Jump to content

TNA Against All Odds 2007


Remus

Recommended Posts

TNA Against All Odds 2007 PPV:

Главното шоу беше открито от реклама на Christian Cage, която беше вероятно най-големия hype за борец, който някога съм виждал. Тя рекламираше Christian Cage като instant classic. Ако не друго, поне нея ще запазя от шоуто.

LITTLE ITALY STREET FIGHT –

Team 3D (Brother Ray & Brother Devon) vs. The Latin American Exchange (Homicide y Hernandez)

За този мач рингът беше украсен като италиански ресторант с две клетки от едната страна на ринга, в които бяха затворени стриптизьорки. Основно, мачът беше един голям brawl, в който всеки от отборите се опитваше да пребие противника си с всичко, което не е заковано. Това включваха маси, столове, крака от маси, рендета и резци за пица. Технически, това не е лоша идея – и четиримата участници са изявени brawler-и, които могат да износят всеки hardcore мач с една идея по-добре. ш определено се видя добър побои, отборите не спряха да се налагат и на практика си гледахме именно това – уличен бой. Видях как Homicide разпаря челото на Devon с резец на пица, а минута по-късно пада от изключително внезапен удар с ренде от Ray, при който се чудя как не ми смъкна кожата от лицето. Към средата на мача Team 3D имаха надмощие, но тогава се намесиха мъже, облечени като латиноамEricанци, сред които мисля, че разпознах и Мачете – бившия член на LAX, чието място Hernandez зае. Та, намесилите се нападнаха Team 3D, които изчистиха ринга от тях с лекота. Малко по-късно Team 3D закова wassup на Homicide и положи маса на ринга, след което опита същото и на Hernandez, но латиноамEricанците се бяха изправили и Devon скочи върху тях, вместо върху слабините на Hernandez. Останалият сам Ray беше повален от ураган на Homicide, а след това и тръшнат през масата от изправилия се Hernandez. Homicide се качи на върха и приземи голям лакът-брадва върху Ray. Devon влезе и повали Hernandez, след което закова Saving Grace на Homicide, но не успя да го тушира. Devon качи Homicide за суперплекс, но един от уж-латиноамEricанците го хвана за крака и го разсея, позволявайки на Hernandez да го тръшне от върха с Border Toss за туш. Добър мач, но можеше да си спести gimmick-а.

Победители: Homicide y Hernandez - LAX

Джереши Borash интервюираше The Austin Starr, който тъкмо казваше, че това му е първата истинска изява на PPV. Зад тях непрекъснато минаваше Bob Backlund, който ги поглеждаше отнесено и продължаваше напред. След това Strarr заговори за Senshi, казвайки, че не е никакъв Вòйн (Senshi означава „вòйн” на японски). Backlund мина отново зад тях и Strarr го повика, казвайки му, че ако отново го докосне като на Final Resolution, ще промени физически вида му.

Senshi vs. THE Austin Starr

Обожавам промяната на името на Strarr от Austin Starr на THE Austin Starr. Absolutely awesome! Senshi откри мача с юмруци по Strarr, на които той отвърна и продължи с ирландски бич. Senshi контрира, тръшна го със загребване и приземи лакът в гърдите му за две. Senshi продължи с юмруци и падащ ритник, но следващата засилка го прати извън ринга, където Strarr го повали със самоубийствено гмурване между първото и второто въже. Strarr върна Senshi в ринга и приземи премятащ сентон над въжетата, който продължи със скащащ лакът-брадва и неуспешен опит за туш. След като пропусна друг залюляващ лакът-брадва, Senshi пое надмощието с ритници в горната част на тялото на Strarr. Не продължи дълго, след като Strarr обърна ирландския му бич, заби коляно в корема му и го тръшна с падаща силова бомба, отново за две. След няколко засилки Senshi събори Strarr със саблен удар, продължи с ритници в главата, ирландски бич, ритник в корема и повалящ ритник в тила. Strarr оказа съпротива при следващата му атака, контрирайки поредния ирландски бич, но Senshi отскочи от въжетата и закова великолепен ритник в главата му за поредния неуспешен туш. Strarr върна равновесието в мача, блокирайки опита за суплекс на Senshi и опитвайки мозъкотрошач, който обаче Senshi спря два пъти и го изрита в ъгъла. Senshi засили Strarr в срещуположния ъгъл и опита преса, но Strarr се измъкна и опита да заключи crossface chikenwing. Senshi се измъкна и закова брутален падащ ритник в корема на Strarr, който обаче не реагира навреме и трябваше да го aftersell-не. Senshi се качи на върха и опита Warrior’s Way, но пропусна и Strarr отново заключи crossface chikenwing. Senshi се измъкна отново и опита туш чрез преобръщане, но Strarr го обърна в свой такъв туш, Senshi отново контрира и падна върху Strarr с мост и съдията отброи до три, но изглеждаше, че раменете и на двамата са на тепиха. Реферът изправи и двамата в средата на ринга и хвана ръцете им, накрая вдигайки тази на Senshi за победител, въпреки че Strarr беше убеден, че е спечелил.

