Jump to content

TNA Final Resolution 2007


Remus

Recommended Posts

TNA Final Resolution 2007

Разочароваща беше липсата на оригинално откриване а ла Дейвин Сахади. Първият мач от шоуто е:

LAST MAN STANDING MATCH –

“The Phenomenal” AJ Styles vs. “The War Machine” Rhino

Правилата: За да бъде победен някой, той трябва да лежи на тепиха до десето отброяване. За да се стартира отброяване обаче падналият борец трябва да бъде туширан. Принципно това не е толкова добра идея, тъй като се събират около тринадесет отброявания, но пък е малко освежена версия на стария вариант, тъй че нямам толкова голям проблем.

Мачът започва с надмощие на Rhino, който поваля Styles с типични за него силови хватки, пренася битката извън ринга, изхвърляйки Styles и следвайки го с прашка. Rhino продължава да доминира, докато противникът му не контрира ирландски бич в един от своите феноменални падащи ритници в лицето. Styles поема мача с юмруци, ножично спъване и започна да души Rhino със свалената лента на ръката си. Rhino показа малко съпротива, но докато реферът Earl Hebner изхвърляше изпуснатата лента Styles нанесе удар под пояса на Rhino и приземи отскачаща преса, която му донесе туш. Rhino успя да се изправи на 8. Styles продължи с ритници, Rhino контрира и го хвърли с изпускаща силова бомба с лице в ъгъла, но Styles го изхвърли извън ринга и продължи със залязваща планча, която доведе само до две отброявания. Следват юмруци на Styles, ирлански бич в ъгъла и контраатака на Rhino, който закова гръбнакотрошач и тушира Styles, който се изправи на 8.

Rhino пое надмощие със саблени удари и опита суперплекс, който обаче Styles контрира в залязваща бомба, водеща до две отброявания. Rhino прилага ТКО, водещо също до две. Rhino излезе от ринга и извади маса изпод ринга, но Styles го нападна и го пусна върху слабините му на ръба на масата. След това го вкара в ринга и закова летящ удар с лакът, водещ до две. Опитът му за втори беше прекъснат от засиления Rhino, който продължи със силова бомба и неуспешен опит за туш. Неуспешен саблен удар на Rhino води до Пеле ритник на Styles, който малко по-късно също пропуска саблен удар и пада от пробождане (“GORE! GORE! GORE!” – Бел. Don West) на Rhino. Следва втори Gore, който преобръща Styles във въздуха. Rhino тушира Styles и съдията започна да брои. Когато стигна до 8, Styles се беше облегнал на сглобката и се канеше да се изправи, но си промени решението и падна, викайки “Screw you!” на Rhino. Hebner довърши броенето и обяви Rhino за победител.

Победител: Rhino

Rhino обаче не беше доволен. Той взе микрофон и каза, че може да е победил в мача, но вижда, че Styles все още е жив и затова ще се погрижи да го довърши същата вечер. Styles каза няколко пъти уморено “What?” и побягна по рампата, следван по петите от Rhino.

Коментаторите изредиха предстоящите мачове и тъкмо приключваха, когато Rhino и Styles се върнаха. Rhino налагаше противника си и му закова Rhino Driver на рампата, след което нагласи една маса точно на входа и причака противника си да се изправи. Когато Styles стана, Rhino се засили за Gore, но AJ се помръдна и Rhino мина през масата и падна навътре във входния тунел.

Следва промо на тройния мач за Х титлата. Абсолютно умаловажително е поставянето на мача за Х титлата в първия час на шоуто за трети път. Въпреки това е хубава рекламата на мача – Минало (Jerry Lynn, 43) срещу Настояще (Chris Daniels, 34) срещу Бъдеще (Chris Sabin, 24). Също така е приятно да се гледа Лин отново на ринга.

След промото Leticia Cline интервюира Jerry Lynn, който приема всяка нейна дума като намек, че е стар. Той казва, че във всеки един момент на мача ще има риск да падне и да се потроши, но и че това е изчислен риск.

