Jump to content

Hogan vs Bret


parcaleste

Exelence vs Hulkmania  

88 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Малко ми стана странно, та, според вас кое от двете е по-голямата новина, събитие и пр? Според мен с The Нart Dynasty (а и не само) "завръщането" на Bret (макар и краткосрочно) в WWE бе въпрос на време, докато отиването на Hogan в TNA e ход който (за добро или за лошо) реално може да даде някакъв по-различен наклон в индустрията въобще.

  • Upvote 2
Link to comment

И за двамата беше донякъде очаквано, че ще се появят тук-там, но според мен Брет направи по-голямата изненада.Лично мен винаги ме е кефил повече от Хоган.Хълк не ми се вярва да направи нещо в TNA, което да ги изстреля или дори побутне малко към успеха на WWE.

  • Upvote 3
Link to comment

Подписването на Hulk с TNA е по-добрият вариант, защото съм сигурен, че след 4 Януари 2010 везните леко ще се наклонят към Орландо. Не си правя илюзии, че TNA ще излезе на първо място по рейтинг, но този ход от страна на компанията ще остане в историята и говори само за "порастването" на TNA за тези 7 години.

  • Upvote 2
Link to comment

Нека наречем нещата с истинските им имена:

Bret Hart

Кога за последен път Bret Hart беше име, което можеше да спечели (спечели) пари? През 1997 г. и The Montreal Screwjob. След това той отиде във WCW, където за 2 години се луташе им upper-midcard/midcarda. Там единственият път, когато го използваха като важен образ, беше в края на 1999 г., когато компанията малко или повече отиваше натам, където отиде в крайна сметка. След това идва инцидентът с Goldberg, прекратяването на кариерата, сърдечният удар и всичко останало.

Отделно The Hitman никога не е бил маркетингов продукт. Той просто си е "The best there is, the best there was, the best there will be", който е тренирал от сутрин до вечер да стане това, което е - кеч машина. Boriingggg, поне в очите на smark-овете.

В случая има и един друг фактор - 95% от публиката на WWE в момента идея си няма кой е Bret Hart. 13 години са ужасно много време, а и публиката от Monday night wars я няма - питайте Vince по този въпрос и неговите жалки опити да възроди ECW. И в този ред на мисли адски много ме съмнява, че освен малко rub за доста жалката Hard Foundation ще има нещо друго запомнящо се в цялата история. Един мач, колкото и да 13 years in the making, изобщо не ми се струва нещо, което ще спечели много пари и каквото и да било друго за WWE.

Hulk Hogan

Hogan си е Hogan, каквото и да говорим. Кеч кариерата му е мъртва, това е ясно. Той обаче може да помогне на компанията в неща като publicity, image making и такива неща. Показателно за това е как той успя за нула време да обиколи бая сериозни предавания в Америка и да накара хората да чуят що е това TNA.

Hulk обаче има и едно друго предимство - води със себе си Eric Bischoff, който си е един от най-великите кеч умове на нашето време. Видяхме какво могат двамата във WCW (добрата част имам предвид). Спокойно до 4-5 години и достатъчно attention върху компанията, всичко това може да се повтори. Разбира се не в такива размери де.

Разбира се в цялата работа има и едно голямо "НО", свързано със светлата личност на Vince Russo и невероятно его на Hulk, което всеки един момент може да се покаже.

Сумарно: Струва ми се, че в дългосрочен план ефектът "Hogan" ще окаже доста по-голямо значение за бъдещето на TNA, отколкото връщането на Bret във WWE. Предстои обаче да видим в каква посока.

Edited by rawhide
  • Upvote 7
Link to comment

Ей изписаха се големи глупости честно :

Първото , което е и двамата ще имат различни позиции в реципрочните федерации .

Второ Хоган не е бил дроу последните 10 години , единственото , което Хоган ще направи е да уреди няколко сделки на TNA и да помогне с някои идея

вероятно ще има 1-2 мача макс , на които единствената цел трябва да бъде е да сложи някои младок over .

Трето Брет Харт може никога да не е бил дроу по продажби , но в момента Брет е по желан за гледане от феновете от Хоган тъи като поради простата причина се говорише и самият Брет каза , че няма да работи никога повече за WWE и от тази гледна точка феновете ще искат да видят какво по дяволите има да става било то марк феновете било то смарт-марк феновете.

