Jump to content

Hogan & Bischoff create: WES (Wrestling Evolution Society)


Recommended Posts

Wrestling Evolution Society

МЕСЕЦ ПО МЕСЕЦ

Scenario: Краят на 2009 е.. Дългоочакван проект на две легенди в wrestling средите става реалност след като Hulk Hogan отказва сделка с TNA и създава своя федерация с помощта на Eric Bischoff. След дълъг подбор на free agent кечисти, млади таланти и големи преговори за TV сделка, WES вече притежават свой roster и тв шоу по TNT Network/Late Evening spot... WES Blast е вече факт Tuesday nights!

LANDSCAPE

Roster

MAIN EVENTERS

Hulk Hogan (Face)

Steve Austin (Heel)

Ken Anderson (Face)

Umaga (Tweener)

Rob Van Dam (Face) (TAG CHAMP)

Sabu (Face) (TAG CHAMP)

Raven (Heel) (WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION)

Mistico (Face) (LIGHTWEIGHT CHAMPION)

Bob Sapp (Heel)

Quinton "RAMPAGE" Jackson (Heel)

UPPER CARDERS

Hardcore Holly (Face)

Chuck Palumbo (Heel)

New Jack (Heel)

Sean Waltman (Face)

Kenny Dykstra (Face)

Chris Hero (Heel)

Tyler Black (Face)

Petey Williams (Heel)

Johnny Devine (Face)

Chris Harris (Face)

Juventud Guerrera (Heel)

Austin Aries (Face)

Snitsky (Heel)

MID CARDERS

Deuce (Heel)

Kevin Thorn (Heel)

Domino (Heel)

Jay Briscoe (Face)

Mark Briscoe (Face)

Paul London (Tweener)

Brian Kendrick (Tweener)

Brother Runt (Face)

AXL Rotten (Face)

Rellik (Heel)

Idol Stevens (Face)

Sonjay Dutt (Heel)

Jimmy Rave (Heel)

Delirious (Face)

TAG TEAMS

RVD and Sabu

Briscoe Brothers (Jay and Mark Briscoe)

ECW Connection (Runt & AXL)

London & Kendrick

Deuce`n`Domino

X-Factor #2 (Waltman & Dykstra)

The O.C.N (New Jack & Kevin Thorn)

STABLES

The O.C.N (Bob Sapp, New Jack, Kevin Thorn, Jimmy Rave, Rellik & Armando Alejandro Estrada)

ECW Connection (RVD, Sabu, Runt, AXL)

Domination (Eric Bischoff, Raven, Rampage & Jim Cornette)

OTHER

Armando Alejandro Estrada (Heel)

Trish Stratus (Face)

Eric Bischoff (Heel)

Jim Cornette (Tweener)

TITLES

WES World Heavyweight Championship - Raven

WES Evolution Championship - Umaga

WES Tag Team Championships - RVD & Sabu

WES Lightweight Championship - Mistico

PPV'S

(Jan.) REVOLUTION (ME: Umaga vs Anderson vs Hogan vs Sapp vs Raven) (SELLS: GOOD)

(Feb.) BLOODBATH (ME: Raven © vs Hulk Hogan) (SELLS: VERY GOOD)

(Mar.) DOWNFALL (..)

Скоро очаквайте - MONTH 3 MARCH 2010

Edited by G
Link to comment

Доста добре си го замислил. Ще се следи :)

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Добра идея наистина. Харесва ми подбора на ростъра, харесва ми и името на Evolution Championship-a. Перфектно име за midcard титла, която да е стъпало за издигане на следващите main event-ъри. Ще следя когато мога и се радвам, че се джойнна към Guest Booker сериите :D

Link to comment

Аз също много харесвам идеята.Само не знам как ще имаш време:Story Mode,Pop Proma,а сега и това.Сигурен съм,че ще се справиш,но се надявам след време да не последва съдбата на THF :)

Link to comment

JANUARY 2010

6th January

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

- Hogan открива шоуто с дълга встъпителна реч, казвайки на всички колко е било трудно да се стигне до тук.. всяко подписване, всички тези преговори, отказите и тн.. но все пак вече WES е реалност.. Hogan казва, че WES е Силната (като набляга на тази дума) Мейнстрийм компания и скоро всички ще забележат това. Феновете са "very hot" през цялото промо на Hogan, докато музиката на The O.C.N не прекъсва легендата!

