Jump to content

Ring of Honor Wrestling


Recommended Posts

roh-ring-of-honor-logo.jpg

Roster

Faces

Brian Kendrick

CIMA

Colt Cabana

Delirious

Dragon Kid

Erick Stevens

El Generico

Jay Briscoe

Mark Briscoe

Jerry Lynn

Kenny Omega

KENTA

Naomichi Marufuji

Nick Jackson

Matt Jackson

Kota Ibushi

Petey Williams

Ricky Steamboat Jr.

Tyler Black

Roderick Strong

Heels

Austin Aries

Chris Hero

Claudio Castagnoli

Davey Richards

Eddie Edwards

Jack Evans

Teddy Hart

Jimmy Rave

Joey Ryan

Kenny King

Kevin Steen

Matt Cross

Phil Shatter

Sonjay Dutt

Tag Teams

The Briscoes(Jay and Mark)

The American Wolves(Davey Richards & Eddie Edwards)

The Young Bucks(Nick and Matt Jackson)

The Embassy(Jimmy Rave and Joey Ryan)

Jack Evans and Teddy Hart

Champions

ROH World Champion-Austin Aries

ROH Tag Team Champions-The Briscoes

ROH Newswire

Week 1,January 2010

От днес,за съжаление трябва да обявим,че компанията се раздели със следните кечисти-Steve Corino,Shane Hagadorn,Ernie Osiris,Bobby Dempsey,Grizzly Redwood,Cheech,Cloudy,Kory Chavis,Jon Davis,Rhett Titus и Brent Albright.Благодарим на всички за всичките им участия през изминалите години.

След тази лоша новина,можем най-накрая да обявим и радостната.ROH се завръща на ППВ!Компанията подписа 6 месечен договор с ППВ доставчика-In Demand.Но в сравнение с миналите ППВ-та на ROH,тези ще са по-различни...защото ще бъдат излъчвани на живо!Това означава,че ще можете да гледате страхотните ни турнири на живо през Януари,Март и Май.

Компанията обяви всичките си шоута за първите 4 месеца на годината.Ето го и списъка:

Injustice(Saturday,Week 2,January 2010)-Grady Cole Center,North Carolina

New Horizons PPV(Sunday,Week 2,January 2010)-Liacouras Center,Philadelphia,Pennsylvania

Dedicate(Saturday,Week 4,January 2010)-Hilliard Gates Sports Center,Fort Wayne,Indiana

True Colors(Sunday,Week 4,January 2010)-Tom Gola Arena,Philadelphia,Pennsylvania

Bitter Taste(Saturday,Week 3,February 2010)-TBA

8th Anniversary Show(Sunday,Week 3,February 2010)-TBA

Motor City Madness(Saturday,Week 1,March 2010)-TBA

Rising Above PPV(Sunday,Week 1,March 2010)-TBA

Escalation(Saturday,Week 4,March 2010)-TBA

Supercard of Honor V(Sunday,Week 4,March 2010)-TBA

Breakdown(Saturday,Week 3,April 2010)-TBA

Unforgettable(Sunday,Week 3,April 2010)-TBA

По-случай завръщането на ROH на ППВ,CIMA,Dragon Kid,Kota Ibushi,Matt Cross,Jack Evans и Teddy Hart ще направят своето завръщане в скоро време.

Също така две нови лица ще се появят в следващите шоута за първи път.Това са Phil Shatter(от NWA Anarchy) и Ricky Steamboat Jr.(наскоро освободен от FCW).

С радост обявяваме,че Brian Kendrick ще се завърне в компанията на 8th Anniversary Show следващият месец.Засега не се знае,кой ще бъде опонента му,но ще ви информираме щом това стане ясно.

Austin Aries със сигурност няма да бъде щастлив,защото на следващите два eventa му предстоят две наистина тежки защити на титлата.Следващата седмица в събота,той ще трябва да защитава срещу Colt Cabana,а в неделя срещу Jerry Lynn."А Double" със сигурност би искал да бъде шампион по време на 8-мата годишнина на ROH.Но дали това ще му се отдаде?

Получихме потвърдение,че The Briscoes ще защитават своите отборни титли срещу KENTA и Naomichi Marufuji в титаничен сблъсък на следващия евент.Победителят от този мач ще защитава титлите срещу The American Wolves още следващата вечер на ППВ-то.Ако японците станат шампиони,ще съумеят ли "Вълците" да се приготвят навреме за тази промяна?