Ролята на Брет за разлика от тази на Хоган няма да е зад кулисите вероятно ще е build-up до мач на Мания било то Брет срещу Винс било то Брет срещу Шон

и ще е кратка сделка от тази гледна точка не може да се сравняват завръщанията на двамата .

Но ако трябва да изразя лично мнение определено Брет ще привлече повече внимание към себе си и завръщането си от това на Хоган поради простата причина , че тои по всички медий и тв щоута каза , че никога повече няма да присъства на WWE тв шоу.

  • Upvote 3

[img]http://img195.imageshack.us/img195/3646/brethartemblemwallpaper.jpg[/img]

Link to comment

Естествено, че по-голямото събитие е подписването на Брет. Причината е проста - Хоган редовно прави изявления, появява се в медиите, до преди 3-4 години още имаше мачове в WWE и т.н. Докато Брет не сме го виждали в шоу на WWE от 12 години. Нито знаем в каква форма е, нито на какво е способен, нито какви са целите му. Той просто е една загадка, която според мен много повече човърка мозъците на феновете от това за 56792-ри път да видят дядо "Хулк" да се напомпва пред тях и да размята червени и жълти парцали наляво и надясно. Не ме разбирайте погрешно - аз уважавам Хоган и също съм му фен, но в момента Брет е много по-малко омръзнал на феновете и поради това смятам, че евентуалното му завръщане ще бъде нещо наистина грандиозно.

  • Upvote 4

35izpu1.jpg

Link to comment

Няколко бързи съображения, въпроса и тн...

Отново да попитам: За кои точно фенове говорим? За тези на 45-60 години, които са се възхищавали на Bret 13 години, или за просто кеч фенове, които се възхищават на технични кечисти? Нали се сещате, че и два типа фенове в момента не се сещат да се включат на вълна WWE особено много. Отделно фен масата на WWE се смени драстично от 1997 до ден днешен. Да не кажа даже два пъти. Първо от семейство забавление продуктът се превърна в забавление за възрастни, а след това се върна на първоначални нива, да не казвам, че дори се стигна и до по-далеч - превърна се в продукт за деца.

Второ: Хората, които твърдят че Bret е загадка откъм рейтинги, са прави.

Трето: В каква форма очаквате да е човек на 52 години, претърпял сътресение на мозъка, последиците от него и след това инфаркт? Просто в момента пред очите ми е развалината Lex Luger, който се появи преди около 3 години в TNA, и просто си мисля, че и Bret ще е нещо подобно.

Четвърто: Бъркате личното си мнение с реалностите. Съжалявам. И на мен ми се иска да гледаме отново мачове като Hart-HBK, Hogan-Goldberg, Nash-Goldberg и тн. и това да са мачове, които носят пари, но това няма просто как стане. Причината за това е много проста: Продуктът на WWE се гледа основно от деца (да повтарям се). Те изобщо си нямат идея нито кой е Bret Hart, нито какво е станало на Survivor Series 1997, нито какво представлява оригиналният DX и каква му е идеята.

Пето: Някой задвал ли се е въпросът как ще изглеждат хора като Hart, Luger, Hall и компания, ако някой ги подмлади и започват кариерата си днес? Hall с необръснатите си гърди на фона на повелителя на епилатите Johny Nitro или Sheamus, или John Cena... Randy Orton и тн...

  • Upvote 4
Link to comment

Ако говорим като ефект, който ще имат техните завръщания върху кеч индустрията, Hulk бие определено. Най-малкото, защото "завръщането" на Bret ще трае само четири месеца, а с iMPACT на 04.01.2010 ще започне нова ера в историята на TNA.

Като Mark Out фактор, което се надявам да е и целта на темата, иначе съм объркал вота :D, Bret Hart с много. Hulk може все още да е едно от най-големите имена и да е дал много на този вид забавление, но вече сме го гледали във всички възможни сценарии и истории и просто няма, какво ново да предложи. Bret от друга страна, със своето скандално напускане от WWF успя да създаде Vince McMahon и насочи цялата тази енергия върху последвалия Austin/McMahon feud. Доста работи се изписаха за това, какъв draw е бил Bret Hart, колко тениски е продал и тн, но може би най-големия му принос дори косвено беше "The Screwjob", с който Vince успя да спаси компанията си. Дори и през 2009 това е една от най-дискутираните теми все още и просто кечът има нужда от продължението и се надявам, че сега ще ни го дадат.

