Radox Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 BiZkiT Здравейте! Приветствам ви на първият брой от завръщането на "Клетката на Radox"!!! Тази вечер, госта ми ще бъде ... Bizkit - един от най-активните като цяло членове на BWC. Пожелавам ви приятно четене! 1. Как е, пич? Разкажи мааалко повече за себе си. Най-вече как се казваш къде учиш, какво работиш (ако бачкаш де) и какви са ти основните интереси. - ХАЙЛ! Казвам се Емо (sad), живея НА Софията и съм 11 клас в 2ро СОУ. Основни интереси – футбол, сноуборд, разни сериалчета и все по-малко кеч. 2. Как върви гледането на кеча? Кои федерации следиш и по колко време им отнемаш? - Както казах малко по-горе гледам кеч все по-малко. WWE не съм гледал от 3-4 месеца (ако не и повече :?) , но следя горе-долу какво се случва, но като си свалих шоуто на 4 януари ми се видя same old shit. Сега мисля да изгледам Royal Rumble и то само защото ми е любимият турнир. TNA също не бях гледал от 3-4 месеца, но след шоуто от 4 ми върнаха интереса и сега следя iMPACT. Да, леко skip-вам определени неща, но като цяло гледам всичко. 3. Не може да минем и без дежурния въпрос, който е доста актуален напоследък - какво мислиш за нещата, които Hulk Hogan му предстои да направи в TNA? Доволен ли си от цялата тази работа. - Точно в този момент няма как да ти отговоря. За момента се случват разни неща, които все още не мога да определя към коя графа спадат – лоша или добра. Това ще се види в близко (или не толкова) бъдеще. Иначе леко ме дразни промяната в “новия” вид на iMPACT. Ринга не ме бърка, но рампата е отврат! Колкото до book-ването. Последното шоу завърши по-адски странен начин и даже не знам какво да си мисля. Търсят нещо голямо и ново, но това ли е начина? Новите попълнения в roster-а не са дело на Хълкстер, но също радват, така че ми е доста интересно какво ще се случва в TNA . Дали ще се превърне във второто WCW или ще стане една още по-добра алтернатива на WWE и кеча като цяло. 4. Може да се бъркам, но май си от по-запалените на тема "футбол" във форума. Кои първенства следиш и кои са любимите ти отбори във всяко едно от тях. Яко тролей хуулс съм. Епа да, следим българското директно на стадиона. За съжаление Левски претърпя най-лошия си полусезон от мнооого години насам, за което ме боли, но няма да престана да ходя на мачове и да подкрепям любимия си отбор. СмАрт за ТодАр “Месията” Батков! Иначе си следя и английското главно. Повечето от форумО знаят, че съм привърженик на Манчестър Юнайтед и доста често изпадам в конфликти с некакви третокласници на тая тема, но както и да е... ТВАЙ! Другите отгоре,отгоре.. само резултати и тук-таме некой мач да изгледам. 5. Доволен ли си или не от екипа на bWc? Кажи какво мислиш за ръководството на форума, за всеки от 10-те модератора/админа поотделно. Доволен или недоволен все същото … Всъщност такъв вид форум не е труден за модериране, така че съм доволен, въпреки че не се върши някаква супер работа, но щом искаш оценка океййй ViChiX – като цяло си мести кура от единия крачол в другия, каквато и му е работата де. Иначе е пич, слаб на фифа. Не съм влизал в чатО от доста време и скоро не съм общувал с него. Ultramadd – Най-потайнствения човек у форума може би. Още имам съмнения дали всъщност не е UltraPhil Като цяло си върши работата... Phil – Сто и осем пъти съм казвал, че това е човекО-енциклопедия що се отнася за кеч. Определено човека най-навътре в нещата от кеча в България. По-скоро бих казал, че е WWE hater, отколкото TNA mark. Radox – Ти май си най-активен от модовете. Радва, че се заяждаш със спермите понякога и се псувате там, у а, но понякога прекаляваш. Ти пък си обратното на Фил TNA hater rawhide – Пехо е пич и май е единственият от модовете, които съм виждал. чЕкам и обаждане скоро да пиеме бири! Shawn_Michael – Позагуби се напоследък, но в някои моменти ми е правил доста лоши впечатления, в други пък точно обратното... The Olimpic Hero – И той е слаб на фифа. Като цяло и той е доста активен и прави интересни игри и некви странични неща (олимпик енгъл), които са + за форума. Само като ме баМна не разбрах що? Щото му казах, че всички наркотици са у Бургас ли? Нема знаечие, така или иначе ми махате бана за 10 път вече Undertaker* - От малкото общуване у мирката ми е направил доста приятно впечатление. REICH – Освен, че май е най-възрастния у форума не знам нищо повече пък съм от 5 години във форума Loop – И той спря да пише от година-две някъде, но чете и си върши работата добре. Това са май... ако съм изпуснал некой се извинявам. Като цяло мисля, че има прекалено много модератори за такъв форум, в който най-много да се скараш на някое пишлеме, че е писало на латиница или да оправиш някоя новина. 6. Чувам, че наскоро към вашата група в Е-феда THE MEXIHOOLS щял да се присеъдинява нов, четвърти член. Какво сте ни подготвили? - Скоро още един наш брат ще се присъедини към нас и най-много от това ще пострадат Heatwave! За пореден път на Blue Fame те успяха да се измъкнато, но скоро всичко ще си дойде на мястото и отборното злато ще дойде в ръцете на верните фенове на UNAM, след което АЗ ще си го върна тъпкано на педерастчето Specter и ще върна титлата в леката категория там, където и е мястото – ОКОЛО КРЪСТА МИ! С присъединяването на новия член към Mexihools, нашата групировка ще набере още повече сила и скоро, съвсем скоро НИЕ ще сме определящя фактор във федерацията! 