Победител: Senshi

След мача Strarr започна да хвърля бясно столове в ринга и заяви, че изобщо не е доволен от решението на съдията. Bob Backlund излезе и Strarr го зашлеви, след което Backlund го заключи в crossface chinkenwing.

Borash е при Christian Cage в съблекалните, където Tomko беснее заради неуважението на Steiner към него. Steiner пък каза, че не е доволен от отношението на прислужника (Tomko) към него. Cage пък не е доволен, че двамата му пречат да си даде интервюто. Той им казва да не го предават точно сега, когато има нужда от тях. Steiner побеснява и излиза, а Cage праща Tomko след него, за да оправи нещата, след което казва на Borash да изчезва.

TUXEDO MATCH –

Christy Hemme vs. Big Fat Oily Guy

Основното беше, че Christy непрекъснато се хвърляше върху него. Тя му махна горнището, той й смъкна гащите и палтото и накрая тя го изрита под пояса и смъкна и гащите му, взимайки победата.

Победител: Christy Hemme

Kip James излезе на ринга след мача и каза на Christy, че хората не са дошли тук, за да гледат как тя съблича някакъв дебелак. Той й каза, че са дошли да гледат „това” и я досъблече, оставяйки я по сутиен и долни гащи. Christy го изгледа вбесено и напусна ринга.

Leticia Cline беше в тъмна стая и разпитваше Alex Shelley за какво ще бъде viewing party-то. Той я прекъсна и й каза да сяда и да гледа. Тя се настани на един висок дървен стол между Jay Lethal и Sonjay Dutt, които й предложиха шоколад и пуканки, а Shelley дръпна драматична реч за подготвения филм и го пусна под аплодисментите на присъстващите Lethal, Dutt, Cline и Kevin Nash.

Eye Spy Paparazzi Productions Presents…

В една хотелска стая, осветена само от свещи, Traci Brooks се обаждаше на Eric Young и гоповика да дойде. След това тя каза на Shelley (който беше оператора) да се скрие в гардероба, а когато му се озъби, той дръпна един много смешен one-liner “Slap me, and I’ll chokeslam you…” Той се скри в гардероба и зачака, докато Brooks се подготвяше/събличаше.

To be continued…

BASEBRAWL II –

Lance Hoyt w/ David Eckstein vs. Dale Torborg w/ AJ Pierzynski

Нямах желание да гледам този мач и го пропуснах. Основно в края на мача Pierzynski удари Hoyt със стол в гърба и Torborg го тушира, но Eckstein каза на съдията какво се е случило и той рестартира мача. Hoyt закова обърнато ТКО и тушира Torborg.

Победител: Team Eckstein

Dutt, Nash и Lethal обсъждаха случилото се досега във филма на Shelley, който отново го пусна:

Brooks тъкмо предупреждаваше Shelley да мълчи и покани Young в стаята. Тя не се забави и го разсъблече до кръста, дразнейки го с доближаване на ръката му към себе си, но после му подаде да подпише договор с Roode Inc. Eric се поколеба, после взе химикалката, после пак се поколеба…

To be continued…

MOTORCITY CHAIN MATCH –

“The War Machine” Rhino vs. “The Phenomenal” AJ Styles

Правила: Противниците са завързани заедно с верига. В два от ъгълите, на високи стълбове са поставени ключ за белезниците на ръцете им и полицейска палка. Мачът се води до туш… което в голяма степен обезсмисля всичко останало в него.

