The Olimpic Hero Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 (edited) Тук предлагам да се уговорим по някакъв начин да скандираме разни неща на шоуто. На първо време ми хрумват тези неща : По време на RVD и Sabu : "Let's go RVD, Let's go Sabu", също така "ECW, ECW, ECW". По време на мача на Raven по предложение на Phil_Lions : Едната трибуна : "Quote the Raven", другата : "Nevermore". Също така по някое време предлагам и "BWC, BWC, BWC". Та давайте си предложенията тук и да бъдем гръмогласни на шоуто. :) Edited December 3, 2009 by The Olimpic Hero Carnage, M.G., ShwN and 1 other 4 Quote Link to comment
dexim Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Не знам за вас, ама аз лично винаги съм смятал chant "ECW" извън ECW за невероятно глупаво. Violence 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Не знам за вас, ама аз лично винаги съм смятал chant "ECW" извън ECW за невероятно глупаво. Аз не го намирам за глупаво. Даже според мен си е як chant, с който се показва едно уважение към загиналото ECW... Heartless, Carnage and ShwN 3 Quote Link to comment
Violence Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 По време на мача на Raven по предложение на Phil_Lions : Едната трибуна : "Quote the Raven", другата : "Nevermore". EPIC! Дано се получи добре. Пожелавам ви приятно прекарване и да поствате снимки и клипчета после, тъй като аз ще чакам евента във Варна ;) ShwN 1 Quote [center][center][b]Proud to be a PEEP![/b] [img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center] Link to comment
nWoHulkster Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Оригиналното скандиране е "Е-C-Dub". "W"-то е кофти за произнасяне и затова така. QUOTE THE RAVEN....NEVERMORE! Е това е Chant-ът! Само мааалко кординация от двете части на залата е необходима и работата заспива. И вече висшият пилотаж е една част на залата "Homicidal", другата "Suicidal" и третата "Genocidal" за Sabu. "You're not the champ...RVD's the champ" ми се струва като приятно скандиране за Rene Dupree. Не знам дали ще говори преди мача, но ако говори се надявам, че народът ще се усети, че запазената фраза на Joe E. Legend е "Heroes come and heroes go but legends live forever" и ще се включи в последната част на фразата. Друг trademark момент на Legend е фразата "No, no, no" или "Yes, yes, yes", при която се очаква публиката да му отвърне с противоположното скандиране и така да му влезе под кожата. В случай, че случайно има някой, който не знае: chant-ът за El Generico е "Ole, ole, ole, ole...". "Brainbuster, brainbuster..." също е един много подходящ chant за Generico. "French Phenom" => Dupree. Аз лично бих се изкефил и на "Hustle Army" chant - групата, в която Dupree е член в Япония. "Whole F'N Show" и "Five Star Frog Splash" като дойде ключовия момент => RVD "Evenflow" или "DDT" като дойде ключовия момент за Raven. "Mascarita, Mascarita..." си е класическия lucha chant за Mascarita Sagrada. "Lucha Libre" би бил друг доволен chant при него. Ако случайно има някакъв очевиден мач, където някой от ирландците очевидно ще job-ва "Let's go jobber" винаги радва в такива ситуации. "Worm" за Scotty. Това ми хрумва към момента. ShwN, Heartless, dbrm and 2 others 5 Quote Link to comment
ShwN Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 HOLLY SHIT!! HOLLY SHIT!! HOLLY SHIT!! Get the Tables!! Get the Tables!! Quote Link to comment
Guest M-Terminate Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Абе един пуска чантовете , и всички други след него Ама на RVD ще си е класическото R..V..D , R..V..D и в ритъм се получава як рор :happy: Quote Link to comment
strij Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Chant-овете, които посочи Фил ще е много гъзарско, ако се получат, но мен лично повечето ме съмнява да станат, особено за по-неизвестните хора в България, като Joe E. Legend например, тъй като голяма част от публиката предполагам ще са някакви деца... Но все пак атмосферата трябва да я създадем най-вече хората от форума (и не само де, някой и друг смарк също, макар че повечето такива сме именно оттук), освен ние няма кой друг да я направи, така че ако се организираме добре може и да стане. Quote [size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size] Link to comment
Radox Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Най-много ме кефи фразата за Raven, ама не знам как ще уредим двете трибуни по отделно да го викат... Ако стане обаче ще е ЛУДНИЦА! Heartless and Berbo 2 Quote Link to comment
Veetor Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Напечатайте инструкции на българо английски :D dexim and Berbo 2 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