7. Какво мислиш за завръщането на Bret Hart? Надъхан ли си за възможните изходи от това? - Всъщност ми е през кура. Примерно ако се стигне до нещо от сорта на Vince vs. Bret/ Shawn vs. Bret на WrestleMania, въпреки че Харт прилича на дедо ми няма да откажа да видя интересна история. 8. Мина НАИСТИНА много време, но все пак бих искал да те попитам ... какво е цялостното ти мнение за историята около "отцепването" и последващото създаване на BWFags? - Тука мога да пиша мнооого. Повечето знаят какво е станало и за каква простотия се е получило всичко. Няма да се оправдавам, но точно по това време съм бил на море, пък после ми се виде по-весело у BWFags, а тука ме баннахте на 3 секунда, в която видехте, че ме бяха направили мод Мога да кажа, че в ОНЗИ форум всичко беше на ташак. Само като видите, че модове бяхме Аз, Жоро и Гого и ви става ясно, но беше СУПЕР забавно. Бяхме някъде 20-30 човека с още 5-6 дето влизаха да пишат само по кеч темите и форума се превърна в огромен чат. Беше ясно, че няма как да се получи нещо сериозно, но после когато се върнахме мога да кажа, че се държахте малко като путки... Даже чух некви неща за AWR, които се надявам да не са били вярно, щото ще е супер тъпо... За мое учудване най-навътре го бе приел The Olimpic Hero, който говореше за вярност, доблест и какво ли още не във ФОРУМ. Както и да е... вече май всичко е забравено 9. Какво е мнението ти за потребителя с ник BORKO_10 и какво мислиш за факта, че наскоро беше баннат завинаги от bWc? - Лол даже не знаех, че е бил баннат завинаги Явно му е свършил БЕНЗИНА , но да си кажа, че с Borko съм си говорил преди отцепването и даже сме цъкали FM заедно и е пич... Верно, че обича на свири на тромпети ама всеки с интересите си :D Може би това е човекът, който беше най-доволно облят в прословутото отцепване. 10. Според теб, кой наистина е най-големият МЪШ във форума? - neshev се лигави, даже ми е забавно с него. Даже нема на кой да се издразним напоседък, но за да отговорим на въпроса давам 100 смАрт точки на.... Бирето, щото нещо сме го хванали на ташак в последно време Накрая искам да кажа, че се радвам, че бях гост на Cage Of Radox! Обливам ви, Отрепки! :D Wayne, SayGoodbye, neshev and 5 others 8 Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) Toro се влюби в мен и със себе си завлече всички останали Много приятно и забавно интервю, за пореден път се убеждавам, че Бизкит е един от хората, които липсват като активни потребители на форума и могат да го направят ако не друго то поне с пъти по-забавен и приятен за посещаване. Въпросът е кога ще пием. PS: БОРКО беше в RAW. Винс като отиде сред феновете бая време го погледа, даже май му каза нещо PS2: Oтносно простотиите за четвърти член в Мексихуулс - всъщност няма да е четвърти, а ще е първи, защото там членове няма. Писна ми да ви бия сам, докато Радо си го пипа. Но иф ю уант сам - кам гет сам. Ще ви дам да ми пипнете титлата, смотаняци. Edited January 26, 2010 by BoRn_2B_GoD Quote Link to comment
Xzibit Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Браво на Бизкита...жив и здрав да е, да посещава повече. Хора като него рядко се срещат у кеч форумите... да нахлува повече с Джери и да рутят. Интервюто се получи добре, нямаше как да не засегнеш the good old 'BW F' topic . Ама пък Bizzy правилно си го каза... Айде чакаме следващото. Quote 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
Metzgermeister Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Я, да видим сега какво става тук... PS: Не ви ли се претъпква сървърът от подобни мнения за отбиване на номера, които трябва да пуснем, за да видим съдържанието на първия пост? Quote Link to comment
G Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Интересно издание на Клетката! Добро участие на Емо (sad).. сега да видим какви простотии ще изпише нешевето :) Quote Link to comment
Radox Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 Очаквайте в началото на следващата седмица шокиращото интервю с NESHEV !!!!!! Quote Link to comment
Greedy Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Чета! Quote [img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img] Link to comment
neshev Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Забавно за четене. Знаем го Емо, че е FBI обитак. Btw, не е нужно да отговаряте. Просто натиснете на бутона "Thank" и hide tag-a ще изчезне . ShwN 1 Quote Link to comment
mcups Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Ще се чете :beer: Quote [img]http://img195.imageshack.us/img195/3646/brethartemblemwallpaper.jpg[/img] Link to comment
UltraMadd Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Интересно четиво, определено. Радвам се, че Клетката се завърна :) Radox 1 Quote Link to comment
Recommended Posts