parcaleste Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) Наслаждавайте се... и сийдвайте. Edited December 7, 2009 by parcaleste krriiissss, gali99, Radox and 1 other 4 Quote Link to comment
dexim Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) http://sportal.bg/galery.php?image_page=1 Ето и от sportal.bg EDIT: Сега видях, че на тяхното място са сложили футболни :( Edited December 8, 2009 by dexim krriiissss 1 Quote Link to comment
wcwmaniac Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ето няколко снимки от мен. Имах проблеми със светкавицата и затова качеството не е много добро. AWR Radox and krriiissss 2 Quote "Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol: Link to comment
Radox Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ето една снимка от срещата на върха. Vichix също е на снимката, но понеже е невидим, нямаше как да го тагна : Toper, krriiissss, gali99 and 3 others 6 Quote Link to comment
The LEGEND KILLER Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ето няколко снимки и от мен: AWR-BG Не всичките са с добро качество, но това е, което имам. reni_89 and krriiissss 2 Quote 4x WWE Prediction Champion 4x Universal Prediction Champion Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 krriiissss, Petioo09, gali99 and 4 others 7 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 dj Olimpic е тук. Той ви напътства и той ви следва! Ето сега той ви дава уникални снимки на екипа на BWC+още някои легендарни потребители. dreikk, gali99, Metzgermeister and 7 others 10 Quote Link to comment
YoTheReal Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Радокс на третата снимка е човекЪТ! ReAl MaDrID and krriiissss 2 Quote Link to comment
Lita_fan Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Снимките са изключително зле, че и си избрал най-гадните. :D dreikk and krriiissss 2 Quote Link to comment
NorthernRock Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Снимките са изключително зле, че и си избрал най-гадните. Дай по-убави :rolleyes: krriiissss 1 Quote [center] [img]http://minyor.com/forum/images/smilies/minior-flag2.gif[/img][/center] Link to comment
Shawn_Michaels Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Ето малко снимки от мен качих ги като архив,че иначе си е супер играчка. http://www.bgshare.com/430723/Snimki AWR 06.12.2009.rar По-късно ще кача и клиповете ;) krriiissss, The LEGEND KILLER and Brock_Lesnar 3 Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Brock_Lesnar Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ето малко снимки и от мен: krriiissss, Toper and outkast 3 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
NorthernRock Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Брок,тежичка е титлата нали :happy: krriiissss 1 Quote [center] [img]http://minyor.com/forum/images/smilies/minior-flag2.gif[/img][/center] Link to comment
Brock_Lesnar Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Брок,тежичка е титлата нали 20 килограма, колкото я обявиха по телевизията, не е. 7-8 килограма е макс, но ако те хлопнат с нея си нокаут. outkast and krriiissss 2 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
NorthernRock Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Знам и аз се снимах с нея :rolleyes: krriiissss 1 Quote [center] [img]http://minyor.com/forum/images/smilies/minior-flag2.gif[/img][/center] Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 По заръка на HEIDENREICH пускам снимките от тайната среща на екипа на BWC. dreikk, krriiissss, HEIDENREICH and 4 others 7 Quote Link to comment
The1948One Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ето част от архива ми. Чак сега се добрах до PC. Излизам винаги зле на снимки, затова и избягвам да се крася по форуми, ама хайде така и така се видях с повечето от вас. След малко ще пиша в темата и за клиповете... gali99, Toper, krriiissss and 1 other 4 Quote Link to comment
Talon Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ето един обемен архив със снимки от шоуто. Жалко че бях на неудобно за снимки място, но нищо, постарах се. The1948One, krriiissss, Radox and 1 other 4 Quote [center][img]http://i148.photobucket.com/albums/s11/kasdja/BryanDanielson.jpg[/img] [/center] Link to comment
HEIDENREICH Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Тъпият, шибан фейсбук ме просълзи в неделя сутрин. Ето каква снимка съм постнал преди 12 години. Никъде няма ЧАК такава концентрация на BWC легенди на едно място. Доброто старо време, когато имаше кеч в София, половината форум се изсипа на събитието, а най ЦЕННИТЕ ПУТРИБИТИЛИ имаха възможност да се почерпят с ИКИПЪ в ЦАР КАРТОФ. п.с И Вичикс го има на снимката. Spoiler Невидимият cocksucker до Фил. The Olimpic Hero, Rock, krriiissss and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
ShwN Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Представете си каква тежка оргия и свинщина би станала ако някоя федерация се излъже да направи шоу в България и се изсипем всички ценни путрибители. Metzgermeister, HEIDENREICH and krriiissss 1 2 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 11 minutes ago, ShwN said: Представете си каква тежка оргия и свинщина би станала ако някоя федерация се излъже да направи шоу в България и се изсипем всички ценни путрибители. Да се ограничим със свинщината. Велито каза че може да се оправи с до трима, не знам как ще издържи на 30 детственяци . ShwN, Metzgermeister, gboy and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Момчил Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 6 hours ago, HEIDENREICH said: Тъпият, шибан фейсбук ме просълзи в неделя сутрин. Ето каква снимка съм постнал преди 12 години. Никъде няма ЧАК такава концентрация на BWC легенди на едно място. Доброто старо време, когато имаше кеч в София, половината форум се изсипа на събитието, а най ЦЕННИТЕ ПУТРИБИТИЛИ имаха възможност да се почерпят с ИКИПЪ в ЦАР КАРТОФ. п.с И Вичикс го има на снимката. Hide contents Невидимият cocksucker до Фил. Може ли да разкажеш малко? Кой кой е, какво е било? Готино ли беше? Че аз съм сравнително нов потрИбитИл и мие интересно! krriiissss 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Още ме е яд че не посетих това шоу, двамата скапаняци, които ми бяха обещали да дойдат с мен, после се направиха "кво да ти ходя на кеч, ти луд ли си" Трябваше сам да отида, ама на. Тогава не съм подозирал за съществуването на BWC HEIDENREICH, Момчил, krriiissss and 1 other 3 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 @The Olimpic Hero Това Ал Сноу ли е ? krriiissss and Radox 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 21 hours ago, HEIDENREICH said: Тъпият, шибан фейсбук ме просълзи в неделя сутрин. Ето каква снимка съм постнал преди 12 години. Никъде няма ЧАК такава концентрация на BWC легенди на едно място. 15 hours ago, Момчил said: Може ли да разкажеш малко? Кой кой е, какво е било? Готино ли беше? Че аз съм сравнително нов потрИбитИл и мие интересно! Vampire girl, Lita fan, HEIDENREICH, parcaleste (долу), Brock Lesnar, Ultramadd (отзад с червеното), Radox (в центъра съм лол), Olimpic (с очилата), Shawn Michaels (дето гледа като дебил), Kalata, nWoHulkster (с бялото яке). krriiissss, neshev, HEIDENREICH and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts