Jump to content

UFC: Новини


neshev

Recommended Posts

След като преди няколко месеца Dana White обяви, че Zuffa са готови да продадат част от компанията си това вече е реалност. Купувачът е Sheik Tahnoon Bin Zayed Al Nahyan, който е син на един от бившите президенти на Обединените арабски емирства, както и основател на Abu Dhabi Combat Club и BJJ blackbelt. Така в процентно отношение нещата стоят така: The Fertittas - 81%, Dana White - 9% и Flash Entertainment - 10%.

За първото шоу на UFC в Abu Dhabi, BJ Penn ще защитава свята титла срещу Frankie Edgar, а се очаква това да го направи и Anderson Silva срещу Vitor Belfort, както и Renzo Gracie срещу Matt Hughes.

Бъдещето на Lesnar ще стане ясно другата седмица на специална пресконференция. Очаква се новините да бъдат положителни след като Randy Couture сподели, че Lesnar е почнал да тренира и се очаква да бъде напълно готов до няколко месеца.

След като миналата седмица TNA се изправиха head-to-head с WWE, това го направиха и UFC. UFC Fight Night 20 е било гледано от 1.7 милиона зрители за 1.2 share. За сравнение WWE RAW е било гледано от три пъти повече хора.

UFC ще дебютират по Spike TV с ново шоу посветено на PRIDE. "The Best of PRIDE" ще включва най-запомнящите се битки от вече покойната организация и ще дебютира на 15 януари.

Edited by neshev
Link to comment

Нешев, ще дадеш ли малко повече инфо около това UFC on Versus - гледам че започват от 1, нещо като файт найт ще е доколкото разбирам ? Иначе доволно ще стартират с кард достатъчно силен за PPV.

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

^ В новия договор, който подписаха Zuffa с Versus, освен шоута на WEC там ще се излъчват и по две шоута на UFC, които ще бъдат подобни на Fight Nights по SpikeTV.

Шоуто в Abu Dhabi ще се проведе в известната Concert Arena, Ferrari World, Yas Island. UFC ще направят история като това ще бъде първото им шоу на стадион и ще бъде на открито.

Цялата структура изглежда нереално.

Edited by neshev
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...