Jump to content

TNA Destination X PPV 2006


UltraMadd

Recommended Posts

TNA Destination X PPV 2006

Pre-Show-то започва с видео материал, който показва оттеглянето на Sting и последвалите опити на Jeff Jarrett да докаже, че легендата си е отишла завинаги.

Jeff Jarrett излиза на ринга заедно със своята Армия. Той казва на Alex Shelley и Eric Young, че тяхната задача тази вечер е да намерят Sting и да го доведат. Jarrett заявява, че тази вечер той ще докаже, че Sting е страхливец, а Steve Borden - лъжец. Към тези думи Jarrett добавя, че Sting има малко повече от три часа да се покаже. В противен случай, той сам ще докаже, че е страхливец.

До ринга е Jeremy Borash. Той още веднъж ни напомня за завръщането на Steve Borden, докато зад него е Eric Young, който се оглежда наоколо и търси Sting. След това JB ни припомня кой ще е главният мач на вечерта - Christian Cage срещу Monty Brown в спор за NWA World Heavyweight Championship. Неговите думи водят до видео материал, който показва историята на враждата между двамата съперници.

“Prince of Punk” Shannon Moore vs. Cassidy Riley

Moore атакува Riley още при удрянето на гонга. Riley отвръща на атаката като го поваля с рамо и му заключва захват на ръката. След това прави опит за туш, но той се оказва неуспешен. Moore изхвърля Riley над въжетата и след това го забива в предпазната ограда. Двамата се връщат на ринга. Moore души Riley с крака и после прави опит да туш, но съдията отброява само до две. Shannon започва да обработва ръката на противника си. Riley се опитва да му отвърне с юмруци, но Moore отново контраатакува. Той се отблъсква от въжетата, но Cassidy го посреща с мощен clothesline, след което му прави и quebrada moonsault, но Moore се повдига. Riley го запраща в ъгъла на ринга и се засилва към него, но Moore го посреща с крака. Shannon се качва на въжетата, прави corkscrew и взима победата.

Победител: “The Prince of Punk” Shannon Moore

Mike Tenay и Don West дискутират мачовете, които предстои да видим на PPV-то. Следва поредният видео материал, който този път е за Ultimate X мача.

Jeremy Borash интервюира Christopher Daniels. Daniels казва, че Ultimate X е най-новаторският мач в историята на кеча и най-опасният мач в TNA. След това той споменава, че за този мач има много въпроси без отговори, но истинският въпрос е кой най-много иска да спечели. Daniels казва, че през последното десетилетие той е мечтал за място, на което може да прави това, което прави най-добре - да се бие. Той казва, че през последните три години е победил всеки и че е заслужил сегашното си място в TNA. След това добавя, че единствените, които препречват пътя му към върха са двете най-големи звезди, състезавали се в X-Division, но тази вечер той ще ги победи и ще спечели X-Division Championship за втори път.

Don West представя няколко от членовете на St. Louis Cardinals, които са сред публиката, и пита David Eckstein кое е нещото, което той очаква с най-голямо нетърпение. Той отговаря, че най-много иска да види Ultimate X мача и че очаква доста добри и опасни изпълнения тази вечер.

Elix Skipper and David Young (with Simon Diamond) vs. Shark Boy and Norman Smiley

Преди мача Simon взима микрофона и казва, че има проблем. Той конфронтира the Cardinals като споменава, че те са се издънили на плейофите. След това иронично пита TNA дали ще дадат на the Cardinals участие на ринга заради този „успех”. Diamond заявява, че му е омръзнало от бейзболисти в TNA и затова той ще отиде в Tuscon, Arizona (White Sox тренират там в момента), за да докаже, че той е най-добрият атлет на всички времена, който се е състезавал в два спорта.

След това започва и самият мач, който е доста кратък, но пък е сравнително забавен. Публиката през цялото време подкрепя Smiley. David Young не улучва с moonsault и Smiley се сменя със Shark Boy. Той се справя и с двамата си съперници и след това прави един от любимите си ходове – захапва Young за задника. След това се сменя със Smiley, който от своя страна тръшва Young и му прави Big Wiggle. Shark влиза на ринга, но доста бързо е изхвърлен като наранява коляното си при падането. Diamond удря нечестно Smiley в гръб, след което Skipper и Young го тръшват с двойно STO. Young прави опит за туш и печели мача за своя отбор.

