Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

G

Здравейте пак! Този път гост ще е една от най-стабилните легенди на BWC ... G!!! След като в предните 2 броя пуснах скрити интервютата, за да проверя каква е аудиторията, останах приятно изненадан - по около 70-80 човека прочетоха и двете издания. Какво повече може да иска човек! Да видим сега какво ще стане.

1. Ти си един от най-старите и най-лоялни членове на форума. Разкажи как откри bWc и как протекоха годините, през които си бил негов член. Спомням си, че по едно време бе "изчезнал" и никакъв те нямаше в продължение на 2-3 години.

- Честно да ти кажа, дори не си спомням как намерих това място?.. Сещам се, че в началото много подбирах къде да пиша, защо въобще да пиша и съответно какво. Неограниченият нет тогава не беше "силен", тоест не бе все още срещано явление във всеки дом и аз "цъках" с ограничения, което каквото и да си говорим бе голямо неудобство. Можех да тегля по 2,3 кеч мача на месец, а от ерата когато даваха яките The Rock, Stone Cold & тн по тв-то бяха си минали няколко годинки.. общо взето въобще не знаех какво се случва в WWE. Та намерих форума през 05-та по "неизвестен" начин, може би точно за да намеря някой друг мач? В началото въобще не ме интересуваха кеч дискусиите, кой и защо е тук (целта бе да разбера какво се случва + multimedia). Та изгледах няколко мача (до тогава не бях и виждал ППВ!!).. спомням си някои от тези които ми направиха ОГРОМНО впечатление.. мачове като Brock Lesnar vs Kurt Angle, The Rock vs Hulk Hogan, Stone Cold vs The Rock 01, TLC-то 2001.. всичките от Wrestlemania изданията! Тогава явно пак ме грабна творението наречено "Кеч" и реших да започна и да пиша мнения в BWC, което си беше трудно с това "комунистическо ограничение" (нета).. Буумът определено дойде когато сетне прекарах неограниченият и имах повече време да вися пред компа и да убивам скуката. Отностно "изчезването" за което говориш, спомням си, по едно време отново изгубих интерес да гледам, да коментирам и да се занимавам. Казвах си като много други индивиди.. "оф какво да се занимавам с тези глупости, няма смисъл".. и ето изгубих се отново, влизах от време на време и то само за да видя някоя новост, може би просто за да няма неосведоменост... От тук май нямаше връщане назад докато не изгледах шоу на ROH!!! Това определено е основната причина да се върна след прекъсването във форума. За непознатите с "периода в който експериментирах", бях станал просто ROH Марк от всякъде.. оуу тоя ROH! Спомням си тогава се запознах с огромният свят на инди кеча (хиляди образи.. no freakin` risk level!!) Всеки можеше едва ли не да прави каквото си поиска, да използва което движение си иска, а по това време в WWE вече бяха възникнали ограничения до колкото си спомням спрямо основни компоненти като хватки и образи.. SHIT! Започнах да гледам ROH/CZW/дори и Backyard и така се "запознах" с едни от любимите ми през годините кечисти извън WWE като Doug Williams, Homicide, Colt Cabana, CM Punk, Amazing Red, Low-Ki, AJ STYLES!!.. Chris Daniels и още много.. Спомням си във форума заедно с Diamond_Dog пишехме простотии от сорта "е*бете WWE.. ROH това.. ROH онова!" :)

- Тук ще ударя отделно тире, за да похваля като цяло форума.. защото честно казано НИКОЙ в BWC не идва само заради кечЪТ! Ако няма нещо друго което да му държи интереса в дланта си, а BWC определено умее да държи в дланта си някой колоритни индивиди .. още дори незнам как! (хора с "животи" и тн.).. та ако нямаше подобна "магия" да я нарека , форумът си залагам апартамента, че нямаше да е същия! Хора които казват "тоя раздел за какво е.. от това няма смисъл.. за какво се пускат пък тези неща" не разбират от иновация и 100 на 100 няма смисъл да се занимават да киснат тук! Причината поради която казвам това не е за да се "мазня", а да обобщя много важен момент в моето пребиваване във форумО.. GAME Разделът и дневниците! Няма какво да се лъжем, всеки обича fiction-а (малко или много) дори да казва, че е тъп. Подобни форумни методи/фактори/творения могат да отделят човек от хилядите му ангажименти и разбира се малко да chillax-не. Гейм разделът определено е едно от нещата, които ме задържаха в този форум и ме накараха да стана full-time член, какъвто съм и до ден днешен! И сега "Ашанти си клати старите джанти", а Дъ Джи все още е мембър в BWC.. туй да видиш!?