X DIVISION CHAMPIONSHIP

3 WAY MATCH –

“The Fallen Angel” Christopher Daniels © vs. Chris Sabin vs. Jerry Lynn

Sabin отказва да започне мача с Daniels. Daniels и Lynn сключват рамене и Sabin ги напада. Те редуват няколко удара срещу него, атомно спускане от Daniels и помитане с ръка на Lynn, а после и на Daniels, след което Sabin бързо излиза от ринга. Daniels прави изненадващо преобръщане на Lynn, който се измъква преди три и събаря шампиона с падащ ритник. Sabin се връща с нападение над Lynn, водещо до едновременно засилване от въжетата и на тримата участници. Те тичат и се разминават няколко пъти, като накрая Daniels спря, събори Sabin с лакът, изрита Lynn и го приготви за вратотрошач, след което спря засилката на Sabin и тръшна и двамата с двойно STO (That judo move – Бел. Don West). Daniels продължи с енцугури на Lynn и заключи ръката му във висяща хватка, заставайки надолу с глава от външната част на ринга. Sabin прекъсна хватката с особено жесток ритник в главата на Daniels.

Sabin пое надмощие в мача, налагайки Lynn с юмруци и попречваше на Daniels да се качи на ринга. Lynn спря устрема му по-късно в мача с обърнато ДДТ, но преди да продължи, Daniels уби надмощието му в зародиш, нападайки го в гръб и тръшвайки го с къса силова бомба от заден суплекс, след което заключи и Коджи ключ, който Sabin прекъсна с отскачащо настъпване. Sabin отново пое доминантна позиция, обработвайки Daniels с тежки захвати и събаряйки Lynn, когато се опиташе да влезе. Daniels опита кратка съпротива, но Sabin го спря бързо с ритник в корема и светкавичен падащ ритник в главата. Sabin постави Daniels в позиция дърво на скръбта в ъгъла и закова забавения падащ ритник в главата му. Опитът му за туш обаче беше провален от влезлия в ринга Lynn.

Lynn поема надмощие, заковавайки двоен ракетен падащ ритник, събаряйки Sabin и Daniels. Той продължи със саблени удари върху двамата, пропусна Daniels при скок от третото въже, но улови Sabin за светкавичен ураган. Засилка от въжетата и Lynn повали Daniels с втори ураган. Lynn тръгна за Cradle piledriver, но Daniels го събори със STO. Sabin събори Daniels с лакът. Lynn събори Sabin с преобръщащ саблен удар и тримата останаха легнали на ринга. Lynn се изправи пръв и качи Sabin на въжетата, приготвяйки го за булдог. Daniels обаче се изправи и хвана Lynn, падайки назад, превръщайки хватката в двойна комбинация от обърнато STO и булдог и тримата отново легнаха в средата на ринга. Този път пръв се изправи Daniels, който закова Best Moonsault Ever на Sabin, но Lynn го спаси от туш. Малко по-късно Lynn закова седяща силова бомба на Sabin, но Daniels прекъсна броенето. Lynn и Daniels си размениха няколко удара с юмрук като Lynn взе превес и тръшна Daniels с криптонитна захапка, ала този път Sabin прекъсна туша. Sabin опита рибарски мозъкотрошач, Lynn се измъкна и вдигна Sabin в пожарникарска носилка, но Daniels го изрита и се приготви да приложи на Lynn Angel’s Wings. Lynn обаче се измъкна и закова Cradle Piledriver, което получи силни овации от публиката. Ала преди Lynn да успее да покрие Daniels, Sabin го изненада в гръб и го преобърна в туширащ захват, който си изпълни целта.

Победител и НОВ X Division шампион: Chris Sabin.

След мача имаше интервю с „бащата на PCS” Kevin Nash, който представи единият от съдиите – Боб Backlund. За лична моя изненада Backlund беше изкючително забавен образ. Двамата направиха един комедиен диалог, Kevin Nash разпитваше Backlund къде е бил досега, а Backlund го гледаше учудено, твърдейки, че никога не са се размотавали заедно. Nash изрежда места, на които са били, а Backlund отрече да е бил там. Накрая Nash измърмори, че може и това де било Scott Hall. Backlund разпита Nash дали участниците в PCS са правили 1,000 клякания на ден, тежки упражнения и Crossface Chikenwing. Nash каза, че са изпитани на лимбо, музикални столове, покер, лицеви опори и скокове на пого стик. Nash се оттегли да подготви мача, а после се появи Eric Young, който каза на Borash, че трябва да идат да пазаруват. Borash му казва, че не може, защото е на работа и му сочи Backlund. Young заема официална поза и се здрависва с Backlund, казвайки, че е гласувал за него през 1995. Backlund каза, че кандидатурата му е била през 2000г.

