Jump to content

WWE New Year’s Revolution PPV 2006


UltraMadd

Recommended Posts

WWE New Year’s Revolution PPV 2006

Шоуто започва с видео материал, който включва коментари на кечисти, които са участвали в предишни Elimination Chamber мачове. Те говорят за това колко унищожителен може да бъде подобен мач. След това са показани и коментари от участниците в мача тази вечер. Всички от тях заявяват, че ще спечелят WWE Championship в главния мач на шоуто.

WWE Intercontinental Championship Match

Ric Flair © vs. Edge (with Lita)

Edge атакува Flair в гръб и мачът започва. След това започва да го налага и му прави backdrop. Edge души Flair, но The Nature Boy отвръща на удара със серия от chop-ове, след което от своя страна прави backdrop. Flair започва да налага Edge, но в този момент Lita се качва на ринга. Ric я подгонва около ринга и това позволява на противника му да го изненада с clothesline. След този удар Edge прави и suplex на Flair на пода, след което го удря няколко пъти преди да го върне обратно на ринга. The Rated R Superstar обработва противника си известно време и после му заключва вариация на Dragon Sleeper, последван от chinlock. Flair се изправя на крака, но Edge започва да го налага и отново го набутва в ъгъла. The Nature Boy отвръща на атаките с reverse atomic drop и с няколко chop-а, но Edge успява да контрира и прави dropkick, след което изхвърля противника си извън ринга с clothesline. The Rated R Superstar излиза от външната страна на ринга и скача от там, но Flair го посреща с chop във въздуха. Ric забожда Edge в предпазната ограда и след това го връща на ринга. Там той го налага известно време и после се качва на въжетата. Противникът му се опитва да го повали от там, но Flair му бърка в очите. След това и Lita се опитва да му попречи да скочи от въжетата, но той бърка и в нейните очи. Edge за втори път се опитва да повали противника си, но Ric отвръща с умрук, след който му забожда и своя удар от върха. Flair се опитва да заключи figure four leg lock, но Lita се качва от външната страна на ринга. Той оставя противника си и отива при нея като блокира опита и за шамар. Edge се засилва към Ric, но той го изхвърля над въжетата. След това вкарва Lita на ринга и й заключва figure four leg lock. Edge се връща на ринга със своето Money in the Bank куфарче и удря с него Flair по главата като по този начин бива дисквалифициран.

Победител чрез дисквалификация и все още IC Champion: Ric Flair

Edge налага вече разкървавения Ric Flair още известно време. След това се оттегля от ринга заедно с Lita, която накуцва заради хватката, която и беше заключена.

Зад кулисите Todd Grisham интервюира Kurt Angle, който е заедно с Daivary. Angle казва, че се надява САЩ да загуби войната с шрак, че Франция е най-великата държава в света, че той не харесва черните хора и че би искал да може да накара шйсус да се предаде. Той заявява, че може да говори каквото си поиска, защото феновете все още ще го подкрепят, след като спрат да викат „You Suck” по време на неговото излизане. Angle казва, че ще спечели WWE Championship и че другите участници в мача не са от неговата класа.

Камерите отново ни показвт Ric Flair, който най-накрая успява да напусне ринга със собствените си сили.

шзлъчен е видео материал, който показва историята между Trish Stratus и Mickie James.

