Jump to content

AWR догодина в България - дискусия около roster-a

nWoHulkster

Recommended Posts

Въпросът е следния: ако догодина през пролетта AWR отново дойдат в България кои кечисти бихте искали да са част от шоуто? Естествено става дума само за свободни агенти. Без кечисти, имащи договори с други федерации (WWE, TNA, т.н.), които не им позволяват да участват в едно подобно турне! Кой искате да видите в България? Вие сте. ;)

• Upvote 4

Kishi е моя човек! :D

• Upvote 3

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

The 5-Time,5-Time,5-Time WCW Champion Booker T! И дано този път Рейвън да дойде и тук!

• Upvote 3

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Shawn_Michaels

Аз специално бих се израдвал на Марти Джанети,гледам даже е имал участия в тая федерация

• Upvote 2

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

След няколко дни ще се замисля по-сериозно за ростер, но няма как да не започна от Джеф Харди. Аз не съм му фен, но според мен той е абсолютно единственият, който се вписва в категорията "звезда от бумът в България и звезда от последните няколко години". Джеф ще е адски скъп, но само той ми се струва истински draw. Със сигурност по-голям от RVD. А и AWR не е конкурентна на WWE и би трябвало към април ДЖеф вече да има желание да се върне на ринга, но ако не иска да се обрича на жестокия график, едно изолирано европейско турне не е невъзможно. Знам че това трудно ще се случи, но не ми пречи да го предложа.

• Upvote 2

"Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol:

Много ще се радвам да видя Сабу, защото той беше една от основните причини да дойда на event-а.

Иначе не бих отказал хора като Briscoes, Sandman, Raven, Balls, Sid (ако не се е отказал до тогава), някой познато име от ROH, и евентуално някоя бивша WWE звезда.

Ултимативната ми мечта е Diamond Dallas Page да излезе от retirement и да се появи, но това са просто копнежи.

• Upvote 1

Ами определено Raven, Mr.Kennedy.

• Upvote 3

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

SID, Scott Norton, Vader.

Ако това стане, ще съм видял почти всичко, което искам да видя на живо. :rolleyes:

• Upvote 3
The_Phenomenon

DDP, Sandman, FBI, Heidenreich разбира се единственият Bret "Hitman" Hart. Но в рамките на реално възможното се надявам поне на Raven, Sabu и Sid.

• Upvote 4

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Преди да започна с другото ще спомена очевидното: Bashing Bulgarian. Не знам дали той би се навил и не знам дали AWR биха го искали, но офертата за български кечист на шоуто е адски добра. Това мисля, че би било голям плюс за местната реклама на шоуто. И така, сега за останалите:

Категория I: Суперзвезди - Подредени според популярност/потенциална drawing сила в България, според мен:

= Jeff Hardy - Доста нереалистичен вариант (тъй като едва ли му се занимава с кеч, а и ще е доста скъп), но не може да не се спомене. Това е Оптималният вариант.

= Rob Van Dam - Няма нужда от коментар.

= Rikishi - Не знам дали би се навил да участва в турне на AWR, тъй като си има своя компания и други ангажименти, но той би бил един от най-добрите варианти за България. Доста популярен е от BTV ерата, а и ако Scotty 2 Hotty отново е на шоуто работата ще заспи.

= Booker T - Не знам дали е реалистичен вариант, тъй като в момента не се занимава с кеч, а и вероятно никак няма да е евтин. Има добра популярност в България и е много добър приятел с RVD, така че предполагам ще им е кеф да са заедно на кеч турне.

= Mr. Kennedy - Стабилна популярност и едва ли ще е кой знае колко скъп. Въпросът е дали би се навил да участва в по-дълго турне.

Категория II: WWE/WCW звезди - Тук няма да ги подреждам по популярност, а просто ще спомена някои имена, които според мен биха били подходящи като второстепенна атракция за едно шоу в България. Нарочно споменавам само реалистични варианти:

= Raven

= Sabu

= Sid Vicious

= Scotty 2 Hotty

= Rene Dupree

= X-Pac

= Kevin Thorn

= Gangrel

= Eugene Dinsmore

= Brian Kendrick

= Big Vito

Категория III: Indy кечисти: Тук нарочно пoдбирам кечисти с интернационален опит, които многократно са се били из Европа. Тук не става дума за големи имена, а за indy кечисти, които определено ги бива, но не са толкова скъпи колкото WWE/WCW звездите, така че добре допълват шоуто.

