Jump to content

Perfect Booking in EWR

Recommended Posts

Това не е някакъв дневник а просто сейфът ми на EWR на който в момента цъкам.Правя темата просто за да си водя записки тука и по този начин ще се опитам да си потдържам интереса към тази игра ,защото от две години я играя тази игра и не съм навъртял повече от 1 игрална година :D поради това че в даден етап ми писва.Та ,няма да поствам шоутата а само PPV-тата ,враждите и основно идеите си за разни истории които ще развивам.Не ви карам да пишете коментари от типа "много добро шоу" а просо ако искате може да се включвате по някакъв начин като например предлате свои идеи.

Федерацията се казва:

NEW AMERICAN PRO WRESTLING

Owner: Antonio Inoki

Моментното положение на компанията:

Money: $15545860 Public Image: 12%

Size: National Based In: America

Risk Level: 65% Production Values: 73%

Merchandising: 66%($1320000 p.m) Advertising: 76%(760000 p.m)

NAPW работят съвместно с NJPW ,поради тази причина в момента ползвам и тяхните титли.

IWGP Heavyweight

IWGP International(crеаted by NAPW)

IWGP Tag Team

Roster

Main Eventers

Face: Jeff Hardy

Heel: Marco Corleone ,Mr.Kennedy

Upper Midcarders

Face:Candice Michelle ,Steve Corino

Heel:Drew McIntyre ,Monty Brown

Midcarders

Face:Brent Albright ,Chris Harris ,Petey Williams ,Ricky Ortiz

Heel:Chuck Palumbo ,Claudio Castagnoli ,Curt Hawkins ,Darren Burridge ,Dr.Wagner Jr. ,Giang Bernard ,Tomko ,Zack Ryder

Lower Midcardes

Face:Andy Douglas ,Eddie Kingston ,Human Tornado ,Joe Hennig ,Shane Sewell ,Val Venis

Heel:Ayako Hamada ,Chris Kanyon

Openers

Face:Ariel ,Phill Shatter

Heel:Murat Bosporus

Managers

Face:Lacey

Heel:Angelina love ,Shane Douglas ,Rain

Non-Wrestlers

Face:Terry Funk

Heel:John Bradshaw Layfield

Texas Championship-Development Territory

Alicia Fox ,Brett DiBiase ,Jeniffer Blake ,Karl Anderson ,Michael Hart ,Mike DiBiase ,Reid Flair

Tag Teams

Bernard and Tomko (Giant Bernard & Tomko0

Canadian Glamour Boys (Val Venis & Shane Sewell)

Eastern Mega Powers (Murat Bosporus & Claudio Castagnoli)

Franchise and Corleone (Shane Douglas & Marco Corleone)

Freak King and Blue Pink (Eddie Kingston & Andy Douglas)

Hawkins and Ryder (Zack Ryder & Curt Hawkins)

Stables

European Power (Drew McIntyre ,Ayako Hamada ,Claudio Castagnoli ,Darren Burridge ,Murat Bosporus)

Staff Members

Andre Baker ,Bakery Yagi ,Becky Givens ,Bruce Hart ,Bruce Prichard ,Count H. Bauer ,Don West ,Freddie Prinze Jr. ,Henry Buds ,Jerry Lawler ,Jim Molineaux ,Joey Styles ,Michael Vettor ,Mike Johnson ,Rocky Johnson ,Sammy C ,Scott Armstrong ,Steve Prazak ,Takeshi Misawa

Edited by Mr.Perfect

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

Започвам с общ анализ на раждането ,първите вражди ,истори ,мачове ,образи и първото PPV на федерацията.

Стартовата ми позиция беше:Национално ниво с 9% public image и $5600000.

(в момента съм стигнал до май месец игрално време ,но ще започна да пиша за ноември и декември ,което е началто)

В началото зопочнах да играя с идеята за изграждане на свои звезди и за целта трябва да имаш други утвърдени звезди.Наех хора като Hardy и Kennedy които веднага ги пуснах да враждуват с класически midcarders.Първата ми главна вражда бе Jeff Hardy vs Marco Corleone.Имах големи планове за втория и все още имам ,за това му да дох приличен образ chosen one.Лошото при Corleone e че има слаба charisma ,поради което трябваше да използвам мениджър.Избрах Shane Douglas ,който хем можеше да бъде солиден маниджър ,хем партньор.В началото идеята ми беше да пусна Shane Douglas като активен кечист ,но понеже той не е първа младост и + това знам от опит че в тази игра способностите му доста бързо спадат(за около 3 ,4 месеца)

