Jump to content

AWR: снимки от шоуто в София

parcaleste

Recommended Posts

http://sportal.bg/galery.php?image_page=1

Ето и от sportal.bg

EDIT: Сега видях, че на тяхното място са сложили футболни :(

Edited by dexim

Ето няколко снимки от мен. Имах проблеми със светкавицата и затова качеството не е много добро.

AWR

• Upvote 2

"Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol:

Ето една снимка от срещата на върха. Vichix също е на снимката, но понеже е невидим, нямаше как да го тагна :

35izpu1.jpg

The LEGEND KILLER

Ето няколко снимки и от мен:

AWR-BG

Не всичките са с добро качество, но това е, което имам.

• Upvote 2

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

The Olimpic Hero

dj Olimpic е тук. Той ви напътства и той ви следва! Ето сега той ви дава уникални снимки на екипа на BWC+още някои легендарни потребители. :)

Снимките са изключително зле, че и си избрал най-гадните. :D

Дай по-убави :rolleyes:

[center]
[img]http://minyor.com/forum/images/smilies/minior-flag2.gif[/img][/center]

Shawn_Michaels

Ето малко снимки от мен качих ги като архив,че иначе си е супер играчка.

http://www.bgshare.com/430723/Snimki AWR 06.12.2009.rar

По-късно ще кача и клиповете ;)

• Upvote 3

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Ето малко снимки и от мен:

• Upvote 3

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Брок,тежичка е титлата нали :happy:

20 килограма, колкото я обявиха по телевизията, не е. 7-8 килограма е макс, но ако те хлопнат с нея си нокаут.

• Upvote 2

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

The Olimpic Hero

По заръка на HEIDENREICH пускам снимките от тайната среща на екипа на BWC. :D

Ето част от архива ми. Чак сега се добрах до PC. Излизам винаги зле на снимки, затова и избягвам да се крася по форуми, ама хайде така и така се видях с повечето от вас.

След малко ще пиша в темата и за клиповете...

Ето един обемен архив със снимки от шоуто. Жалко че бях на неудобно за снимки място, но нищо, постарах се.

[center][img]http://i148.photobucket.com/albums/s11/kasdja/BryanDanielson.jpg[/img]
[/center]

• 12 years later...

Тъпият, шибан фейсбук ме просълзи в неделя сутрин. Ето каква снимка съм постнал преди 12 години. Никъде няма ЧАК такава концентрация на BWC легенди на едно място. 

No photo description available.

Доброто старо време, когато имаше кеч в София, половината форум се изсипа на събитието, а най ЦЕННИТЕ ПУТРИБИТИЛИ имаха възможност да се почерпят с ИКИПЪ  в ЦАР КАРТОФ. 

п.с И Вичикс го има на снимката. 

Spoiler

Невидимият cocksucker до Фил.

:( 

Представете си каква тежка оргия и свинщина би станала ако някоя федерация се излъже да направи шоу в България и се изсипем всички ценни путрибители. :D 

• Upvote 1
  • Wank 2
11 minutes ago, ShwN said:

Представете си каква тежка оргия и свинщина би станала ако някоя федерация се излъже да направи шоу в България и се изсипем всички ценни путрибители. :D 

Да се ограничим със свинщината. Велито каза че може да се оправи с до трима, не знам как ще издържи на 30 детственяци . 

6 hours ago, HEIDENREICH said:

Тъпият, шибан фейсбук ме просълзи в неделя сутрин. Ето каква снимка съм постнал преди 12 години. Никъде няма ЧАК такава концентрация на BWC легенди на едно място. 

Доброто старо време, когато имаше кеч в София, половината форум се изсипа на събитието, а най ЦЕННИТЕ ПУТРИБИТИЛИ имаха възможност да се почерпят с ИКИПЪ  в ЦАР КАРТОФ. 

п.с И Вичикс го има на снимката. 

Hide contents

Невидимият cocksucker до Фил.

:( 

Може ли да разкажеш малко? Кой кой е, какво е било? Готино ли беше? Че аз съм сравнително нов потрИбитИл и мие интересно!

Още ме е яд че не посетих това шоу, двамата скапаняци, които ми бяха обещали да дойдат с мен, после се направиха "кво да ти ходя на кеч, ти луд ли си"
Трябваше сам да отида, ама на. Тогава не съм подозирал за съществуването на BWC :(

21 hours ago, HEIDENREICH said:

15 hours ago, Момчил said:

Може ли да разкажеш малко? Кой кой е, какво е било? Готино ли беше? Че аз съм сравнително нов потрИбитИл и мие интересно!

Vampire girl, Lita fan, HEIDENREICH, parcaleste (долу), Brock Lesnar, Ultramadd (отзад с червеното), Radox (в центъра съм лол), Olimpic (с очилата), Shawn Michaels (дето гледа като дебил), Kalata, nWoHulkster (с бялото яке).

35izpu1.jpg