= Joe E. Legend

= Steve Corino

= Pac

= El Generico

= Colt Cabana

= Matt Cross

= "Bad Bones" John Kay

= Jonny Storm

= El Ligero

= Martin Stone

= Kid Kash

= Chris Hero

= Claudio Castagnoli

Категория IV: Жени - Просто няколко имена, които мисля, че са най-подходящи за AWR, а и най-реалистични:

= Rachelle St. Claire - Тя винаги си е с AWR, но все пак да я спомена и дано този път да излезе за автографи!

= Lizzy Valentine

= Lisa Fury

= Rain

= Becky Bayless

= April Hunter

= Portia Perez

= Jetta

= Wesna Busic

= Blue Nikita

Категория V: Ирландските кечисти - Те са ясни, винаги едни и същи и нямат нужда от коментар.

Дотук с изброяването на безброй имена. Сега по-конкретно. От гледна точка на реализъм + личните ми пристрастия + използваната от AWR "формула" или приблизителен бюджет за предишното турне (2 скъпоплатени суперзвезди + 2 скъпоплатени WCW/WWE звезди + 3 WWE звезди + 4-5 indy кечиста + 3 жени + ирландския контингент) мога да предложа следните два варианта:

Вариант I:

Rob Van Dam

Booker T

Sabu

Raven

Scotty 2 Hotty

Kevin Thorn

Rene Dupree

Joe E. Legend

"Bad Bones" John Kay

Jonny Storm

Matt Cross

Portia Perez или Rain или Jetta

Lizzy Valentine

ирландските кечисти (вкл. Rachelle St. Claire)

Вариант II:

Rob Van Dam

Mr. Kennedy

Sid Vicious

Sabu

Scotty 2 Hotty

Rene Dupree

Gangrel

Steve Corino

Joe E. Legend

Pac

Matt Cross

Lisa Fury

April Hunter или Portia Perez

ирландските кечисти (вкл. Rachelle St. Claire)

Разбира се, могат да се правят и други комбинации, но това са двете, които ми хрумват в момента като оптимален вариант.

Мерси Фил, супер успя да формулираш това, което ми беше в главата и ако не се сетя за нещо допълнително, горе-долу твоите предложения се пропокриват с това, което аз щях да напиша.

• Upvote 1

"Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol:

1.Kennedy...Kennedyyyyyyyyy

2.Nick FN Gage

3.Tyler Black

4.Mark Briscoe

5.Jay Briscoe

6.Kevin Steen

7.El Generico

8.Roderick Strong

9.Erick Stevens

10.Delirious

11.Jimmy Jacobs

12.Egotistico Fantastico

13.Johnny Devine

14.Jimmy Rave

15.Austin Aries

16.John Bradshaw Layfield

17.Booker T

18.Super Dragon

19.Scott Hall

20.Raven

21.Rikishi

22.Pac

23.Bret Hart

24.Jeff Hardy

25.The Bashing Bulgarian естесевено

26.Chris Hero

27.Alex Koslov

28.Claudio Castagnoli

29.Spanky

30.Drake Younger

31.Danny Havoc

32.B-Boy

33.Jon Dahmer

34.Brain Damage

35.Ruckus

36.Sabian

37.Sexxxxxxxxxxxy Eddie

38.Tajiri

39.Jerry Lynn

40.The Sandman

Има и още доста,ама не ми се пише,нито ми се мисли. :)

• Upvote 3

Аз лично най-бих се зарадвал, ако Scott F'N Hall се навие да участва, но силно се съмнявам здравословното състояние да му позволи да участва в такова дълго интернационално турне.

• Upvote 4

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Freddy Kruger

Освен Рейвън и Сабу, които не можаха да дойдат у нас бих казал Бил Голдбърг, както и доста от гореспоменатите имена.

• Upvote 2

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Много ми се иска да видя Сабу , Sandman и Raven все пак са ECW Originals, а аз съм Old School ECW Fan... Също много ми се иска да видя някой като Rikishi или Booker T (но едва ли..) Много съжалявам, че изпуснах шоуто тази година, но другата 90% съм там ако има!

^Бил Голдбърг - No Chanse...

• Upvote 3

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Комбинацията РВД-Кенеди ми допада доста като вариант, но както каза Фил е много под въпрос дали Кенеди ще иска да се занимава с едно подобно турне. А и Кенеди е от горе-долу познатите лица на родна почва. Kishi също е желана атракция, естествено, пък и е от периода 2000-2002, което е добре. Аз лично обаче съм навитак най-вече за идеята да дойде повече лица от indy сцената, най-вече ROH атракции като Claudio, Chris Hero, El Generico (отново) и естствено (и дано!) Briscoe Brothers.