Записите на поредния епизод на Ring of Honor Wrestling този петък със сигурност ще предоставят много добри мачове.Шоуто ще се записва в Hofstra Arena,New York.Ето и карда:

Tyler Black vs Sonjay Dutt

The American Wolves vs The Young Bucks

Jerry Lynn vs Delirious vs Kevin Steen vs Erick Stevens

ROH World Champion Austin Aries vs El Generico

Ако не успеете да се сдобиете с билети за шоуто,не го пропускайте следващия понеделник по HDNet!

Играя го с мода за 2010 за TEW 2005.Шоутата няма да са дълги,няма да има много entertainment и ще наблягам на кеча повече,както в истинския живот.По ТВ шоутата рядко ще има build-up за турнирите,само за някои по-важни мачове.Да знаете какво ви очаква. ;)

Edited by The Pain
  • Upvote 2

9MLnN5Y.gif

Link to comment

28rcf7p.jpg

Ring of Honor Wrestling Tapings

Week 1,January 2010

Hofstra Arena,Hempstead,New York

Attendance:3,000

Първото шоу за 2010 започва с най-горещата звезда в ROH за момента-Tyler Black.Tyler не успя да отнеме световната титла от Austin Aries на Final Battle и ако иска да получи нов шанс за нея на 8-мата годишнина ще трябва отново да почне да печели,започвайки още отсега срещу Sonjay Dutt.

Match 1

Tyler Black vs Sonjay Dutt

Opener с бързо темпо.И двамата са добри high-flyer-и и правят добър мач.Tyler естествено доминира повече и публиката вика за него.В края Dutt се опитва да спре възхода на Black с мощни kick-ове по ребрата.Но когато пробва Enzugiri,Tyler успява да се наведе и хваща противника си.Целият ринг се разтриса от God's Last Gift и Black печели мача,като тушира Sonjay.

Match Time:7:45

Rating:C+

След този мач виждаме промо на Roderick Strong.Strong обяснява как вече от години е в тази компания и още не е станал световен шампион,затова иска от Aries мач за титлата.В този момент се намесва Kenny King,протежето на шампиона.King го предизвиква на мач още тази вечер и ако Rody ще спечели може би Aries ще обмисли предизвикателството му.Roderick приема предизвикателството и двамата се насочват към ринга.

Match 2

Roderick Strong vs Kenny King

Strong изнася почти целия мач,King прави няколко впечатляващи хватки за да покаже на какво е способен.Мача не трае дълго и в 6-тата минута,когато Rody пробва Backbreaker,Кing успява да се отскубне от него и да го преобърне в Small Package,като го хваща и за гащите.Съдията отброява до 3 и Kenny King шокиращо взима победата,а Strong не е на себе си.

Match Time:5:54

Rating:C

Match 3

Kevin Steen vs Delirious vs Erick Stevens vs Jerry Lynn

Хаотичен мач в който доминиращ e Kevin Steen.Lynn обаче на няколко пъти спира тушовете на Steen върху другите двама участника,което го вбесява.Kevin Steen запраща Delirious и Stevens извън ринга и се заема яростно с Lynn.Ветерана обаче спокойно възпира атакатие на опонента си и успява да се възползва от негова грешка и да му направи Cradle Piledriver с което взима победата.Наистина важна победа за Jerry Lynn по пътя му към мача за титлата на New Horizons другата седмица.

Match Time:10:03

Rating:B

Във втория сегмент тази вечер виждаме Austin Aries с шампионската титла на рамото и самодоволна усмивка да дава промо.Казва,че Тyler Black и Roderick Strong ще трябва да работята адски усилено,за да получат мач с него.Aries казва,че никой не може да победи "The Greatest Man That Ever Lived" и че ще го покаже през следващата година.Но първо ще се справи с El Generico тази вечер.

Match 4

The American Wolves vs The Young Bucks

"Вълците" нападат яростно противниците си още от първата секунда на мача.Не оставят на Bucks никакъв шанс и контролират през цялото време.Публиката подкрепя особено много Davey Richards,който отново е във вихъра си тази нощ.И очаквано Davey взима победата за своя отбор след DR Driver II върху Matt Jackson.

Match Time:8:11

Rating:B-

След мача Wolves изритват опонентите си от ринга и взимат микрофони.Изсипват закани към The Briscoes,KENTA и Naomichi Marufuji обещавайки,който и от двата отбора да е шампион на New Horizons да прекратят царуването им бързо.

