Jump to content

Кое беше по-доброто шоу на 4.01.2010?


Radox

  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Янкетата е ясна. Гласувайте, но ... най-важното ОБОСНОВЕТЕ СЕ!

Ето моето мнение - гласувах за IMPACT. Добре известен съм като доста голям привърженик на WWE и това няма да се промени, но тази вечер няма как да кажа на черното бяло. TNA не "издуха WWE тотално", както твърдят някои оптимисти тук, но във всички случаи направиха по-напрегнато и по-интересно шоу от WWE. Просто докато гледах IMPACT, абревиатурата "WCW'97" постоянно витаеше в съзнанието ми. И не с лошо, а с добро чувство. Защото всички знаем, че през 1997-ма WCW мачкаше. Единственото, което се надявам, е TNA да не се опитат да копират дословно онзи период на WCW, а да смесят най-важните и носталгични елементи от него със своите собствени плюсове и да дадат шанс на някои млади звезди да изгреят покрай Хълк и Ерик. RAW също не беше зле. Сегментите с Hart бяха исторически и наистина за мен ще си останат най-значимите такива за години напред. Просто да чакаш 12 години за един dream-сегмент и накрая да го получиш, не е зле, нали? Като оставим Харт настрана обаче, останалата част от RAW си беше просто "ОК". Да, не беше обичайната в последните месеци боза, но беше просто едно приятно за гледане шоу, без обаче никакви интересни и запомнящи се моменти. Просто Винс и ко. можеше да се постараят малко повече. Докато от IMPACT-а лъхаше напрежение и интересни истории през цялото време. Пристигането на Хоган, шока с Харди, появата на Стинг с бухалката... Абе имаше доста яки неща, които според мен бяха повече от тези в RAW. Единствения минус беше този, който посочих - прекалиха с дебютите и завръщанията, просто прекалиха. Иначе - 9/10 за Impact и 7.5 за RAW.

I guess Hell froze over...

35izpu1.jpg

Link to comment

Изгледах Импакт-а и нещото което ме дразни е че TNA се опитват да печелят рейтинги със стари звездни създадени и доказали се в други компании (90% в WWE). Ами не знам но според мен тук поговорката със стари к***и нов бардак не се прави важи изцяло. Много тъпо от страна на Флеър да се появява в друга компания след изпращането което му направиха и още повече коментарите му от сорта на What is TNA. Същото се отнася и до Джеф до известна степен. Що се отнася до RAW, да напълно съм съглсен че продукта на WWE в момента е много бозав и няма нищо общо с предишните да речем 3 периода на компанията, но просто усещането да видиш отново Брет в ринга на WWE е невероятно. Просто за мен една от най - големите разлики е че WWE създава сама звездите си и не се стреми да "надцака" тези от конкурентната организация. И през 90те и сега Винс спечели като наложи звезди създадени и отвърдени в WWE. Дори сега и в случая с Харт, той отново залага на свое творение.

Глас за RAW.

Edited by The Phenom
  • Upvote 1

[center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]

Link to comment

Определено iMPACT, защото имаше едно такова по-специфично чувство. Едно такова, ще кажеш, че абсолютно всичко може да се случи, докато на RAW-a беше ежеседмичната "тръпка".

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Link to comment

Raw.

TNA натъпкаха шоуто със звезди, претупаха половината сегменти-като цяло хаос.А и винаги съм бил фен на Харт, отколкото на Хоган.

Link to comment
TheSaltonSea

Mда, РАУ-а си беше поредното "Лека нощ деца", докато в импакта някакси нещата бяха доста по различни и интересни, а и останаха 100 неща неизяснени, та интереса към следващите издания ще е голям. Докато в рау сме гледали 1 000 000 едни и същи хора в едни и същи истории и битки ... :)

       

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

                                             23142a6bdad1e5e1.gif

 

Link to comment

Тук малко ще се повторя, с това, което казах в темите за двете шоута, но както и да е. За мен iMPACT! безспорно беше по-доброто шоу. Да, на моменти беше претрупано и имаше неща, които можеха да бъдат спестени, за да видим нещо по-значимо, но като цяло TNA бяха решили, че са тръгнали на война срещу WWE и изкараха най-доброто, на което са способни. Даже мога да кажа, че надминаха себе си, защото за голяма част от хората, които се появиха, имаше слухове, че може да се появят, но не очаквах да видим чак толкова голяма част от тях. То от големите имена май само Rob Van Dam не се появи, но пък за сметка на това видяхме завръщане на Hardy. Докато RAW беше просто поредното шоу. WWE явно не са имали никакво намерение да се противопоставят на TNA и си направиха най-обикновен RAW, в който единственото по-специално нещо беше появата на Bret.