WWE Women’s Championship

Trish Stratus © vs. Mickie James

Двете съпернички стисват ръцете си преди мача. След това Trish казва нещо и Mickie придобива по-сериозно изражение. Мачът започва и двете се вкопчват една в друга като известно време си прилагат различни захвати. Trish заключва headlock, но Mickie я хваща за дясната гърда и това принуждава Stratus да отключи захвата. Двете отново се налагат известно време преди Mickie да преобърне Trish и да направи опит за туш, който в последствие се оказва неуспешен. Mickie се опитва да направи hurricanrana, но Trish контрира и прави опит за туш, но Mickie се повдига, изгвърляйки Trish от ринга. James разширява въжетата, за да може противничката й да се върне на ринга. Двете за пореден път се вкопчват една в друга и си разменят хватки и удари известно време. Mickie се качва на второто въже. Trish се опитва да я повали от там с Stratusphere, но James контрира и след това се опитва да направи Tornado DDT. Trish контрира от своя страна и забожда ритник на Mickie, който я изхвърля извън ринга. Stratus се засилва и опитва baseball slide kick, но Mickie се отмества и Trish се разбива на пода. Mickie взима шампионският й пояс и се опитва да го използва, но в един момент променя мнението си и го връща обратно. Двете се връщат на ринга. Trish прави преса и започва да налага Mickie, след което я запраща в ъгъла, където я налага с chop-ове. James спира атаките на Trish и се качва на второто въже, но този път Stratus успява да забоде Stratusphere (hurricanrana от второто въже), след което и прави и spinebuster, но последвалото отброяване на съдията стига само до две. Още докато лежи на ринга Mickie забожда ритник в главата на Trish и след това й прави собствената й завършваща хватка – Stratusfaction. Mickie започва да се смее и това й отнема доста време преди да направи туша, което позволява на Trish да се повдигне. Mickie опитва DDT, но Trish контрира и опитва Stratusfaction от своя страна, но противничката й я преобръща, след което прави опит за ритник. Trish се измъква и от тази хватка. После забожда своя Chick Kick и успява да вземе победата.

Победител и все още WWE Women’s Champion: Trish Stratus

Зад кулисите Maria се интервюира сама относно Bra & Panties мача, който ще се проведе по-късно вечерта. Тя обаче е прекъсната от Gregory Helms, който заявява, че Jerry Lawler няма да може да коментира нейния мач, защото той ще го изпрати в болница.

Shelton Benjamin пристига заедно с майка си. Тя му казва, че той не е бил на PPV, откакто е държал Intercontinental Championship, и че тя идва тук, за да промени това. След това тя казва, че ще отиде да му донесе малко храна.

Edge и Lita пристигат в стаята, в която им задават въпроси, но Edge казва, че не иска да отговаря на никакви въпроси от страна на феновете и казва на Lita да го направи вместо него.

Gregory Helms vs. Jerry Lawler

Двамата се вкопчват един в друг и известно време си разменят хватки и удари. Lawler прави backdrop, но Helms се повдига още след първото отброяване. Gregory удря няколко пъти Lawler с коляно в бъбреците, но Jerry отвръща с няколко удара и след това имитира Helms като прави старата му поза, когато той беше с образа на The Hurricane. Helms се засилва към него, но Lawler се отдръпва и Gregory пада извън ринга. При връщането си на ринга Helms бърка в очите на Lawler, запраща го в ъгъла, а след това му прави и leg drop, но опитът му за туш стига само до две. Helms прави странично тръшване, но противникът му отново се повдига след второто отброяване. Helms души Lawler известно време, а после му прави и три последователни suplex-а, но за пореден път имаме отброяване само до две. Gregory продължава да обработва Lawler още малко като през това време прави още един неуспешен опит за туш. Helms изхвърля противника си над въжетата с clothesline, а след това и той самият слиза и го запраща в металния кол на ринга. После Helms отива на коментаторската маса, слага си слушалки и самохвално казва, че може да върши дори и работата на Lawler. Helms връща противника си на ринга и му прави dropkick от второто въше, но “King” се повдига. Lawler успява да отвърне на атаките и започва да налага Helms с юмруци. Той опитва piledriver, но Gregory го контрира и го тръшва с backdrop. След това Helms се качва на най-горното въже, но Lawler го поваля от там, а после се качва на второто въже и му прави своя fistdrop, след който взима победата.

Победител: Jerry Lawler

Trish отива в стаята за въпросите точно в момента, когато Lita си тръгва. Двете се гледат известно време, след което Lita напуска, а в стаята влиза и Mickie James, която благодари на Trish за мача. Trish пита Mickie дали тя въобще осъзнава, че е загубила мача, но Mickie е въодушевена просто защото е имала възможността да се бие срещу любимката си. След това тя се присъединява към Trish, за да отговаря заедно с нея на въпросите.