Bob Sapp, New Jack, Kevin Thorn, Jimmy Rave, Rellik & AAE излизат на рампата (отначало не получават никаква реакция от страна на феновете). Sapp взема микрофон и казва на Hogan, че част от името на компанията е думата "EVOLUTION"!! Sapp съобщава, че тази дума характеризира всеки един от мъжете застанали до него в момента.. Sapp завършва промото си с това, че Hogan отдавна е сдал багажа и не трябва да се излага пред тъпите фенове, вече няма смисъл за това.. (НАЙ-НАКРАЯ ХИЙТ).. Следва един от (HOT МОМЕНТИТЕ) в WES, когато New Jack изпушва от скандиранията на публиката и запраща злобно един стол по тях... лол едва ли това е в сценария!?.. Като цяло сегментът завършва с Hogan, който нервно хвърля Bandana-та си на тепиха и привиква всички членове на O.C.N да дойдат.. естествено те отказват и си заминават усмихнати до уши!!

..

- Ken Anderson е показан зад кулисите.. явно ще бъде интервюиран от Trish Stratus, която за разлика от неизвестните си колеги на коментаторската маса получава солиден поп.. Anderson оглежда добре Trish, след което започва да нарежда участниците в изминалият сегмент.. наричайки ги "ДЕЦА"!?.. Anderson казва, че това е мъжки бизнес и му е писнало от лапешки истории.. столове в публиката, безсмислен монолог, кой има по-голяма бица.. Anderson завършва с Hogan като казва, че той е най-голямото дете от всички.. и по лиготия и по години!! Anderson казва, че никой няма да му попречи да вземе световната титла, "ако не му вярваме.. нека гледаме добре.. следващият мач!!" Anderson кимва на Trish и заминава към ринга..

..

1st Match

Ken Anderson vs Chris Harris

Въпреки хайпа за Anderson, Харис доминира почти целият мач със нов smash mouth стил (attire & moveset като JBL в WWE).. В края Harris се качва на третото въже и опитва нещо, но е засечен от boot в midsection-a и разбира се Mic Check от страна на Anderson, който бързо взима победата и самодоволно напуска тепиха..

Winner: Anderson via pinfall (9 min)

..

- Jim Cornette се появява на ринга (който явно ще играе ролята на pupet-a на Eric Bischoff, а самия Bischoff ще е "evil boss" character). Cornette hype-ва пристигането след месец на Bischoff в WES и добавя, че въпреки всичко до тогава той ще бъде шеф!! (Феновете не приемат добре това изявление).. Cornette продължава с промото си hype-вайки идващото ПЪРВО ППВ на компанията "Revolution", докато не бива прекъснат от музиката на Raven!! Осветлението в залата изчезва, феновете са на краката си.. но Raven така и не се показва (little Sting job).. Cornette хвърля микрофона и оплашен заминава зад кулисите..

..

- В съблекалнята на RVD влиза Sabu.. При появата и на двамата on camera, феновете пощуряват! Over OVER OVEEER.. Sabu & RVD дискутират главният мач тази вечер, който ще бъде 4 on 4 tag team match!! След като ни става известно, какво ще видим като завършек на вечерта.. RVD & Sabu си удрят една прегръдка и по всичко личи, че те ще бъдат "братският" tag team в WES!

..

2nd Match

TAG TEAM TOURNAMENT for a #1 contendership

X-Factor #2 (Sean Waltman & Dykstra) vs ECW Connection (Runt & AXL)

Dykstra е с нов attire и визия наподобявайки X-Pac в старите му дни, с леко по-къса руса коса.. Двамата правят невероятно представяне с комбинации, двойни хватки и прочие през целия мач!! Въпреки добра съпротива от страна на Runt & AXL по едно време, в края Rotten отнася X-Pactor (Waltman) + Springboard Leg Drop (Dykstra) и бива туширан.. Следва Handshake на двата отбора и X-Factor #2 продължават напред към титлите..

Winners: X-Factor #2 via pinfall (6 min)

..

- Виждаме Tyler Black да се разписва за някаква доставка на паркинга, когато Chris Hero минава до него със саковете си с тежка походка, сложил газарски очила.. Hero се спира, поглежда Black и сваля очилата си, след което започва да го нарежда високомерно! Hero казва на Black в края на brief разговорът им да му занесе багажите до съблекалнята, като го нарича "Staff member".. Black най-накрая изпушва и със засилка смазва очилата и лицето на Hero с един Elbow!!.. Hero is out.. а Black напуска мястото бързо!

..

- Hardcore Holly излиза под овациите на феновете.. явно има планиран мач за него, когато огромен субект с качулка изкача от публиката и го поступва солидно!! Холи е в несвяст, а маскираният мъж маха качулката си... It's Chuck Palumbo!!! Малко heat и е време сегментът да завърши..

..

MAIN EVENT

4 on 4 Tag Team Match

Hogan, Mistico, RVD & Sabu vs Bob Sapp, New Jack, Kevin Thorn & Rellik w/AAE & Rave

Chaotic Angle.. където всички започват да се налагат и мача така и не започва. Единствените които посещават ринга в един момент от brawl-a са Sapp & Hogan.. Hogan бързо надделява и изхвърля огромният си опонент над горното въже след като "Hulk Up-ва"!! Феновете са доволни, докато от никъде на ринга не излиза UMAGA!!!! Той изчаква подло Хоугън да се обърне и доставя солиден Superkick в зъбите му!! Шоуто завършва с Umaga, който се "раздава" на ринга с жестове и викове..