Победители: The Diamonds in the Rough

Pre-Show-то завършва с видео материал, който показва най-важните моменти от последните няколко шоута и подготвя побликата за самото PPV.

Destination X започва с едно уникално интро, което доста се различава от останалите интрота на PPV-та, които досега сме виждали. То е нещо като кратък филм, който се казва Stung. Един мим, приличащ на Sting, прави някой от любимите пози на кечистите на TNA, а през това време се показват и кадри, представящи ни мачовете, които ще имаме удоволствието да наблюдаваме по-късно на PPV-то. Накрая мимът сваля маската си и се разбира, че това е Eric Young, който се е уплашва при изписването на думите “A Man Returns” на екрана.

Alex Shelley vs. Jay Lethal

Alex Shelley излиза първи на ринга и позира пред своята камера. Веднага след него се появява и Lethal, който публиката посреща с доста големи овации. Двамата съперници се вкопчват един в друг. През това време Don West отбелязва, че те са двамата най-млади атлети в TNA. Най-забавният момент в мача е когато Shelley и Lethal преплитат краката си и застават на главите си като през това време си удрят шамари. Shelly е запратен извън ринга и бива повален от Lethal, който се засилва от ринга, промушва се между второто и третото въже и се стоварва право върху него. Двамата се връщат на ринга. Малко след това Shelley заключва Lethal в уникална хватка за предаване, а след това го преобръща и му прави неуспешен опит за туш. После Shelley поваля Lethal с clothesline, но опитът му за туш отново е неуспешен. На по-късен етап в мача Lethal прави neckbreaker и suplex, но Shelley се повдига. Lethal забожда clothesline в ъгъла и се качва на въжетата, но Shelley контраатакува и прави atomic drop от върха. Lethal прави Dragon Suplex, но Shelley се повдига след второто отброяване. Lethal прави suplex и се качва на въжетата, но Shelley му попречва да скочи. Той от своя страна опитва superplex, но Lethal контраатакува и след това му забожда headbutt от върха, но Shelley успява да се повдигне. Lethal отново опитва Dragon Suplex, но този път Shelley се хваща за въжетата и му забожда ритник в корема. След това прави Sliced Bread #2 и успява да спечели мача. Мачът е доста добър като за начало на PPV-то.

Победител: Alex Shelley

Mike Tenay и Don West дискутират ситуацията около Sting.

Jeremy Borash интервюира Team Canada. Bobby Roode заявява, че The Naturals трябва да са луди щом мислят, че Team Canada са ги прецакали на последния iMPACT!. Scott D'Amore казва, че The Naturals мислят, че са били прецакани, но те не знаят какво очначава истинско прецакване за един отбор от канадци. D'Amore казва, че Petey Williams ще докаже, че Канада ражда най-добрите кечисти в света. По това време идва Alex Shelley и взима Eric Young със себе си, за да отидат да търсят Sting. D'Amore казва на A-1 да се подготви за мач срещу The Naturals в случай, че Eric не се върне до тогава.

Lance Hoyt vs. Matt Bentley

Преди мача е показан запис как Bentley атакува Hoyt преди няколко седмици на Xplosion. В началото мача започва доста динамично и двамата си разменят удари. В един момент Tracy се опитва да разконцентрира Hoyt, но той не се заблуждава и успява да просне Bentley с clothesline. Hoyt не успява да улучи с един big boot, а след това прави опит за chokeslam, но е контраатакуван и не успява да забоде хватката. Hoyt поставя Bentley на въжетата, но не успява да направи това, което е замислил, защото Bentley му попречва и му забожда neckbreaker от върха. Малко по-късно Hoyt прави опит за moonsault, но не улучва. Bently от своя страна прави опит за superkick, но Lance успява да избегне удара. В този момент Jeremy Borash е на най-високото място в залата заедно с Alex Shelley и Eric Young. Young казва, че има прекрасна идея как да намерят Sting и започва да хвърля хартиени листа надолу към ринга и към публиката. Оказва се, че на листата има надпис “Have You Seen This Man?” и снимка на Sting. Traci показва един от листата на Matt Bentley, но тои въобще не се интересува от тях. Все пак това е достатъчно да бъде разконцентриран и Lance Hoyt му забожда big boot, след което успява да го тушира.

Победител: Lance Hoyt

Jeremy Borash вече е отзад и интервюира Team 3D, Rhino и Ron Killings. Rhino казва, че той е машина за война. Brother Ray заявява, че сблъсъкът тази вечер няма да е мач, а война.