Match 5

ROH World Champion Austin Aries vs El Generico

Идва време и за главният мач.Austin Aries беше най-добрия кечист през 2009 в ROH,дали ще бъде най-добрия и през 2010?Шампиона контролира срещата в началото обработвайки крака на El Generico.Generico обаче е показвал,че може да се противопостави на топ кечистите в компанията и отново го прави.Напълно не отстъпва по нищо на шампиона и дори в някои моменти се оказва по-добър от него.След 10-тата минута темпото на мача се засилва още повече и Generico на няколко пъти стига близко до победата,но не успява да спечели за нещастие на публиката.Aries обаче е много по-опитен в такива равностойни битки и след един Backbreaker бързо изритва Generico в главата,след което му забива Brainbuster.Опонента му обаче успява да се повдигне за шок на всички в залата и това кара шампиона да се качи на последната сглобка и да направи 450 Splash,което вече му носи победата в мача.Aries започва по добър начин тази година,но е титлата му е преследвана от много гладни за успехи кечисти.Колко ще издържи reign-a на "Тhe Greatest Man That Ever Lived"?

Match Time:14:36

Rating:B

Show Rating:B

  • Upvote 2

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Шоуто ми хареса.Идеята ти за ROH дневник е много добра.Лесен е за четене,ще го следя с интерес. ;)

Link to comment

ROH Newswire

Week 2,January 2010

Това ще бъде голяма седмица за ROH.Първо в събота ще се състои Injustice,а още на следващия ден ППВ-то New Horizons,което не забравяйте е на живо!Много звезди се завръщат за тези две шоута,така че това ще бъде страхотен кеч уикенд.

Tyler Black е амбициран повече от всякога да стане следващия ROH шампион и ще продължи да се доказва,като в събота се изправя отново срещу Sonjay Dutt,но този път и срещу Petey Williams в троен мач.А в неделя ще има мач срещу Кenny King.Ако Black постигне две победи със сигурност ще се приближи блико до мач за титлата.

Roderick Strong също има амбиции за титлата,но на неговия път в събота ще застане завръщащият се Matt Cross,а на следващата вечер ще вземе участие във Four Corner Match.

В потенциален MOTYC Коta Ibushi се изправя срещу Davey Richards в събота.Ще го кара ли на по-ниски обороти Davey впредвид мача за отборните титли,който има на другата вечер или отново ще даде всичко от себе си,за да направи най-добрия мач на карда?

CIMA и Dragon Kid отправиха предизвикателство на двама кечисти от ROH за отборен мач тази неделя на New Horizons.Petey Williams веднага отзова на него и обеща,че партньорът му ще бъде бивша легедна на компанията.По-старите фенове на ROH вече нетърпеливо спекулират кой ще бъде той.За да разберете гледайте ROH New Horizons на живо в неделя!

Компанията в момента преговаря с The Murder City Machine Guns(Alex Shelley и Chris Sabin) за завръщане за мач на 8th Anniversary Show.Вече след като и Brian Kendrick е потвърден за шоуто,можем ли да очакваме и още бивши кечисти да се появят на него?

Поради hype-a покрай голямото завръщане на ROH на ППВ замалко да забравим какво ще можете да гледате на следващото издание на Ring of Honor Wrestling по HDNet:

Kevin Steen vs Ricky Steamboat Jr.

The Embassy vs Colt Cabana and Roderick Strong

Chris Hero vs Petey Williams

ROH Tag Team Champion Jay Briscoe vs Eddie Edwards

Ето и кардовете за събота и неделя засега:

ROH Injustice

Saturday,Week 2,January 2010

Grady Cole Center,Charlotte,North Carolina

1.Tyler Black vs Sonjay Dutt vs Petey Williams

2.The Young Bucks vs Jimmy Rave and Joey Ryan

3.Roderick Strong vs Matt Cross

4.Jerry Lynn and Kenny Omega vs Kevin Steen and Chris Hero

5.Kota Ibushi vs Davey Richards

6.ROH Tag Team Champions The Briscoes defend against KENTA and Naomichi Marufuji

7.ROH World Champion Austin Aries defends against Colt Cabana

ROH New Horizons

Live! on PPV

Sunday,Week 2,January 2010

Liacouras Center,Philadelphia,Pennsylvania

1.Tyler Black vs Kenny King

2.Kota Ibushi vs El Generico

3.Roderick Strong vs Colt Cabana vs Matt Cross vs ???

