Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

neshev

Здравейте и добре дошли на едно доста очаквано издание на "Клетката". Тази вечер, между четирите и непрощаващи стоманени стени ще застане един от най-противоречивите членове на форума, негово величество NESHEV!!! Но стига толкова съм плямпал - нека преминем към най-съществената част - въпросите!

1. Кажи нещо повече за себе си. Как се казваш, от кой град си, какво учиш.

Хай, хай, pi4agata`_18_m_pln, без бой нали? Всички мои верни фенки могат да ме намерят в #wwe-bg със същия nick. Другото е педалска работа.

2. Кога за първи път "откри" bWc? Какви са впечатленията ти от форума за всичките тези години? Какво означава bWc за теб?

Тук вече ме хващаш на тясно. Годината вероятно беше 2004, а човекът, който ни "запозна" беше чичко Google. Естествено този ми account е от 2006 (както всеки с малко мозък в главата може да провери) и тогава почнах да чета и да пиша във форума по-редовно. Друг е въпросът защо не съм се регистрирал още тогава, но вероятно дванадесетгодишният ми мозък не е знаел, за какво служи бутона "Register".

Форумът претърпя доста промени от както се регистрирах. Най-малкото вече не прилича на бъгава версия на Notepad и е доста по-лесен за използване. Нямам особени претенции към техническата част като цяло, но си искам черния скин обратно, мамка ви... За качеството на мненията съм на друго мнение. Все още твърдя, че когато форумът беше разделен и имаше OVW, ставаха по-качествените дискусии и спамът беше сведен до минимум. От както кечът се върна по GTV и продуктът стана PG, това се отрази и тук. Все пак с ръка на сърцето мога да кажа, че това е най-добрият форум в България. Аз лично не съм чел друг форум, където думи като flame, hate и trolling да не стоят като лозунг на всяка тема. Естествено нямаше как и тук да не минем без шизофренирали деца, но за мое щастие повечето изядоха банана. Също е хубаво, че все още пишат хора със собствено мислене, а не играят ролята на марионетки на Meltzer/Csonka/Keller/Phil Lions :D.

Няма да се изхвърлям със сентенции от рода на "BWC е моят живот", защото най-малкото кечът вече заема доста малка част от свободното ми време, но BWC е един от малкото форуми, които чета, да не говоря, в които пиша редовно. Е, става ми гадно като отнеса поредния бан, но kproxy.com спасява положението :).

3. Не може разбира се да не те попитам какво мислиш за настоящите събития между TNA и WWE. Как смяташ, че ще се развият двете компании оттук нататък?

TNA в момента са като в "Алиса в страната на чудесата". Ако някой преди няколко месеца ми беше заявил, че TNA ще се изправят head-to-head с WWE RAW щях да се усъмня дали не е дете на Phil. Нещата за тях се развиха толкова бързо, че наистина звучат нереално. Искрено се надявам те да осъзнават, че не са в приказка и срещу какво се изправят.

Най-интересен е въпросът за аудиторията на TNA. Все още си мисля, че тя съставлява главно хора, които са разочаровани от продукта, който WWE предлага. Естествено част от нея гледа и WWE и TNA. Това, което видяхме на 4ти януари беше идеалният за TNA случай. Освен тяхната редовна публика доста хора, които никога не са гледали TNA за пръв път са пуснали да гледат iMPACT.

Основният проблем за TNA ще бъде как да повторят този успех. За тяхно съжаление историята не е на тяхна страна. Vince McMahon е животно. Вече виждаме първите негови мерки и в близките месеци ще последват още. Само времето ще покаже как точно ще се развият нещата, но се моля TNA да не последват съдбата на WCW.

4. Всеизвестно е, че ти си може би най-запознатият с MMA член на форума. Разкажи повече за това свое хоби. Повече MMA ли гледаш или повече wrestling?

Иска ми се да съм от малкото фенове, които гледат UFC от тяхното създаване, но реално почнах да гледам редовно от 2006-а. Първото ми PPV беше UFC 64, където Anderson Silva разби тогавашния ми фаворит Rich Franklin. The rest is history, както казват.