2. Кои кечисти от WWE Developmental очакваш да дебютират с най-голямо нетърпение в главния ростър?

- Следя изявите в FCW на хора като Johnny Prime, Joe Hennig, Kaval (той ясен), Justin Angel & сега може би за кратко на силния Bryan Danielson! Определено в Johnny Prime & Justin Angel виждам нещо, което евентуално може да ги превърне в следващите WWE суперзвезди.. Kaval & Danielson са отдавна в играта, т.е. те или ще се приспособят към WWE стилът или ще се върнат към индитата! Лично мнение - Danielson въобще не го виждам в WWE, въпреки че Shawn Michaels & William Regal са зад него, може би Kaval по ще успее заради mean визията си и интересното име/образ.. подобни са уж са "чудо за 3 дни" в WWE. От друга гледна точка може и да бъркам, защото мислех, че кечисти като CM Punk & Ron Killings никога няма да се наложат.

3. Какви са очакванията ти за новото шоу на WWE - "NXT"?

- Тук мога само да кажа, че Vince винаги.. ВИНАГИ ме е разочаровал, като стане дума за "Промяна"! Промяната не му е в кръвта, не знае как да я сътвори.. обича нещата да са си под негов контрол, да не прави генерални решения за бъдещето на компанията (само ако това не е МНОГО необходимо) и разбира се да набляга на RAW като главно шоу (не мразите ли това, че моменти от RAW се излъчват по всичките останали шоута.. а такива от Smackdown/ECW и тн мега рядко). За съжаление си мисля, че NXT ще бъде за кратко нещо интересно, след което Vince ще си каже "лол пич имаме development организации за това".. NXT "ГРАНДИОЗНАТА ИНОВАЦИЯ В СВЕТА НА КЕЧА" няма да е нищо повече от Heat-ове, Velocity-та и тн! ECW ще ви кажа защо се получи толкова години, заради три букви "E...C..W"!! (SELL) Както и да го нареждате това шоу, то почти стана 3-ти основен бранд със световна титла държана от хора като Big Show, с хора в roster-а като Kurt Angle! Беше нещо специално за известно време, но NXT едва ли ще се получи.. сру!

4. Освен WWE и TNA, какви други федерации следиш?

- ROH (вече от време на време), FCW (Почти редовно), NJPW, NOAH & DG (от Японските), CZW (Cage of Death, Best of the Best, Tournament of Death най-често), PWG & Chikara Проу (Само големи кардове), AAA & CMLL (Само ако nWoHulkster ме заинтересува с някой друг кардец), FWA (Много рядко.. малко да видя и европейско :) ), Shimmer (Пак много рядко), Следя MMA като цяло (UFC, DREAM, Strikeforce, K-1 и някои по-малки promotion-и) MMA RULES!

5. Няма как да не те попитам и теб какво мислиш за бъдещето на TNA под егидата на Hulk Hogan

- Въпросът за 1 милион нали :D Хоугън.. Хоугън ме съмнява! Разликата между добрият promoter и добрият self promoter си е горе долу голяма. Hogan e НЕВЕРОЯТЕН self promoter и се продава като топъл хляб щом реши, но когато започне да прави бизнес, да създава идеи.. просто как да го кажа, нещо се обърква!? Вижте миналите му лични проекти и ще се съгласите с мен. Зад гърбът му е.. Eric Bischoff. Мнението ми за Bischoff е, че той е хиена, добър бизнесмен и лично много ми харесва като образ.. но Бишоф е от типа хора които се гледат рано сутрин 30 минути пред огледалото и си казват на ум "You're Awesome dude!".. т.е. той основно полага вижданията си, идеите си, ако той е в самата сърцевина, в средата, в остновата.. Да ПРОМЯНАТА се усеща, да има повишение на рейтингите, но.. ОК хайде няма да говоря за "пенсионерският дом".. но моля ви кажете ми къде са (Homicide, Kaz, Eric Young, Creed, Lethal, Daniels, Rhino...) листът продължава.. не ми вярвате ли (Kiyoshi, Dr. Stevie, Daffney..).. хмм а да и BEER FN` MONEY за които шибаните "писатели" са казали, че са заменими, по скоро само един чието име не искам да казвам, е сътворил тази невероятна мисъл (ще цитирам Dana White "moron!"). Това някак си не ми се нрави! Да ще е интересно за кратко да гледаме Scott Hall, Pac, Morley... апф да бе!! Морли Хахахах... Orlando Jordan (дето би Поуп.. същия) ОМГ!!! Орландо Джордън?.. Nasty Boys :? :?.. няма какво повече да кажа. Дано все пак нещата се стабилизират след време и да видим един ОСНОВЕН Roster.. край.. точка за "бродъра".

