Jump to content

THE MONTREAL SCREWJOB


Loop

Recommended Posts

Адски полезно инфо! +1

 • Upvote 3

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Link to comment
Chris_Jericho

Много пълно и интересно инфо!Хубаво е да има повече такива статии във форума, или пък и някакъв отделен раздел или нещо друго за пълните биографии на кечистите.Би било интересно.

П.С:Тази статия от кой сайт е?

 • Upvote 4

Изображение

Link to comment

^ Oт бившия е107 сайт на BWC :) Имаше си раздел "Статии". Щях да си правя списание от тея раздели :lol:

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

Link to comment
The Olimpic Hero

П.С:Тази статия от кой сайт е?

Преди имахме и сайт. Всички статии са писани от хора от BWC. :)

Имаше си раздел "Статии". Щях да си правя списание от тея раздели :lol:

Щеше да крадеш а. :) То и без това е имало доста случаи, когато българските кеч списания са преписвали дословно от BWC.

               

Link to comment
corruptedshadow

Готина статия. Ситуацията си е гадна и непрофесионална, но по това време WWE не бяха далеч от загуба и горе-долу разбирам Винс.. А случая с женската титла беше гнусен, въпреки че Medusa и Брет Харт са доста различни в статута си и уважението към всеки един тях в света на кеча, бизнеса си е бизнес и сигурни хора няма. И естествено, че ще угоди на Шон, който има намерение още дълго да работи във федерацията и ще бъде главна звезда, а не на напускащия Брет Харт. Разбира се, можело е и по по-деликатен начин да се свърши работата, но за това се изисква твърдост и явно по-лесно е било да постъпиш по този начин. WCW също са имали нелоялни изпълнения към конкурентите и главно за това Винс достигна до тъмната страна на предпазливостта.

По едно време някой хора видяха опит за извинение в последните минути на някои мачове. Говоря за Backlash 2005 в Канада и предаването на Шон Майкълс под натиска на Sharpshooter-a.

Конспирация или не, това си остава един от най-известните, един от най-коментираните и един от най-интересните случаи в кеча.

Link to comment

E можеше да се не маха старата тема, където имаше вече две страници, преди да дам линк към статията..

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

Link to comment

За тези, които не знаят, основната част от тази статия е Wrestling Observer Newsletter от 17-ти ноември 1997. Имайки в предвид, че Dave Meltzer и Bret Hart за добри приятели, би трябвало поне 90% от написаното да е вярно. Според самия Dave, днес следобед (американско време), ще бъде пуснат още един брой на Observer-а с още детайли около ситуацията. Междудругото и до днес преведеното по-горе издание си остава най-купуваното и най-поръчваното в историята на публикацията.

"Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol:

Link to comment
 • 5 years later...
Момчил

Браво на Loop.  Но няма как да уважавам хора като Винс и Майкълс, та дори и самият Брет,  който е постъпил като п***а.  Как може да забравиш, това нещо стореноти от човека, за който си дал 14 години от живота си, а да не добавяме и инцидента Оуен. За мен Брет е много голям кечист, но явно малък човек, макар да е бил готов да откаже офертата на WCW.   Просто, не знам как Винс може да е такъв боклук. А един от любимите ми кечисти(Шон) е такъв скапаняк,  долен мръсен наркоман. Може да прозвучи гадно, но е трябвало той да е на мястото на покойния Оуен Харт. 

Edited by Момчил
Link to comment

Може да прозвучи гадно, но е трябвало той да е на мястото на покойния Оуен Харт. 

Е, това е малко прекалено. В крайна сметка ако не беше той, вероятно друг щеше да е и пак щеше да се случи тази история. Иначе благодаря за подновения интерес към статията. Редактирах я леко, за да отстраня някои правописни и граматически грешки.

 • Upvote 3
Link to comment
Момчил

Осъзнавам, че е прекалено, но бях лекъо афектиран от историята(която не чета първи път). И още веднъж, свършил си прекрасна работа.

Edited by Момчил
 • Upvote 3
Link to comment
 • 3 years later...

Малко bump на тази тема, но все пак днес се навършват 21 години от The Montreal Screwjob - ще си сипя тая вечер по тоя повод и ще изгледам мача отново.:beer:

 • Upvote 2
Link to comment

Тея годишнини малко ми напомнят на годишнините дето си ги "празнуваме" тука от гола срещу Франция през 1993... вече са напълно безсмислени.

 • Upvote 1
 • Haha 2
Link to comment

@Loop, интересно ми е от къде е информацията за статията ти? Твърде пристрастна и про Брет Харт ми се чини.

 • Upvote 2
Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Превод е на статия от преди 10+ години от Wrestling Observer. Сигурно лично форумният любимец Мелцър я е писал там, но честно нямам спомен за това.

 

ЕДИТ: По-горе wcwmaniac е писал по въпроса. Не четем, Кире, и двамата не четем...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...