PAPARAZZI CHAMPIONSHIP SERIES FINAL –

10-MINUTE TIME LIMIT MATCH

Alex Shelley vs. Austin Starr

Judges (if draw): Samolian Joe, Big Fat Oily Guy and Bob Backlund

- Преди мчаът бяха представени съдиите – Мадагаскарската легенда (висок 1,50см, тежи 45кг) Samolian Joe, Дебелия мазен тип по прашки… Big Fat Oily Guy и самият Bob Backlund, бивш WWF шампион. Nash се беше присъединил към Mike Tenay и Don West, за да снабдява мача със забавен коментар.

Още в началото Shelley получи силни овации от публиката, което се отрази като дразнене на Starr. Двамата започнаха с технични захвати и малко тепихна борба. После си размениха няколко блъскания с рамо и накрая Shelley събори Starr със саблен удар под продължителни за него овации. Starr се върна в мача, контрирайки ирландски бич с отскачащ удар с лакът. Мачът продължи с размяна на захвати и контри като Shelley отново взе превес и закова гърботрошач, който продължи с опит за Sliced Bread #2, ала Starr се измъкна. Малко по-късно Shelley излезе от ринга и Starr го сбори със спирално пескадо. Starr веднага отиде при съдиите и записа „постижението” си в тетрадката на Samolian Joe. Когато се опита да влезе в ринга, Shelley го хвана за носа и забоде коляно в главата му след скок от третото въже, събаряйки го отново извън ринга. Последва самоубийствено гмурване на Shelley, водещо до нова силна реакция от публиката. Shelley върна Starr в ринга и приземи отскачащо салто от второто въже. Starr пи малко вода от шишето поставено в ъгъла и когато Shelley тръгна към него, той я изплю в лицето му и опита мозъкотрошач, но Shelley контрира с енцугури. Shelley закова падащ ритник в задника на Starr, забивайки главата му в сглобката. Малко по-късно Starr върна падащия ритник в лицето на Shelley и направи неуспешен опит за туш с мост. Мачът продължи с множество обрати, всеки задържайки надмощие само за броени секунди. В последната минута Starr контрира Sliced Bread #2 с лицетрошач и заключи камилски ключ, ала Shelley отказа да се предаде.

ш тъй, решението трябваше да се вземе от съдиите. Те предадоха записките си на Borash, който влезе в ринга и обяви резултатите. Съдия Samolian Joe гласува за Austin Starr. Съдия Fat Oily Guy гласува за Alex Shelley. Когато поглежда към тетрадката на Backlund, Borash се обърква и Backlund сам обяви резултатите си. Той оцени борците по точкова система техничното представяне, проявената скорост, брой поваляния, изпълнения, водени от еди-какъв-си резултат, брой туширащи комбинации, точки за начини на забавление на публиката и др. След всички резултати, Borash обяви (с една голяма въпросителна нотка), че двамата завършват на равен. След това Nash обяви удължение на времето на мача с пет минути, при което Shelley веднага преобърна Starr в туширваща хватка, но получи само две отброявания. Последва и опит за туш чрез пързалка, но Starr отново се измъкна и този път забоде яростен ритник в темето на Shelley. Той опита мозъкотрошач, ала Shelley контрира с поваляне и нов захват за туш, който този път си свърши работата.

Победител в PCS: Alex Shelley

След мача Nash връчи на Shelley PCS купата (още един боулинг трофей), а в ринга влязоха Sonjay Dutt, Jay Lethal и Senshi, които да го поздравят. Starr изгледа всичко това с побеснял поглед и когато Nash му протегна ръка, той го блъсна, при което Nash му отвърна със същото и го събори в другия край на ринга. Starr скочи към Nash, но Senshi го спря. Starr взе един микрофон и му каза, че му е писнало от всичко това, че не е дошъл да играе лимбо и да скача на пого стикове с банда глупаци. Казва, че уважава само един човек в ринга и това е Senshi. Казва му да тръгва, но Senshi остава на място. Starr му повтаря, този път с басов „войнски” глас (което разсмива тълпата), но Senshi отново остава. Starr го зашлевява (което изглеждаше много по-опасно, отколкото звучи) и Senshi се нахвърли върху него, прогонвайки го от ринга. Starr сбута по веднъж и съдиите, но когато застана пред Backlund, се поколеба. В крайна сметка го бутна в главата и в този миг Backlund скочи върху него и заключи патента си – The Crossface Chikenwing, докато не ги разтърва охраната.

