G Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 (edited) Всяка седмица, ще се пуска по един Wrestling Poll на всякакви кеч теми, за които ще можете да гласувате и евентуално да изразявате мнение, чрез коментарчета. POLL #1 Мнението ви за "Bret Hart in WWE" ситуацията? * Нямам търпение да го видя отново * Ако няма да има мач за какво ми е? * Ако "изпуши" по-време на live show ще е "awesome" * Не ми се гледа * Определено най-голямото събитие в WWE от години насам * Shawn Michaels vs Bret Hart конфронтация.. това се казва голям сегмент! Edited January 15, 2010 by G ShwN and Petioo09 2 Quote Link to comment
G Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 (edited) POLL #1 Results Мнението ви за "Bret Hart in WWE" ситуацията? Определено най-голямото събитие в WWE от години насам (13 votes [43.33%]) Ако "изпуши" по-време на live show ще е "awesome" (7 votes [23.33%]) Shawn Michaels vs Bret Hart конфронтация.. това се казва голям сегмент! (3 votes [10.00%]) Не ми се гледа (3 votes [10.00%]) Нямам търпение да го видя отново! (3 votes [10.00%]) Ако няма да има мач за какво ми е? (1 votes [3.33%]) Е определено появата на Bret в WWE е предизвикала положителни емоции у потребителите във форума.. като цяло легенда от неговия калибър трябва да ни действа точно по този начин, колкото и време да е отсъствал. Дали голяма роля при избора ви обаче не играе известният "Montreal Screwjob".. или наистина сте искали да го видите заради това което е постигнал, заради това което е? Може би 7-те вота и второто място за (Ако "изпуши" по-време на live show ще е "awesome") може да наклони везните.. но кой знае!? ... Да минем към вторият ни Poll! POLL #2 Кое толкова ГОЛЯМО име ще се появи на Genesis? *Не ме е... *RVD *Mr. Kennedy *Bill Goldberg *Sid Vicious *Някой друг.. *Сънувам, че ще бъде The Rock или Steve Austin.. дали!? Гласувайте и Коментирайте.. Edited January 16, 2010 by G Quote Link to comment
Recommended Posts