Разбира се няма тема, където да не споменават "децата", "Синовци", "Ортъновци", "Батистовци", "колко е draw-вал преди 1312321312 години", "колко ще draw-ва сега". Radox беше написал една тема преди около година, как интернет превръща кеч-фенът в зомби и как не може да се зарадва на каквото и да е било без огромна доза негативизъм. Истината е, че именно тази жажда за пари изгони повечето die-hard фенове. Vince по мое мнение загуби страстта към pro wrestling-a и превърна WWE в машина за пари. И аз, както и предполагам и доста хора, ще гледам WWE Raw на 4ти януари 2010г. не треперейки, колко рейтинг ще направи шоуто, коя част ще е най-гледана, колко тениски ще бъдат продадени, дали децата ще освиркват или ще пляскат, а защото след 10 години ще видя на WWE ring човекът известен като "The best there is, the best there was, and the best there ever will be".

Edited by neshev
Link to comment

^ :cry:

Сега аз от моя страна искам да изкажа своето скромно мнение.Не съм до такава степен навътре с нещата от към интернет новини ,истории и draw-ове свързани с професионалния кеч че да изтъквам разни аргументи ,но ще изразя моята фенска гледна точка.

За първи път от месеци а да не кажа и от година очаквам RAW на 4-ти януари с голямо нетърпение.Определено този head to head сбъсък с iMPACT! най-малкото което е ще е добре за нас феновете ,защото очакваме големи неща.От една стана имаме TNA начело с Hulk Hogan и останалите големи звезди AJ ,Angle ,Sting ,Joe ,Nash ,Foley ,Jarrett и т.н. срещу най-големите звезди на RAW - Bret Hart ,Cena ,Orton ,HHH ,HBK ,Big Show..........Та ,ако ще трябва да правя избор между двамата за това кой предпочитам да видя с по-голям интерес ,вотът ми е за Hogan.И това не го казвам ,защото съм му огромен фен а за това че както се спомена вече Hulk има съвсем други амбиции и идва в ТNA за по-дългосрочен период.Аз обожавам Bret Hart и съм нетърпелив отново да го видя на екрана ,но през последните години продукта на WWE и специално този на RAW падна доста в моите очи.Все пак винаги когато си пусна някакво ново издание на RAW винаги си имам надеждата за малко по-добро шоу с колкото се може по-малко дебилски неща.Надявам се поне на предполагамата дата(04.01.2010) за завръщането на Hart поне малко да наблегнат на по-старите истории и всички да останем доволни от видяното.Очаквам същото и от страна на Hulk ,просто това издание на iMPACT наистина трябва да остане запомнящо се.

ПС:Винаги съм си мислел че малкия стар ,плешив Terry ,Hulk-ва с Dixie в леглото и заради това ще получи толкова власт в TNA :Д

  • Upvote 1

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

Link to comment

За мен лично подписването на Hogan с TNA е по-голямото събитие. Като цяло Bret Hart едва ли ще помогне за повишаването на интереса като цяло. Със сигурност при появата си ще покачи рейтинга доста. Аз съм на мнение, че ще привлече доста внимание. Децата може и да не го знаят кой е, но те ще си гледат шоуто, защото по принцип го гледат, а много хора, които в момента не гледат кеч, най-вероятно ще си пуснат шоуто заради Bret. Самото подписване на Bret с WWE също беше изненада, но след като Bret се помири с Vince беше въпрос на време да видим нещо подобно. Само това за storyline около The Montreal Screwjob ме учуди повече, но явно парите са казали тежката си дума. Освен това аз лично никога не съм бил фен на Bret, така че за мен това събътие не е кой знае колко голямо. А както се каза по-нагоре, Hogan може да помогне на TNA и то много, стига да го желае. Ако нещата се развият както трябва, до няколко години наистина може да има Monday Night Wars 2 :)

Edited by UltraMadd
  • Upvote 1

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...