4.Kevin Steen vs Kenny Omega

5.ROH Tag Team Champions The Briscoes/KENTA and Naomichi Marufuji defend against The American Wolves

6.CIMA and Dragon Kid vs Petey Williams and ???

7.ROH World Champion Austin Aries/Colt Cabana defends against Jerry Lynn

Горе-долу това ще бъде стила в който ще пиша,но понякога ще има и по-дълги мачове.Не е много интересно,но основната ми грижа е да бъде реалистично и мисля че ROH феновете ще го оценят. :)

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Идеята за дневника е много добра, ще го следя с интерес :)

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Евала дневникът наистина се получава (Форматът е идеален)! Харесва ми, че пушваш Kenny King "Питбула плейбой" :D С TEW трудно се борави, но като гледам вече си буукнал по-голямата част от шоутата.. вкарай и повечко историйки иначе ще се следи.

Link to comment

Не се старай да е едно към едно с конепцията на сегашния ROH продукт, защото е явно, че не добра. Наистина малко повече истории няма да дойдат зле, затова е и ТВ шоуто, а не за петзвездни класики. Повече от прилични кардове наистина, въпреки че Ариес запазва на 100 процента и около титлата няма тръпка (сейм ас РОХ). Виж при отборните титли е малко по-интересно.

Link to comment

28rcf7p.jpg

Ring of Honor Wrestling Tapings

Week 2,January 2010

Great Plains Coliseum,Lawton,Oklahoma

Attendance:1,000

Второто шоу за 2010 година започва с Kevin Steen,който излиза на ринга и със сигурност не изглежда в добро настроение.Взима микрофон и започва да се оплаква как на другата вечер участва в отборен мач,а след това в неделя на ППВ-то ще се бие срещу Кени Омега.Според него това не е честно и той заслужава повече.Заслужава мач за титлата(сега пък и той,а?).Казва как дори El Generico,който е бил по-слабата половина в отбора им през изминалите 2-3 години е получил мач срещу Austin Aries миналата седмица.Steen продължава с ядосаното си промо,когато е прекъснат от позната музика...от тази на Ricky Steamboat!!Легендата на кеча излиза придружен от сина си.Двамата се качват на ринга.Steamboat старши обяснява как ROH са го поканили да гледа официалния дебют на сина му тази вечер.Steen го прекъсва и казва,че за него ще бъде чест да разпердушини сина му точно пред него.Време е за мач!!

Match 1

Kevin Steen vs Ricky Steamboat Jr.

Не лош мач в който Steen ръководи нещата.Мача е отворен и Steamboat действа доста офанзивно.Използва предимно старите хватки на баща си и в 5-тата минута е на косъм да спечели мача след Flying Crossbody,но Steen успява да се повдигне и ядосан започва да изсипва целия си гняв върху опонента си и след 2 минута непрекъсна побой го побеждава с Package Piledriver!За да го унижи още повече му заключва Sharpshooter след мача,но Steamboat старши влиза на ринга и започва да налага Steen,след което го изкарва навън с Clothesline.Феновете ръкопляскат на легендата,докато Kevin ядосан се прибира по рампата.

Match Time:6:40

Rating:D

Match 2

The Embassy vs Colt Cabana and Roderick Strong

Загубата от Kenny King миналата седмица нарани доста шансовете за титла на Roderick Strong и тази вечер той е съсредоточен върху това отново да се върне на пътя на победата.Мача е по-скоро забавен(с Colt Cabana вътре не може да е другояче).Embassy са мощно освирквани от публиката.Мениджъра им Prince Nana постянно търчи около ринга и вика и се опитва да разсейва съдията,но не успява защото Colt Cabana слиза и го поваля с Clothesline и Joey Ryan търчи за да го защити.През това време на ринга Strong прави Gibson Driver на Jimmy Rave и печели мача за своя отбор.

Match Time:6:58

Rating:C-

Chris Hero излиза за следващия мач,но преди това взима микрофон.Казва на ,че вбъдеще феновете ще имат много малко възможности да го видят,защото е получил добра оферта от NOAH,която с радост е приел и че тази вечер феновете в тази зала ще го видят за последен път.Това обаче предизвиква добра реакция от публиката и той ядосан хвърля микрофона и изчаква противника си.