Може да звучи леко парадоксално, но въпреки, че гледам UFC/MMA доста повече от WWE/TNA, ми е много по-интересно да коментирам ситуацията около кеча. Може би причината е, че в UFC всичко в по-голямата си част върви по мед и масло и няма, за какво толкова да се оплаквам. По-скоро, защото в кечът историите са доста по-сложни, докато няма, какво толкова да се коментира по един MMA мач. И все пак винаги бих избрал един качествен MMA мач пред поредния borefest между Cena/HHH/Orton.

5. Какво очакваш да стане занапред с Brock Lesnar и кариерата му?

Brock Lesnar е може би най-добрия атлет, който съм имал честа да гледам. Мисля, че няма особено значение дали ще е кеч, футбол, атлетика или MMA. Ако вложи необходимата енергия би бил на върха където и да е. Истината е, че Lesnar нямаше въобще да се захване с кеч, ако MMA имаше такава популярност през 2002. Кечът обаче даде на Lesnar нещо безценно - умението да продава. Тук ключова роля изигра и Paul Heyman, но Lesnar в момента има един от най-завършените образи в MMA и съответно продава най-много.

Бъдещето му все още е неясно. Ring/Cage rust is 4 real. Болестта, която го тресна беше причинена от диетата му или по-скоро липсата на такава. Свали доста килограми и ще трябва да наваксва. Не мисля, че ще му е много трудно и определено си мисля, че ще бъде дори още по-експлозивен, когато не се тъпче само с месо и картофи, а яде ѝ плодове и зеленчуци. Ще има доста време да се възстанови и да си върне формата. ММА е спорт, където всичко може да се случи, но каквото и да стане, Lesnar вече влезе в историята. Дано след като приключи с това си начинание се върне в кеча поне за една вечер.

6. Кеча през 1999 или кеча през 2009 е по-стойностен (не само като качество на мачовете, а като цялостен продукт)? Обичаш ли да гледаш класически мачове?

Реторичен въпрос. Не вярвам да има фен тук, който да твърди сериозно, че сега продукта е по-добър от колкото преди 10 години. За мен лично, не това, че няма кръв и псуване е основния им проблем. На мнение съм, че сегашното поколение кечисти е с няколко идеи по-слабо от предното. Не че и сега не присъстват лица като Taker, Shawn Michaels, HHH, Hogan, The Outsiders, Flair и т.н., но съвсем друго беше, когато бяха в разцвета на силите си. Може би най-големият недостатък на младото поколение е това, че почти всички са ми крайно безлични. Не мисля, че вината е в самите кечисти, а по-скоро това, че се стремят да ги обезличат, колкото се може повече, като им пишат промотата и им дават еднотипни образи. Изключение е може би CM Punk, който наистина е нещо уникално за стандартите, които WWE поставиха в предните години. Иска ми се това да го правят и с другите, но на повечето гледам просто като на полуголи мъже, които не се отличават по нищо един от друг.

Обичам да гледам стари мачове, но в този аспект не мога да се похваля, че съм гледал особено много. Повече обичам да гледам DVD-тата, които пускат WWE. Освен, че документалната част е доста интересна за гледане и тази с мачовете на моменти е безценна за човек, който няма особено време да преглежда стари PPV-та.

7. Я кажи какво мислиш за The Rock. Смяташ ли, че може да излезе нещо интересно покрай завръщането му.

Не съм му особен фен и си мисля, че е яко надценен. The Rock обаче има нещо, което много малко хора имат и то е, че успява да кара хората му пукат за него. И при него, както и при Bret присъства факторът носталгия, но за разлика от Bret, The Rock може да предложи още много на кеча.