Winner: No Contest

..

13th January

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

- Hogan открива отново шоуто, като предизвиква Umaga на мач още тази вечер!! Umaga обаче прави "no show", след което Hulk казва на феновете клиширано, че след като Umaga няма да се появи той ще го намери..

..

- Виждаме Petey Williams, който надъхан влиза в съблекалнята на The O.C.N и започва да "парадира" колко талантлива групичка са, с цел да се присъедини към тях.. След кратък смях Sapp се изправя и потупва Petey по рамото. Sapp му казва, че първо трябва да се докаже по някакъв начин.. и чак тогава има малък шанс да си помислят.. Petey излиза замислен, а членовете на O.C.N започват да се подиграват с ръста му.. Jimmy Rave отправя най-злобните нападки!

..

1st Match

TAG TEAM TOURNAMENT for a #1 contendership

London & Kendrick vs The Briscoe Brothers (Jay & Mark Briscoe)

Много динамичен и бърз мач, за да се живне малко публиката!! Много stiff моменти придружени с high risk spots.. В края Kendrick успява да изхвърли Jay Briscoe заедно със себе си (Crossbody over the top rope), моментът става идеален за London да нацепи един ритник в лицето на Mark Briscoe и да му забие едно Tornado DDT!! 1,2,3 и London/Kendrick продължават в турнира.. Както знаем миналата седмица X-Factor #2 се класираха..

Winners: London & Kendrick via pinfall (7 min)

..

- Виждаме Tyler Black задкулисите.. Той бива интервюиран от Trish Stratus, когато "ненадейно" Chris Hero, ядосан от случката от миналата седмица, се врязва в Black и започва да го размазва на пода.. Hero is intense! Hero казва на Trish, че който и да му се изпречи ще бъде погубен, защото Hero is the best!... Край на сегментът..

..

2nd Match

WES LIGHTWEIGHT TITLE MATCH

Johnny Devine vs Idol Stevens vs Delirious vs Juventud Guerrera

Стабилен Four Way! В края Juventud успява да спечели титлата след един невероятен roll up на Delirious.. Guerrera взема титлата си и напуска доволен, а останалите не могат да повярват.

Winner: Juventud Guerrera pinfall NEW CHAMP (6 min)

..

- Cornette излиза на ринга под освиркванията на феновете и обявява, че на ППВ-то "Revolution" ще видим 5 WAY за световната титла.. Cornette казва на феновете, че 5-те суперзвезди които са направили най-голям impact във федерацията досега ще участват в мача!! Корнет обявява, че Ken Anderson & Umaga са вече в мача след като миналата седмица са се представили по невероятен начин (Феновете освиркват).. Cornette казва, че остават още три места, затова мейн евентърчетата да се размърдат!! Преди да си замине Cornette споделя отново, че остава месец до появата на Bischoff в WES.. това довежда до още един "no show" на Raven, въпреки, че музиката му се пуска в залата..

..

- Hardcore Holly е показан да търси Chuck Palumbo из съблекалните, когато се натъква на Hulk Hogan, който пък търси Umaga навсякъде.. След кратък разговор двамата се разделят, като камерата продължава да следи Hogan, който изведнъж бива нападнат от Umaga!! Umaga го забива в няколко сандъка с апаратура.. след което му прави Samoan Drop в/у пода!! Hogan агонизира, а Umaga си тръгва доволен..

..

- Показано е video hype-ващо появата на Snitsky.. което завършва с надписът "Soon in WES!"..

..

MAIN EVENT

Contendership spot for "Revolution"'s Main Event

Sabu vs RVD vs Bob Sapp vs Mistico

Невероятен Four Way, в чиито край Petey Williams се намесва събаряйки Mistico от най-горното въже.. Sapp бързо се възползва и го туширва, докато RVD & Sabu "братски" се налагат из ринга.. just like that!! Sapp вдига ръце и напуска доволен.. той вече е в Main Event-ът на "Revolution"!! RVD & Sabu не могат да повярват.. Ken Anderson е показан да гледа от съблекалнята си, клатейки глава!

Winner: Bob Sapp via pinfall (11 min)

PPV

REVOLUTION: Updated Card

One on One

Chris Hero vs Tyler Black

WES Tag Team Championships

X-Factor #2 vs London & Kendrick vs ???

No DQ Match

Hardcore Holly vs Chuck Palumbo

MAIN EVENT

WES World Heavyweight Championship

Ken Anderson vs Umaga vs Bob Sapp vs ??? vs ???