“Tennesee Cowboy” James Storm w/Gail Kim vs. Petey Williams

Petey поема ранно надмощие, измъквайки се от захвата на Storm и избутвайки го с падащ ритник извън ринга. Когато обаче опита ураган от ринга на пода, Storm го блъсна в ръба на ринга. Оттогава Storm пое надмощието и започна да тръшва Williams с различни хватки, включително и освежената му с предшестваща силова бомба Eye Of The Storm. Williams се върна в мача, когато контрира още една бомба с ДДТ и продължи със саблен удар и ритник-колело. Storm опита съпротива при опита за торнадно ДДТ на Petey, но Williams го избута и събори с пресичащ скок от третото въже, а след това и с патентованата си комбинация – ножица в помитане с крак. Petey се приготви за Канадски унищожител, но Storm го спря и блъсна в ъгъла, където продължи с премятане и обърнато ДДТ. Storm постави Petey от външната страна на въжетата и опита да го блъсне, но Petey се измъкна и забоде падащ ритник в гърба му, а после и отвън-навътре лицетрошач с две колене за две отброявания. Storm контрира засилка на Williams с препъване, а Williams избегна опита му за суперритник, а след това и опита за Catatonic, нагласяйки го за Canadian Destroyer. Storm обаче го препъна и улови въжетата заедно с краката му, което доведе до тройно отброяване.

Победител: James Storm

След мача Williams се опита да каже на съдията, че ръцете на Storm са били на въжетата и се опитва да убеди Gail Kim да го подкрепи. Storm обаче напада Williams в гръб преди да продължи да говори с Kim. Той заключва едната ръка на Williams в ъгъла с белезници и взима бутилката с бира. Gail Kim го спря и започна да го налага яростно, което доведе до появата на една стара познайница от WWF/E – Jacquelline. Тя поваля Gail и двамата със Storm изпълняват The Death Sentence. През цялото време Williams гледа безпомощно от ъгъла.

Следва реклама на Voodoo Kin Mafia, а след това и появата им на ринга. BG James прави кратък коментар на всичко, случило се в WWE наскоро (победата на К-Fed над John Cena, Trump срещу О’Donnel) и обявява отбора си за победител.

шзненадата обаче е когато се появява Christy Hemme. Тя, с изключително хленчещ тон, обвини VKM, че не са споменали нито веднъж Joanie Lauler (Chyna), която също е част от началото на DX. Каза, че никой не уважава жените и винаги умоловажават делата им. На публиката й писна рано от това и започна да скандира „Booring”. Hemme продължи с имена като Trish Stratus и Lita, Gail и Tracy Brooks, които никога не са получавали полагащото им се уважение и признание. BG започва да я успокоява и да твърди, че не е права, но тогава (за огромно удоволствие на тълпата) Kip James взе микрофона и обяви, че тя е мръсница, да се връща в стриптийз клуба, от който е дошла и че жените стават за две неща (to suck it). Christy казва, че жените наистина са добри само за две неща – за телата си и в поставянето на мъжете на мястото им, след което зашлеви Kip, който се хвърли към нея като побеснял. BG James го спря, докато Christy не напусна ринга.

шзвън сцената Borash има интервю с Team 3D. Brother Ray прави едно от все така подобряващите се промота, като Devon го завърши с патентната фраза “Oh, my brother, TESTIFY!”