Team Canada’s Eric Young & Bobby Roode vs. The Naturals

Получава се много добър и същевременно забавен мач. Scott D’Amore и A-1 са край ринга, за да подкрепят съотборниците си. Двамата представители на Team Canada, които участват в мача, се представят много добре. В самия мач има няколко по-добри момента, които ще се запомнят за по-дълго. Един от тях е когато Eric Young се качва на най-горното въже, но е разконцентриран от Andy Douglas. В този момент Chase Stevens отскача от въжетата и забожда ритник на Young, който се разбива доста болезнено от върха на въжетата директно на пода извън ринга. A-1 издърпва Eric до техния ъгъл и той успява да се смени с Roode. Stevens влиза на ринга и забожда превъзходно DDT на Roodе. Малко по-късно следва и вторият по-добър момент в мача. Bobby Roode и Eric Young се приготвят за двоен superplex. Andy Douglas се засилва, качва се на въжетата и прави двоен suplex от второто въже на членовете на Team Canada, които от своя страна успяват да изпълнят и superplex-а, за който се готвеха, и тръшват Chase Stevens с него от върха. Цялата публика е на крака след това изпълнение! The Naturals се изправят първи и се подготвят за Natural Disaster, но канадците се измъкват и използват хокейния стик, за да вземат поредната си нечестна победа.

Победители: Team Canada

Jeremy Borash интервюира Monty Brown. Той заявява, че тази вечер е най-важният мач в неговата кариера и в кариерата на Christian Cage. Той също казва, че бъдещето започва тази вечер и че той ще получи уважението, което заслужава. По това време се появява Larry Zbyszko и заявява, че реферът в главния мач тази вечер ще бъде Earl Hebner, за да е сигурно, че всичко ще бъде честно. Monty казва, че въобще не му пука нито за рефера, нито за Zbyszko.

Следва видео материал, който показва враждата между LAX и The James Gang.

LAX vs. The James Gang and Bob Armstrong

Преди мача Konnan взима микрофона и казва, че му е писнало всеки месец да се бие с The James Gang, затова всичко щяло да приключи тази вечер. BG James казва, че LAX са пребили баща му и затова трябва да си платят. В началото на мача всеки налага всеки. След това LAX започват да обработват BG. Реферът е разконцентриран от Kip James и Bob Armstrong, които се опитват да влязат на ринга, и това позволява на LAX да обработят задружно BG. Homicide прави neckbreaker на BG и след това опитва DDT, но BG го контрира и се сменя с Kip James, който избухва срещу Homicide и Machete. BG се присъединява към битката, която се пренася извън ринга. Konnan взима своя slapjack и тръгва към “Bullet” Bob. Той от своя страна предизвиква Konnan да го удари. Konnan не улучва и Bob Armstrong започва да го налага като го изхвърля извън ринга и след това продължава да го удря с юмруци върху коментаторската маса. Homicide се опитва да удари Kip със стол, но Bob издърпва стола от ръцете му. BG изритва стола и той се забива право в лицето на Homicide. Machete остава сам на ринга и тримата от противниковия отбор започват да го налагат. Накрая Kip James го тръшва, а Bob Armstrong прави туша.

Победители: The James Gang и “Bullet” Bob Armstrong

Jeremy Borash отново е заедно със Alex Shelley и Eric Young, които продължават да търсят Sting. Този път отиват в банята и там виждат на пода шлифера на Sting и беизболната му бухалка. Eric Young извиква Sting да излезе и казва, че са обградили мястото. Оказва се, че в тоалетната не е Sting, а AJ Styles. Той предупреждава Shelly, че ще пострада, заради това, че е следял Sting с камерата си.

