Jump to content

Кое шоу ще гледате първо на 4-ти на Януари?


The Olimpic Hero

Кое шоу ще гледате първо на 4-ти на Януари?  

82 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз като си знам колко ми е редовно wrestling гледането последните 2-3 месеца покрай студентството, като нищо може и да не гледам нито едно на 4, защото започва годината. Иначе ако имам възможност бих гледал шоуто на WWE, просто от любопитство за да зърна Брет Харт, като активен член на roster-а в WWE. Но задължително ще гледам и TNA шоуто, все пак Хоугън не е за изпускане също. Очаквам ако не друго да има доста отзиви от най очакваният ден за кеча от почти 5-6 години насам :) .

Edited by radoslav1948
 • Upvote 2
Link to comment

Impact, разбира се. Единственото американско mainstream шоу, което следя редовно. Другото предаване ще го гледам после, с мащабен skipping.

 • Upvote 2
Link to comment

Нито едното,ама ако бях в Америка бих гледал Импакт,защото ако направят добър рейтинг това означават добри неща за феновете. :)

 • Upvote 2

9MLnN5Y.gif

Link to comment

iMPACT!, а причините ми за това решение са две:

1. iMPACT! е любимото ми седмично шоу в последните няколко години.

2. Никога не съм бил фен на Bret Hart, така че за появата на Hulk Hogan определено ми пука доста повече.

 • Upvote 2

Posted Image

Link to comment

Ако бях в САЩ и трябваше да избирам - iMPACT!. Ако утре излязат по едно време - iMPACT!. Но ако е както по принцип, RAW веднага, а iMPACT с много закъснение, ще гледам Bret Hart :)

 • Upvote 2
Link to comment

Impact, разбира се. Единственото американско mainstream шоу, което следя редовно. Другото предаване ще го гледам после, с мащабен skipping.

И аз съм така :)

[img]http://media.snimka.bg/2219/010693783-big.jpg[/img]

[size=4][color="#FF0000"][b][i]TNA FTW!!~[/i][/b][/color][/size]

Link to comment

Абе.каквото и да си говорим Hogan>Bret.Понеже съм фен на TNA и вече не гледам WWE ще изгледам iMPACT-a,а RAW-а ще го дръпна и ще skip-вам през мачовете.

Link to comment
The Olimpic Hero

Определено имам по-голям интерес към Брет Харт в момента. Hogan ми е много по-любим кечист от Брет, но пък Брет не съм го гледал от 10 години. Ще гледам обаче първо iMPACT, а за десерт ще си оставя Брет. :)

 • Upvote 2

               

Link to comment

Въпреки Брет Харт, Raw-а отчасти ще съква.Та, предпочитам да завърша вечерта с нещо хубаво-iMPACT-a.Не че и той ще е върховен, де.

 • Upvote 1
Link to comment

Определено имам по-голям интерес към Брет Харт в момента. Hogan ми е много по-любим кечист от Брет, но пък Брет не съм го гледал от 10 години. Ще гледам обаче първо IMPACT, а за десерт ще си оставя Брет. :)

И аз ще направя така.Да се отбележи,че това е първият IMPACT който гледам, откакто преди 4 години Фил ми прати да видя дебюта на Christian Cage в TNA.

 • Upvote 1

 

Link to comment

Брет може да привлече вниманието само с нещо много скандално на самото шоу. Тъй че, най-вероятно, ще мина без RAW. Impact-а ще го прегледам само за да видя как Хоган няма да оправдае очакванията. Просто прекалено голяма заявка даде и е почти ясно, че няма как да го направи. За сеира ще гледам следващите 2-3 шоута, пък току виж бездарния дядка ни изненадал с нещо.

UNBALEEVABOWL !!!

Link to comment
Freddy Kruger

Което се изтегли по-бързо. Но принципно ако съм в САЩ и трябва да избирам определено ще гледам iMPACT, все пак това е единственото кеч шоу което следя редовно в момента.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

TNA iMPACT! of course! Не мисля, че на този етап в WWE може да се случи нещо грандиозно с появата на Брет. Смятам, че Хълк ще направи по-добро шоу, а и вече историята с Брет и Майкълс едва ли ще интересува някого при положение, че средната възраст на WWE феновете в САЩ, пък и по света е 12 години. :)

Link to comment

Като олдскуул WWF фен разбира се, че RAW. Аз не следя TNA, така че въобще не е ставало въпрос за избор при мен.

 • Upvote 1

[center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]

Link to comment
corruptedshadow

Ми първо ще гледам Импакт, а после, както каза Олимпийския, за десерт ще си оставя Брет. По подредба поставям първо TNA, но ще гледам RAW-a с "по-топли" чувства. :)

Link to comment

Първо ще гледам RAW. Причините са две:

1. На 99% съм сигурен, че първо ще качат него.