Та.Докато Jeff враждуваше с Corleone ,Мr. Kennedy пък го пуснах с Chuck Palumbo ,което в последствие не се оказа много полезно за втория.Не съм избрал Palumbo заради някакви симпатии към него ,а просто ми трябваха повече over кечисти.Както при Corleone така и при Palumbo реших че трябва да му лепна manager просто е тъй за цвят.Аngelina Love беше свободен агент а аз изках да имам поне няколко жени в компанията си.В таз игра ми харесва да наблягам на мениджъри ,защото към днежна дата няма много качествени такива ,а бизнаса определено се нуждае е от мениджъри ,също така с мениджър в играта можеш да създадеш повече сегменти.

Други хора на които смятах да обърна повече внимание е бяха Drew McIntyre и Chris Harris а пък JBL ми е authority figure с creative control.Chris Harris e човекът на който най-много съм се доверявал в сейфовете си въпреки че самия той не е постигал нищо особено ,но аз продължавам и продължавам да го наемам.Този път щях да го използвам по малко по различен начин ,целта ми беше за го залепя в midcard-a и да издигам други покрай него.Хич да не е Harris поне е доста солиден на ринга.Така че веднага пуснах вражда Chris Harris vs Drew McIntyre за IWGP International титлата.McIntyre стана първия International шампион след като букнах възнаграждаването му с тази титла от страна на JBL.Мачът между Drew и Chris го билдвах близо 7 седмици и това щеше да им бъде първия мач и на двамата.Тъй като чрез аngles е по лесно да трупаш overness на някои кечисти това беше идеята да не ги пускам да се бият по-рано за да направят този мач по-значим.

Отборната дивизия беше сравнително шарена.Имах ветерани ,прочути отбори и току-що развиващи се отбори.Най-интересния за мене беше този който си създадох аз ,отборът на Eddie Kingston & Andy Douglas.Kinston е с gimmick bad ass a Doulas e comedy character.Странна комбинази ,но забавна.Лошото при тях е че бяха слобо оver и не можех да им дам титлите толкова рано.Но една от причините ми за създаването но този отбор е и издигането на Eddie Kingston ,той е потенциален бъдещ main eventer.

След този отбор обачи симпатизирах на един друг:Hawkins & Ryder.Доста добра комбинация.По това време (ноември) тях ги пуснах да враждуват с Rock n Rave Infection.И двата отбора си имаха по един valet/manager съответно Rain за Hawkins & Ryder и Lacey за Rock n Rave.

Исках до няколко месеца или година да имам и женска дивизия ,започнах да привличам по една две divas и ги бутах като мениджърки или просто в rondom енгъли и мачове ,птосто за покачване на overness.

И development територията на която разчитам изключително много.Joe Hennig ,Murat ,Phill Shatter ,Brent Albright ,които вече са в активния ми ростер преди това преминаха през development територията ,което им се отрази много добре особено на Phill Shatter за който в настоящем имам големи планове.

Обощено казано това са като за начало нещата на с които повече се занимавах ,не напразно не спомена другите кечисти от ростера защото в началото нямах особени планове за тях.Мисля че горе долу описах какво представлява NAPW ,но съм сигурен че проспуснах и някой неща :unsure: Сега очаквайте PPV ,първият IWGP World Champion и кулминацията на историите.

Edited by Mr.Perfect

Дойде момента и за първото PPV на New American Pro Wrestling.PPV което е с осем седмици build up.Нарочно през първия игрален месец не пусна PPV за да имам готови мачове с повече история и hype и въпеки това липсата на платен турнир в първия месец не ми се отрази финансово зле.

И така ,датата е 26 декеври ppv-то се казва Blown Away.

2z9go5t.jpg

Първията мач е класически отборен мач с почти без никакъв build up.Понеже през това време Giant Bernard работеше за NJPW ,Tomko за Pride a Val Venis за AJPW не направих вражда между тези два отбора ,защото щеше да ми излезе скъпо и не толкова нужно.Така че това си беше просто мач за запълване на времето.

