Jump to content

THE MONTREAL SCREWJOB


Loop

Recommended Posts

Адски полезно инфо! +1

 • Upvote 3

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Link to comment
Chris_Jericho

Много пълно и интересно инфо!Хубаво е да има повече такива статии във форума, или пък и някакъв отделен раздел или нещо друго за пълните биографии на кечистите.Би било интересно.

П.С:Тази статия от кой сайт е?

 • Upvote 4

Изображение

Link to comment

^ Oт бившия е107 сайт на BWC :) Имаше си раздел "Статии". Щях да си правя списание от тея раздели :lol:

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

Link to comment
The Olimpic Hero

П.С:Тази статия от кой сайт е?

Преди имахме и сайт. Всички статии са писани от хора от BWC. :)

Имаше си раздел "Статии". Щях да си правя списание от тея раздели :lol:

Щеше да крадеш а. :) То и без това е имало доста случаи, когато българските кеч списания са преписвали дословно от BWC.

               

Link to comment
corruptedshadow

Готина статия. Ситуацията си е гадна и непрофесионална, но по това време WWE не бяха далеч от загуба и горе-долу разбирам Винс.. А случая с женската титла беше гнусен, въпреки че Medusa и Брет Харт са доста различни в статута си и уважението към всеки един тях в света на кеча, бизнеса си е бизнес и сигурни хора няма. И естествено, че ще угоди на Шон, който има намерение още дълго да работи във федерацията и ще бъде главна звезда, а не на напускащия Брет Харт. Разбира се, можело е и по по-деликатен начин да се свърши работата, но за това се изисква твърдост и явно по-лесно е било да постъпиш по този начин. WCW също са имали нелоялни изпълнения към конкурентите и главно за това Винс достигна до тъмната страна на предпазливостта.

По едно време някой хора видяха опит за извинение в последните минути на някои мачове. Говоря за Backlash 2005 в Канада и предаването на Шон Майкълс под натиска на Sharpshooter-a.

Конспирация или не, това си остава един от най-известните, един от най-коментираните и един от най-интересните случаи в кеча.

Link to comment

E можеше да се не маха старата тема, където имаше вече две страници, преди да дам линк към статията..

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

Link to comment

За тези, които не знаят, основната част от тази статия е Wrestling Observer Newsletter от 17-ти ноември 1997. Имайки в предвид, че Dave Meltzer и Bret Hart за добри приятели, би трябвало поне 90% от написаното да е вярно. Според самия Dave, днес следобед (американско време), ще бъде пуснат още един брой на Observer-а с още детайли около ситуацията. Междудругото и до днес преведеното по-горе издание си остава най-купуваното и най-поръчваното в историята на публикацията.

"Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol:

Link to comment
 • 5 years later...
Момчил

Браво на Loop.  Но няма как да уважавам хора като Винс и Майкълс, та дори и самият Брет,  който е постъпил като п***а.  Как може да забравиш, това нещо стореноти от човека, за който си дал 14 години от живота си, а да не добавяме и инцидента Оуен. За мен Брет е много голям кечист, но явно малък човек, макар да е бил готов да откаже офертата на WCW.   Просто, не знам как Винс може да е такъв боклук. А един от любимите ми кечисти(Шон) е такъв скапаняк,  долен мръсен наркоман. Може да прозвучи гадно, но е трябвало той да е на мястото на покойния Оуен Харт. 

Edited by Момчил
Link to comment

Може да прозвучи гадно, но е трябвало той да е на мястото на покойния Оуен Харт. 

Е, това е малко прекалено. В крайна сметка ако не беше той, вероятно друг щеше да е и пак щеше да се случи тази история. Иначе благодаря за подновения интерес към статията. Редактирах я леко, за да отстраня някои правописни и граматически грешки.

 • Upvote 3
Link to comment
Момчил

Осъзнавам, че е прекалено, но бях лекъо афектиран от историята(която не чета първи път). И още веднъж, свършил си прекрасна работа.

Edited by Момчил
 • Upvote 3
Link to comment
 • 3 years later...

Малко bump на тази тема, но все пак днес се навършват 21 години от The Montreal Screwjob - ще си сипя тая вечер по тоя повод и ще изгледам мача отново.:beer:

 • Upvote 2
Link to comment

Тея годишнини малко ми напомнят на годишнините дето си ги "празнуваме" тука от гола срещу Франция през 1993... вече са напълно безсмислени.

 • Upvote 1
 • Haha 2
Link to comment

@Loop, интересно ми е от къде е информацията за статията ти? Твърде пристрастна и про Брет Харт ми се чини.

 • Upvote 2
Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Превод е на статия от преди 10+ години от Wrestling Observer. Сигурно лично форумният любимец Мелцър я е писал там, но честно нямам спомен за това.

 

ЕДИТ: По-горе wcwmaniac е писал по въпроса. Не четем, Кире, и двамата не четем...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...