Posted Image

Link to comment

KAКВО?!? Ще ми кажете,че предпочитате да гледате "Лека нощ деца" пред иМПАКТ заради това, че иМПАКТ са ги претрупали със звезди и заради многото марк аути :lol: :lol: :lol: :lol:

WWE маркството на някой явно няма край :). Кажете ми какво му беше хубавото на RAW. Какво да гледам?!? Santino, Hornswoogle, Chavo или пък Zack Ryder vs MVP vs Mark Henry или Randy vs Kofi(за мен най-глупавата вражда на годината)?!?

Как може да сложат толкова глупав мач при условие,че най-големия им конкурент върви само нагоре и се опитва да ги мести от първото място макар и да е леко далече от това. Таман си казах WWE видяха зора, върнаха Брет след това ще вземат да сложат край на ПГ ерата, да върнат старото качеството на шоутата им, но уви... ТНА просто лека по лека си правят път към върха,а когато стигнат заветния връх WWE ще се е**т заради грешките, които са направили. :)

бду КЪДЕ Е МЛ... КЕНЕДИ? :D остнаа и той да се появи в TNA и ще стане пълно мазало

Edited by HellziN
  • Upvote 1

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

Link to comment

iMPACT!

Просто,както и да си кривя душата,това беше по-доброто шоу.Въпреки минусите си,беше по-добре от Рау.

Edited by cskar4eto
Link to comment
The Olimpic Hero

Гласувах за TNA iMPACT. Не знам дали трябва да се обосновавам много, тъй като написах пост и за iMPACT и за RAW, където съм казал почти всичко, но все пак по-накратко тук ще кажа, че TNA iMPACT ме спечели най-вече с усещането за важност, което създадоха, с мега mark out момента Jeff Hardy, който момент си бе и чудесна изненада. Примерно появата на Брет Харт и Hulk Hogan са също mark out моменти, но за тях се знаеше. Jeff Hardy обаче беше тотална изненада, която буквално ме шокира. Освен всичките дебюти и т.н. видяхме и добър wrestling, които кулминира в страхотния мач между AJ Styles и Kurt Angle. RAW пък въпреки, че се бяха постарали повече този път, освен сегментите с Брет Харт, другото си беше част от просто поредно шоу. Та ключовите думи важност и атмосфера, които TNA ни предоставиха спечелиха моя глас. Просто във всеки един момент от iMPACT се случваше нещо, което наистина ме вълнуваше.

Edited by The Olimpic Hero

               

Link to comment
Brock_Lesnar

Много се колебаех за кое шоу да гласувам и в крайна сметка като прочетох коментарите гласувах за Impact. Появата и участието на Брет ми беше най-интересно от двете шоута, но понеже TNA цял ден го нямаше и вече бях разбрал за появата на Харди и Скот Хол и не бях изненадан. Сигурно щях да бъда шокиран така изведнъж да го видя Джеф Харди. В Impact имаше много неща, просто всяка минута ставаше нещо, малко претрупано излезе накрая, но ако си го гледал по телевизията определено ще ти е било по-интересно от RAW-a. WWE RAW беше просто поредното седмично предаване, като интерес му придаде завръщането на Hitman. Освен сегментите с него останалата част бе на обичайното ниво и мачовете не бяха нещо особено. В Impact имаше много мачове, някои беха голяма подигравка, но мейн-ивентът например си беше голяма класика, истински wrestling. Затова гласувах за TNA иначе WWE ми остава по-интересно.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Raw - Наистина ми хареса като шоу, но не беше това, което очаквах. Всичкото това controversy отиде по дяволите. Идея си нямам защо някой нормален човек би гледал, как двама мъже на средна възраст се стискат за ръце и се прегръщат насред кеч-ринг. Все още се говори за Survivor Series '97, все още чуваме "You screwed Bret!", когато Shawn Michaels се появи в Канада. Защо ще оставят всичко това да се изплъзне?... Да, крайният сегмент наистина ме зарадва и наистина мисля, че видяхме част от истинския Vince McMahon, но, за мен, можеха да се справят доста по-добре. Другото, което ме издразни много (и което по принцип си ме дразни в WWE) беше, че както винаги, никой не реагира на "голямата история, случваща се в момента #101". Всеки си продължи с живота постарому, като изключим Jericho и Orton, които, извън сегментите си, не оказаха огромно влияние на ставащото с Hart (който, като се замисля, дори не book-на никакви мачове). Като цяло, шоуто беше приятно и по-добро от Raw, който виждаме обикновено, но, до там.