Styles се опита да избяга още отначалото, но Rhino го задържа с веригата. След минута Styles започна да бяга около ринга, което би било досадно, ако не беше смешния начин, по който той го прави. Rhino успя да догони противника си (което беше глупаво, все пак са вързани един за друг) и започна да го налага с юмруци. Когато го връща в ринга и опитва да го последва, Styles го избутва навън с бейзболен падащ ритник. Той продължава с юмруци извън ринга, докато двамата с Rhino не започват да дърпат веригата, всеки опитвайки се да блъсне противника си в стълба между двамата. Styles се опита да се задържи с крака на стълба, но липсата на сила в дърпането на Rhino не го издържа и той падна. Styles се изправи, Rhino дръпна рязко и го блъсна в стълба. Rhino върна Styles в ринга, следва контриран ирландски бич, Styles прескочи Rhino, заставайки така, че веригата да е между краката му. Rhino дръпна, преобръщайки го, продължи с крак-брадва и неуспешен опит за туш. Styles си върна надмощието за миг и опита скок върху Rhino от въжетата, но беше хванат и тръшнат със суплекс корем до корем, след който Rhino се приготви за Gore. Styles контрира опита с брутален падащ ритник в главата му, докато се засилваше.

След това Styles сякаш осъзна, че има верига и започна да налага с нея Rhino и да го души. Styles тръгна за ключовете, но Rhino го дръпна обратно на ринга, навличайки си поредната порция юмруци и ритници. Styles продължи с трамплинен удар с лакът и тръгна отново за ключа, но Rhino го дръпна отново. Styles скочи към него и приземи слабините си върху крака му. Двамата си размениха юмруци, Rhino събори Styles с рамо и продължи със саблен удар, копие в ъгъла и гръбнакотрошач за две отброявания.

Rhino успя да свали полицейската палка и нападна Styles, който се измъкна, изрита го и дръпна веригата между краката му. Той се добра до палката и започна да налага и души Rhino. След това той най-сетне свали ключа и се измъкна, демонстрирайки свободата си с висока преса от най-горното въже. Styles подразни публиката, че ще си тръгне, поемайки по рампата, но се върна и завърза веригата на Rhino за въжетата, подлагайки ключа пред него точно на границата на движението му. Някой забеляза ли, че Styles е превъзходен heel образ? Motherfuck невярващите, искам да остане завинаги така. Както и да е, Rhino опъваше отчаяно ръка към ключа, Styles му обърна гръб с намек да напусне ринга, после изневиделица го изрита с Пеле-ритник. Мислейки, че Rhino е нокаутиран, той се доближи, за да го подразни отново с ключа, но се озова в погрешния край на GORE! GORE! GORE! При падането обаче Styles изпусна ключа в далечния край на ринга и Rhino не можеше да го достигне. Rhino тогава погледна към съдията, който по някаква ирония беше Earl Hebner. Той му кимна към ключа и Hebner, с ръце в Joeбовете и правещ се на ударен, мина покрай него и го изрита към Rhino, при което публиката автоматично закрещя “You screwed AJ!” Rhino се освободи и нападна AJ, тръшвайки го с втори гръбнакотрошач. Той извади маса изпод ринга и я нагласи в ъгъла, след което вдигна Styles на рамо и се засили към нея, но Styles се измъкна със залез и Rhino го тръшна с още един суплекс корем до корем. Rhino се приготви за Gore, засили се… и Styles падна, оставяйки Rhino да се забие с главата напред в масата, след което го тушира.

Победител: AJ Styles

Shelley продължава филма си:

Eric Young все още се колебаеше дали да подпише, а Brooks настоятелно го убеждаваше, събличайки се до сутиен. Накрая Eric го подписа и поиска да продължи „любовната игра” с Brooks и тя му каза да затвори очи и да чака. Eric затвори очи, а Brooks и Shelley напуснаха хотелската стая. Robert Roode ги чакаше в коридора и Brooks му връчи договора.

The End.

Обратно в стаичката, Nash тъкмо даваше мнението си, но беше прекъснат от Bob Backlund, който влетя в стаята, крещейки „Какво става тук?” и „Каква е тази порнография?” Той дръпна реч на висок глас против порнографията, докато всички останали, включително и Leticia Cline, се изнизаха от стаята.