NWA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP –

The Latin American Exchange (Homicide y Hernandez) © vs. Team 3D (Brother Ray & Brother Devon)

- Това определено беше най-слабия мач на вечерта (което свъсем не значи, че не става за гледане). Открит е от Devon и Hernandez, никой от които не взима превес и Ray влиза на мястото на брат си, а Homicide – на Hernandez. Ръста и теглото на Ray си казват думата и той още отначалото надвива по сила Homicide, който обаче се възползва от пъргавината си, за да нанесе няколко бързи удара. Надмощието му не продължава дълго и скоро е повален от салбен удар. Ray поема контрол над мача, а после го прехвърля на партньора си, сменяйки се с Devon. Двамата заковаха комбинация от странично тръшване и крак-брадва, водеща до две. Homicide обръща мача рано в смяната, връщайки Devon в ъгъла си и сменяйки се с Hernandez. Hernandez задържа положението в своя полза, докато не се намесва Ray и не превръща двубоя в кратко меле. Hernandez отново обръща везните в полза на отбора си, двамата с Homicide обработваха усилено Devon. Devon показа съпротива и известно време успяваше да поваля и двамата, но LAX бързо контрираха контраатаката му и продължиха двойното нападение. За моя изненада не видяхме класическия hot tag, а простя смяна на окопитилия се Devon. Тeam 3Д изпълнява wazzup, а после и 3D на Homicide. Когато изхвърлиха Hernandez от ринга, по рампата слезе облечения като Дядо Коледа, пиян до козирката Brother Runt, който скочи върху Homicide, а съдията мигновено присъжда победа за LAX чрез DQ.

Победители чрез DQ: Homicide y Hernandez

След мачът Ray набива Runt и го изхвърля от ринга.

Следва промо на Samoa Joe. Много добро, мрачно и нахъсващо промо, което няма как да не те накара да искаш да гледаш мача. Естествено, никога не може да се сравни с промото на Joe и Стайнър отпреди Slammiversary.

30 MINUTE IRON MAN MATCH –

Samoa Joe vs. Kurt Angle

- Бавно начало на мача, двамата се опитваха да премерят силите си в състезание по блъскане. Angle пръв повали Joe и заключи главата му в обърнат кръстосан захват. Joe се измъкна и повали Angle със здраво блъскане с рамо. Минута по-късно подновиха състезанието по захвати, прилагайки си различни технични ключове и съответните контри. Joe отново блъсна Angle и той отново излезе от ринга. Когато се върна, мачът получи по-динамичен развой, започващ с първоначалното доминиране на Angle, което беше прекъснато от силен саблен удар. шрландски бич в ъгъла и удар с лакът на Joe в лицето на Angle. Последва абсолютно брутално замахващо енцугури, което нацели Angle в главата и го повали, но не успя да го задържи до три. Angle скоро си върна надмощието със суплекс над глава и захвати на главата на Joe. На 10-тата минута Joe върна контрола над мача с юмруци и изхвърли Angle извън ринга, следвайки го със самоубийствено гмурване, при което нацели Angle с лакът в главата. Когато се върнаха в ринга, Joe контрира ирландски бич на Angle със силово тръшване. Мигове по-късно Angle се измъкна от засилка на Joe и го тръшна с германски суплекс. Минута по-късно Joe контрира друг ирландски бич и опита Muscle Buster, но Angle се измъкна и опита залез, ала Joe се претърколи, изрита Angle и заключи Coquina Clutch. Angle се предаде за първа победа на Joe на 12:54 минута. Joe – Angle, 1-0.

Мачът продължи главно с размяна на юмруци и различни захвати като Angle пое инициативата в началото. Опит за Олимпийско тръшване обаче доведе до повличане с ръка на Joe, а секунди по-късно и до свиреп удар с коляно в главата на опонента му. Joe отново опита да заключи Кокинския ключ, но Angle го контрира в ключ на глезена. Joe се предава в 16:02. Joe – Angle, 1-1.

Angle отново пое началното надмощие, обработвайки ожесточено Joe. Когато опита отново Олимпийско тръшване обаче Joe се измъкна и опита ново помитане с ръка, но Angle го избегна и направи бърз опит за туш, който беше неуспешен. Angle се измъква от опит за суплекс на Joe и заключва отново глезена на опонента си. След кратка съпротива Joe се предава в 18:55. Joe – Angle, 1-2.