NEXT POST: WES Blast (20th Jan.); PPV "Revolution" (25th Jan.); WES Blast (27th Jan.)

  • Upvote 2
Link to comment

Я виж ти. Дневник с по принцип любимият ми fantasy scenario (трета mainstream федерация начело с Hogan & Bischoff). :) Ще му хвърлям по един бърз поглед. Доооста неща бих направил различно, но като цяло прилично начало. Иначе поне card-ът за PPV-то се заформя добре с единствената забележка, че според мен 5-way мач никак не е подходящ за main event на първо PPV (5-way/4-way мачовете неслучайно се използват за main event-и на преходни PPV-та в истиския живот..), но ти си знаеш. Всъщност, сега се сещам и за друга по-основна забележка покрай първите две шоута. Не ми се нрави как ей така от нищото изпраскваш някаква random група още в първия сегмент. Значително по-добре щеше да бъде, ако видим как и защо се заформя тази група и проследим събитията до формирането й заедно с мотивите на всеки един индивидуален образ. Ясно ми е защо нещата са направени така, но за да ти пука максимално за едно нещо трябва да му видиш еволюцията още от самото му начало, а не просто да ти го тряснат още в първото шоу и да ти кажат "Ето. Вземи тази група. Айде сега трябва да ти дреме за нея".

Между другото, в roster-a ти има една дузина хора, които реалистично погледнато поради една или друга причина (договори с други федерации, пенсия от кеча без каквито и да е било намеци за скорошно завръщане, лоши отношения с Hogan & Bischoff, т.н.) не биха били в roster-a на федерация на Hogan & Bischoff, която отваря врати в края на 2009.

Link to comment

До тук ми хареса как се получава лично за мен се чете лесно,а и тези мачове ми харесват повече с повечко сегменти по-лесно и интересно са за мен :) Ще го следя :)

[img]http://1.2.3.9/bmi/i245.photobucket.com/albums/gg50/skulldaron/ChrisJerichoTitantron1.gif[/img]

Link to comment

JANUARY 2010

20th January

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

1st Match

TAG TEAM TOURNAMENT for a #1 contendership

RVD & Sabu vs Deuce`n`Domino

Кратък натиск на DnD, след което тотална доминация на вече изразените любимци на феновете RVD & Sabu, които не след дълго успяват да вземат победата след High `n Low, Leg Drop (Sabu) & Five Star Frog Splash (RVD) Combo на Domino.. Deuce не успява да спре на време туша и ECW оригиналите успяват да се класират за PPV-то.. те ще бъдат третият отбор, който ще влезе в борбата за Tag Team титлите! Феновете са в екстаз.. добро начало..

Winners: RVD & Sabu via pinfall (5 min)

..

- Petey Williams влиза в съблекалнята на The O.C.N, след което започва да се хвали за постъпката си от миналата седмица, когато е прецакал Mistico и е помогнал на Bob Sapp да влезе в гланият мач на "Revolution"! Sapp ядосан от това изявление на Уилиямс се изправя от пейката и казва, че само и единствено Sapp е "виновен" за победата на Sapp! Лидерът на O.C.N добавя, че ако Пити иска да се издигне в очите на "Street Leader-ите".. Доказани "улични бойци" без грам угризения към противниците си, трябва първо да спечели мача си срещу Mistico тази вечер!! Sapp обяснява на Petey, че всеки един от тези мъже в съблекалнята се е доказал на улицата преди да стане член на стейбъла.. и сега е време и Petey да се докаже, вместо само да плямпа глупости.. Sapp изведнъж сменя гримасата си и усмихнато изпраща събеседника си от стаята..

..

- Jim Cornette излиза на ринга под освиркванията на феновете за да направи поредното си изявление, когато е прекъснат от музиката на Hulk Hogan!!!!! Феновете избухват при появата на легендата.. Hogan се качва на ринга и след кратък разговор казва на Cornette, че ако не му даде мач с Umaga още тази вечер ще съжалява, че въобще е стъпил на този ринг.. Cornette не приема добре тази заплаха и започва реч тип "who do you think you are?" към Hogan. Cornette завършва с това, че той е шефът и може да си прави каквото поиска!! Hogan след кратък размисъл казва на Cornette, че всъщност не той е шефа, а просто поредната kiss ass отрепка в бизнеса, след което сграбчва Cornette за сакото! След кратък "Harassment"... Cornette обявява, че Мейн Евентът тази вечер ще бъде Hulk Hogan vs Umaga... Феновете са доволни, както и самият Hogan..

..

- Ken Anderson клати негативно глава задкулисите, докато Trish го представя като следващият и гост.. Ken прави сексуален намек за облеклото на Триш, след което казва, че е знаел по-принцип какво представлява Hogan като личност, но никога не е очаквал чак толкова голям downfall!! Anderson започва да нарежда поведението на Hogan от преди малко, след което дава гаранция на феновете, че на "Revolution".. освен, че ще вземе титлата, ще си "поговори" добре с легендата.. face to face!..