X DIVISION CHAMPIONSIP –

Chris Sabin © vs. Jerry Lynn

Мачът беше открит от обичайната chain wrestling игра, този път включваща премятания през кръста и ключ на главата, следвани от блъскания с рамо, в чиито грешен край се оказваше все Sabin. След третото падане Sabin излетя от ринга, търсейки безопасността на рампата. Връщайки се в ринга, той се насочи уверено към Lynn, но когато и Lynn се насочи към него, той обиколи ринга и отново излезе, поемайки по другата рампа. След повторно колебание, той се върна в ринга и отново се озова в ключ на Lynn, но този път успя да го контрира и да заключи свой-собствен ключ. Lynn обаче показа сила и отхвърли Sabin от себе си. Sabin отново заключи главата на Lynn, Lynn опита да повтори измъкването, но Sabin го дръпна за косата и го тръшна на тепиха, след което си изчисти ръката, сякаш е откъснал опадащата коса на Lynn. Някой забеляза ли, че и Sabin е велик heel?

След третото започване в ринга, Lynn подгони Sabin и двамата се изредиха да влизат и излизат от ринга, като последния опит на Sabin включваше прашка към Lynn, който отстъпи и Sabin се просна край ринга. Връщайки се в ринга обаче, Sabin изрита въжетата, докато Lynn влизаше, поразявайки слабините му и продължи с ритници и вратотрошач със захват на косата, следвани от гърботрошач и неуспешен опит за туш. Lynn опита завръщане в мача, но Sabin го прекъсна и положи Lynn в обърнато дърво на скръбта, продължавайки с падащ ритник в гърба му за две отброявания. Sabin продължи с обичайното heel обработване, този път съсредоточено върху гърба на Lynn. След две-три минути Lynn се завърна с падащи ритници, премятане на чувала и ураган от третото въже. Sabin оказа съпротива малко по-късно, обесвайки Lynn на най-горното въже, после закова енцугури и въртяща сядаща бомба за две. Sabin заби въртелив ритник в корема на Lynn и го вдигна за cradle chock, но Lynn контрира със залез за неуспешен туш, веднага следван от ТКО и още един неуспешен опит за туш. Тогава Lynn опита cradle piledriver, но дългото обработване на гърба му си каза думата и не успя да вдигне Sabin, който го преметна, легна върху него и хвана въжетата за допълнителен натиск, докато съдията отброяваше до три.

Победител: Chris Sabin

Следва реклама на Ultimate X и Destination X. После показаха как Joe излиза от съблекалнята на Kurt Angle.

Robert Roode и Г-ца Brooks излязоха на ринга и повикаха Eric Young, обявявайки го за най-новата придобивка на Roode Inc. В един миг изглеждаше сякаш Eric ще удари Roode, който го подразни и подкани да го направи, но Eric задържа юмрука си. Roode каза на Eric, че сега е негов и ако не му съдейства, ще се погрижи да бъде уволнен.

Borash е зад сцената с Christian Cage и Тимко и ги попита дали всичко е наред. Cage каза на Tomko да каже, че всичко е наред, но Tomko му обърна гръб и си тръгна. Cage каза на Borash, че всички търсели някаква драматична история, но нямало такова нещо и всичко е наред. Следва послание към Angle и Cage казва, че NWA титлата е златния медал през 2007 и че ще я запази. Jim Cornette също се включва, напомняйки на Christian, че титлата може да смени притежателя си при дисквалификация и че „маймуните” на Christian (Steiner и Tomko за неразбралите) не могат да докоснат Angle.

“Cowboy” James Storm & Jackie Moore vs. Petey Williams & Gail Kim

Ето един мач, който не чаках с много голямо нетърпение. Storm и Williams откриха мача като Storm заключи главата на Williams няколко пъти, докато канадеца се опитваше да се измъкне. Williams успя да се измъкне и събори Storm с падащ ритник, продължавайки с булдог и ураган. Storm sell-на много добре серията, сменяйки се с Moore и побягвайки панически извън ринга. Jackie влезе уверено и опита ритник, който Williams улови и приложи атомно спускане, а после се смени с Gail, която нетърпеливо подскачаше в ъгъла. Още с влизането Kim я повали със саблен удар, лакът, хвърляне за косата, после още едно, премятане през рамо и ритник в корема. Gail опита снайпер, но Jackie я избута с крака. Gail отвърна с копие и юмруци в лицето, докато съдията не я махна от Jackie, която веднага скочи към Storm, за да я спаси. Gail се измъкна от съдията и удари главата на Jackie, която пък се заби в слабините на Storm. Камерата пропусна следващото, но предполагам, че беше смяна с Williams, който избута с падащ ритник Storm и го запрати чак на оградите на публиката. Williams върна Storm в ринга, ирландски бич, пропуск за саблен удар, Jackie изрита Williams в гърба и Storm го събори с обезглавяващ саблен удар. Moore влезе в ринга за няколко ритника, но когато видя, че не оказват влияние върху Williams, побърза да се смени със Storm, който го събори с блъскане, ритник в корема и суплекс от двойна кука. Heel отборът продължи с класическото обработване на единия член, в случая Williams.