Angle за пореден път започна да доминира рано след предаването, раздавайки европейски ъперкъти и обработвайки крака на Joe. Самоанецът скоро отново обърна нещата, поваляйки Angle със саблен удар след ирландски бич в ъгъла. Той продължи с жестоки удари с юмрук, ирландски бич в другия ъгъл и свиреп катерещ удар с коляно, следван от нов опит за Мускулотрошач. Angle отново се измъкна със залез и закова Олимпийско тръшване за две отброявания. Angle заключи глезена на Joe за пореден път, но този път самоанецът се измъкна, запращайки Angle с лице в ъгъла, откъдето закова Muscle Buster за туш в 22:18. Samoa Joe – Kurt Angle, 2-2.

Този път Joe пое началното надмощие, ала Angle скоро се върна в мача, след като се хвърли с рамо в коляното на Joe. След това заключи странично крака на опонента си, скоро обръщайки хватката в нов ключ на глезена. Joe отново се измъкна, използвайки свободния си крака, за да отталсне Angle от външната страна на въжетата. Angle се качи на въжетата и скочи за двоен удар с ръце, но Joe го хвана за суплекс корем до корем. Angle се обърна и Joe опита германски суплекс, но Angle го хвана в количка и го преобърна за туш в 24:41. Samoa Joe – Kurt Angle, 2-3.

Началото на останалите пет минути беше изцяло съсредоточено върху доминацията на Joe, който отчаяно обработваше Angle с твърди удари с юмрук. Angle скоро обърна това, нападайки Joe, докато влизаше в ринга. Joe си върна надмощието със страховите странично тръшване, контриращо засилка на Angle. Беше за кратко, тъй като Angle бързо се измъкна от ринга и блъсна крака на Joe в стълба, крепящ сглобките. Двамата навлязоха в меле край ринга, разменяйки още и още удари с юмруци. Когато се върнаха в ринга, Joe опита нов Мускулотрошач, Angle се опря и получи висок ритник в лицето, който улесни Joe и той закова Мускулотрошача си. Опит за туш и Angle поставя крак на най-долното въже на 2.99999 от отброяването. Вече в последната минута от мача Joe започва удари в тила на Angle, който контрира с ключ на глезена. Joe се измъкна с оттласкване и опита да заключи задното задушване, но Angle не се даде и го преметна, но Joe не се отказа и продължи с опитите. Когато не успява да заключи Кокинския ключ, той се насочи към краката на Angle и заключи глезена му със собствената му хватка с оставащи 28 секунди. Angle се противопоставя до самия край на мача, дразнейки публиката на няколко пъти, че ще се откаже като започва да тупа по тепиха едва след гонга, обявяващ края на мача.

Краен резултат: Samoa Joe – 2. Kurt Angle – 3.

Победител: Kurt Angle

Kurt Angle получава мач за световната титла на NWA на Against All Odds.

Джереми Borash и Sting са в тъмна стая със зелено-черен фон и премигваща светлина. Sting прави едно от добрите си промота, заявявайки, че не се е отказал от опитите си да върне самоличността на Abyss и че наистина е трудно да го направи, докато самият Дявол дърпа конците на чудовището. Jim Mitchell се намесва в интервюто и казва, че всеки път, когато Abyss се държи като тъпото животно, което е, е защото той му дърпа конците. Sting улавя Mitchell за гърлото и каза на Abyss да се отдръпне, което той наистина прави. Sting каза на Mitchell, че тази вечер ще танцува с Дявола в Ада. Mitchell погледна отвратено към Abyss и си тръгна, оставяйки объркания Abyss сам.

