neshev Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 (edited) Event: UFC 106 Date: Saturday, Nov. 21, 2009, at 10 p.m. ET on pay-per-view (PPV) Location: Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, Nevada "Watch one of the brightest stars in UFC history return, as former light heavyweight champion Tito Ortiz battles Forest Griffin in what promises to be a war of epic proportions, live from the Mandalay Bay Events Center." Main event: 205 lbs.: Tito Ortiz (15-6-1) vs. Forrest Griffin (16-6) Main card (Televised): 170 lbs.: Josh Koscheck (15-2) vs Anthony Johnson (8-4) 205 lbs.: Luis Cane (11-1-1) vs. Antonio Rogerio Nogueira (17-3) 170 lbs.: Amir Sadollah (2-1) vs. Phil Baroni (13-11) 170 lbs.: Paulo Thiago (11-1) vs. Jacob Volkmann (9-0) Under card (May not be broadcast): 170 lbs.: Ben Saunders (7-1-2) vs. Marcus Davis (21-6) 185 lbs.: Kendall Grove (12-6) vs. Jake Rosholt (6-1) 170 lbs.: Brock Larson (27-3) vs. Brian Foster (14-4) 155 lbs.: Caol Uno (25-12-4) vs. Fabricio Camoes (10-4) 155 lbs.: George Sotiropoulos (10-2) vs. Jason Dent (19-10) Edited November 20, 2009 by neshev Quote Link to comment
neshev Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 Main event: 205 lbs.: Tito Ortiz (204) vs. Forrest Griffin (205) Main card (Televised): 170 lbs.: Anthony Johnson (170) vs. Josh Koscheck (171) 205 lbs.: Luis Cane (205) vs. Antonio Rogerio Nogueira (205) 170 lbs.: Phil Baroni (170) vs. Amir Sadollah (170) 170 lbs.: Paulo Thiago (169) vs. Jacob Volkmann (170) Under card (May not be broadcast): 170 lbs.: Marcus Davis (170) vs. Ben Saunders (170) 185 lbs.: Kendall Grove (186) vs. Jake Rosholt (185.5) 170 lbs.: Brian Foster (171) vs. Brock Larson (171) 155 lbs.: Fabricio Camoes (155.5) vs. Caol Uno (155.5) 155 lbs.: George Sotiropoulos (155) vs. Jason Dent (155) Quote Link to comment
gboy Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Пак няма някой мач, който супер мног да ме изкефи. Тито - Грифин си беше перфектен ко-мейн ивент, но за МЕ просто не го бива. Не че от UFC са виновни, така се случи. Честно казано не знам какво да очаквам. Тито само името му май остана голямо. Форест, след най-унизителната зауба, която съм гледал, нямам представа как ще се завърне ... склонен съм на него да заложа, че ще победи. Кос, ако победи, мисля, че ще е следващия претендент за титлата. Момчето израстна много последните години, защо да несе пробва среду Джордж ... пак. Ногейра и Cane ще ми е интересно какъв мач ще спретнат, LilNog има какво да покаже в тази дивизия на UFC. Quote Link to comment
Satan Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Tito LAME EXCUSE Ortiz is back! 2 седмици слушам "I am finally for the first time in over 5 years 100% injury free and ready to take my title back. I am in the best shape of my life and training like animal" непосредствено след загубата: "I took this fight with only half a sparring session of training and many injuries" :thumbsdown: "I fought with a cracked skull!....I wanna see another fighter taking a fight with a cracked skull!" Добре че Форест малко усмири публиката и го защити. И след като видя, че няма да мине това алиби - на пресконференцията темата на деня беше "I won the fight. I got robbed!". Веднага след мача, цитирам: "Forrest was the better man, I give it to him". От 10 минутната част, която гледах успя да каже около 30 пъти че той бил победил, без дори да му искат мнението по въпроса. Иначе солидно PPV. Останах доста доволен. МЕ не беше нищо особено наистина, но приличен. Далеч не толкова close, колкото се опита да го изкара Тито. Странното е че няма много кандидати за Форест сега. Rematch със Rampage би бил перфектен, но там е ясно, че след като приключи със снимките той взима Рашад (ако Рашад мине през Силва). Ако Рашад загуби вече може да се направи втори мач между него и Форест, но по-вероятно ще е да го дадат именно на Тито. Lil Nog е добър match up за Griffin, но няма да го видим веднага. Liddell се връща, но на него пък ще му търсят лесен съперник. Сложно е. Мисля си Rich Franklin. За Тито вероятно следва загубилият от Рашад-Силва. Аз лично имам по-добра идея - Randy. Koscheck ме шокира. Не очаквах (а и май никой не очакваше) че ще се справи със AJ. Ще го залъжат за малко с Matt Hughes, докато GSP натупа Hardy. За Johnson - Kampmann, Marcus Davis, Paul Daley (но едва ли) са подходящи. Lil Nog отнесе Cane. Очаквано. Чудя се само кой ще му дадат сега. Cane - Vera е разумно решение. Очаквана победа и за Амир. Той добре пасва с НЕочакваният победител от същата вечер - Ben Saunders. G 1 Quote Link to comment
Recommended Posts