6. Нещо за киното да кажеш? Знам, че гледаш доста филми. Наистина ли те са ти толкова голяма страст?

- Чак голяма не, въпреки че много хора мислят така! Обичам да гледам филми да, защото са ПОУЧИТЕЛНИ.. В живота съм научил едно, ако някой ти каже "Брат не си губи времето с това няма смисъл".. значи определено си ГУБИ времето с това, има някакъв смисъл! За филмите специално много от тях носят със себе си поука, определена ситуация, забавление, понякога просто убиват време когато е нужно, понякога те отделят от ежедневието (според зависи).. просто трябва човек да се загледа, това е :) разбирайте го както искате.

7. Резни едно промо в образа на THE POPE! Специално за читателите на "Клетката".

- поУп е много недоволен, че индивиди го сравняват с приятеля му.. силния нешев!?!? нешев само пребива балъци, а поУп иии ПРОПОВЯДВА освен това!! ПимпслаБ за неверниците.. поУп е бъдещето, защото pimp-ва.. а какво по-важно от това на този свят!? нешев дълго време си търсиш опонент за КЕДЖмания.. може би вече си намерил.. зле!? Време е да се кеджиш с най-големия, стига си търсил вратички :? поУп хаз споукън!

8. Всеки знае, че ти си "властелина на дневниците" в този форум. Можеш ли ей-сега да изброиш от раз всички дневници, които си правил откакто си във форума? Кажи и какво те мотивира да пишеш толкова много подобни теми?

Ще ги направя под формата на таблица + по 2,3 думи за всеки:

*Hardcore diary (36 страници) (Първата ми "любов".. първият дневник който водих, лично за мен класика)

*Ring of Iron diary (G & Borko_10) (4 страници) (Първото КО-Оп дневниче ако не се лъжа.. започна невероятно, но много се осра*ме като го спряхме на 4-тата страница)

*UFC-BG Diary (2 страници) (Първият ММА дневник.. ПЪЛЕН ПРОВАЛ)

*Best Wrestling Segment/Promo Tournament (1 страница) (НИКАКВА АКТИВНОСТ)

*THF (The Hardcore Federation) Diary: New Chapter (8 страници) (Продължението на оригинала.. започнах добре, но отново го спрях защото съм зле)

*KENNEDY's NGW (New Generation Wrestling) Diary (6 страници) (Като цяло забавно четиво беше.. спрях го :D)

*WCW: Back in Black 1999 (2 страници) (Лоша активност.. харесваше ми, но след няколко шоута го спрях)

*MMA-BG: (Presented by KENNEDY) (4 страници) (2-рият ММА Дневник.. общо взето провал отново!)

*The True Detective Story (STORY FICTION) (5 страници) (Първият ФИКШЪН дневник.. според мен се получи много добре, просто не го продължих до края. От тук вече хората започнаха да ме нареждат, че не си довършвам дневниците :) )

*Indy Pro Wrestling Diary (3 страници) (Започнах го когато станах инди фен.. не се получи!.. Лол аз наистина съм бил злектор :D)

*UFC: The New Countdown (Diary) (1 страница) (ММА дневник просто не върви тук.. но бях маркско фенче.. и това не стана деа)

*BWC SURVIVOR Game (2 страници) (Лично мнение: Много добра идея.. адски се ядосах тогава, защото нямаше никаква активност)

- Тогава написах това "Поредната провалена идея, можете да заключвате темата, не мисля и повече да правя кой знае какво в този раздел явно е много западнал."