NWA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP –

3-WAY ELIMINATION MATCH

“The Monster” Abyss © w/ James Mitchell vs. Sting vs. Christian Cag

Когато Christian излиза, той е с Tomko, но по заповед на Jim Cornette, Tomko е заключен в клетката до ринга. В началото на мача изглежда, че Sting и Abyss ще нападнат заедно Christian, но в крайна сметка Sting се оказва сам срещу двамата. Той повали Christian с юмруци и изхвърли Abyss от ринга със саблен удар. Sting продължи да доминира над Christian, но това свършва, когато Abyss го препъна в ъгъла и го блъсна със слабините напред в стълба на сглобките. Abyss блъсна Sting в клетката на Tomko и се обърна, за да посрещне скачащия с прашка от ринга Christian. Той го улови и го блъсна в оградите на публиката, после и в стълба на сглобките. Christian избегна сабления удар на Abyss и го събори с булдог на рампата. Christian нападна Sting с юмруци и го тръшна със загребване на матраците край ринга. Той върна Abyss в ринга и започна да го рита, но Abyss скоро се върна в мача и тръшна Cage с палачинка. Abyss опита Шокова терапия, но Cage се измъкна и опита Разгрозител. Въпреки това Abyss се извъртя и закова Шокова терапия, водеща до две. Mitchell даде знак за унищожение и Abyss тръгна за Черна дупка, но Christian я избегна и го повали с падащ ритник в коляното му. Christian се качи на въжетата и скочи за жабешка преса, но Abyss го улови за гърлото, докато се приземяваше и го тръшна със задушаващо тръшване, което отново доведе до две отброявания.

Sting опита да влезе в ринга, но Abyss го отряза и Tomko провря ръка през клетката, хващайки Sting в задушаващ захват. Съдията излезе, за да накара Tomko да прекрати задушаването, като междувременно Abyss закова The Black Hole Slam на Christian и го покри. След като нямаше кой да отброи туша, Abyss излезе от ринга и върна бясно съдията в него, но Christian вече се беше изправил. Опитът за второ задушаващо тръшване обаче беше прекъснат от Christian и той изрита Abyss в слабините. Влезлият в ринга Sting обаче блъсна Abyss, който блъсна Christian, избутвайки го извън ринга. Sting улови Abyss и закова Scorpion Deathdrop, който доведе до три и елиминирането на Abyss.

Докато Sting се опитваше да говори с Abyss, чудовището побесня от елиминацията и го хвана за гърлото, намеквайки за задушаващо тръшване. Въпреки насърчаването на Mitchell обаче, Abyss пусна Sting и напусна ринга. Sting остана сам срещу Christian и Christian веднага пое надмощието, поваляйки го с летящ падащ ритник. Christian продължи с ритници и душене, премятане и ритник в тила, ключ на брадичката и приспивателно задушаване. Sting се измъкна с латки, засили се… и падна от светкавичния удар с лакът на Christian. Cage продължи с юмруци и подигравки към Sting, който внезапно се съвзе и побесня, приканвайки Cage да го удря. Sting нанесе няколко удара с юмрук, засили опонента си и го преметна през рамо. Вдигна го над главата си и го тръшна по гръб. Последва жилеща преса в ъгъла и опит за втора, но Cage се измъкна и се покатери на въжетата, следван от Sting, който тръшна Christian със суперплекс от третото въже. Скоро след това Sting избегна падащ ритник на Cage и заключи Scorpion Deathlock. шзвън ринга James Mitchell нападна пазача пред клетката, взе ключа му и помогна на Tomko да излезе. Mitchell отвлече вниманието на съдията, докато Tomko освободи Christian от ключа на Sting и го тръшна с падащата стена на мъченията. Christian веднага опита туш и Sting повдигна ръка на 2.99999. Christian хвана съдията, за да позволи на Tomko да нападне отново Sting, но този път Sting каза последната дума и изхвърли Tomko от ринга. Тогава по рампата слезе Abyss, който нападна Tomko и го върна в клетката.

Обратно в ринга, Christian беше приготвил световната титла за удар по обръщащия се Sting, който обаче избегна засилката и приложи Разгрозител на Christian, покривайки го за нови 2.99999. Christian върна кратко надмощие, но неулучил саблен удар порази съдията и Sting го хвана за гърлото. Mitchell влезе в ринга и нападна Sting с бастуна си, следван от Abyss, който носеше верига. Sting no-sell-на удара с бастуна и Mitchell побягна… но се блъсна в Abyss. Той падна от страх и Sting заключи Скорпионския ключ на краката му. Christian се изправи и тръгна към него, но Abyss застана пред него и замахна с намерение на го удари, но промени посоката на удара и стовари увития си във вериги юмрук в тила на Sting, след което излезе от ринга заедно с Mitchell. Ухиленият до уши и предоволен Christian Cage се качи на третото въже и приземи жабешка преса върху гърба на Sting. Той го покри, съвземащия се съдия отброи туша. 1-2-3 и победата и титлата отидоха при Christian Cage.

Победител и НОВ NWA World champion: Christian Cage

14vijko.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...