Jump to content

Guest Booker: Пътят към WrestleMania XXVI


Recommended Posts

"Guest Booker" сериите станаха доста "модерни" напоследък, така че реших и аз да направя един опит. Колко успешен само времето ще покаже. И този път става въпрос за буукване на определен период от време, периода до най-важното кеч събитие за годината - WrestleMania. Ще се старая да се придържам към реалноста, но може да забравите думата PG. Промяна в ростерите няма да има. Ще започна от Brigging Rights, защото целия сегашен буукинг за Survivor Series не ми харесва и не искам да се съобразявам с него. Резултати от BR:

WWE BRAGGING RIGHTS Results:

-WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: John Cena defeated Randy Orton – New WWE Champion

-Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, The Hart Foundation, Finlay, Matt Hardy, R-Truth) defeated Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Mark Henry, Koffi Kingston, Jack Swagger, Cody Rhodes, Big Show)

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-US Champion vs Intercontinental Champion: The Miz defeated John Morrison

Тук е момента да кажа, че няма да бууквам нещата около женксата дивизия. Просто защото нямам нито нервите, нито наблюденията да го направя. Относно резултатите, правя две промени. Първо - Miz vs. John Morrison завършва без победител. Да кажем, с double count out. Втората и по-важната, Orton печели мача си срещу Сина. Общо взето мача протича равностойно, като само Cody Rhodes пробва да се намеси в него, но тогава излиза Kofi. Dibiase не се намесва! В края резултата е 4:3 в полза на Ортън, като до края на мача остават 10 секунди. Cena заключва STF, но Orton успява да издържи и да запази титлата си. Сина трябва да напусне RAW. Други промени няма, търна на Батиста остава.

И моите резултати за BR:

-WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: Randy Orton def. John Cena - Orton still Champion, Cena leaves RAW

-Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, Dolph Ziggler, Finlay, Matt Hardy, Drew McIntyre) defeats Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Cody Rhodes, Big Show, Jack Swagger, Koffi Kingston)

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-US Champion vs IC Champion: John Morrison draw The Miz

Очаквайте:

Road to Survivor Series 2009

Edited by Mr.3:16!
Link to comment

Доста време се чудих какъв да е моят начин на буукване. Дали още в началото да покажа какъв е DREAM карда на WrestleMania към който се целя, или това да не се знае до последния месец. И реших да избера първия вариант. Защо ли? Защото така ще проследите много по-добре цялата развръзка. И ето към какво се целя:

WWE Unified Tag Team Championship Match

The Next Big Things vs. Sheamus and Big Show

Singles Match

Cody Rhodes vs. Ted Dibiase

ECW Championship Match: Ladder Match: Loser Leaves ECW

Bryan Danielson © vs. Christian

Money In The Bank Ladder MAtch

MVP vs. Shelton Benjamin vs. The Miz vs. Rey Mysterio vs. Jack Swagger vs. Matt Hardy vs. Dolpf Ziggler vs. ??? ("???" ще стане ясен впоследствие)

Singles Match

Randy ORton vs. John Morrison

Singles Match

Batista vs. John Cena

WWE Championship Match

Triple H © vs. Shawn Michaels

World Heavyweight Championship Match

CM Punk vs. Chris Jericho © vs. Edge

Hell In a Cell: Kane's final Match

Undertaker vs. Kane

Дали е Dream Card? Да! Дали има преклаено много ME мачове? Определено .. Дали може да се случи в реалния живот? Едва ли .. Но, дали може да се превърне в една от най-добрите Кеч Мании до сега? Hell Yeah!

Пътят към буукването на този кард ще е труден, но вече съм се нагърбил със задачата. Та, да започваме.

"Road To Survivor Series 2009"

Raw Situation:

На RAW-a след BR, Orton излиза и прави промо за Сина и цялата им вражда до сега. Казва че тя е свършила веднъж завинаги и крайният победител е той. Но друго нещо което го притеснява. Защо Dibiase не е дошъл и не му е помогнал да запази титлата си. Той вика Dibiase на ринга и му казва, че ако не е с него, е против него. Dibiase му отвръща, че е осъзнал какъв манипулатор всъщност е Ортън и не иска повече да е в сянката му. В отговор Ортън пуска титлата си и пробва да забоде chotesline, но Dibiase заляга и го просва с Dream Street.

В backstage сегмент Dibiase пробва да убеди Rhodes в същото, но Cody му казва че Ортън е негов учител и никога не би го предал. Dibiase казва че това е края на приятелството между двамата, и ако Cody се изпречи на пътя му ще бъде смазан.

