръце доволно и си заминава!

END

.

.

.

- Както виждате, ролите на всички записали се в момента са горе долу еднакви! Абсолютно Overness-а, за който със s0cKi ви говорим толкова често, ще се образува в зависимост от коментари, участие в дневника, компетентност на коментарите (нещо от сорта "Яко шоу беше!" едва ли ще ви помогне да получите пуш!) С коментарите и участията след всяко едно шоу ще си променям overness-а на всеки образ и на края на месецът след ППВ-то ще ги нанеса, за да може всеки да разбере.. защо/как!? Дано първото шоу на WG ви хареса и да се забавлявате с дневника ни.

Edited by G
Link to comment

Първо да кажа,че шоуто беше доста добро.Хареса ми как описвате по-накратко мачовете,защото ако е движение по движение както е в другите дневници ще е много скучно.Сега по отделно за всяка част от шоуто:

1.Добро начало.Carl Johnson ми хареса с неговото арогантно държание.Добре постъпи като не ги сби още в началото.Genesis Rhapsodos говори доста мъдро,даже сложно.Трябваше да го чета два пъти,за да разбера какво иска да каже :D Боя над шефа си го биваше.Имам някакви предположения кой го е направил .

2.Xzibit много draw-ва.Образът му ми харесва.Иначе мача си беше чист Squash.X-killer-а мачка :D

3.В този сегмент Max направо насра.Доста се хилих като каза ""Какво.. тук си за да ме убиеш ли Сен?..." :D

4.Завързва се интригата.Друго немога да кажа.

5.Първо няма как да не го спомена:Ленко :2funny: .Иначе мача добре се получи,но Ябълката доста бой отнесе.Очаквана победа.

note:Gif-а не работи :)

6.Забавен сегмент.Като изплю водата ми напомни за Карлито.Иначе Carl започва все повече да ме кефи.

7.Интересен мач,с конри и т.н. Max май си има проблеми с тези китайци.

П.С:Много добър избор за снимка. :)

8.Най-забавния сегмент в шоуто.Xzibit яко кефи :D

9.Мистериите се засилват допълнително.Иначе Raven?

Добро шоу като за начало. 7/10

Edited by dbrm
  • Upvote 3

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Честито първо издание на Burning Light. Дано дневникът пожъне солиден успех.

Турнирът за определяне на шампион е логично решение. Дано се запишат повечко хора, за да няма често нужда от local jobbers. Вторият мач леко нереално ми се струва да е 5 минути като времетраене, след като имаше точно 2-3 движения. Също така не знам как ще направя Hurricanrana с моите размери :D Леко загатване за евентуален отбор с Чистача... ще видим. Ремус има епичен образ. Интересно е какво прави тук Raven, след като протежето му е в другия бранд. Като цяло определено добре изглежда дневника и лесно се чете (в типичен стил на Г), но се усеща нуждата от още хора.

In Character Promo:

"СЕН! Не прелетях хиляди километри, за да се месиш отново в живота ми. Приеми, че всичко свърши! Най-хубавите ми години преминаха в страната на изгряващото слънце... но трябва да продължа напред, няма връщане назад. Върнах се в Америка, за да заема полагащото ми се място като най-добрия кечист в света - да бъда световен шампион! Няма да ти позволя да ми попречиш. Твоето жалко балканско циганче ми коства победата в мача срещу Чистача. RYDER!!! За твое добро е да си хванеш следващия полет за там, откъдето идваш... ако изобщо в тези забравени от Бога места има летище! В противен случай ИДВАМ ЗА ТЕБ!~"

Link to comment
Freddy Kruger

Доста добро шоу. Силен старт даваш, доста интересна идея с турнира за титлата и за 8те договора, а останалите как ще спечелят мястото си в компанията. Хубаво е че се използват и образи от стари дневници, Карл Джонсън и Макс Блейд винаги са ме радвали. В началото много добре беше замислена атаката над шефа(кой ли ще бъде нападателя :rolleyes: :rolleyes: . Мачовете ми се сториха доста кратки като за даденото времетраене, но най-вероятно защото повечето, които пишат дневници пишат по-подробно (Това е нещо, с което ще свикна за 1-2 шоута, така че не е проблем). Иначе формата на шоуто радва адски много, повечко сегменти и по-малко мачове, има си PPV-та за дългите мачове. Образът на Genesis Rhapsodos радва адски много, кечист поет изглежда доста по-интересен отколкото ми звучеше като го видях в началото.