Показана е майката на Shelton Benjamin, която проверява каква храна има. Viscera влиза и започва да я оглежда като след това казва, че иска малко екшън. Майката на Shelton се ядосва и му обещава, че ще му намери малко екшън за тази вечер.

Показан е видео материал, който ни запознава с историята на враждата между Triple H и Big Show.

Triple H vs. Big Show

Big Show все още е с гипс на ръката си. Triple H избягва няколко удара от гипсираната ръка на противника си и започва да го налага с юмруци, но Big Show го поваля със здравата си ръка. Triple H излиза извън ринга, за да се прегрупира. Той се връща на ринга и се оплаква на съдията за гипса. След това той пак избягва удар с гипса, но Big Show го поваля с удар с глава, а след това го запраща в ъгъла и му прави chop с лявата си ръка. Big Show забожда още един chop и Triple H пада на пода. Big Show тръшва противника си и после му забожда два удара с лакът. The Game пак излиза извън ринга. Big Show веднага го последва, но Triple H се връща и удря Big Show, когато и той се опитва да се върне. Big Show издърпва противника си извън ринга и пак го поваля с удар с глава. Двамата се връщат на ринга. Triple H опитва да изпрати съперника си в ъгъла, но Big Show го завърта и го запраща над най-горното въже. Big Show излиза извън ринга и удря един chop на The Game, след което го връща на ринга. Но докато Big Show се опитва да се върне на ринга, Triple H го поваля с удар с коляно. След това той скача от ринга, но противникът му го хваща във въздуха и го удря в металния кол. Big Show се опитва да удари The Game с гипса си, но той се навежда и Big Show забожда гипсираната си ръка право в кола. Двамата се връщат на ринга и Triple H започва да обработва контузената ръка на противника си като се опитва да свали гипса от нея. След малко той успява да го махне и забожда няколко удара с коляно във вече оголената ръка. Big Show отвръща с удари с глава, но Triple H го запраща извън ринга, където удря ръката му в металните стълби. The Game имитира противника си на ринга. Big Show се връща и противникът му започва да дърпа пръстите на контузената му ръка в различни посоки. След това Triple H се качва на второто въже и от там забожда удар с коляно в контузената ръка, докато Big Show се опитва да се изправи на крака, използвайки въжетата. The Game прави още един удар с коляно и след това заключва захват на ръката, но Big Show се измъква и излиза извън ринга. Triple H го последва и там отново забожда ръката му в металния кол. Двамата се връщат на ринга и The Game продължава да обработва ръката. Не след дълго Big Show се съвзема и започва да налага противника си. Малко по-късно Big Show поваля Triple H с рамо и се приготвя за Chokeslam с контузената си ръка, но не успява да вдигне противника си. След това прави опит за удар с юмрук, но The Game се навежда и Big Show поваля съдията. Triple H изважда своя чук и се опитва да удари противника си с него, но Big Show хваща чука с лявата си ръка, след което чупи дръжката му с контузената си дясна ръка. Triple H не може да повярва на очите си. Той се засилва към съперника си, но Big Show го посреща с ритник, с който го поваля на земята. Big Show забожда удар с глава и The Game пада извън ринга. Той отива за метален стол, но Big Show му попречва и го запраща в металните стълби. Triple H все пак успява да използва стола и размазва ръката на Big Show с него, докато тя е върху стълбите. Big Show успява да се съвземе и поваля The Game със spear. Big Show връща противника си на ринга и се приготвя за Chokeslam със здравата си лява ръка, но Triple H го удря в главата с дръжката на чука, а след това му забожда и своето Pedigree. Съдията се съвзема и бавно отброява туша.

Победител: Triple H

Carlito отива при Chris Masters и му казва, че всеки от участниците в Elimination Chamber мача е бил WWE Champion с изключение на тях двамата. Carlito добавя и че никой не вярва, че те могат да спечелят титлата. След това Carlito предлага на Masters двамата да работят заедно и, след като елиминират всички останали, те двамата да уредят нещата по между си. Така те могат да са сигурни, че мача ще бъде спечелен от някой човек, който не е бил шампион досега. Masters казва, че планът е готин.