И аз много искам да видя Michaels vs. The Rock, но от чиста бизнес гледна точка са длъжни да направят The Rock vs. Cena. Четох последното му интервю, но си мисля, че е work това, че не иска да се бие със Cena. Историята е прозрачна. The Rock ще играе ролята на надутия heel, който не показва никакво уважение към Cena. Vince е гении, защото това ще бъде един вид Attitude vs. PG и ще върне доста от старите фенове, пък и доста от casual феновете, на своя страна. Не виждам в дългосрочен план, някаква промяна на ситуацията, но поне за няколко месеца продукта ще стане по-пиперлив и интересен. Дано, наистина.

8. Сега става интересно! Искам да постнеш своя снимка!!! (тука искам истинска снимка, не се лигави! PHOTOS=RATINGS)

^ Click above to donate an image of neshev ^

Искайте от s0cki, той твърди, че има. За рейтингите не се безпокой, персоната ми е толкова интересна, че ще draw-не без проблем.

Истината е, че доста рядко се снимам и въобще не пазя такива неща на PC. Някой ден, когато мързелът ми престане да ме тормози ще ви дам. Пък, ако има някой, който наистина е толкова загорял за ебанйе може да заповяда.

9. Колко cm ти е обиколката на бицата?

Слаба е бицата, но бих те пробвал 1в1, ако това питаш.

10. Кой е най-големият боглог във форума? Кой е най-слабияд модераст във форума?

Вероятно аз.

За екипа вече трябва да понапиша повече, защото съм патил от повечето от тях.

ViChiX - От него съм отнесъл минимум 5 бана във форума и около 20 в irc. Цаката е да го нацелиш, когато вече се е умаломощил. За мое съжаление винаги го хващам преди да е извършил тази деликатна процедура и ме използва за изкупителна жертва.

nWoHulkster - Най ми е интересен за четене, когато има кой да го провокира. За съжаление това става доста рядко и трябва да се задоволя с шаблонните му мнения. Ако трябва да бъдa сериозен, той е пример, как въпреки, че не съм съгласен с него в 90% от случаите го уважавам. Дано носи на хумор, че ме чака поредния бан :D.

UltraMadd - Вече не пише много, но когато го правеше беше конкуренция на Hulkster-a. Един от малкото face-ове в екипа, но се чувствах предаден след като не пусна по традиция темата за Нова Година :(.

Shawn_Michaels - Един от най-забавните хора във форума. След бурни дискусии в чата се родиха теми от рода на "Има ли дисквалификации в Triple Threat?", "Трипъл Ейч, Трите Хикса или Трите Хаша е правилно?" и "Кой скача повече: Orton или Punk?". Освен тези толкова екзистенциални проблеми разискваме войната в Ирак, глобалното затопляне и управлението на кабинета "Борисов".

The_Olimpic - Заедно с Paf0 стават в повечето случаи причина за тези спорове. Човекът, който най-често ми е махал най-различните банове. И с него разискваме същите проблеми, но вече избягваме да говорим на тема футбол, където признавам съм гол и бос, но пък е забавно да го дразня. Все още ме навива да си говорим "искрено и лично", но ще трябва да донесе и вазелин.

Undertaker* - Явно осъзна, че само REICH е достатъчно здрав, че името му да се изписва с главни букви. И той е луд фен на Барби-гърл и след като veseo ни напусна ме остави да се справям сам. Като модератор не струва, но пък прави готини логота/банери/или к'вото им викате там.

HEIDENREICH - Като бях млад това име всяваше страх в мен и след като разбрах, че е над 30 бях убеден, че трябва да си пия витамините и да не се обаждам много. Успокоих се като разбрах, че не е толкова страшен и мога да кажа, че за разлика от по-голямата част от форума не е импотентен в главата.

Radox - Дайте му един плюс, че идва RR, а не искаме да го губим преждевременно. Ако не се занимаваше толкова с мАжете и се концентрираше повече върху проекти като този (хе-хе), форумът щеше да е по-добро място.

rawhide - Зверски ме наебахте, че го избрахте, но какво да се прави. Обещавам, че ще слушам и ще ям зеленчуците. Плс без бан повече :(.