Williams върна надмощието си, когато Moore заключи главата му и я тръшна със заден суплекс. После избегна преса на Storm и закова лицетрошач с две колене и обесващ падащ ритник в гърба му. Williams приложи и патентованото си tilt-a-whirl помитане с крак и се приготви за Канадския унищожител. Moore го спря, бъркайки в очите му и Gail влезе на негово място, налагайки Jackie с лакът и поваляйки я с ураган, а след това и със загребващо тръшване. Последва коляно в главата и прекрасен ракетен падащ ритник, следван от опит за туш, който Storm прекъсна. Williams блъсна Storm, а съдията го върна в ъгъла му, докато Gail Kim обръщаше загребващото тръшване на Jackie в опит за туш. Moore избута Kim към въжетата, където я чакаше лакътя на Storm. Kim се заби с чело в него и Jackie я покри за победно отброяване. Въпреки опасенията ми, четиримата направиха добър мач, макар и с малко жалък край.

Победители: James Storm & Jackie Moore

След мача Williams проверяваше как е Gail Kim и Storm го нападна в гръб, приготвяйки се да го удари с бутилка от бира. Williams го спря и закова вариация на вратотрошач, след което също взе бутилката. Moore скочи върху гърба му и го разсея, позволявайки на Storm да закове суперритник. Съдията се опита да накара двамата да напуснат ринга, но получи ДДТ от Jackie. Тя и Storm нагласиха Williams за Death Sentence, но в ринга влезе Chris Harris, който носеше превръзка на окото. Той хвърли Jackie от въжетата в средата на ринга и тръгна към Storm, който си плю на петите и побягна със залитане по рампата.

След промо на Sting и Abyss, Borash е в тъмна стая със Sting, който все още носеше черната маска на Abyss. Sting каза, че тази вечер ще се погрижи Mitchell да престане да влияе на Abyss.

PRISON YARD MATCH –

“The Monster” Abyss w/James Mitchell vs. “The Icon” Sting

Правила: Няма правила, единственият начин за победа е като заключиш противника си в клетката в ринга. Двамата започнаха битката някъде зад сцената, може би извън залата. Мачът представляваше brawl, подобен на този между LAX и Team 3D. Всеки налагаше всеки с всичко, което не беше заковано. По-отличителни моменти в началото бяха разбиването на някаква кофа за боклук или много прашен предмет в главата на Abyss, а после и хвърлянето на Sting в един контейнер за боклук. Abyss приготви една маса, но Sting разби дъска от главата му и чудовището легна на нея. Тогава Sting скочи от ръба на контейнера върху Abyss, потрошавайки масата под него. Много брутален spot. С юмруци, Sting насочи Abyss към ринга и когато го достигна, извади изпод него увита в бодлива тел бухалка. След няколко удара по Abyss с нея Sting нареди клетката да бъде спусната. Той не успя да вкара Abyss вътре и нападна качилия се на ръба на ринга Mitchell, оставяйки го да лежи край ринга. Докато се опитваше да го удуши, Abyss го атакува с бесни юмруци и вкара маса в ринга. Abyss разби един от полицейските буркани на сглобките в главата на Sting. Abyss опита да заключи Sting в клетката, но след известна съпротива се отказа, положи в ъгъла една покрита с бодлива тел дъска и опита да засили Sting натам. Sting контрира с юмруци и засилка, но Abyss уби надмощието му с внезапен Black Hole Slam.

Той отново опита да затвори Sting в клетката, ала Sting отново не се даде, избута го ъгъла и закова жилеща преса, следвана от Scorpion Deathdrop. Sting щеше да затвори Abyss в клетката, но Mitchell се намеси и Sting го заключи в Scorpion Deathlock. Abyss измъкна Mitchell, положи Sting върху масата и започна да се катери по клетката. Sting обаче се изправи, положи дъската с бодливата тел върху масата и тръшна с бомба все още катерещия се Abyss върху бодливата тел, потрошавайки масата. След това Sting с лекота вкара Abyss в клетката и го заключи вътре. Определено един от най-добрите мачове на Sting в TNA.