Shelton Benjamin излиза на ринга заедно с майка си и казва, че иска Viscera да излезе и да се извини. Майка му обаче взима микрофона и казва, че тя не иска извинение, а иска нейният син да срита задника на Viscera.

Jerry Lawler се връща на коментаторската маса.

Shelton Benjamin vs. Viscera

Майката не Shelton е извън ринга и бурно го подкрепя. Shelton се опитва да повали Viscera, но без никакъв успех. Viscera вдига противника си и му прави spinebuster. Shelton излиза извън ринга. Viscera тръгва след Benjamin, но майката на Shelton застава пред него и му казва да не пипа момчето й. Shelton удря Viscera, но „The World’s Largest Love Machine” му отвръща с chop. Двамата се връщат на ринга. Shelton прави два удара с коляно и след това започва да рита Viscera в левия крак. Benjamin удря крака на противника си с dropkick и Viscera пада на едно коляно. Shelton прави clothesline от най-горното въже. После слага крака на Big Vis на най-долното и скача с цялата си тежест върху него. Viscera отвръща на ударите на Shelton и започва да го налага с chop-ове, след които поваля противника си със Samoan Drop. Shelton се изправя няколко пъти, но при всяко изправяне Viscera отново го поваля. Viscera най-накрая прави странично тръшване, а след него и Visagra. Big Vis прави clothesline и след него опитва splash, но Shelton се измъква и започва да го души с горнището на пижамата му. Viscera се приближава до въжетата, но майката на Shelton го удря с портмонето си. Shelton опитва ритник. Viscera хваща крака му и го завърта, но Shelton прави въртящ ритник с другия си крак, след който взима победата.

Победител: Shelton Benjamin

Vince McMahon влиза в съблекалнята на Shawn Michaels и казва, че иска да му пожелае късмет. След това той казва на Shawn, че досега никой, които е влязъл първи в Elimination Chamber мач, не е успявал да вземе победата. HBK отбелязва, че той е направил много неща за първи път в историята, включително това, че е спечелил Royal Rumble мач, влизайки под номер едно, и че е спечелил първият Hell in a Cell мач. Michaels казва, че тази вечер той ще стане и първият човек, влязъл под номер едно и спечелил Elimination Chamber мач. McMahon се засмява.

Bra & Panties Gauntlet Match

Maria и Candice Michele започват мача. Двете си разменят удари. Candice хваща съперничката се за косата и я поваля, след това я тръшва. Candice прави Go Daddy танца. После рита Maria и сваля горната част от облеклото й. Maria обаче бързо отвръща на удара и сваля горнището на Candice. Michelle я поваля с clothesline, след което започва да я души с краката си, но Maria контрира и издърпва панталоните на Candice като по този начин я елиминира. Следващата участничка е Torrie Wilson. Тя започва да налага Maria и я поваля със suplex. След това се опитва да свали панталоните на противничката си, но Maria контрира и от своя страна се опитва да свали тези на Torrie, но Torrie я изритва и след това я поваля с dropkick. Wilson прави удар с лакът, но Maria я изхвърля извън ринга. След това я поваля с ритник между въжетата. Maria рита Torrie и после сваля горнището й. Torrie поваля Maria и двете започват да се дърпат за косите, минавайки дори през съдията. Torrie обвинява рефера и се опитва да му удари шамар, но Maria сваля и долнището й и я елиминира. Следващата, която излиза на ринга, е Victoria. Тя набутва Maria в ъгъла и започва да я налага. Victoria прави fireman’s carry, но противничката й се измъква и се опитва да свали долнището й. Victoria обаче я спира, тръшва я, и след това и прави standing moonsault. Victoria съблича долнището на Maria и я елиминира. Fabulous Moolah и Mae Young са следващите, които излизат. Двете махат на публиката, след което зазвучава музика и Mae започва да сваля дрехите си. В това време показват фенове от публиката, които изглеждат доста отвратени. Victoria атакува Mae, но Moolah я хваща за косата и двете ветеранки заедно свалят горнището на Victoria. След това те се опитват да свалят и сутиена й, но съдията не им позволява и ги изгонва. Последната участничка е Ashley. Тя влиза на ринга и Victoria почти веднага опитва Widow’s Peak, но Ashley я преобръща и сваля долнището й като по този начин печели мача.

