Jump to content

TNA Against All Odds PPV 2006


Loop

Recommended Posts

TNA Against All Odds PPV 2006

Borash ни приветства с добре дошли на шоуто и казва, че отново се е наложило от TNA да върнат стотици фенове.

Много добро видео за враждата между Christian Cage и Jeff Jarrett e показано.

Pre-PPV Match 1: A1 (с Team Canada) срещу Ron Killings. Съдията изгонва останалите членове на Team Canada, за да изравни нещата. Killings печели за около 3 минути. Добър мач с изключение на момента, в който A1 "се изгуби" при едно превъртане.

Още един добър клип, този път за Rhino vs. Abyss е показан.

Pre-PPV Match 2: Lance Hoyt, Cassidy Riley и Shark срещу Elix Skipper, David Young и Shannon Moore. Добър мач. Skipper и Young отказваха да се сменят с Moore през по-голямата част от мача, след което Moore направи "сляпа" смяна. Hoyt получи смяна и разчисти ринга, но Elix и Young направиха двойно STO на Hoyt, но той се повдигна при опита за туш и ги изхвърли, Moore напусна. Hoyt тушира Skipper след chokeslam на 6 минута.

Отново видео, този път за AJ vs. Daniels vs. Joe.

Начало на шоуто:

Виждаме как Christian Cage пристига в залата по-рано.

Пренасяме се на паркинга, където D'Amore и Eric Young чакат Jeff Jarrett, D'Amore казва на Young, че Sting не е тук. Jarrett пристига в Hummer, D'Amore казва, че касетата за Jackie е златна и сега единственото, за което трябва да се притеснява е Christian Cage. Young казва, че Sting не си е отишъл. Jarrett не се съгласява и му се скарва.

Austin Aries & Roderick Strong vs. The Naturals

AA и Strong атакуват още в началото на мача. The Naturals успяват да отвърнат. Двоен dropkick. Stevens прави suplex на AA, п прави опит за туш, но не успява. Двамата атакуват АА заедно и нов опит за туш и отново 2. Douglas влиза на ринга и притиска АА в ъгъла, смяна със Stevens, STO/Sweep комбинация и отново 2. Douglas удря АА в Strong, Douglas полита... противниците му го спират, Stevens e на върха, но пропуска Shooting Star Press и пада на земята. Strong бърка в очите на Stevens. Смяна с АА. Двамата атакуват заедно Stevens. Strong се сменя с АА, страничен гърботрошач и 2. Stevens се опитва да се смени, но АА отблъсква Douglas. Strong влиза, удър с лакет и нов опит за туш, но отново само 2. Смяна с Douglas! Hurricanrana, 1-2.. не! Natural Disaster на АА и победата е за Naturals!

Победители: The Naturals @ 10:42 - **1/4

Borash интервюира AMW. Harris казва, че те ще защитят титлите си тази вечер. Larry Z идва и казва, че ако някой се намеси в главния мач тази вечер, той ще бъде уволнен.

Alex Shelley vs. Jay Lethal vs. Matt Bentley vs. Petey Williams

Bentley и Williams се вкопчват един в друг, опит за туш на Бентли, но само 2. Jay и Alex са на ринга, серия от различни удари... Williams със Swinging neckbreaker, но Jay прави full nelson suplex. Dropkick за Bentley, Jackie удря шамар на Alex, Bentley се измъква от Canadian Destroyer, Jay го преобръща, 1-2-3!

The LAX (Homicide & Machete) vs. the James Gang

Konnan казва, че това е шансът на Machete да го впечатли.

5 минути са изминали.. Homicide и Kip трябва да направят смени... и го правят! BG сваля на земята Homicide и Machete, опит за туш - 2! Kip изхвърля Homicide, BG удря Machete с the pump handle и това е всичко.

Победители: The James Gang @ 6:05

Един съдия казва на Larry Z, че няма съдия за главния мач, но Larry го успокоява и му казва, че не е нужно да знае..

Sonjay Dutt & Chris Sabin vs. America's Most Wanted ©

Сторм и Sabin започват мача, Sabin се сменя с Дът, Дът има преимушество... Dropkick на Сторм, опит за туш - 1.. 2.. повдигане. Dragon DDT, 2! Harris опитва catatonic, но Дът се измъква. AMW имат столове... Sabin с tornado DDT на стола. Но Сторм прави Death Sentence и AMW печелят мача!

Победители: AMW @ 11:15 - **1/4

Falls Count Anywhere: Abyss vs. Rhino

Двамата се бият из публиката. Абис удря Rhino в стена. Отново към ринга, двамата използват всевъзможни предмети, за да спечелят мача... В края на мача, Abyss удря Rhino в стена, тя се разрушва. Rhino се измъква - GORE през 4 маси!!! Rhino прави опит за туш и печели мача!

Победител: Rhino @ 15:01 - ***1/4

Samoa Joe © vs. Christopher Daniels vs. AJ Styles

Тримата направиха страхотен мач, един от най-добрите мачове тази година, Joe продължава със страхотното си доминантно царуване с титлата, мачът ще се запомни и със страхотния moonsault срещу Joe, направен от Даниелс. Joe спечели след muscle buster на AJ.

Победител: Samoa Joe @ 16:02 - ****1/2

Team 3D vs. Team Canada

В началото на мача Team Canada изолират Brother Ray, и се концентрират върху Devon, но след няколко минути Devon най-накрая прави смяна с Рей. Ray успява да обърне мача, Roode се опитва да го удари с хокеен стик, но пропуска. 3D на Young и Team 3D печелят мача.

Победители: Тeam 3D @ 13:00 - ***

Team Canada атакува 3D, взимат маса и полагат Devon на нея, но Killings идва ги прогонва.

Оказва се, че специялен съдия на главния мач ще е Earl Hebner.

NWA Heavyweight Title: Jeff Jarrett vs. Christian Cage

Christian започва мача с предимство, Jarrett заключва Sharpshooter, Christian се кара с Хебнър да не казва да ударят гонга, Christian обръща хватката.. Jarrett прави top rope stroke - 1... 2.. Christian се повдига!! Gail Kim се опитва да се намеси, но Christian я powerbomb-ва... Jarrett се опитва да удари Christian Cage със стол, но Cage прави dropkick на стола. Jarrett удря Christian с китара докато съдията е в несвяст, той се събужда и започва да отброява - 1-2-повдигане! JJ опитва Unprettier, но Christian го обръща... JJ опитва Stroke, ново обръщане и Christian прави Unprettier - 1-2-3!

Победител: Christian Cage @ 16:30 - ***1/4

Christian се прегръща със съпругата си, след това се връща на ринга, където празнуват с Rhino и разни фенове.

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...