Победител: Sting

След мача Sting опита да удуши разкървавения Mitchell и отне цялата охрана да го махне от него. Mitchell остана да лежи привидно безжизнен на ринга.

Borash беше зад сцената в съблекалнята на Angle. Нищо ново там.

NWA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP –

“Instant Classic” Christian Cage © vs. Kurt Angle

Джо всъщност беше неофициален пазител на реда, но от моя гледна точка изобщо не изглеждаше така, тъй че отива в ъгъла на Angle. Sry, Jo-Joe…

Колкото и странно да звучи, това е първият мач, който виждам между Christian и Angle. шмаше един на Краля на ринга през 2001, но онзи не съм го гледал, а и тогава Christian беше мидкард борец в WWF, което си беше слаба работа. Хехех… Веднага щом видях двамата да се насочват един към друг, адреналина ми скочи и изведнъж очаквах мача на вечерта. Кое е смешното? Че го получих…

Мачът беше открит от вкопчване като във свободната борба и Cage бързо се отказа и се отдръпна, но Angle игра агресивно и го тръшна на тепиха. Angle опита да тушира Christian насилствено, като в свободната борба, но Cage се добра до въжетата и съдията накра Angle да го пусне. По това време, носещ стол в ръка, край ринга се появи Samoa Joe. Той пренебрегна изнервения поглед на Christian и седна на стола в единия край на ринга, откъм heel рампата. Обратно в ринга Angle риташе Cage в ъгъла, но шампионът всъщност обърна позициите и пое офанзивата с чопове. Angle контрира последвалия ирландски бич с пожарникарско премятане (FU! FU! FU!- Cuck Fena) и препъване, което допълни със светкавичен ключ на глезена на шампиона. Christian бързо се добра до въжетата и се издърпа извън ринга, за да дръпне Angle за краката, но Angle го запрати с оттласкване в оградите на публиката. След известно блъскане извън ринга, Cage пое надмощието… и скоро се озова лице в лице с незнайно защо изправилия се неофициален „пазител на реда”. Това позволи на Angle да вдигне Christian в стена на мъченията и да го блъсне в стълба на сглобките на ринга. Angle вкара Cage в ринга и продължи с премятане на чувала и загребващ гърботрошач, който му донесе две отброявания. Европейски ъперкът, ирландски бич и Cage потушава засилката му с лакът. Той скочи от второто въже, но Angle го улови и отново го тръшна със задно премятане, което му донесе втори неуспешен опит за туш.

Веднага след това последва засилка към гърба на Cage, който отстъпи и Angle се заби с рамо в стълба на сглобките, падайки от ринга. Там Joe започна да му вика окуражаващо, което само донесе подигравателно махване на Cage. Шампионът върна претендента в ринга, изрита го три пъти в гърба и заключи задушаваща хватка. Типично за face в подобна хватка, Angle се измъкна с премятане с ръка. Завърналото се равновесие обаче веднага бе убито от последвалата засилкана Кърт, която Cage използва, за да прати Angle извън ринга. Cage върна Angle в ринга и го тръшна със загребване, но пропусна да приземи удар с глава и заби чело в тепиха. Следва размяна на юмруци, Angle надделя и заключи гилотинно задушаване, Cage се измъкна, но падна от свиреп саблен удар, следван от втори, ирландски бич, пропуск за преса, улавяне на Cage и поредното тръшване на чувала в средата на ринга, водещо до поредния неуспешен туш.

Следва нова размяна на юмруци, заден суплекс от Angle за Cage и опит за втори пореден, но Cage се измъкна. Въпреки това Angle го хвана за суплекс корем до корем, но Cage отново се измъкна с лакъти в тила на опонента си. Angle прекъсна опита си и опита Олимпийско тръшване, но неуспешно. Christian опита Разгрозител, но Angle контрира с ключ на глезена. Christian събори съдията и с негова помощ (тоест, Руди Чарлз се опитваше да се измъкне от Christian, дърпайки го назад) се добра до въжетата. Christian се изправи и възползвайки се от разсейването на Чарлз, който все още се изправяше, изрита Angle под пояса и закова Разгрозител. Angle изрита на 2,999999.