Междувременно не знам дали съм казвал, но тази идея с guest host-оевете ме дразни много. За това, на това шоу излиза Vince McMahon и казва че не е остнал доволен от победата на SD!. Той заявява че RAW е неговото шоу, RAW е по-доброто шоу и съответно титлата трябва да е там. Затова той е назначил постоянен GM, който ще води "Team RAW" и на Survaivor Series ще видим Team Raw vs. Team Smackdown. И за ничия изненада, този GM e .. Jonathan Coachman! "The Coach" излиза на ринга и казва че още другата седмица ще видим квалификационни мачове за определяне на отбора на RAW. Победителите в мачовете са Randy Orton (да, титлата няма да се защитава), Ted Dibiase, Shawn Michaels, Triple H и Jack Swagger. Междувременно враждата между Dibiase и Orton продължава, като Orton прави брутален backstage attack със стол. Личи си, че Team Raw не е сплотен. Обявен е мач "Champion vs. Champion" в седмицата преди SS, в който Orton губи от Taker. Двамата със Dibiase се засичат в офиса на "The Coach" и са готови да се сбият, но GM на RAW ги спира и им казва че ако искат да победят SmackDown трябва да оставят личните си конфликти за по-късно.

Cody Rhodes стои настрани, като има индивидуална вражда с Kofi Kingston, и двамата си разменят по една победа. MVP и Mark Henry отново губят от JeriShow, с което се разпада и техният отбор. MVP дърпа промо и казва че след като отбора му с Марк Хенри не е успял, е време да се завърне като singles кечист .. И да си върне нещо, което е негово .. US титлата на The Miz. Той участва в претендентски мач срещу Chris Masters и успява да спечели. След мача The Miz пробва да просне MVP с титлата си, но вместо това получава Playmaker.

DX нямат вражда с никой за момента. Правят редовните си забавни промота за отбора на SmackDown. Имат и backstage segment с Ортън, като му казват че дори да са в един отбор, те няма да му се доверят.

SmackDown Situation:

Тук нещата ми харесват повече, за това няма да променям главния мач. Undertaker ще се изправи срещу Big Show и Jericho за Световната си титла. Развръзката става както в реалния живот - Jericho побеждава Кейн, Taker дърпа промо за това и е прекъснат от Джерико който му казва че е просто човек като всички останали. Теди Лонг казва на Taker да си намери съотборник, защото ще гледаме JeriShow vs. Taker & партньор по негов избор в non-tite match. И този партньор се оказва .. KANE! В доста успорван и напрегнат мач BOD успяват да вземат победата. След мача Big Show и Jericho се скарват, като Y2J блъска Big Show, но изяжда Choke Slam.

Teddy Long казва че победата на SmackDown е съвсем заслужена и това ще се докаже на Survaivor Series, след който титлата отново ще е в SD!. Той назначава квалификационни мачове. Cm Punk иска от Long мач за световната титла, но Teddy му казва че трябва да си го заслужи. Punk предлага да води отбора на SmackDown и Лонг приема. В квалификационните мачове победители са Matt Hardy, Rey Mysterio, Batista и Кейн, които се присъединяват към CM PUNK. В Team Smackdown също не липсват проблеми, враждата между Rey Mysterio и Batista тече по същия начин, с разликата че нямат мач един срещу друг на турнира. В последния Smackdown преди PPV-то на ринга става адско меле с Team Raw и Team SmackDown, като индивидуалните вражди вече проличават - Batista/Mysterio се налагат извън ринга, както и Dibiase/Orton. Накрая е нужно да влезе охрана и да раздели двата отбора.

Организиран е Triple Threat между Dolph Ziggler, R-Truth и Charlle Hass, който Ziggler печели. Ziggler бяга от физически контакт през епизодите, като в последния SD! преди PPV-то напада Morrison след мача му и го удря с титлата.

John Cena още не се е завърнал.