Lita_fan Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Лол, трябва да си запишем на едно листче чантовете, които Фил предложи, че малко са ми множко да ги запомня всички... Лично за мен най-епично би било "QUOTE THE RAVEN....NEVERMORE!" :D Laoch 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) Чанта за Raven аз мога да го повеждам, смея да твърдя, че имам солиден пипт в този вид съпорт. Само че не знам дали няма да се чувствам малко тъпо, тъй като в залата се падам сам в нищото. Edited December 4, 2009 by parcaleste Kalata 1 Quote Link to comment
Guest M-Terminate Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Малките деца ще се чудят кво чантим , тъй като някои идват заблудени , че ще гледат WWE ! Може и да скандираме и нещо за Харт като знак на уважение , поне така мисля :) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Чанта за Raven аз мога да го повеждам, смея да твърдя, че имам солиден пипт в този вид съпорт. Само че не знам дали няма да се чувствам малко тъпо, тъй като в залата се падам сам в нищото. По-добър вариант ми се вижда ние да го повеждаме, а ти да го закриваш, тъй като там ще си като самотен остров сред океана и ще е по-лесно да накараш народа да повтаря една дума отколкото три. Но да, определено трудно ще стане работата. dexim 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) Повярвай ми, по лесно ще е като съм сам, като викна вие да ми отговорите... това при положение, че ще се чуе до другия край на залата. Как да е, утре имаме мач и ще се опитам да чопна мегафона за неделя. Edited December 4, 2009 by parcaleste Lita_fan 1 Quote Link to comment
Lita_fan Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Най-добре ще е по-големите компании да започват скандиранията, но наистина трудно ще стане работата при всички положения. Един високоговорител определено би свършил добра работа. :) Brock_Lesnar and cskar4eto 2 Quote Link to comment
Carnage Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 С две ръце съм за chant-а за Raven. Естествено ще се включвам и в другите. Може в някой добър момент да започнем обичайното "This is awesome!" или нещо за X-Pac от типа "Let's go Pac!" или "Suck it." не знам. В момента не се сещам. Quote [center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center] Link to comment
strij Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 С две ръце съм за chant-а за Raven. Естествено ще се включвам и в другите. Може в някой добър момент да започнем обичайното "This is awesome!" или нещо за X-Pac от типа "Let's go Pac!" или "Suck it." не знам. В момента не се сещам. Мен пък точно това "This is awesome" как ми лази по нервичките... иде ми да се изповръщам понякога като го чуя. Quote [size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size] Link to comment
Socki Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) Или ако ви свършат идеите по някое време, винаги можете да започнете "Cena sucks" chant. Да, знам, че няма никаква връзка, но поне е модерно. ^^ Edited December 4, 2009 by s0cKi ShwN and Kalata 2 Quote h Link to comment
Lita_fan Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) Или ако ви свършат идеите по някое време, винаги можете да започнете "Cena sucks" chant. Да, знам, че няма никаква връзка, но поне е модерно. ^^ Рене би се изкефил на "WWE sucks" Както и Фил. :P Edited December 4, 2009 by Lita_fan Quote Link to comment
Kalata Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Или ако ви свършат идеите по някое време, винаги можете да започнете "Cena sucks" chant. Да, знам, че няма никаква връзка, но поне е модерно. ^^ :D Това ще е яко. Не знам за Вас, но ми се струва, че подобни chant-ове ще си ги викаме само ние от форума. Знае ли се колко човека от BWC ще ходят? Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 :D Това ще е яко. Не знам за Вас, но ми се струва, че подобни chant-ове ще си ги викаме само ние от форума. Знае ли се колко човека от BWC ще ходят? Около 100-150. Quote Link to comment
Kalata Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 В такъв случай, има шанс да се получат chant-овете. :ohmy: Quote Link to comment
Heartless Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Който може нека накара и другите да викат колко се може повече хора да стане лудницата това с Raven обаче си е супер :D Quote [img]http://1.2.3.9/bmi/i245.photobucket.com/albums/gg50/skulldaron/ChrisJerichoTitantron1.gif[/img] Link to comment
Guest M-Terminate Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Cъщо ми дойде на акъла , що не чантваме " WE WANT HART ! WE WANT HART ! WE WANT HART ! " за да видят хората , че имаме интерес и към него . Току виж другата година пристигнат с Брет Харт :) Quote Link to comment
Recommended Posts