G Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 (edited) UFC 108 "Evans vs Silva" Date: Jan-2-2010 Location: MGM Grand Garden Arena, Las Vegas - Nevada FIGHT CARD MAIN EVENT Light Heavyweight bout: Rashad Evans vs. Thiago Silva Main Card Welterweight bout: Dustin Hazelett vs. Paul Daley Lightweight bout: Joe Lauzon vs. Sam Stout Lightweight bout: Jim Miller vs. Duane Ludwig Heavyweight bout: Junior dos Santos vs. Gilbert Yvel Spike TV Card Welterweight bout: Martin Kampmann vs. Jacob Volkmann Lightweight bout: Cole Miller vs. Dan Lauzon Preliminary Card Middleweight bout: Mark Munoz vs. Ryan Jensen Welterweight bout: Mike Pyle vs. Jake Ellenberger Lightweight bout: Rafaello Oliveira vs. John Gunderson PREVIEW: Edited December 30, 2009 by G U_think_U_Know_Me and neshev 2 Quote Link to comment
gboy Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Някой ще ми обясни ли как точно стоят тоя път нещата с телевизията и кои мачове как ще се излъчват ? Иначе безумно слаб кард. Hitman 1 Quote Link to comment
neshev Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 SpikeTV ще излъчат мачовете, които са написани по-горе като pre-show, а останалата част ще е PPV. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 To това си беше прокълнато шоу -пропаднаха много мачове.Повечето участници не съм ги запомнил ,и Еванс и Силва не са ми особени любимци ,май това шоу ще го пропусна.Ще го гледам само ако разбера,че е било много добро. Hitman 1 Quote Link to comment
G Posted December 31, 2009 Author Share Posted December 31, 2009 (edited) Честно казано не съм много съгласен с вас. Evans vs Silva самият мач е МНОГО важен, а това мое твърдение води до факта, че двамата ще се смажат. Имаме враждата заради нокаута на Jardine от страна на Silva, имаме два агресивни стила, имаме мач за главен ПРЕТЕНДЕНТ за Light Heavyweight титлата.. като цяло тези фактори обричат мача на успех. Joe Lauzon също се завръща на това ППВ, което до някъде си е събитие и ще е интересно да го видим в каква форма ще е. Paul Daley е УБИЕЦ, а те му дадоха мъничкия Hazelett.. Ако Hazelett не го предаде до края на първия рунд, ще бъде брутално изнесен от мача, наистина не един от най-добрите match-style боеве на този кард, но може да се получи интересено. Junior dos Santos vs. Gilbert Yvel - Определено това е мачът, който очаквам най-много след Мейн Евентът! Има леко bad blood.. Yvel е вече в UFC, въпреки, че едва ли ще успее да победи "The CroCop Destroyer" dos Santos, който е само на няколко победи от евентуален title shot. Като цяло да не е от най-силните ППВ-та, но все пак не е за изпускане, определено ще има Нокаути! Edited December 31, 2009 by G Quote Link to comment
neshev Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 (edited) Rashad vs. Silva - Както и да завърши това Rashad трябва да се бие с Rampage в следващия си мач. Разбира се, UFC се молят Rashad да бие тук и да могат по-лесно да рекламират мача им, но дори и да загуби просто са хвърлили много пари по него, че да го изоставят ей така. Thiago също трябва да победи на всяка цена, ако иска да получи шанс отново да се бие за титлата, но освен, ако не победи убедително не вярвам да получи веднага title shot. Все пак си мисля, че ще получи мач с Machida, ако Shogun успее да спечели титлата, но е трудно да се прогнозира на този етап. Иначе интересен мач се очертава. Най-любопитното е как ще реагира на първата си загуба Rashad, защото или ще бъде адски надъхан или пак ще го нокаутират. Thiago е доста опасен съперник, но Evans е доста по-завършен боец от него. Мисля си, че вторият ще победи, но не трябва да накара Thiago да играе по неговата свирка, което значи да се върне към wrestling-a си. Daley vs. Hazelett - Тук няма да има много въпросителни, каква тактика ще изберат двамата. Двама от по-младите бойци на UFC, които ще бъдат бъдещето на тази дивизия. Daley ми изглежда прекалено самоуверен, да не кажа арогантен, и си мисля, че ще си плати. Да не говорим, че надвиши лимита с 2 паунда и до втория рунд няма да може да си поеме въздух. Ще има шанс, когато са в stand up, но стигне ли се до ground game ще бъде предаден бързо. McLovin е известен точно със своите нестандартни submissions и Daley ще стане жертва. Като цяло доста слаб card от където и да го погледнем, но не им е лесно и на UFC, с толкова контузии. Определено тежка 2009 в това отношение и дано през 2010 да няма толкова инциденти. Edited January 2, 2010 by neshev Quote Link to comment
gboy Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Silva явно не е дорасъл още за сериозните битки. Не можеш да се държиш така в третия рундо, когато си загубил първите два. Можеше до приключи мача, ако ебше понатиснал, но той предпочете да прави маймунджалъци по някакви необясними за мен причини. Какво си въобразяваше, че заради тях ще му пишат рундо 10-8 ли ? Истината е, че Рашад много добре знаеше къде е силата му спрямо Тиаго и си исвърши работата - клинчове, тейкдауни и в крайна сметка спечелен мач без сериозни наранявания или каквото и да било. Той не случайно и в ъгъла на Силва двайсет пъти му се каза да мили, но той просто отказа. Няма голям боец, койта да не използва главата си. Докато не се научи да се държи като ММА боец, а не като кечист ще стои далеч от титлата още дълго веме, защото в тази категория е убийствена конкуренцията. Daley нямаше никакви проблеми, то е ясно, но това, което ми прави впечатление е, че има уникално ляво кроше. Мисля, че и в предишният му мач точно този удар беше решаващ (може и да се лъжа де), но определено има страхотна сила в ръцете. Друг е въпроса дали ще може да се противопостави на сериозните бойци в тази категория, защото знаем, че много често идва някой с нокаути в първия рунд и зрелищни победи и изправи ил се срещу сериозен съперник го спукват от бой . Един мач срещу Майк Суйк би ми бил интересен например. Хем да видим дали наистина става за нещо . Дос Сантош не срещна (очаквано за мен) много проблеми с Гилбълбърт. ЯСно е, че му търсят съперници за да гради име в момента, защото засега в тази категория има няколко чвека, които са пред него и когато дойде момента да се изправи срещу тях трябва да е достатъчно познат, еч да донесе пари. Победи Фабрицио Вердум и КроКоп, което върши работа на този етап, но още една победичка мисял, че ще му е нужна за да се изправи за титлата. Например Гонзага ми се струва подходящ - хем се знае като име, хев не мисля, че ще може да го бие. Тамън до тогава ще са се избили един друг Шейн, Веласкез, Минотавъра и Мир Слабичо ППВ, ще чакаме Стайкфорса какво ще направят този месец, за сега по-интересно ми се види някак . Hitman 1 Quote Link to comment
Greedy Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Интересно ми е наистина ли някой наистина си мислеше, че Рашад няма да победи Силва в този двубой. Рашад е завършен боец, а Силва е прекалено млад и зелен. В такива битки, освен ако разликата в класите не е огромна и годинките вече не понатежават изхода почти винаги е ясен . Hitman 1 Quote [img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img] Link to comment
Recommended Posts