  • Upvote 3

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

~ Според мен началният сегмент щеше да е по-добре, ако започне директно с Fox в ринга, а телефонния разговор и нападението да се състоят по-късно. Carl Johnson беше представен много добре и бързо се открои като кандидат за главен Heel (с главно Н), но май беше използван прекалено много през шоуто. Една поява в началото щеше да е достатъчна – все пак излезе веднага при шефа и ясно заяви, че ще бъде на върха. И моя човек беше добре използван, честно, не мислех, че ще е ясно как да изглеждат промотата му. Може да вкарваш и по някой цитат тук-там.

~ Харесва ми как „светът” бие повече на fiction отколкото на традиционално кеч шоу. Определено е разнообразие и ми напомня за CHIKARA.

~ При срещата на Pete Apple с Johnson има една правописна грешка, може да я оправиш. Изглежда все едно Apple се чуди как е името му.

~ Добре изглеждат и мачовете – кратки, четливи и право на въпроса. Все пак нямаше да е лошо да има един по-голям мач с победител, вместо два скуаша и равенство между потребители. Голяма работа като някой изгуби – едва сега се започва, а и всеки има шанс да се поправи.

~ Има две неща, които според мен трябва да се махнат.

1. Реакцията на публиката. Не е нужно да навираш в гърлата ни какво мисли публиката. Тъй като ние четем и ние сме публиката, ние трябва да решаваме кой да получава heat, кой – pops и т.н. Просто си придържай образите към този е добряк, този – скапаняк, а онзи – нещо средно. Нищо лошо няма в това да прилагаш твоето мнение каква трябва да е реакцията, но поне я сведи до ‘аплодисменти’ или ‘освирквания’, няма нужда от ‘МНОГО HEAT~!’ и ‘СМЕХ, СМЕХ’.

2. Имената на потребителите. Страшное разсейващо да си в средата на сегмент, внезапно идва ново лице, драма се покачва... и действието е спряно, защото има скоби с пояснение чий е образа. На първата страница е обяснено, не мисля, че трябва да има постоянно напомняне.

~ Иначе определено добро първо шоу, което успява да постави интриги и въпроси за следващите издания. Открива и закрива с драма, одобрявам.

14vijko.gif

Link to comment

Благодаря на всички за коментарите на този етап, ще ги имам предвид както за overness системата така и за начина по който презентирам шоутата.. И да засегна нещо в коментара на Remus за да е ясно:

Все пак нямаше да е лошо да има един по-голям мач с победител, вместо два скуаша и равенство между потребители. Голяма работа като някой изгуби – едва сега се започва, а и всеки има шанс да се поправи.

Самият турнир който се случва е с бойци от всякакви точки на света и Никой няма договор с компанията.. като накрая ще се раздадат само 8 договора (тоест, всеки мач е печелиш малко или губиш всичко).

  • Upvote 3
Link to comment

2. Имената на потребителите. Страшное разсейващо да си в средата на сегмент, внезапно идва ново лице, драма се покачва... и действието е спряно, защото има скоби с пояснение чий е образа. На първата страница е обяснено, не мисля, че трябва да има постоянно напомняне.

Мен лично това ми харесва, тъй като много малко хора са с имената си (дали не съм единственият) и само се бъркам и рядко помня кой-кой е...

За шоуто - Първите два мача бяха с очаквани победители, все пак беше нормално. И двата си бяха скуошове (доста добре... особено първият :D). Третият мач, по-дългичкият ми допадна това, че двама 'реални' се бият, което беше добро, а и no contest-a беше очаквано. Описанието на мачовете също ми допада, аз съм фен на сегментите принципно и дългите мачове рядко ги чета (освен когато аз не участвам де...), така че това е + за мен.

От първия сегмент се видя, че Карл ще е един от главните хийлове, може би и главният. Съгласен съм с Ремус, че не трябваше да се появява втори път, малко пренатоварено става. А колкото до самия Ремус - неговото промо беше доста...... странно... зубарско някак си :D. Интересен му е образът, отличава се доста от тези, които сме виждали.