Победител: Ashley

Ashley остава да празнува на ринга и се съблича по сутиен и бикини за радост на публиката.

Shelton Benjamin и майка му са в стаята за въпроси. Разбираме, че майката е имала тухла в портмонето си. Очевидно и Shelton не е знаел.

шзлъчен е видео материал за Elimination Chamber мача.

WWE Championship

Elimination Chamber Match

John Cena © vs. Shawn Michaels vs. Kane vs. Kurt Angle vs. Carlito vs. Chris Masters

Първите четирима кечисти, излязли на ринга, са Kane, Chris Masters, Carlito и Kurt Angle, които биват заключени в клетките си. След това излизат шампиона John Cena и Shawn Michaels, които ще започнат мача. Двамата се вкопчват един в друг и си разменят удари известно време. После те застават лице в лице и Shawn забожда шамар на шампиона. Cena отвръща с юмрук и след това тръшва противника си с backdrop. Michaels изхвърля шампиона върху металната конструкция извън ринга. Двамата последователно се опитват да забодат противника си в клетката, но и двамата не успяват. Те се връщат на ринга и HBK удря няколко chop-а на Cena. Michaels запраща шампиона в ъгъла доста брутално и след това прави опит за туш, но съдията отброява само до две. Michaels пак прави chop, но Cena го завърта и го запраща в ъгъла, след което го изритва. Шампиона поваля наколко пъти HBK със clothesline-и и го изхвърля върху металната конструкция.

Време е още един кечист да вземе участие в мача и това е... Carlito. Той атакува Cena и го поваля с dropkick. След това той прескача най-горното въже с предно салто и удря Michaels, който все още лежи върху стоманата извън ринга. Carlito се връща на ринга и тръшва шампиона, но не успява да го тушира. Michaels се качва на най-горното въже, но Carlito го поваля от там. Отново неуспешен опит за туш. Cena и Michaels започват да работят в екип и тръшват Carlito с двоен backdrop.

Следващият човек, който излиза от клетката си, е ... Kurt Angle. Той прави suplex-и последователно на Michaels, Carlito и Cena, след което им прави по още един. Kurt изхвърля Michaels и Carlito със suplex-и извън ринга. След това той започва да налага шампиона в ъгъла и му прави един suplex и на него. Angle излиза извън ринга и катапултира Shawn в стената на клетката. Michaels е разкървавен, а Angle се връща на ринга и продължава да налага Cena. След това Kurt обесва Carlito на най-горното въже. Angle запраща Michaels в стъклото на една от клетките. Cena намира сили и забожда няколко юмрука на олимпийския шампион, но той му отвръща с belly-to-belly suplex. Angle започва да обработва Carlito и се опитва да му направи Angle Slam. Carlito контрира и опитва neckbreaker, но Angle контрира от своя страна и заключва ankle lock. Carlito агонизира от болка.

В този момент идва време за следващия участник. Masters влиза на ринга и спасява Carlito от хватката. Masters прави clothesline-и последователно на Cena, Michaels и Angle. След това той тръшва Cena и разкървавения Michaels. Masters заключва Masterlock на Angle, но той контрира и от своя страна му заключва ankle lock. Cena прекъсва хватката и опитва FU, но олимпийският шампион контрира и му заключва ankle lock. Shawn Michaels забожда Sweet Chin Music на Kurt, докато той държи Cena в хватката, и след това го тушира.

Първият елиминиран е Kurt Angle.

Masters и Cena започват да се налагат. Същото правят и Carlito и Michaels. Masters тръшва шампиона, а Carlito изхвърля HBK извън ринга и го запраща два пъти в стената на клетката. Cena поваля Masters с clothesline, но тогава се намесва Carlito и двамата с Masters започват да налагат шампиона.