Един месец траеше това "неправене" :D

*Hamilton City Untouchables (SEASON 1) (8 страници) (БАММ голям дневник.. да не го продължих "2 сезон", но историята струваше)

*TNA 2008 Cross the Line! Diary (3 страници) (Занимавах се тук.. НЕактивността пак ме порази креативно)

*FPR BWC Diary (Game based diary) (5 страници) (Креативен дневник.. Първият Гейм дневник май в BWC.. но много трудно се водеше)

*Hamilton City Untouchables (SEASON 2) (2 страници) (Спомням си Олимпик ме нареди много като го спрях :D.. но бях в творческа криза)

*ROH vs JAPAN (FPR Game Based Diary) (1 страница) (Водех го май за себе си.. никой не го следеше почти)

*Who Is He? (Book diary) (2 страници) (Батман манията.. Олимпик пак ме нареди, че го спрях)

*The Wild Bunch (New Series) (6 страници) (Як фикшън сериал пак.. първият сезон се получи, но 2ри не видяхме)

*Best of the best MMA Diary (9 страници) (MMA дневникът който СЕ ПОЛУЧИ! Беше солиден експеримент.. но правенето на мачове с игра, записването им.. просто е въпрос на време да се откажеш)

*THF - The Hardcore Federation (Ultraviolent) (6 страници) (3-ти опит да възродиш класиката.. нищо особено не стана)

ТУК ДОЙДЕ творческата криза от Април до Ноември 2009 където просто видях, че няма смисъл да се занимавам като ще спирам след 1 страничка/а и активността.. Все пак в края на 09 се завърнах с 2 големи попадения, лично мнение!

*POPULARITY PROMOTION (28 страници) (Поп ПромЯ уил лив.. следете го!)

*Story Mode (24 страници) (Може би най-оригиналната ми идея.. Стори Моуд уил лив.. следете!)

- Още два има, но единия е спрян.. а другия все още набира "смисъл"

Та това е.. Общо взето 25 ДНЕВНИКА в BWC! Заниманието дойде покрай многото време преди да кандидатствам.. просто да има с какво да се занимавам.. вече е станало просто механично?

9. Малко късно идва този въпрос, но ... кажи откъде си, с какво се занимаваш, какви хобита имаш.

- "Провинциалистче" съм.. да кажа първо :D извън шегата занимавам се главно с.. учене! Две специалности съм 3-ти курс и главното ми хоби май е да уча вече :( Преди като хобита мога да посоча футбол, фитнес.. нооо Вече бицата е слаба.. уча и не остава много много време за друго. Надявам се да завърша скоро и да търся работа където и да е (като местонахождение) само и само да се свържат 2-та края, че времената са тежки.. Общо взето това е, но мога да кажа, че се радвам на добро здраве, всичко върви нормално за сега в проу план, в личен нещата като цяло са зле.. но живи и здрави да сме всички, това е важното, успехът лека полека ще долети от някъде! Важното е човек да си вярва..

10. Какво мислиш за BWC E-Fed? Вече почти 5 години тази "федерация" е тук. Кога най-после ще бъде излъчен последният й епизод?

- И-Федът.. лично мнение, е WWE на дневниците тук! Ще кажа и защо.. определено защото си обособил всичко /какво може, какво не може/, налагаш си волята и не даваш право на избор, което за основен Фед в форума е МНОГО ВАЖНО! Да понякога не правилните хора получват пуш.. но понякога е само МРЪНКАНЕ!! Т.е. хора дето следят феда от 2 месеца си мислят, че трябва да получат пуш.. аха.. аха.. аха.. егота много! Аз лично МНОГО се радвам на BOD (замислен таг от мен и torex) и на бавно, но определено славно движещият се пуш.. толкова години се борим с мнения, коментари към върха.. в лоши и добри времена! Смазваше ни, издигаше ни.. но въпреки прекъсванията не съм спрял да коментирам! Така, че продължавай в същия дух и не обръщай внимание, на мнения от сорта "Пушвай повече тоя, оня", освен ако не идват от лоялни фенове на и-феда..

Колкото до последният епизод.. имам една думичка за неговото идване.. НИВГА! Докато си във форума, просто няма да го спреш и така трябва и да бъде.

Мерси, че НАЙ-НАКРАЯ ме записа за участие :D следя клетката още от създаването и.. и да няма да лъжа исках да направя участие.. искам да се обърна и към верните фенове на поУп! Щом сте с поУп, ще има пимпин`.. Поздрави и за силните приятели на поУп - Socki, Olimpic, neshev, Ledg, rado, Birov и още МНОООГО много знайни и незнайни BWC проЗтаци.. поздрави и на хоустът Radox, че сетне се сети да покани Дъ фриикин Джи у клетката! Успех на всички...

35izpu1.jpg

Link to comment

Много интересно интервю!Едно от най-добрите издания на клетката.10/10

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

Голям е Поуп, голям е... интервюто беше много добро, отново. Не знаех, че толкова много учи :D. Като гледам колко федерации следи, филми гледа, във форума е доста активен, мощно пише/писал хиляди дневници - как му остава време, само той си знае :).

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...