Jump to content

Kаква е разликата между house show и TV tapings?

assenort

Recommended Posts

Моля някой да обясни, аз досега си мислех, че двете неща са едно и също. Прав ли съм, че по принцип има 3 вида шоу:

PPV

House show

TV tapings

или има и други?

Мерси предварително.

ако може да направя малък офтопик:Някой може ли да ми каже какво е това Halloween Havoc?Май така се пишеше :?

Shawn_Michaels

Ми TV tapings са обикнвено предварителните резултати от RAW и Smackdown ,иначе има още Velocity и Heat :) в WWE

P.S.Пък Halloween Havoc е турнир на WCW :D

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Ми значи TV Taping е когато шоуто както е Смакдаун се записва във вторник и после Петък се пуска записът,тоест не е директно.Хаус шоу е когато звездите на един от двата бранда ходят по по-малки градове и градчета и това като мачове което правят там не се излъчва въобще.Има и СуперШоу-тва мисля че беше когато звездите и на двата бранда вземат участие в RAW(както беше тази седмица) или SmackDown.Мисля че тези Супер шоута са повече преди турнирите WRESTLEMANIA,Survivor series и Royal Rumble

Ми значи TV Taping е когато шоуто както е Смакдаун се записва във вторник и после Петък се пуска записът' date='тоест не е директно.Хаус шоу е когато звездите на един от двата бранда ходят по по-малки градове и градчета и това като мачове което правят там не се излъчва въобще.Има и СуперШоу-тва мисля че беше когато звездите и на двата бранда вземат участие в RAW(както беше тази седмица) или SmackDown.Мисля че тези Супер шоута са повече преди турнирите WRESTLEMANIA,Survivor series и Royal Rumble[/quote']Общо взето си прав, но Супер шоутата са също хаус шоута (това сега дето беше с двата бранда в едно предаване беше изключение)