2. По традиция в петъците винаги първо гледам Smackdown, а след това iMPACT. Това няма нищо общо с мнението ми кое шоу е по-добро или по-слабо. Просто това ми е един вид навик и същото ще направя и на 4-ти., т.е. - първо ще изгледам шоуто на WWE, в случая RAW. :)

 • Upvote 1
Link to comment
Chris_Jericho

И двете ще ги гледам със сигурност, но може би първо ще си дръпна RAW.Засега то е по-обежтаващо.Очаквам да видя Bret, а защо не и още някоя звезда от неговото величие.iMPACT също няма да го изпусна.Тогава ще се разбере кои от обещанията си Hogan ще измисли.Очаквам и двете компании да се подготвят добре и да ни предоставят зрелища.

Изображение

Link to comment

Домакинството на Брет не виждам с какво е толкова голямо събитие !? Да, ОК - легенда от миналото се появява в шоу, може и да направи това - онова и какво ? Истината е, че Хоуган +ТНА е събитието на годината в кеча, защото най-популярният кечист ВЪОБЩЕ се завръща в света на професионалната борба и ще следват много промени в TNA. Този епизод на импакт ще покаже много, ама много неща - очевидно и накъде са тръгнали нещата в TNA поне и някакъв вид започване на война, макар на този етап всичко да е просто вдигане на пушилка ПАК е нещо ново и голямо.

 

Link to comment

При положение, че iMPACT!-а ще излезе евентуално в сряда след ECW няма да имам кой знае колко голям избор. :rolleyes: Но ако имах, това нямаше да е RAW.

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Първо ще гледам RAW-просто винаги започвам от по-слабото предаване,за да оценя другото.Брет Харт ,че е голяма работа голяма е ,но не го виждам да направи нещо уникално в това PG .Да,интересната част ще е точно с Майкълс като се засекат (ако изобщо стане),но този момент може и да е претупан тотално пр:срещата на Острието и Крисчън тази година.За добро или за лошо Хълк идва със съвсем друга позиция в TNA и в този смисъл идването му е по-важно т.е:ще наблегна на него.Пък и да не мазбравяме елемента на изненадата-кой ще дойде с Хълк,ще сменят ли ринга ,кои ще са хората с пушове.Въобще започва една нова ера за TNA и ако ще папата да идва в RAW ,тъй като това няма да промени цялостния облик на предаването (ще си остане PG) ,Импакта е с първостепенна важност.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment

Според мен се налага да се наложи parental control в тоя форум. Напоследък се напълни с много нови звезди, което от една страна е хубаво, но пък от друга пишат абсолютни глупости всеки път като прочета тяхно мнение. Аз едно време като се регистрирах сигурно бях чел форума, пет-шест месеца преди да започна да пиша и пак пишех от време на време някой култов тъп пост :) . Сегашната действителност, обаче е доста по-сурова от това, което беше преди време...не знам според мен трябва да се вземат някакви мерки, тая тема е образец за това, което казвам...

По темата.

Аз ще гледам RAW първо. Първо, защото само Raw и Smackdown гледам редовно от повече от година вече, второ защото Брет Харт ми е един от най-любимите кечисти, които съм гледал. Друг неуспорим факт е, че от това му поевяване зависят доста неща, както за по нататъшното развитие на някои истории, така и за някои от мачовете на Wrestlemania.

Хоган, безспорно е най-голямото име в света на кеча (е тук може да се поспори малко...but that's the bottom line ;) ) , отива в конкуретната компания, но за мен това няма да донесе кой знае колко привилегии на TNA . Надявам се Hogan да бъде използван не като in ring performer ами по-скоро като мениджър или Gm или нещо такова, просто защото в противен случай, ще погребе и малкото останали непогребани млади звезди на компанията :) . Roster-а им придобива много star power, имат някои доста изявени имена, някои много обещаващи звезди и това може само да ни радва, защото конкуренцията = добра продукция, не съм сигурен обаче до колко хората на по-горните инстанции в TNA са готови да водят война с Винс. И така...това шоу е ключово за компанията. Ще покаже дали са на правия път, дали има някакви наченки на каквато и да е война спрямо Винс и Компания... и дали занапред нас като фенове ни очакват едни малко по-хубави времена от тези в момента. Аз лично съм песимист и не съм убеден. За това ще си гледам Raw, ще си се изкефя на Брет Харт и те така... :)

[img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img]

Link to comment

Първо ще гледам RAW-просто винаги започвам от по-слабото предаване,за да оценя другото.Брет Харт ,че е голяма работа голяма е ,но не го виждам да направи нещо уникално в това PG .

А?Брет Харт стана легенда в WWE когато си бяха точно PG и продукта им по мое мнение не бе от високо качество(изключвам страхотната 1997).

По темата-определено RAW(колкото и да съква) и след това може и да дръпна Impact,където по принцип повече говорят,но аз напредък не засичам.А точно те са тези,които трябва да привличат внимание и да предоставят продукта с високото качество.Те гонят.

Edited by Ogata
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...