Jump to content

WWE NO WAY OUT PPV 2006


totenkopf

Recommended Posts

WWE NO WAY OUT PPV 2006

Преди началото на шоуто е показан приятен клип за най-важните мачове, за вечерта - Randy Orton vs. Rey Misterio и The Undertaker vs. Kurt Angle.

Доста добро видео!

И така шоуто започва!

Cruiserweight Championship

Gregory Helms vs. Nunzio vs. Funaki vs.Psicosis vs. Supercrazy vs. Scotty 2 Hottie vs. Kid Kash. Vs. Paul London vs. Brian Kendrick (a.k.a Spanky)

И така и деветимата кечиста са на ринга и всичко е готово за започването на мача. С началния гонг кечистите се разпределят и се бият по двойки, освен Gregory Helms, който слиза извън ринга и дебне подходящия момент да се включи. Ринга постепенно се поразчиства, London & Kendrick правят двоен dropkick на Scotty, а пък The Mexicools се хвърлят върху двамата извън ринга, докато вътре остават Kash & Funaki. Bulldog от страна на Фунаки. В този момент Хелмс, който до сега е стоял отстрани, решава да се включи и започва да налага Kash. Всички кечисти се нахвърлят върху Хелмс! Боят продължава с пълни сили, като всеки налага другия, освен членовете на двата отбора, които работят заедно. Nunzio прави Sicilian Slice на Лондон, опит за туш, но Кендрик успява да се добере до ринга и да прекъсне броенето. Последваха още няколко неуспешни опита за туш. На ринга са Скоти, Лондон и Грегори Хелмс. Superkick на Scotty за Лондон, който пада извън ринга. Scotty прави bulldog на Helms след което заковава The Worm! Опит за туш 1-2 , но Psicosis успява да издърпа Скоти и да спре отброяването. Ред е на Kid Kash, който прави своя Death Level и вече се вижда победител, но по време на туша Supercrazy прави moonsault from the top rope и прекъсва броенето. В суматохата Gregory Helms приковава Psicosis и успява да открадне победата. Като цяло се получи динамично и приятно 10 минутно мачле с някой добри spots, но имайки се на предвид участниците нещата можеха да бъдат с пъти по-добри. Още една защита на Gregory Helms при това по правилния начин. Засега неговия tittle reign върви повече от добре и започвам да си мисля, че Cruiserweight Championship за момента е най-добре букваната титла в WWE! Каква ирония само.

Winner: Gregory Helms

Задкулисен сегмент с Букър Ти,Шармел и Теди Лонг. Букър се обяснявя нещо на Лонг, че не е на сто процента и не може да се бие тази вечер, молейки го да отмени мача. Теди Лонг не се съгласява!

Камерите показват Kristal Marshall, която се готви да каже нещо, но бива грубо прекъсната от Finley. Finley казва, че е дошъл направо от прландия за да се бие, но така и няма уговорен мач за него. Той заявява, че след като няма съперник за шоуто, ще вземе нещата в свой ръце, след което грабва Кристал и я понася към ринга, докато тя се дере в ръцете му. Просто гениален начин да put-неш Finley over, нямам думи от захлас!!! Fit Finley пуска Кристал на ринга и тъкмо се готви да я „налази’’, но излиза Bobby Lashley и двамата започват да се налагат. Не след дълго се чува музиката на JBL, който забързано излиза на ринга и мача им с Лашли започва.

JBL vs. Bobby Lashley

Мача преминава главно по диктовката на JBL, но и Лашли има своите силни моменти главно с безброй многото belly to belly suplex-а (изгледжда любимата му хватка лол). Някъде към края на мача Lashley прави нeщо от сорта на comeback, опитва своя Dominator, но JBL контрира и от своя страна пробва clothesline from hell, но и този опит е неуспешен. Малко след това Fit Finley се появява отново, хвърля ring announcer-а на ринга за да отвлече вниманието на съдията и през това време удря Lashley с нещо дървено, кето така и не разбрах какво беше. JBL прави clothesline from hell-a и тушира Лашли. Явно се зараджа нова вражда и се чудя да се радвам ли или да плача! Може би най-слабия мач за вечерта. Боби Лашли беше победен най-после и то от човека, който на предишното PPV джобна за има-няма 1 минута на The Boogeyman.

