Jump to content

UFC: Малко новини

Recommended Posts

- Мейн Евентът за UFC 108 между Antonio Rodrigo Nogueira & Cain Velasquez е отменен. Nogueira е получил "staph infection" отново и този път ще бъде хоспитализиран. Dana White коментира състоянието на екс UFC & Pride Heavyweight шампионът, посочвайки образувалата се ситуация с контузиите на много големи имена в последно време като "Серия от лош късмет за компанията".

- Gabriel Gonzaga също е аут от UFC 108 със "staph infection", където трябваше да се бие с "The Mirco Cro Cop Destroyer" Junior Dos Santos.

- Всички тестове за допинг от ППВ-то в Манчестър показват, че бойците са били "чисти".

- Brock Larson (26-4) е бил освободен след загубата си от Brian Foster на UFC 106.

- Main Event-ът на "The Ultimate Fighter Finale" ще бъде Matt "The Hammer" Hamill (8-2) vs Jon "Bones" Jones (8-0)

Ех много ми се гледаше мача :) между Веласкес и Ногейра. Нищо живот и здраве, ще го видим по-натам :) . Веласкес адски много ми харесва, и си мисля, че ако победи Ногейра ще получи шанс за титлата :) .

[img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img]

Ей тия "големите" много инфекция, много нещо ... язък. И на мен много ми се гледаше мач.

Че всички бойци са излезли чисти - има си хас. Т о си им личи на момчетата, че подържат здравословен начин на живот. Яйця и мляко, студен чай, малко сиренце вечер ... така се става боец, момчета.

А мачът на TUF Finale, който ще привлече далеч повече аудиторията е Кимбо срещу Хюстън Алекзандър. Впрочем кардът не е никак лош :)

Ако намекваш са стероиди, за три рунда ще си мъртъв.

Взимат се забранени лекарства, но те са за лекуване на контузии, а не performance-enhancing drugs.

Edited by neshev