Drew McIntyre vs Chris Harris беше малко по надолу в карда от необходимото ,но пък така се налагазе.Не исках двата tag team мача да са поредни.Леко бях разочарован от оценката на мача ,но това беше приемливо ,все пак тези двама тепърва се развиваха и имаха по 55 ,57 overness.Това беше и мач за IWGP International титлата ,която получи и малко престиж.В случая че това беше едва първият има мач след седем седмици build имах надеждата че до края на враждата ще мога да направя мач между тях до 75,76.. и нагоре рейтинг.Засега обаче Drew McIntyre си оставаше шампион.

Rock N Rave Infection vs Hawkins and Ryder - Тук вече за разлика от първия мач си имаше feud.Трябваше да коронясам IWGP tag team шампионите.Hawkins & Ryder бяха по стабилния отбор и именно за това избрах тях като първите шампиони ,бяха и поне 5 точки повече over от Rock N Rave.Curt Hawkins & Zack Ryder побеждават чрез намеса на Rain ,класически heel-cheap победа в тази игра.Тъй като и това е първия мач за тези титли във федерацията и те получават нялко точки престиж.

Третият мач за вечерта е от програмата за издигане на нови звезди.В този период Chuck Palumbo беше добър опонент за Kennedy ,през това време ростерът просто беше гол и нямах много избор ,трябваше да правя вражди.Естествено че нямаше да дам победа за Palumbo ,просто Kennedy мислех да ми бъде топ фигурата на компанията.Поне с интервюта и разни сегменти и малко с помоща на Angelina Love ,Palumbo успя да извлече нещо то тази вражда.

И се стига до мain event-a на Blown Away ,който е single мач за IWGP Wolrd Heavyweight титлата.Jeff Hardy беше най-популярния през това време кечист в NAPW и следователно беше няй-разумно той да е първия шампион.Marco Corleone ,трябваше да чака реда си ,но от тази вражда с Hardy той само трупаше и трупаше overness.Добълнителна помощ се оказа за то и Shane Douglas разбира се който бях го назначил като мениджър на Corleone.Мачът беше малко над очакванията ми ,мислех си за 77 най-много 79 оценка ,но 82 си е доста добре като за начало.От тука ми дойде идеята за удилжаване на враждата с още един ,два месеца.Всичко зависеше от това как ще се развива Corleone и дали ще съм доволен от него за да го пушвам още и евентуално да му дам титлата.

Като цяло ,средно PPV от което не мога да съм много недоволен като за първи път с тощу що появила се федерация.

Така...отказах се от идеята да поствам всяко PPV по отделно ,искам да ги постна всички наведнъж докато изравня датата на сейфа си.Съвсем накратко ще анализирам нещата и така докато се стигне до 1 юли игрално време.

След първото PPV леко освежих нещата ,привлякох нови кечисти и направих нови вражди.В началото на 2010г дебютира Monty Brown с gimmick Man on a mission.Започнах да го пушвам яко като heel.

След това дойде време и за второто PPV ,което беше както се казва ,преходно.

2ywtzqr.jpg

Hawkins and Ryder бяха направили една успешна защита преди това и за това не ги включих в турнира , а букнах друг отборен мач.

Drew McIntyre отново си запази титлата в този 4-way мач.

Направих и първият женски мач между най-over кечистките.Резултат: удовлетворяващ!

И главен мач в който Jeff Hardy си остава IWAG Heavyweight шампион ,като тушира Kennedy.

За следващото PPV вече се бях постарал повече и следователно се получи и по качествено.

qn07qh.jpg

Monty Brown и Ricky Ortiz враждуваха и повече позволяхвах на Brown да доминира.

най-накрая дебют за Steve Corinо(Mr. Wrestling 3) ,който го очаквах от месеци за да се освободи от Zero-0ne и да му дам писмен договор.

Нови IWGP tag team шампиони.Eddie Kingston & Andy Douglas бая добре се справяха ,натрупаха малко популярност и си заслужиха титлите.

Също така и нов International шампион.Darren Burridge побеждава Drew McIntyre и това ще доведе до много интересна история.

Kennedy побеждава Palumbo ,feud-a между тях приключва.Kennedy вече е готов и утвърден main eventer ,но пък Chuck Palumbo не сполучи много от тази вражда.

Накрая Ladder мач за Heavyweight титлата в който Jeff Hardy си остава шампион.Blow off на враждата и двете страни са много печеливши.