Sonjay Dutt vs. Puma vs. Petey Williams vs. Chris Sabin

В началото е обявено, че Puma e от New Japan Pro Wrestling. Puma и Williams започват мача, правейки няколко добри изпълнения. Sabin се сменя с Puma като го удря по гърба и влиза на ринга. Тогава пък той и Willams правят още няколко добри изпълнения. п четиримата участници правят последователни преобръщания на съперниците си в опит да тушират някого, но не успяват. Sabin и Dutt си разменят удари и за пореден път правят доста добри хватки. Williams забавя темпото на мача, обработвайки Puma. Малко по-късно Sabin заключва хватка за предаване на Sonjay, но той успява да обърне хватката и да заключи друга от своя страна. Williams изхвърля Sabin над въжетата. След това той самият ги прескача и прави hurrancanrana на Sabin директно на пода. Puma прескача въжетата със салто и се стоварва върху двамата. Sonjay също се приготвя за скок, но Puma се връща на ринга и го поваля с clothesline. Sabin засилва Puma към въжетата, но той се хваща за тях като Spider-Man. Sabin се засилва към него, но Puma се маха от въжетата, а Sabin минава между тях и се хвърля върху Petey Williams, който все още е извън ринга. Dutt изхвърля Puma извън ринга и се качва на въжетата. Той прави moonsault от там и се стоварва върху тримата си противници. Sabin се опитва да направи свая Cradle Shock, но Puma успява да се измъкне. Той от своя страна забожда един brainbuster на Williams. Sabin изритва Puma, а след това Dutt прави hurricanrana на Chris. Williams заключва Puma в Sharpshooter, но Sonjay прекратява хватката с ритник в лицето на Petey. Williams му прави невероятно DDP и се приготвя за своя Canadian Destroyer, но Sonjay контрира и забожда противника си на ринга, правейки му опит за туш, който е прекъснат от Sabin. Той и Dutt започват да си разменят удари и накрая Sabin тръшва Sonjay с два последователни powerbomb-а, но опитът му за туш е прекъснат от Puma. След това Puma тръшва Sabin с уникален suplex, но опитът за туш отново е прекъснат, този път от Sonjay. Petey Williams забожда Canadian Destroyer на Sonjay Dutt. След това Sabin се опитва да направи Cradle Shock на Williams, но той контрира и от своя страна опитва Canadian Destroyer. Опитът му е провален с neckbreaker от страна на Puma. Sabin най-накрая успява да забоде своя Cradle Shock и тушира Puma. Това безспорно е мачът на вечерта!

Победител: Chris Sabin

След мача публиката известно време скандира “That was awesome”!

Jeremy Borash интервюира Jeff Jarrett, Abyss, и America’s Most Wanted и James Mitchell. Последният заявава, че всички те имат еднаква цел – да попречат на противниците си да им отнемат това, което им се полага по право. После той добавя, че Impact Zone ще се превърне в истинска касапница тази вечер. Jeff Jarrett казва, че времето на Sting изтича. В този момент идва Erick Young и той уверява Jarrett, че заедно с Alex Shelley ще продължат да търсят Sting. Jarrett казва, че това вече не е необходимо и че, ако Sting иска Jarrett, той ще излезе на ринга.

Jeff Jarrett & Abyss & NWA Tag Team champions America’s Most Wanted vs. Team 3D & Ron Killings & Rhino

Мачът не успява да започне, защото всички се нахвърлят един върху друг. Получава се много голямо меле и не може да се разбере кой кого налага, защото противниците се налагат из цялата зала. След няколко минути действието се връща на ринга и мачът започва с Rhino и James Storm. След това Team 3D опитват Doomsday Devicе, но Chris Harris удря Devon с бастуна на James Mithcell. Abyss прави chkeslam на Brother Ray и след това започва да обработва Devon. Следват напрегнати минути в мача, в които на ринга влизат почти всички участници и си разменят удари и добри хватки. Rhino се приготвя за Gore на Jeff Jarrett, но Gail Kim се качва на ринга и се моли да не го прави, а след това му удря шамар. Rhino се приготвя да й направи piledriver, но опитът му е провален от Abyss. Jackie Gayda и Gail Kim се карат през цялото време извън ринга. Отново следват напрегнати минути. Ron Killings най-накрая получава смяната от Rhino и влиза на ринга. Не след дълго всичките осем човека започват да се налагат за пореден път и пак настава пълен хаос. James Mitchell подава китарата на Jarrett. Jeff се опитва да удари Killings с нея, но не улучва и Rhino го поваля с Gore! Brother Ray поваля Jarrett и се приготвя за “Wazz Up!”. Devon се качва на въжетата, но Gail Kim скача на гърба на Ray. Той я преобръща и извиква Jackie на ринга. Тя хваща краката на Gail, докато Ray държи краката на Jarrett. Devon и Killings скачат едновременно от въжетата като първият от тях забожда главата си под пояса на Jarrett, а вторията прави leg drop под пояса на Gail. Brother Ray отива за маса, но Abyss го атакува в гръб. След това той се опитва да направи chokeslam на Jackie, но Brother Devon го удря под пояса и проваля хватката. AMW правят Death Sentence на Devon и след това се опитват да заключат Killings за въжетата с белезници. Той обаче ги прецаква и заключва Chris Harris. Ron прави Axе Kick на James Storm, но Jeff Jarrett издърпва съдията и той не успява да отброи туша. Killings прескача въжетата и се стоварва върху Jarrett. Двамата се връщат на ринга. Killings се отблъсква от въжетата, но Chris Harris, който е извън ринга и все още е заключен с белезниците, дръпва крака на The Truth. Това позволява на Jarrett да го тръшне с The Stroke и след това да го тушира, печелейки мача в полза на своя отбор.