iMPACT! - Отначало сериозно си помислих: "По дяволите, какво се случи? Защо има 350000 гимик мача? Защо дават шанс на BMI за титлите, като хайпват от месеци, че такъв няма да получат? Как може Хомисайд да бочне победата си? (което май всъщност не беше боч), OMG, Fail...", след което шоуто просто придоби вид, в който нямаше как да разбера какво ще се случи след малко. Всичко ми заприлича на доста солиден купон, за който се е разчуло наоколо и се появяват все по-големи и по-големи имена (Hollywood style). Наистина успяха да ми дадат усещането, че TNA е компанията с главно "К" и че трябва да си там, независимо дали си фен, или кечист. Създадоха доста добра ситуация и около ростера (you've gotta earn your spot!), и около management, с цялата динамика, която явно ще се получи между Bischoff-nWo, Hogan-nWo, Jarret/Foley-New Management.За малко да забравя да сложа и Sting в цялата работа. Не искам да коментирам особено подробно, но си личеше, че се бяха постарали да направят шоуто интересно на всички нива: Имаше невероятен кеч (това може би е най-добрият мач между Kurt и AJ до момента, а те да са се срещали около 5-6 пъти), имаше добър entertainment, имаше controversy, нови и позабравени имена. Ще ми се всяка седмица да бяха live, в Понеделник...

Гласът ми отиде за iMPACT!, в случай, че някой все още се чуди. :)

Edited by Mizernik^^
  • Upvote 3

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Свети Брет е велик и сегментите му бяха интересни, но като цяло, "the total package", както се вика, Impact беше без съмнение по-доброто шоу. Като оставим настрана самия wrestling, той винаги е на ниво, може 2 мача да има, но ще са като хората, и сегментите бяха по-интересни. Бишоф си е цар на микрофона. NWO събирането беше марк аут момент. Тогава бе и репликата, на която още се скъсвам от смях - "Say hello to the bad guy!", просто Хол как само го каза с една пиянска физиономия. ЖЕСТОКО! Имаше много дебюти, много завръщания, най-важното от което бе на Джеф Харди. Сякаш гледах Нитро, това усещане, че всичко може да се случи и то наистина да се случи. Просто ТНА доказаха, че ако се постараят достатъчно - имат сили да са конкуренция. Хоган изрече всички правилни думи, дано не са просто промо.

Кое е по-доброто шоу няма значение. Важното е, че кечът през 2010 е още жив!!!

ПП: И да кажа, че по принцип съм фен на хаотичните предавания. АНАРХИЯ ДА ИМА! Тогава го има това чувство на вълнение и можеш да кажеш, че всичко може да се случи. Да не се сменя канала, да не мигваш, че ще изпуснеш нещо. В подредения RAW това няма как да стане.

Edited by koleda321
  • Upvote 2

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
Freddy Kruger

iMPACT за мен беше по-доброто шоу. Имаше си от всичко по малко: добри сегменти, завръщания на старите муцуни, страхотни мачове(даже и женски). Сегментът, в който Nash, Waltman, Hall & Hogan се събраха на ринга целия притръпнах, това беше един от най-великите моменти в кеча от доста време насам. Загатнаха за някои завръщания, някои(даже бих казал доста) направиха още сега. Предстоят ни интересни истории, макар някои от тях да напомнят MEM vs. TNA този път е по-скоро нещо ала старите муцуни vs. TNA roster "Everyone has to earn his spot in the company." Завръщането на Харди беше другия момент на вечерта, не съм му фен, но присъствието му в компанията(ако не се издъни скоро) може да помогне както за развитието и, така и за неговото. Човека е един от най-големите draw-ове в момента, харесват го жени, деца, дори и по-възрастни, да се надяваме TNA да използват целия му потенциал, по най-добрия възможен начин.

От друга страна имахме просто поредния RAW, единствената разлика беше гостуването на Харт. Поредното издание на WWE shop c DX и джуджето. Даже 1вия сегмент с Майкълс и Брет беше опропастен с тази прегръдка. А иначе финалния сегмент и историята, която ще последва ми вдигнаха интереса към RAW.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

И двете шоута ми харесаха страшно много, всяко по свой си начин. На impact се изкефих нечовешки и сега ще обясня защо (или поне ще се опитам).

Както съм споменавал сигурно стотици пъти, съм огромен фен на old school/classic кеча от края на 80-те и началото на 90-те (макар че започнах да гледам кеч редовно чак през 95). За мен няма по-яко нещо в света на кеча наши дни, от това да видя кечисти от онази моя любима ера да правят такива появи както на impact. И по точно това, че въпросните кечисти са от съвсем друг период, от съвсем друг кеч и сега се появават в коренно различна ситуация, не знам как да го обясня, но е много приятно усещане за един стар фен на кеча. Хората, които предизвикаха такива емоции у мен бяха Nasty Boys (главно те бяха причината да напиша горните редове), Scott Hall, Ric Flair и разбира се Hulk Hogan.

От друга страна, нещото, което ме запали по кеча навремето беше Bret Hart vs Shawn Michaels, първите 2-ма кечисти, които ми станаха любимци, първият мач, който ми се запечати в главата и до днес го помня, първата вражда, която ме направи фен. И в този ред на мисли, да ги видя двамата на 1 ринг отново, след толкова години беше нещо, за което думата mark out не върши работа.

  • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...