Loop - Курвите го погубиха, но все още е яг.

Обратно към въпроса. Бих ви пробвал 3вс1 (теб, Taker и rawhide), другите ще ме смажат.

За финал искам да се извиня, ако някой е останал разочарован и нямаше swerves, turns и т.н, но истината е, че съм бая скучен човек.

Поздрав за всичките ми малолетни фенки, пичоуете от #wwe-bg, БоретУ, МитетУ, БиретУ, ГошетУ, radoslav1412321312, G, mcups, HEIDENREICH и shevchenko. Край!

35izpu1.jpg

Link to comment

От този брой започва поредица от няколко интересни броя.Нищо против Bizkit нямам ,но неговото интервю ми беше едно от най -безинтересните ,може би защото имаме много различни интереси.

neshev не знам защо си е внушил,че не съм толкова страшен и няма да му извия пилешкия врат,но е един от най-ценните потребители на форума поне за мен,и това го казвам без ирония.Поддържа сам цял раздел(Fight club) и този раздел е може би най-прегледния във форума ,единствения му недостатък е,че не го ъпдейтва често и има навик да пише само преди UFC турнир.Смаях се когато Olimpic и каза,че neshev е на толкова крехка възраст-мненията му за ММА турнирите са на по-високо ниво от статии на журналисти по специализирани сайтове.Освен това е единствения човек в този форум,с който мога да си говоря за професионален бокс(опитвам се да зарибя и djihad но със скромен успех).Другата му страна със 'силния боглог" е спорна.На моменти и аз не мога да разбера какво говори,друг път пък съм се смял със сълзи на някои простотии.Гласувах убедено за него,че е най-забавен потребител на годината,особено миналата година засенчи идиоти като parcaleste,djihad,Radox и Jericho.

Доколкото виждам не всеки му се кефи особено на хумора,но така пък враждите никога не спират и има какво да чета в шаутбокса.

Добро издание,от следващите с най-голямо нетърпение чакам тези с G и Kalata.

 

Link to comment

Поредното добро издание. В интерес на истината не си го представях точно така и може би затова останах толкова доволен. Радвам се, че през по-голямата част от интервюто беше сериозен и отговори изчерпателно на повечето въпроси.

UltraMadd - Вече не пише много, но когато го правеше беше конкуренция на Hulkster-a. Един от малкото face-ове в екипа, но се чувствах предаден след като не пусна по традиция темата за Нова Година :(.

Учуден съм, че някой забелязва подобни неща. Истината е, че тази година посрещах новата година на място, на което трябваше да се радвам, че има такива екстри като ток и вода, така че просто нямаше шанс да се докопам до компютър с достъп до интернет. Все пак можеш да се утешаваш с мисълта, че аз съм авторът на новогодишното пожелание, post-нато от HEIDENREICH :P

Posted Image

Link to comment

Много забавно четиво. Издигна ми се в очите, отговорът на всеки въпрос е много пълен и изразява мнение. Мислех, че само се прави на интересен, но всъщност не е така. :)

P.S. Не съм съгласен да слагаш hide tag на такива теми - за медия форума - ок, там всеки влиза и сваля и едно "мерси" няма, но тук мисля, че няма място подобен таг. По тая логика на всяко мнение може да слагаш hide и голем праз като имаш 560 thank-a. :beer:

Edited by Brock_Lesnar

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Много забавно четиво. Издигна ми се в очите, отговорът на всеки въпрос е много пълен и изразява мнение. Мислех, че само се прави на интересен, но всъщност не е така. :)

P.S. Не съм съгласен да слагаш hide tag на такива теми - за медия форума - ок, там всеки влиза и сваля и едно "мерси" няма, но тук мисля, че няма място подобен таг. По тая логика на всяко мнение може да слагаш hide и голем праз като имаш 560 thank-a. :beer:

Hide от следващия брой няма да има ;) Това беше, за да проверя каква аудитория имат "шоутата" ;)

  • Upvote 3

35izpu1.jpg

Link to comment
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...