assenort Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Моля някой да обясни, аз досега си мислех, че двете неща са едно и също. Прав ли съм, че по принцип има 3 вида шоу: PPV House show TV tapings или има и други? Мерси предварително. Quote Link to comment
P.i.M.P Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 ако може да направя малък офтопик:Някой може ли да ми каже какво е това Halloween Havoc?Май така се пишеше :? Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Ми TV tapings са обикнвено предварителните резултати от RAW и Smackdown ,иначе има още Velocity и Heat в WWE P.S.Пък Halloween Havoc е турнир на WCW :D Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Dani_ebe Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 хаус шоу е това което не се показва по ТВ Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Ми значи TV Taping е когато шоуто както е Смакдаун се записва във вторник и после Петък се пуска записът,тоест не е директно.Хаус шоу е когато звездите на един от двата бранда ходят по по-малки градове и градчета и това като мачове което правят там не се излъчва въобще.Има и СуперШоу-тва мисля че беше когато звездите и на двата бранда вземат участие в RAW(както беше тази седмица) или SmackDown.Мисля че тези Супер шоута са повече преди турнирите WRESTLEMANIA,Survivor series и Royal Rumble Quote Link to comment
Loop Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Ми значи TV Taping е когато шоуто както е Смакдаун се записва във вторник и после Петък се пуска записът' date='тоест не е директно.Хаус шоу е когато звездите на един от двата бранда ходят по по-малки градове и градчета и това като мачове което правят там не се излъчва въобще.Има и СуперШоу-тва мисля че беше когато звездите и на двата бранда вземат участие в RAW(както беше тази седмица) или SmackDown.Мисля че тези Супер шоута са повече преди турнирите WRESTLEMANIA,Survivor series и Royal Rumble[/quote']Общо взето си прав, но Супер шоутата са също хаус шоута (това сега дето беше с двата бранда в едно предаване беше изключение) Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
Recommended Posts