ECW Situation:

Доминацията на стейбъла на Ригъл продължава. Обявен е мач между Shelton Benjamin и William Regal, като победителя ще се срещне срещу Christian на Survivor Series. Ригъл печели, като след мача Ezikel и Kozlov продължават с побоя над Benjamin. Christian пробва да го спаси, но опита му е неуспешен. Обявен е мач между Jackson & Kozlov срещу Christian и Shelton Benjamin. Шелтън и Кристчън печелят. След мача Regal пробва да се намеси, но изяжда Killswitch върху метален стол. Следващо издание - Regal, Jackson и Kozlov излизат на ринга и Ригъл дърпа промо колко глупави са канадците и по-точно Кристчън, който си мисли че има шанс да го победи. Regal напомня че освен че са повече от Christian и Benjamin, те са и по-силни. Тогава музиката на Кристчън го прекъсва и му казва че може да са по-силни, но не са повече. Той казва че всеки "peep" във залата е с него, и това му е достатъчно. Regal с ирония заявява че тези жалки смешници няма да му помагнат, защото тази вечер той ще се изправи в Хандикап мач срещу тримата. ME за вечерта .. Regal, Jackson и Kozlov буквално правят каквото си искат с Кристчън на ринга, но той се съвзема и за кратко взима надмощие. То е убито от Jackson, който му прави Финишъра си и го тушира. Побоя отново продължава и след мача. Benjamin излиза да му помогне, но той не е достатъчен. Тогава се чува непознат до сега theme, и това е BRYAN DANIELSON! Той прави бърз спринт към ринга и заедно с Кристчън и Шелтън успяват да изхвърлят тримата си опоненти. Последно ECW преди турнира. Danielson дърпа промо, като казва че именно Regal му е бил учител и благодарение на него стои на този ринг. Той обаче допълва, че не може да гледа тримата пребиват всяка вечер Christian, само защото са повече наброй. Главният мач тази вечер - Christian, Danielson & Benjamin vs. Jackson, Kozlov и Regal. Отбора на Кристчън печели след туш над Kozlov.

Другата по-важна вражда в ECW е тази между Paul Burchill и Hurricane Helms. Втория пък се появява и с двата образа, този на арогантния Shane Helms и този на "супер героят" Hurricane Helms. Burchill го обвинява в раздвоение на личноста и двамата си разменят по една победа.

Survaivor Series:

United States Championship Match

The Miz def. MVP

IC. Title Match

Dolph Ziggler def. John Morrison - NEW Champion

ECW Championship MAtch

William Regal def. Christian - NEW Champion

Team RAW def. Team SmackDown

World Heavyweight Championship Match

Undertaker def. Chris Jericho, Big Show

Бележки:

- В не много дълъг мач, The Miz успява да измъкне победата над MVP. Победата е чиста!

- Ziggler успява да спечели Интерконтиненталната титла, след като Beth Phoenix разсейва Морисън.

- Още в началото всички "хора" на Regal и Christian са около ринга. Съдията ги гони и мача протича чисто. Ригъл взима победата след като забива финшъра си и го тушира.

- Двата отбора се сбиват още на рампата. И двата отбора си разменят по един елиминиран - Jack Swagger и Matt Hardy. Orton забива RKO на Dibiase и втория е туширан. Randy се обръща и е хванат за връта от Кейн, който го забива с Choke Slam. Orton - OUT! Следва масово меле около ринга, докато на самия ринг HBK забива SCM на Кейн и го тушира. Рей Мистерио взима надмощие над HBK и дори си го наглася за 619, но Батиста се намесва и прави Batista Bomb на Мистерио. На HBK не му остава нищо освен да направи туша. Punk изтощава Michaels като дори го вдига за GTS, но HHH се протяга и се сменя в него. Влиза и забива finisher-a си и прави туш над Пънк. От Team SmackDown е останал само Batista. ТОй буквално разхвърля и двамата от DX, като се подготвя за Batista Bomb над HBK. Вместо това обаче получава SCM и Pedigree, и RAW печелят купата.

- Джерико и Шоу се скарват, от което се възползва Такер и изхвърля Big Show от ринга. Jericho изяжда Tombstone с е туширан. След мача той взима титлата си, но е нападнат в гръб от Jericho и Big Show. Двамата започват да го налагат, когато се чува музиката на КЕЙН. Той се качва и помага на "Брат си" като накрая забиват двоен Choke Slam на Джерико и Биг Шоу.

Следва .. :

Road To TLC: Tables, Ladders and Chairs

Edited by Mr.3:16!
Link to comment
  • 3 weeks later...
hristoserafimov

Получава се интересно,но според мен като започвате даден дневник го продължете докрая.Стане интересно и вие го прекъснете...

[img]http://i41.tinypic.com/152geme.gif[/img]

Link to comment

Получава се интересно,но според мен като започвате даден дневник го продължете докрая.Стане интересно и вие го прекъснете...

Бях зает и съвсем бях изключил за дневника. Както и да е, благодаря че ме подсети. Скоро очаквайте WWE TLC ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...