Match 3

Chris Hero vs Petey Williams

Бавен мач и техничен мач в който Petey не се чувства много удобно.Hero разбира се е специалист в това и постепенно обработва опонента си и по-специално ръката му.Най-накрая след околоко 5-тата минута Petey успява да разчупи мача и да започне с high-flying.През следващите минути постоянно опитва да направи Canadian Destroyer,но не успява заради болките в ръката и Chris Hero се възползва максимално и заключва Hangman's Clutch.Williams опитва да се измъква,но неуспешно.Търпи 2 минути и накрая се предава.Hero вдига победоносно ръце под освиркванията.

Маtch Time:10:10

Rating:C

След този мач виждаме Davey Richards заедно с Kyle Durden.Davey hype-ва мача си срещу Kota Ibushi утре вечер,както и обещава,че той и Eddie Edwards ще станат отново отборни шампион в неделя.Durden обаче пита Davey не е ли крайно време за него да се насочи към световната титла.Richards само казва "всичко с времето си..."

Match 4

ROH Tag Team Champion Jay Briscoe vs Eddie Edwards

Двамата може би ще бъдат опоненти в неделя за титлите,ако Briscoes запазят преди това в събота.Мача си е чисто и просто бой,няма техника.Двамата се налагат колкото могат.Двамата дори се пренасят и извън ринга и започват боя точно пред публиката.Jay надделява и вдига противника си за Jay Driller!!Но ето го и Davey Richards,който спринтира по рампата и изритва Briscoe в корема и е обявена DQ.

Match Time:6:09

Rating:C-

"Вълците" се обединиха и задружно започват да бият Jay,но ето го и брат му Марк,който му се притича на помощ.Започва голям въргал между двата отбора,но се присъединява и трети!KENTA и Naomichi Marufuji идват до ринга."Вълците" се опитват да ги спрат веднага,но само отнасят по един Superkick и от двамата.Marufuji прави Shiranui на Mark Briscoe,а KENTA разбива Jay с Go2Sleep.Двамата японци са победоносни,но тази вечер нищо не е заложено.Ще се справят ли утре с Briscoes и след това с Тhe American Wolves?

Show Rating:C

ROH Injustice

Saturday,Week 2,January 2010

Grady Cole Center,Charlotte,North Carolina

1.Kenny King vs Delirious

2.Tyler Black vs Sonjay Dutt vs Petey Williams

3.The Young Bucks vs Jimmy Rave and Joey Ryan

4.Roderick Strong vs Matt Cross

5.Jerry Lynn and Kenny Omega vs Kevin Steen and Chris Hero

6.Kota Ibushi vs Davey Richards

7.ROH Tag Team Champions The Briscoes defend against KENTA and Naomichi Marufuji

8.Erick Stevens vs Claudio Castagnoli

9.ROH World Champion Austin Aries defends against Colt Cabana

ROH New Horizons

Live! on PPV

Sunday,Week 2,January 2010

Liacouras Center,Philadelphia,Pennsylvania

1.The Young Bucks vs Jack Evans and Teddy Hart

2.Tyler Black vs Kenny King

3.Kota Ibushi vs El Generico

4.Roderick Strong vs Colt Cabana vs Matt Cross vs ???

5.Kevin Steen vs Kenny Omega

6.ROH Tag Team Champions The Briscoes/KENTA and Naomichi Marufuji defend against The American Wolves

7.CIMA and Dragon Kid vs Petey Williams and ???

8.ROH World Champion Austin Aries/Colt Cabana defends against Jerry Lynn

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Доста добре си се справил! Мачовете бяха много добре изпипани, много хубва Event се получи. Продължавам да следя дневника с интерес :)

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Шоуто ми хареса.А ли е най-добрата оценка за Show Rating?

Не,A* е най-добрата оценка.Оценките са F,E,D,C-,C,C+,B-,B,B+,A,A*.Оценките на шоутата ми зависят от това колко съм популярен в дадена територия.В САЩ има 7-8 такива,в три от тях популярността ми е C,а в една е C+.И затова гледам да правя повече шоута в тях,особено в C+,защото правя шоута с B рейтинг и си увеличавам популярността.Може да правиш и шоута в Канада,Европа,Мексико,Япония и UK,но ще е финансов провал,защото там популярността ми е от F до D. :D

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...