HEIDENREICH Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 (edited) В този брой ще се срещнат две от най-ярките звезди от началото на 90-те години. Мощният Ultimate Warrior,човекът който на Wrestlemania VI победи чисто легендарния Hulk Hogan. По това време Warrior е бивш световен шампион и интерконтинетален шампион, борец който побеждава всичките си противници за броени минути и се радва на огромна популярност. Jake "The Snake" Roberts - един от най-запомнящите се злодеи за всички времена, майсторът на интригите и психо терора, човек който като никой друг успява да вдъхва ужас у своите жертви. Всичко започва на едно издание на тогавашното седмично шоу - Superstars. Ultimate Warrior e нападнат и жестоко пребит от ужасяващия Undertaker, като след побоя любимецът на публиката е затворен в ковчег. За първи път в кариерата си Warrior среща някой, който е физически по-силен от него. Това го кара да се съмнява в силите си, а душата му покълва страх от отвъдното и смъртта. Тогава на сцената излиза съюзника на Undertaker, Jake "The Snake" Roberts и просъска: "Довери ми се Warrior! Аз знам черните тайни на Undertaker и тяхното значение, и ще ти помогна да победиш страховете си - само ме послушай!” Warrior се съгласява и взема Jake за свой съветник. Следващата седмица на интервю рубриката на Paul Bearer - Funeral Parlor, докато мъгла и мръсен гробищен прах се въртят около тях, Jake говори за тъмните пътища и сенчестите пътеки, за студа на Долния свят, и макар,че се намираше на гробището на Undertaker, той се застъпваше за Ultimate Warrior. Но всъщност Jake "The Snake" Roberts не беше на страната на никой от двамата - той следваше свой собствен път ,който сам си бе избрал –умението да влияе на съдбите на хората и да ги унищожава за собствена изгода. Той вярваше, че змиите са символ на нещо дяволско, и те му дават свръхестествена сила, твари които убиват в тъмното и от засада. Още на следващата седмица той убеди Warrior да бъде затворен в ковчег и след това го закара на гробището. Това бе първият урок, който новия му ученик получи. На гробището Roberts изкопа гроб и зарови Warrior до шията му, като през цялото време казваше: ”Вярвай ми!” Следващата стъпка в каляването на Ultimate Warrior срещу терора на Undertaker обаче се оказа капан. Jake заключи Warrior в стая, която гъмжеше от всякакви змии - отровни и душащи. Една кобра ухапа Ultimate Warrior и той се строполи на пода - борейки се за глътка въздух. Тогава Jake се надвеси над него и усмихнат просъска: „Довери ми се!”. Така Warrior получи горчив урок и съжали жестоко за това, че се е доверил на човек, който говори с раздвоен език - обещава едно, а върши друго. След като се справи с Ultimate Warrior, Jake "The Snake" Roberts започна да тероризира "Macho Man" Randy Savage и неговата жена Elizabeth. Toва обаче му изигра лоша шега и той получи разплата от последния човек, от който очакваше това. Партньорът му в злодействата Undertaker се обърна срещу него и брутално го унищожи на Wrestlemania VIII kато прекрати кариерата му за повече от четири години. Clash of the Titans vol 03 -COMING SOON Edited January 15, 2010 by HEIDENREICH rawhide, Mr.3:16!, Brock_Lesnar and 5 others 8 Quote Link to comment
Recommended Posts