• Upvote 1

Фил добре е обяснил нещата.Аз лично искам да видя няколко човека от картун ерата като Сид,Татанка и Марти Джанети.Иначе добре ще е пак да дойде РВД ,няма да е лошо при второто идване да ни предложат и един по-хардкор мач с участието на Рейвън и Сабу,хубаво ще и ако видя отново Joe Legend .

Дано не си чешем езиците напразно и да има второ турне.

Edited by HEIDENREICH
  • Upvote 1

Така. Това горе беше възможно най-обективния ми отговор. Сега малко по-субективно. Ето какво би ми се искало на мен лично:

От суперзвездите най-много би ми допаднала комбинацията Rob Van Dam и Mr. Kennedy.

От WWE/WCW звездите нямам големи претенции освен Raven и Rene Dupree. Тези двамата най-много искам да са на шоуто. Иначе Scotty 2 Hotty си е перфектен за opening кечист, така че би било добре, ако и той отново бъде на шоуто. Sid Vicious & Sabu са други двама кечисти, които аз лично с голямо удоволствие бих гледал на живо, ако имам подобна възможност.

От indy звездите вече имам малко повече желания. Първо, задължително Joe E. Legend отново трябва да е на шоуто. Супер много бих се изкефил и на Steve Corino, макар и да не знам дали това въобще е възможно като вариант. Някоя ROH звезда също би ми дошла добре - например, Colt Cabana или The Briscoes (макар че не знам дали AWR ще искат да се занимават с тях двамата след просташкия номер, който им извъртяха за последното турне). Освен това ми се иска някой европейски кечист да получи шанс за изява - например, "Bad Bones" John Kay от Германия или някой от топ английските кечисти (Jonny Storm, Martin Stone, El Ligero, Joel Redman, Johnny Moss, т.н.). Не отказам отново El Generico или Pac.

Що се отнася до жените, аз лично най-много бих се изкефил на Lizzy Valentine, Becky Bayless или Lisa Fury от Англия. И трите имат опит из Европа, и трите са ми лични любимки. Ако могат да я изкопчат от мексиканските й ангажименти и Rain би ми допаднала като вариант. April Hunter & Portia Perez са си ясни, но все пак трябва да има разнообразие и roster-ът да е по-различен от предишния път.

И не на последно място, Bashing Bulgarian си e must-have за това шоу!

!!!
  • Upvote 5
  • 2 weeks later...

Booker T

Candice Michelle

Rikishi

Mr.Kennedy

RVD

Sabu

X-Pac

Terry Funk

Chris Hero

Chuck Palumbo

Jay Briscoe

Marc Briscoe

Marty Jannety

Scotty The Hotty

Sheik Abdul Bashir

Snitsky

The Boogeyman

U-Gene

----------------------------

Тези искам , но ...

За съжаление няма никаква вероятност това да се случи . :(

Edited by MitkoD

Много бих се радвал на повечко звезди от ROH, особено бих се изкефил на Aries, но следващия тур на AWR съвпада с големите шоута на ROH във Финикс и това може да е проблем. Реалистично погледнато, няма да е лошо RVD отново да е най-голямата звезда, защото дори в кратките мачове показва зрелищност докато Booker T през последните години не е толкова интересен на ринга. Но все пак ако се навиеда дойде ще е супер. Но аз много повече бих се зарадвал ако пристигнат Raven и Steve Corino. Не ме интересува какво ще покажат на ринга, просто ще намеря начин да ги заключа в една стая и да ги накарам да ми говорят за кеч бизнеса часове наред ;) Пък и си заслужихме един hardcore мач за второто шоу. Добре ще е Rene и Portia пак да са част от шоуто, защото добиха някаква известност чрез медиините си изяви. От "повтарящите" е жизнено важно отново да видим Legend, все пак той си беше най-голямата звезда в София и публиката най-много го хареса. Matt Cross изуми много хора в Австралия и ако не подпише с TNA ми изглежда като перфекния кандидат за high spot мача на вечерта. Chris Hero, Colt Cabana, Austin Aries и Claudio са звездите от ROH, които най-много искам да видя.

• Upvote 2

Доста разочароваща новина, аз доста се бях нахъсал за идване през април. Но поне ще има достатъчно време следващото шоу да се планира по най-добрия начин и да се постигне по-голям успех.