След PPV-то No Remorse създадох stable на име European Invasion с лидер Drew McIntyre.От development-a взех Murat Bosporus и направих отбор между него и Claudio Castagnoli.Реших че ми трябва и женски персонаж и с един stable angle добавих и Ayako Hamada.Да ,знам че при никакъв случай тя не е европейка ,но началният ми план за стейбъла беше друг.Да направя стейбъл анти-американци от всякаква националност ,но в последствие се отказах ,а Hamada беше натрупала солиден overness и вече не исках да я вадя от стейбъла.

ngt7j5.jpg

На турнира през март месец определях претендента за най-голямото PPV ,Global Warfare I.

В първия мач Freak King and Blue Pink vs EMP беше за титлите и шампионите запазиха.До тоя момент tag дивизията ми се развиваше добре.

В мач за IWGP International титлата Darren Burridge побеждава Chris Harris чрез намеса на McIntyre от което последва heel turn за шампиона и присъединяване към European Power.

Направих програма между Corleone и Corino да ги издигна и двамата по-нагоре.Предимно давах победи на по-младия чрез помощна на неговия мениджър Shane Douglas.

Накрая следва 10-man battle royal в който победителя ще се израви срещу шампиона за Heavyweight титлата на GW I.

Последния мач Jeff Hardy запазва отново като тушира Drew McIntryre и Main event-a за следващото PPV е готов.Jeff Hardy vs Monty Brown.

Стигаме до най-голямото PPV на федерацията ,което малко ме разочарова от към оценка ,но по-принцип при мене почти винаги се получава така.

140xl44.jpg

3 on 3 мач като opener между Drew McIntyre/Claudio Castagnoli/Murat Bosporus vs Chris Harris/Petey Williams/Ricky Ortiz.Eвропейците всяка седмица нападат Chris Harris и искат да му отмъстят че всеки път той се опитва да им провали плановете.Harris събира свои двама приятели и те предизвикват другите трима на мач.По принцип враждата между Крис Харис и МакИнтайър съществува от самото начало на федерацията и идеята точно за такъв мач ми се стори най-подходяща.

Историята на втория мач е следната.След като Burridge търна heel ,реших да направя Human Tornado face.Wow резултата беше много добър 7 точки overness за 2 седмици.Human Tornado обвинява Darren че той е предал принципите си и феновете си.От това след як бой за Торнадо от целия стейбъл.Така се стига до този мач за титлата ,в който Darren Burridge побеждава чрез cheap shop и запазва Интенационалната титла.

Букнах втория женски мач на PPV с трите най-over жени и резултата беше яко под очакванията ми.Идеята в този мач беше след като Ayako Hamada e загубила този мач ,останалите членове на стейбъла щяха да я изритат от групата поради това че е еиднствения човек без успех от Global Warfare.Така щях да си поправя грешката че я вкарах в стейбъла на европейците и имах подготвяща се заместничва в лицето на Ariel.Тя обаче отказа твърде рано да се подобрява в Texas Championship и това провали всичко ,просто си оставих Hamada a Аriel я забутах някъде другаде.

Мачът за отборните титли пък го промених в последния момент.Тук трябваше да победят Rock N Rave Infection и да станат новите IWGP Tag Team шампиони ,но в последния момент Jimmy Rave се контузи много тежко и се наложи ад го уволня а покрай него се налагаше да бия дуспата и на Lance Hoyt.Така се стигна до края на Rock N Rave в NAPW.

Andy Douglas & Eddie Kingston си оставаха шампиони и за тях трябваше да измисля нови планове.

Направих и двумесечна вражда между Kennedy & JBL ,която може би трябваше да продължи малко по-дълго.Единствената ми идея беше да направя Kennedy най-популярната звезда във федерацията ми.

Следващия мач също беше със солидна история зад гърба си.На предното PPV Corleone победи Steve Corino ,но нещата не бяха дотук.През следващите една ,две седмици Shane Douglas & Marco Corleone продължаваха да бият Corino докато се стигне до момента на дебюта на Terry Funк(Подписах 6 месечен договор с него просто за една две вражди).Terry Funk спасява задника на Steve Corino и се оказва мистериозния му партньор.

Главния мач нямаше много заряд ,а и самия аз нямах много големи очаквания от него.Въпреки това съм доволен от оценката му.В Случая Hardy отново запазва и е първият човек побеждавал Monty Brown.

Edited by Mr.Perfect