Winner: JBL

Отново сме на ринга и announcer-a обявява, че тазвечерното шоу има специален гост. В този момент се чува музиката на ....Батиста, който излиза на ринга бурно аплодиран от тълпата! Батиста cut-на кратко промо в, което заяви, в общи линии, че е тук тази вечер за да види мача на Тейкър и Енгъл и да обяви, че е почти възстановен от контузията си и скоро се връща на ринга, като без значение кой е шампион по това време, той ще си върне титлата.

Задкулисен сегмент с Енгъл и Ортън като двамата влизат в конфронтация с оглед на предстоящия им feud. В крaйна сметка Кърт казва на Ортън, че в момента мисли само и единствено за The Undertaker!

Matt Hardy and a partner vs. MNM in a non tittle match

Кечистите излизат и така мистериозния partner на Matt се оказва ..Tatanka! В началото MNM вземат преимущество над Мат Харди той, обаче успява да се смени с Татанка, който набързо размята Mercury & Nitro. Мелина, обаче бърка в очите на Татанка и след един dropkick от страна на Nitro MNM вземат пак превес. След известно време Татнка успява да стигне до своя ъгъл и да направи смяна с Харди. Последва Side-Effect, опит за Twist Of Fate неуспешен. Смяна с Татанка като не след дълго двамата едновременно повалят противниците си и успяват да ги тушират. Втори кандидат за най-слабия мач на шоуто. пли иначе казано десет минутен удължен squash!

Winner Tatanka and Matt Hardy

Показан е обобщаващо видео за враждата между Booker T and Chis Benoit.

United States Championship

Booker T vs. Chris Benoit

Преди началото на мача излизат Букър Ти заявява, че си е променил решението и понеже не е подготвен за мача предава доброволно титлата си. На ринга излиза и Теди Лонг, а Booker Т си тръгва. През това време на ринга Sharmell започва да раздава шамари на Беноа обвинявайки го него. Докато Крис се занимава с нея Букър Ти се връща и го напада в гръб и така поредния епизод от латиноамериканската сага „Booker T vs. Chris Benoit for the United States Championship” започва! Мача започва динамично като през първата му половина инициативата се сменя постоянно. Постепенно мача става все по напрегнат. Беноа опитва crossface,но Букър Т не се поддава и го поваля с един kick. Booker пробва Scissors Kick, но Беноа контрира и взима преимущество след серия от chop-ове и the three amigos. Опит за туш-Букър се повдига на две. Три поредни германски суплекса на Беноа, който се качва на въжетата за Diving headbutt. п както във всичките им мачове в такава ситуация Шармел се качва и разсейва Беноа, за да може Букър да го свали и удари със своя финишър Scissors kick! Всичко изглежда решено, но Беноа се повдига от туша. Sharpshooter острана на Беноа, последван от Crippler crossface и най-накрая Букър Ти се предава. пмаме нов United States Champion и дано това бъде последния мач помежду им в близко бъдеще. Като цяло приличен 20 минутен мач, копие на останалите помежду им по време на тази вражда!

Winner: Chris Benoit

Зад кулисите Беноа се прибира след мача си и получава поздравления от повечето Smackdown! Фейсове. По пътя си Крис среща Чаво Гереро, Вики Гереро и Рей Мистерио. Беноа казва на Рей, че както той е спечелил US титлата така и Мистерио ще спечели мача си с Ортън и ще го направи не само заради него,Чаво и Вики, но и заради Еди!! п Беноа се включи в глупостите, но пък кучетата си лаят, а кервана си върви и инатите така и не искат да оставят Еди намира! Вики Гереро пожелава успех на Рей и го прегръща.