..

2nd Match

Petey Williams vs Mistico

Дълъг мач, в който виждаме определено много back and forward action.. На няколко пъти Мистико почти успява да тушира опонентът си. В един момент, след един eye rake, Petey дори успява да hit-не The Canadian Destroyer, който получава голям поп от страна на публиката, но от удара Мистико излиза извън тепиха и не се стига до туш.. В края на мача Mistico успява да приложи невероятен Head Scissors Takedown на Williams, след което да го довърши с La Mística и да го предаде в средата на ринга... Mistico вдига победоносно ръце, когато музиката на Juventud Guerrera прекъсва радостта му..

Winner: Mistico via Submission (12 min)

..

- След рекламите виждаме, че Juventud е вече на ринга с микрофон в ръка... Той вдига Lightweight титлата пред лицето на Mistico, след което започва да нарежда представянето му! Juventud казва, че на Мистико са му трябвали цели 12 минути за да победи Petey Williams, като всъщност това е можело да се направи за много по-малко!! Juventud започва да обижда потеклото на Mistico, като го нарича "joke" и "weak mexican".. Guerrera казва, че кариерата на Mistico бързо ще тръгне надолу ако примерно се изправи срещу някой като.. Lightweight шампионът в WES (визирайки себе си). Juventud push-ва Mistico назад и го запитва какво ще направи по-въпроса!? Без да чака повече, маскираният кечист вкарва едно Enzuigiri в главата на Juventud и го изхвърля от ринга.. лол тези двамата започват сериозна "закачка"..

..

- Виждаме Chris Hero, който влиза в общата съблекалня, демонстрирайки отново "cocky" поведението си като казва на Idol Stevens, че "му е седнал на мястото".. Idol поглежда наоколо където има поне 4,5 свободни пейки и казва на Hero да си гледа работата.. Hero вдига ръце и демонстративно си заминава от помещението без дори да затвори вратата! Idol Stevens вдига рамене и започва да стяга багажите си, когато от никъде със засилка Hero влиза в съблекалнята и изритва колегата си право в главата... Stevens бързо пада в несвяст, а Chris доразбива останките му с ритници и удари!! Преди да си замине Hero казва "Мерси за Warm Up мача приятел.." явно hype-вайки, че ще се изправи срещу Black на ППВ-то!!

..

- Hardcore Holly cut-ва бързо промо в което се заканва, че на PPV-то Chuck Palumbo ще "изяде" много здрав "пердах", заради това което му е сторил!! Holly hype-ва също така, че мачът ще е No DQ!

..

MAIN EVENT

One on One

Umaga vs Hulk Hogan

Доминация на Umaga, като в края Hogan "Hulk Up-ва" и след Big Boot & 2 Hollywood Leg Drop-a успява да тушира Umaga!!

Winner: Hulk Hogan via pinfall (7 min)

..

- След мачът веднага избухва музиката на Eric Bischoff!!!!! ЛОЛ Eric най-накрая е тук!! Той се появява на рампата с микрофон в ръка, след което поздравява Хоуган за победата! Ерик казва, че няма да вземе радостта на феновете поне за сега и вкарва Hogan в мача за титлата на ППВ-то!! Bischoff добавя, че въпреки това има още едно място и тъй като той е истинският ШЕФ (Подчертавайки думата).. си е позволил да подпише някого..... Позволил си е да подпише наистина голямо име, което да е 5-тият човек в мача!! Eric усмихнат до уши си заминава, а Hogan остава зачуден на ринга!..

..

PPV

REVOLUTION: FINAL CARD

Opener

3 on 3 Action

The O.C.N (New Jack, Kevin Thorn & Rellik) vs Chris Harris, Brother Runt & AXL Rotten

One on One

Chris Hero vs Tyler Black

No DQ Match

Hardcore Holly vs Chuck Palumbo

WES Lightweight Championship

Juventud Guerrera © vs Mistico

WES Tag Team Championships

X-Factor #2 vs London & Kendrick vs RVD & Sabu

MAIN EVENT

WES World Heavyweight Championship

Ken Anderson vs Umaga vs Bob Sapp vs Hulk Hogan vs ???

25th January

"REVOLUTION" PPV

1st Match: The O.C.N (New Jack, Kevin Thorn & Rellik) vs Chris Harris, Brother Runt & AXL Rotten

- Добър Опенър.. всички звезди вземат участие със смени като в края New Jack успява да тушира Harris след брутален Chair shot без да види рефера..