Победители: Jeff Jarrett, Abyss & America’s Most Wanted

Коментаторите казват, че следващото PPV на TNA е Lockdown и ще се проведе през април. Jarrett се връща на ринга и предизвиква Sting да излезе. Той казва, че ще брои до десет. Броенето привършва, но Sting така и не се появява. Jarrett заявява, че по този начин е доказал, че Sting е страхливец.

Показан е видео материал за предстоящият Ultimate X мач.

Jeremy Borash интервюира Samoa Joe. Borash отбелязва, че Joe е непобеден и го сравнява с Bill Goldberg, но Joe казва, че няма никаква база за сравнение, защото неговият девиз не е “Who’s next?”, а “Who’s left?”.

Ultimate X Match: Samoa Joe vs. AJ Styles vs. Christopher Daniels

Още в началото на мача Daniels и AJ тръгват към кабелите, но Joe ги сваля от сглобките на въжетата. Styles успява да се хване за кабелите, но скача от тях като вижда, че Joe идва към него. Samoa Joe прави suplex на Daniels. След това той започва да гледа към кабелите, но противниците му го повалят задружно. Styles улучва Daniels с един перфектен dropkick. Двамата отново се хващат за кабелите. Daniels изритва AJ и двамата се изпускат и падат на ринга. Joe удря Daniels с коляно в главата и го изхвърля извън ринга. AJ се засилва към Joe, но той се навежда и го изхвърля над въжетата като при падането AJ се стоварва директно върху Daniels, който още е извън ринга. Докато AJ и Daniels се разменят удари извън ринга, Joe се засилва, прескача въжетата и се стоварва право върху двамата. След това той се връща на ринга и се хваща за кабелите, но се изпуска, защото е твърде тежък. Коментаторите отбелязват, че това е първият опит на Joe да се качи на кабелите. Daniels изхвърля Joe от ринга. AJ се опитва да се качи на кабелите, но Daniels го забелязва и се опитва да му направи suplex от върха на въжетата. АJ се хваща за металната конструкция и успява да се спаси. След това той удря Daniels във врата и се качва малко по-нагоре по конструкцията. От там той прави предно салто и тръшва Daniels на ринга с мощен powerbomb. Joe поваля AJ с коляно и след това му забожда senton splash. После си наглася Daniels в ъгъла и му прави facewash. Малко по-късно Joe се приготвя да забоде Ole Kick на Daniels извън ринга, но AJ осуетява опита му като се засилва и скача върху него от ръба на ринга. Joe хвърля метален стол на ринга. Daniels качва Joe на въжетата. Той го контраатакува и му заключва душене, но AJ скача и го улучва с ритник право във главата. След това AJ и Daniels правят двоен Muscle Buster на Joe!!! Daniels и AJ започват да си разметят удари. Styles забожда ритник в главата на Chris, качва се на сглобката на въжетата и се хваща за кабелите. Joe обаче вече се е съвзел и го сваля от там с металния стол. Daniels се изправя и изритва стола право в лицето на Joe. След това той се хваща за кабелите и с ръцете, и с краката си, така че противниците му да не могат да го свалят от там. Той се приближава до шампионския пояс и го взима като по този начин печели мача.

Победител и нов X-Division Champion: Christopher Daniels

Коментаторите веднага казват, че Joe все още може да каже, че е непобеден, защото той никога не е бил туширан. След мача AJ Styles и Christopher Daniels си стисват ръцете, а Mike Tenay казва: “This is the code of the X-Division”. Joe е бесен и започва да бута разни неща извън ринга.