Winner Gets A World Championship Match At WrestleMania

Rey Mysterio vs. Randy Orton

Ренди Ортън доминира почти през цялото време. Мача на моменти е леко скучен и бавен, но и добрите изпълнения не липсват. Мистерио е на горното въже и полита, но Ортън му прави dropkick във въздуха и се готви за RKO!Рей от своя страна контрира с dropkick и Ортън пада върху въжетата в удобна позиция за 619. Ренди се навежда и преобръща Мистерио, като хващайки се за въжетата го тушира и взема победата. Още един 20 минутен мач, но определено по-добър от предишния. Някъде между *** и ***1/2 по мое мнение.

Winner: Randy Orton

Рей Мистерио на път към съблекалните среща отново Чаво и Вики Гереро като Вики плаче! Рей циври, че бил ги бил подвел и излъгал, а Чаво го окуражава. Господи чудя се защо трябваше да го направят толкова извратено!

Hype video за main event-a!

World Heavyweight Championship

Kurt Angle vs. The Undertaker

Почти перфектен мач в WWE стил наблягайки се основно на напрежението и драмата. Енгъл многократно заключваше ankle lock-a, но Undertaker така и не се предаде. пзвън ринга Енгъл приложи Аngle Slam през коментаторската маса. На ринга последва още един, но пак без успех. Taker от своя страна неколко кратно опита един от трите си финишъра, като само веднъж успя с choke slam, при който Енгъл се повдигна. Last Ride, но Енгъл контрира и хваща крака на Тейкър заключвайки отново submission хватката си. Същото последва и след опит за Tombstone Piledriver. Angle Slam, опит за туш, но Undertaker заключва с краката си хватка за предаване. По всичко личи, че Кърт е в несвяст, но в последния момент той преобръща противника си и със спорен туш, като през това време се предава, печели победата. След няколко минути на объркване Undertaker разбира, че е загубил тръгва към Енгъл и го изправя на крака, като му стиска ръката. Най-добрия мач в WWE от доста време насам, като старите кучета показаха нагледно как се прави World Heavyweight Championship мач.****1/4 получава от мен!

Winner: Kurt Angle

OVERALL: Като цяло се получи PPV над средното равнище, с три солидни мача и страхотен main event! От гледна точка на историите положението не е чак толкова розово, като пак имаше доста нелогични неща.

И все пак бих казал добро ппв!

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment
The Olimpic Hero

Сега си припомних тази статия и само ще оспоря оценката на toten за мейн ивента. ****1/4 е твърде малко за този феноменален мач между Kurt Angle и The Undertaker, мач с класа над тазгодишния мач от WrestleMania между Taker и HBK, който пък получи от Dave Meltzer ****3/4, та правете си сметка. :)

               

Link to comment
  • 4 weeks later...

Сега си припомних тази статия и само ще оспоря оценката на toten за мейн ивента. ****1/4 е твърде малко за този феноменален мач между Kurt Angle и The Undertaker, мач с класа над тазгодишния мач от WrestleMania между Taker и HBK, който пък получи от Dave Meltzer ****3/4, та правете си сметка. :)

Olimpic, като говориш за оценките на мача, Дейв Мелцър рейтинг и тн....да си кажа, според мен мача беше ок, но не може да се сравни с Манията и НВК - Тейкър, по никакъв начин. Но, разбира се всеки си има свой предпочитания и критерии за добър мач и за такъв, който му е харесал.

И...тази "статия", да съм я писал сигурно 2-3 седмици след ППВ-то...най-много...чиста справка с Wrestling Obserer WWE ratings list казва : 2/19/06 Kurt Angle vs. Undertaker ****

:)

Edited by totenkopf
  • Upvote 2

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...