2nd Match: Chris Hero vs Tyler Black

- Двамата изиграват един техничен и динамичен мач въпреки, че публиката "дреме" през по-голямата част. Победата е за Hero, който контрирва Small Package Driver-a на Black със.... Small Package!! Hero напада Black и след мача, като го нокаутирва с Roaring Elbow!

3th Match: Hardcore Holly vs Chuck Palumbo

- Hardcore Madness!! Използвани са много оръжия.. и двамата обилно кървящи счупват две маси, стълба на две и една метална кофа.. В края Holly успява да вземе победата след Chair Shot + Alabama Slam!!

4th Match: Juventud Guerrera © vs Mistico

- Mistico направо срива публиката, след като взема победата и титлата за 10 секунди!! Juvi опитва Powerbomb към сглобката тичайки, като Mistico го обръща с Hurricanrana "по пътя до там" + pin!!!!! След края Mistico изчезва под овациите на феновете с новата си титла, а Guerrera хванал се за главата не може да повярва!

5th Match: X-Factor #2 vs London & Kendrick vs RVD & Sabu

- Динамичен 3 Way Tag Team Match без много изненади.. Титлите вземат RVD & Sabu след като правят Splash + Leg Drop Combo на Dykstra.. Публиката е в екстаз след като RVD & Sabu вдигат титлите!

MAIN EVENT: Ken Anderson vs Umaga vs Bob Sapp vs Hulk Hogan vs ???

- Всички излизат на ринга, след което Bischoff представя новата придобивка на WES... QUINTON "RAMPAGE" JACKSON!!!!!!!!!!!!!! OMG!!!! Веднага след напускането си от UFC, Quinton е бил приближен от Eric..

MAIN EVENT: Ken Anderson vs Umaga vs Bob Sapp vs Hulk Hogan vs RAMPAGE

- Рампейдж излиза с интересен attire (черни шорти с бяла глава на горила в страни), след което сяда на коментаторската маса и започва да си говори с коментаторите!?!?.. Въпреки шокът, мачът започва сравнително бързо! Anderson, Umaga & Sapp като зверове се нахвърлят в/у Hogan и през по-голямата част от мача го подмятат от ъгъл на ъгъл, докато най-накрая не се изпокарват кой ще вземе туша.. Първият потърпевш е Anderson, който push-ва Sapp и отнася почти моментално Lariat за това!! Umaga успява да отстрани Sapp със солиден Samoan Spike след това.. Явно е дошъл моментът на Hogan.. Той бързо със засилка залепя Big Boot в лицето на Umaga и се приготвя за Leg Drop-a си, когато най-сетне Rampage hit-ва ринга и забива Right Hook право в лицето на Hogan.. залепяйки го за пода.. Rampage сграбчва и двете китки на Hogan & от земята му прави RAMPAGE BOMB... но след което не го туширва... the fuck!?

- Eric Bischoff излиза отново на рампата и ни казва, че Rampage е новата придобивка на WES, но не и УЧАСТНИК В МАЧА.. Bischoff казва на феновете, че най-накрая е време да видим.. кой е участникът в този мач!!

MAIN EVENT: Ken Anderson vs Umaga vs Bob Sapp vs Hulk Hogan vs Raven

- It's RAVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raven влиза на тепиха и смазва изправящият се Umaga с Raven Effect, след което опитва туш 1..........2..............3!!!!!!!!!!!!!! OMG RAVEN IS THE NEW WES HEAVYWEIGHT CHAMPION!!!!!! След мачът Raven, Rampage & Eric Bischoff позират с пояса на рампата.. а останалите гледат шокирани този момент.. A NEW ERA IN WRESTLING!!

Link to comment

JANUARY 2010

27th January

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

REVOLUTION AFTERPARTY

- Raven, Eric Bischoff & Quinton "Rampage" Jackson излизат към ринга откривайки шоуто. Bischoff първи взема микрофона и казва на феновете, че няма по заблудена паплач от тях!! (HEAT!!!!!!!) Бишоф започва да обяснява как е предвидил и планирал всичко докато хора като Hogan, които уж са големи риби в бизнеса не са разбрали абсолютно нищо! Бишоф нарича останалите участници в мача на PPV-то заблудени като феновете и представя новият СВЕТОВЕН ШАМПИОН на WES... RAVEN!! Raven изнася поредното си "тъмно" промо, като единственото което се разбира ясно е, че "Тъмнината ще покрие всичко и всички в WES и няма да има милост... Quote the Raven Nevermore!" (Intense..)

Веднага след тези думи музиката на Hulk Hogan избухва в залата (HUGE POP!!).. Hogan нарежда начина по който Бишоф прави бизнес.. след което се ЗАРИЧА, че малката групичка която седи на ринга скоро ще е "Nevermore!!".. Bischoff засмян до уши обявява, че тази вечер Hogan ще има тази възможност... в Хендикап мач!!! Бишоф обявява Rampage Jackson & Raven vs Hulk Hogan.. 2 on 1 Хендикап мач!... (Отново хиййййййййт!)