Jeremy Borash интервюира NWA World Heavyweight Champion Christian Cage. Той казва, че след Pounce-а от сцената преди две седмици Christian може да загуби мача тази вечер. Cage си признава, че са му сритали задника, но той казва, че хората го уважават, защото точно той е човека, чийто задник е бил сритван най-много пъти, но той никога не се е предавал. Christian заявява, че тази зала не е Серенгети, а Peep Zone и че след края на вечерта резултатът на Monty Brown в мачове за NWA World Heavyweight Championship ще е същият като резултатът му в Super Bowl – без победа!

Следва видео материал, който показва най-важните моменти от враждата между Christian Cage и Monty Brown.

NWA Champion Christian Cage vs. Monty Brown

Earl Hebner е съдията. Контузените ребра на Christian са бинтовани. В началото двамата започват да си разменят удари като битката им се пренася извън ринга и сред публиката. Monty взима метален стол, но Christian избегва удара. След това се качва на върха на въжетата и скача от там, но Brown го посреща с удар в контузените ребра. Двамата започват да се налагат от външната страна на ринга. Monty вдига Christian и го тръшва по лице на пода отстрани като по този начин наранява допълнително ребрата му. Brown забожда Cage в предпазната ограда и след това му нанася още няколко удара в ребрата и гърдите. След това качва противника си на ринга и продължава да обработва ребрата му като го забожда в сглобката на въжетата. Monty вдига Christian и забожда ребрата му върху най-горното въже. След това го засилва и го удря в металния стълб от външната страна на ринга. Естествено, целта на атаката отново са контузените ребра на Cage. Малко по-късно Cage прави опит за Tornado DDT, но Monty го вдига във въздуха и го тръшва на пода по лице. След това Brown прави опит за backdrop, но Christian контрира и този път успява да забоде главата на Monty в ринга с DDT. Cage прави bulldog, качва се на въжетата и прави опит за Frog Splash, но Monty се отмества и Christian за незнайно кой път удря контузените си ребра. Brown си наглася Cage за superplex, но той се хваща са конструкцията за Ultimate X мача и успява да се спаси. Той поваля Brown от въжетата и след това го улучва със senton splash. След това Cage прави опит за Unprettier, но Monty контрира и го тръшва с Alphabomb. Christian успява да се повдигне. Cage отново прави опит за Unprettier, но Monty отново се измъква и този път тръшва Cage с F5!!! Christian за пореден път успява да се повдигне на косъм от третото отброяване. Monty прави опит за The Pounce, но Cage успява да го контрира с ритник в лицето. След това Brown прави втори опит за Alphabomb, но този път Christian се измъква и най-накрая успява да направи Unprettier на Monty. Cage тушира противника си и печели мача.

Победител и все още NWA World Heavyweight Champion: Christian Cage

Jeff Jarrett излиза на ринга и казва, че тази вечер той е дошъл за три неща – да спечели войната, да докаже, че Sting е страхливец и да си върне NWA Title. Той заявява, че иска мач за титлата, но Christian казва, че не може да му го даде, защото той досега е защитавал титлата в друг мач, но нищо не му пречи да му срита задника. Monty Brown и Jeff Jarrett атакуват Cage едновременно. Той успява да ги повали с двоен clothesline. В този момент излиза Abyss и го напада, но Rhino също се появява, за да му помогне. Тогава на ринга излизат Team Canada и AMW. Армията на Jerrett тотално разбива Christian и Rhino. Chris Harris заключва Cage с белезници за въжетата и след това всички членове на Армия се редуват да го налагат с колан по голия му гръб.

В този момент се появява Steve Borden без боя на лицето си! Цялата зала е на крака! Borden атакува Jarrett, а след това успява да разчисти ринга като на него остават само той и Jarrett. Sting започва да налага Jeff с колана, а след това му заключва Scorpion Deathlock. Jarrett се предава, но това не може да му помогне в този случай. В този момент на ринга се появява Scott Steiner!!! Публиката отново е в екстаз!!! Scott Steiner дебютира в TNA и напада Steve Borden! След това му прави и един от своите специални suplex-и. Армията на Jarrett пребива Sting и Christian Cage. Steiner заключва Steiner Recliner на Borden. Jarrett удря Sting право в главата със своята китара, докато Steiner го държи в хватката си за предаване.

Шоуто завършва със Steve Borden, който е в безсъзнание, и с Армията на Jarrett, която празнува успеха си.

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...