Kane влиза на ринга и започва да налага Masters и Carlito. Той прави странично тръшване на Carlito и поваля Masters с ритник. Kane изхвърля Carlito извън ринга и тръшва Masters, след което се качва на най-горното въже. Masters се опитва да го повали от там със superplex, но Kane контрира и след това прави на Masters clothesline от върха. Kane прави chokeslam на Michaels, а след това и на Cena. После Kane опитва да направи chokeslam и на Carlito, но Masters го хваща отзад и се опитва да заключи Masterlock, но не успява. Carlito прави backbreaker на Kane с двете си колене. Kane обаче се изправя и опитва да направи tombstone на Carlito, но Masters го спасява и след това двамата с Carlito повалят Kane с двойно DDT. Kane пак се изправя, но Masters вдига Carlito и го тръшва върху него. След това и Masters застава отгоре и двамата с Carlito успяват да тушират Kane.

Вторият елиминиран е Kane.

Masters и Cena започват да си разменят удари, а Carlito поваля Michaels извън ринга. Masters прави suplex на шампиона, а Carlito забива лицето на Michaels в стената на клетката. Masters и Carlito започват да обработват задружно другите двама участници, но Michaels контрира и поваля Carlito. След това той се изправя на крака и прави reverse atomic drop-ове последователно на Carlito и Masters. Michaels поваля Cena и после му забожда удар с лакът от върха. Shawn прави Sweet Chin Music на Cena, но веднага след това Masters и Carlito започват да го налагат. Masters удря Michaels, а Carlito прави neckbreaker и след това го тушира.

Третият елиминират е Shawn Michaels.

Masters и Carlito опитват двоен backdrop, но Cena ги поваля с двоен clothesline. Шампионът прави suplex на Masters, а след това powerbomb на Carlito. После Cena пави Five Knuckle Shuffle и опитва FU, но Masters прекъсва хватката и изхвърля шампиона извън ринга. Masters и Cena започват да се налагат там. „The Masterpiece” прави DDT на шампиона върху металната конструкция. Chris помага на Carlito да се изправи и след това започват съвместно да налагат шампиона, който вече е разкървавен. Те го запращат в стената на клетката, а след това продължават побоя си над него на ринга. Carlito и Masters правят двоен suplex на Cena, а после си го нагласят и му правят още един от второто въже. Carlito казва на Masters да заключи Masterlock на шампиона. Той го прави обаче в този момент Carlito го удря под пояса и го преобръща, за да го тушира.

Четвъртият елиминиран е Chris Masters.

Почти веднага след това John Cena преобръща Carlito и го тушира.

Последният елиминиран е Carlito.

Победител и все още WWE Champion: John Cena

Vince McMahon излиза на рампата и поздравява Cena за победата. След това той помолва да вдигнат клетката, защото тази вечер ще има още един мач. Той обявява, че Edge е решил да използва своето Money in the Bank куфарче точно сега. Edge излиза на рампата заедно с Lita, дава куфарчето на McMahon и се запътва към ринга.

WWE Championship

John Cena © vs. Edge (with Lita)

Edge започва да налага шампиона с юмруци и прави опит за туш, но Cena се повдига след второто отброяване. Edge прави още два опита да тушира шампиона, но и те са неуспешни. Edge забожда spear и прави опит за туш, но Cena се повдига точно в момента, в който ръката на съдията докосва ринга за трети път. Edge изчаква шампиона да се изправи и след това му забожда spear за втори път. Edge прави опит за туш и печели мача.

Победител и нов WWE Champion: Edge

Edge започва да празнува победата си, радвайки се на новия си шампионски пояс. Той излиза извън ринга и се качва на коментаторската маса заедно с Lita. Там той празнува известно време и след това закопчава титлата около кръста си.

Показани са повторетия на последните две елиминации в Elimination Chamber мача, а след това и на двата Spear-а и туша, с който Edge печели титлата. Cena е показан окървавен на рампата да гледа към ринга, докато Edge и Lita продължават своето празненство. С това шоуто завършва.

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...