..

1st Match

2 on 2

Tyler Black & Hardcore Holly vs Chris Hero & Chuck Palumbo

Стабилен таг тийм мач, в който Hero & Chuck доминират като дълго не пускат Holly до ъгъла си за да се смени.. В края Tyler "take out-ва" опонентите си с редица бързи и точни движения, след като получава смяната. Tyler приготвя Палъмбо за Small Package Driver-a си, когато уж зашеметения Hero, който се върти като пумпал из ринга успява да нацепи Roaring Elbow-а си право в лицето на Black от никъде и да го нокаутира в средата на тепиха.. Palumbo (след като man up-ва) бързо успява да свали с Big Boot идващият Holly докато Chris туширва Black за пореднен път... Лол..

Winners: Hero & Palumbo via pinfall (9 min)

..

- Bob Sapp е показан backstage САМ.. готов за интервюто си с Trish Stratus, когато ненадейно Ken Anderson от никъде просто му се нахвърля и започва да го налага.. Андерсон праща въздушна целувка на Триш след като превършва с побоя и си заминава..

..

- След рекламите виждаме Juventud Guerrera, който нервно обикаля ринга!! Той взима един микрофон и ни казва, че победата на Mistico преди няколко дни е била пълна боза.. Juventud казва, че Мистико е един измамник и след този #1 contenders match Guerrera ще вземе отново титлата си!..

..

#1 Contender`s match for the Lightweight title

4 Way

Juventud Guerrera vs Idol Stevens vs Johnny Devine vs Sean Waltman

Като качество добър мач, с няколко интересни high risk spot-а! В края Juventud успява да забоде 450 Splash на Stevens и да го тушира след един "Tower of Doom" от който всички се озовават на земята..

Winner: Juventud Guerrera via pinfall (7 min)

..

- RVD & Sabu излизат към ринга за да се "похвалят" за победата си на ППВ-то.. Феновете са в екстаз! RVD говори предимно, като ни казва колко горд е да представя таг дивизията на WES заедно с най-добрия си приятел Sabu.. RVD продължава да put-ва over отборът им като казва, че те са най-добрите и иновативни кечисти още от ECW дните, когато музиката на O.C.N гръмва в залата...

New Jack & Kevin Thorn излизат на рампата.. Jack казва, че RVD & Sabu са били "пънкарчета" в ECW и единствената причина поради която са станали звезди е била, че са излизали надрусани на ринга и са правили дивашки спот след спот, които са радвали жадните за кръв фенове.. Jack нарича Sabu "spot monkey", а RVD "дубльор на Жан клод Ван Дам".. Jack предизвиква шампионите на мач следващата седмица с O.C.N, за скъпоценните титли.. RVD нервно приема и казва, че New Jack ще съжалява заради голямата си уста..

..

- Armando Alejandro Estrada, Jimmy Rave & Rellik обикалят покрай Sapp, който е сложил торба с лед на врата си!! Те го успокояват, като казват че ще намерят Anderson и ще се погрижат за него, когато ядосан Sapp събаря пейката и запраща леда в стената.. Той се обръща към "подчинените" си и им казва, че сам ще се погрижи за тази "невестулка"!!..

..

- Brian Kendrick е показан да обяснява на партньора си London, как трябва да бъдат по-иновативни ако искат някой да ги забележи в WES.. Kendrick казва на London, че от другата седмица те започват да ПЕЧЕЛЯТ задължително! London изглежда нахъсан..

..

MAIN EVENT

2 on 1

Raven & RAMPAGE vs Hulk Hogan

- Както и се очаква, Raven & Rampage контролират Hulkster-a в началото, докато той не "Hulk Up-ва" и не събаря и двамата си опоненти с по един Big Boot... За съжаление след като Hogan забива Leg Drop-а си на Raven отнася солиден Chair Shot в тила от страна на Jackson.. Мачът завършва с DQ, но това не спира Raven & Rampage, които продължават атаката си над Hogan, докато до ринга не дотичва... UMAGA!!!!!!!! Той "застрелва" Raven с един Superkick, след което hit-ва Rampage със Samoan Drop!! Umaga & Hogan се гледат до края на шоуто в средата на ринга, а Raven & Rampage подвиват опашки..

Winner: Hulk Hogan via DQ (5 min)

..

Очаквайте скоро: МЕСЕЦ FEBRUARY 2010!!

Edited by G
  • Upvote 3
Link to comment

Да, дневника определено е добър. Хареса ми изненадата с Raven на турнира, въобще не очаквах такова нещо. Undercard-а е солидно подплътен с бивши звезди на WWE и WCW, което само радва. Сега само се надявам Anderson да изяде дървото, защото YOU DON'T MESS WITH THE SAPP~!