Мачът продължи с типичното обработване на изморения face, което включваше и новонаучената хватка от консултанта на Cage – Scott Steiner – напомпващ мускула лакът-брадва, следван от няколко лицеви опори. Харесва ми, че Cage показва, че наистиан е имал учител/консултант. Следващият опит за загребване обаче беше контриран от Angle, който запрати Christian с прашка в ъгъла след неуспешен опит да заключи глезена му. Поредната засилка на Angle доведе до поредния удар с лакът на Cage, който се качи на върха, но скоро полетя обратно на ринга, хвърлен от Angle с внезапно премятане с ръка. Последваха седем поредни германски суплекса и опит за туш, но Чарлз свали ръка само два пъти, преди Cage да вдигне рамо. Тогава AJ Styles се появи на ръба на ринга, предизвиквайки Angle. Styles беше свален от Joe, който го погледна накриво и Styles хукна по рампата, следван плътно от Samoaнеца. Обожаван изражението на Styles, когато бяга.

Обратно в ринга, Angle беше паднал поради някаква причина, която камерата не успя да заснеме, защото следваше Joe и Styles. Christian се качи на въжетата и приземи жабешка преса, която му донесе само две отброявания. Cage не искаше да повярва и закова втори Разгрозител, който обаче отново го провали при опита за туш. Cage побесня и се втурна към съдията, а после и към върналия се край ринга Joe. Сега, колкото и да се опитват да покажат издръжливостта на Angle, едва ли no-sell-а на finisher е най-доброто решение. Вината е и на Christian, също. Той можеше спокойно вместо Разгрозител да закове и патентното обърнато ДДТ. Както и да е, когато Cage се върна в ринга, Angle го препъна и заключи глезена му. Christian обаче направи кълбо, запращайки Angle в съдията, който все още предупреждаваше Joe да не се намесва. Сблъсъкът запрати съдията да лежи край ринга, а Angle беше повален от саблен удар на Christian. Шампионът излезе, за да търси съдията, но вместо това беше подгонен и върнат в ринга от Samoa Joe. Следейки какво прави Joe, Cage изпусна изправянето на Angle и стана жертва на ритник, среден пръст и Олимпийско тръшване във възходящ ред. Angle покри Cage, Joe върна Чарлз в ринга. Ала Christian се повдигна на 2,999999.

При изправянето си, Cage пропусна саблен удар на Angle и нацели Чарлз, който отново легна да почине, този път край въжетата, докато шампионът биваше повален от обезглавяващ саблен удар на Angle. Тогава Tomko се появи и удари Joe в стълбите край ринга, но когато влезе, стана жертва на серия германски суплекси (или търкалящи германци, както обичат да ги наричат в WO и WV). Scott Steiner влезе с тръба в ръце, но пропусна удар и Angle го изхвърли с юмруци извън ринга, а Joe се съвзе и изхвърли Tomko. Angle тогава се скара с Joe, явно недоволен, че е допуснал Tomko и Steiner в ринга. Angle го блъсна и Joe направи драматична пауза, дразнейки, че ще удари Angle, но вместо това се засили към въжетата и скочи със самоубийствено гмурване върху Steiner и Tomko извън ринга. Останалият в ринга Christian повали Angle с юмруци, докато Joe налагаше със стол Tomko и Steiner. Повторният му опит за атака обаче беше превърнат в ключ на глезена от Angle. Cage не успя да се измъкне с ритник и след няколко мига започна да тупа, но съдията все още беше в безсъзнание и не можеше да го види. Опитвайки се отчаяно да се измъкне, Christian се натъкна на забравената от Steiner тръба и халоса с нея Angle в рамото или врата, не съм сигурен. Cage побърза да събуди съдията, който скочи сякаш му бяха съобщили, че печели от лотарията, после закова Unprettier и покри Angle – 1, 2, 3.

Победител: Christian Cage

Tomko и Steiner (чиято глава беше разцепена на тила от единият удар със стол на Joe) се върнаха в ринга, за да празнуват с шампиона. От Joe нямаше и следа. Шоуто е закрито с тържествуващата Christian Coalition.

Последни мисли: Шоуто определено беше слабо. Не бих го гледал пак, но това не значи, че не бих гледал само последния мач. Christian се справи великолепно, както винаги, да се приспособи към стила на Angle и двамата удариха поне 3-звезден мач (ако не броим намесите). Внезапното изчезване на Styles, а после и на Joe, който уж досега надвиваше Tomko и Steiner не беше нищо добро. ОБОЖАВАМ името “THE INSTANT CLASSIC” Christian Cage! Дано го запази!

  • Upvote 4

14vijko.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...