За мен си - моят образ ми харесва, определено има доста хляб. В началото исках да съм при Соцки, все пак е 'форумен приятел', ама тук нещата изглеждат доста добре за сега :D, дано така продължава :).

Аа... и да ви похваля за това с overness-a ... идеята е добра, ще изцедите хората ;).

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Шоуто беше добро,продължавай в същият дух!! :D :D Базикам се.Шоуто си беше идеално като за първо.Лесно и не много дълго за четене.Поздравления за идеята с гифовете на завършващите хватки.Добре си го измислил с тези Fictional кечисти,но можеше и някой да загуби,едва ли щеше да е фатално.Ясно беше,че Factional-ите ще губят бързо.В мачът между The Cleaner (dbrm) и Max Blade (maxxxed) според мен трябваше да има победител.Opening Segment-ът беше много добър,браво.По-добър от този зад кулисите.Мачът на вечерта определено беше третият.Надявам се на първото PPV да има Сен и Райдър срещу Клийнър и Макс Блейд.Сегментът между "Крал Артур" и Екзибит беше много смешен,поне за мен.Не съм съгласен да има Roster Split,но така сте решили и сигурно така ще бъде.Не знам какво си намислил да правищ с Genesis и Рейвън,но определено ще бъде яко.Идеята за турнират за определянето на шампион е идеална,защото има много хора,които може би ще се откажат или ще спират да коментират след второто шоу.Надявам се да се запишат повече хора,за да не се използват тези Fictional wrestlers.Хареса ми,оценка - 8/10!

Edited by ShwN
  • Upvote 3
Link to comment

Bittersweet Symphony opening theme за wrestling шоу?!? Tи се гавриш. Ама яко. Току що надмина RAW в параграфа най-слаб оpening theme :D

Така... голямата ми забележка, нещото, което ме тормозеше през цялото време - fictional кечистите. Наистина, наистина голям проблем. Да, така турнирът и интересния залог (8 договора) става възможен, но аз (както и всеки читател, мисля) ще очаква всеки мач от типа реален потребител срещу fictional кечист да завършва с победа за първия. От два мача в това шоу се случи точно това, което пък прави мачовете тотално излишни и не особено интересни. МЕ-ът беше нещо по-интересно, точно защото се срещнаха двама реални потребители, но пък завърши с no contest. Честно казано тази седмица се разминаваш, но по-нататък нещата не трябва да продължават така. Под така имам предвид още real vs fictional wrestler мачове с ясен резултат и мачове между двама real кечисти, които обаче да свършват с no contest. Голям проблем е и факта, че така и не стана ясно какъв точно е този турнир - пряка елиминация или пък трупане на точки чрез победи. Изясни тези неща по-нататък.

Колкото до образите - рано е да се говори. Артур изглежда интересен образ, забавен. Конфронтацията с Xzibit (който не е негър! Холи шит!) също бе интересна, би могло да излезе добра вражда от това. Съгласен съм с Ремус, че се обърна малко повечко внимание на Карл Джонсън, явно имаш симпатии към образа и желаеш да го бутнеш в МЕ-та, но уж всички трябва да са равни в началото. Хареса ми и че още с първото шоу започна развитието на няколко истории (X-Arthur, Blade-Ryder, Johnson-Remus може би?). Финалният сегмент - добър, но пък какво ще прави камера в апартамента на Рапсодис? Както и да е, това е кеч. Оператори, хора с микрофони и режисьори има дори под душовете. Простено ти е.

Това е. Приятно откриващо шоу, но дотам. Предполагам занапред нещата ще станат по-напрегнати и интересни.

Edited by BoRn_2B_GoD
Link to comment

Много добри мачове имаше.Сегментите бяха зашеметяващи.Много силен старт давате и дневника ще пожъне успех.За първо шоу се оказа доста сполучливо.Също и мистериите се засилват.Много ми хареса сегмента между мен и Джонсън.Май ще направим една враждичка с него :D .Иначе Карл се очертава като хийла на ростера.Всичко от началото до края си беше на ниво.Вижда се че е правено от хора,които имат голям опит с кеч дневниците.Според мен нападателя на Steve Fox е

Bryan "Shadow" Fox

Също сегмента с Xzibit и Arthur беше много смешен.А последният сегмент беше доста мистериозен.Продължавайте в същия дух!

9/10

Edited by Petioo09
  • Upvote 3

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...