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Link to comment

Така... прочетох каквото имаше за четене. Започвам с основната ми забележка: Raven не е подходящ за нов шампион на която и да е компания. Да, имаше изненада, но тя щеше да е много по-голяма ако това беше някое по-голямо име. Новите титлите, според мен, трябва да се дават на наистина over кечисти, за да бъдат възприети сериозно от феновете (WHW - HHH, WWE Tag Team - Benoit & Angle, US - Eddie Guerrero). Рейвън не е толкова over, особено ако се вземат предвид появяванията му в WWE и ТNA в последните години. Масовият кеч фен познава Кенеди, Хоган, че дори Умага, но Рейвън - не.

Втора забележка: OK, да приемем, че е възможно Рампейдж да реши да се занимава с кеч. Но да го слагаш в мач толкова рано и то с такива правила - въпреки че мачът беше такъв не трябваше. Около Рампейдж може да се изгради солидна история, която да доведе до първия му мач и да спечели мнооооого пари.

Билдът за Холи-Палъмбо беше слаб, че да е чак No DQ мач. Не си обмислил кой знае колко добре undercard-a май и просто гледаш да fill-ваш PPV-тата с мачове. Иначе избора на Ван Дам и Сабу за отборни шампиони е добър, Хувентуд-Мистико обаче май малко страда от проблема който имаш и с Рейвън, въпреки че не знам какво прави Хуви в последно време и колко познат е на феновете. Не ми е ясно и каква е ролята на Хоган. Той и Бишоф откриват компанията, това изглежда се знае, следователно Хоган не трябва ли да е някаква uathority фигура? Не съм го разбрал още, но предполагам ще се изясни. Съжалявам, че поста беше най-вече критика, но е по-важно да се наблегне на недобрите неща, отколото на тези, които явно ми харесват. Градивна критика FTW. Продължавай нататък :)

Link to comment
  • 3 weeks later...

МЕСЕЦ FEBRUARY 2010

03th February

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

- Eric Bischoff & Jim Cornette откриват шоуто в средата на ринга (Rampage & световният шампион Raven не са с тях). Бишоф започва да "налага" словесно феновете отново затова как въобще не са разбрали от къде им е дошло, визирайки победата на Raven & подписването на Rampage преди няколко седмици. Бишоф казва на публиката, че от сега нататък той въобще няма да се занимава с тях директно, а ще остави "бюрокрацията" в ръцете на Джим Корнет!! Бишоф си заминава под освиркванията на феновете, а Корнет (усмихнат до уши), довършва сегмента като обявява няколко мача за следващото ППВ на компанията - BLOODBATH, като предварително казва, че Tyler Black, Chris Hero, Mistico & Juventud Guerrera няма да бъдат тук тази вечер заради участията им в Япония.

BLOODBATH UPDATED CARD

WES Tag Team Championships

BARBED WIRED Tag Team Match

RVD & Sabu © vs The O.C.N. (New Jack & Kevin Thorn)

WES Lightweight Championship

Mistico © vs Juventud Guerrera

Falls Count Anywhere Match

Chris Hero vs Tyler Black

..

- В съблекалнята на O.C.N. отново ситуацията е "нагорещена".. Trish е заедно с членовете на стейбъла и разбира се лидера им Bob Sapp е на микрофона с поредното си промо.. Sapp казва, че е сигурен, че в момента Ken Anderson се крие като мишка из коридорите на сградата. Sapp сравнява ситуацията между него и Андерсон като игра на "котка и мишка" след което добавя, че за голямо негово (на Андерсон) съжаление.. котките ще са няколко в този случай! Той обещава, че до края на вечерта Anderson ще е "deadman", след което нарежда на "войниците" си да започнат с търсенето!! Petey Williams (който явно вече е част от стейбъла), Jimmy Rave & Rellik излизат от съблекалнята и тръгват в различни посоки, явно в търсене на Mr. Anderson!

..

1st Match

Tag Team Match

London & Kendrick vs The Briscoe Brothers (Mark Briscoe & Jay Briscoe)

Много солиден от към качество мач. В края The Briscoe Brothers успяват да отнемат победата след един Doomsday Device на London!! Kendrick, който през това време е извън ринга чувайки, че отборът им е загубил си заминава без да каже нищо към рампата..

Winners: The Briscoe Brothers via pinfall (6 min)

..

- Raven изнася поредното Intense промо с много въпросителни. Някъде из дебрите на сградата, само малък лъч светлина огряващ половината от лицето му допринася за сполучливото изказване. В краят става ясно, че всичко се е отнасяло към Hulk Hogan.... Дали Hogan случайно няма да получи следващият тайтъл шот!?.. Хмм!?

..

2nd Match

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 1

Chris Harris vs ???

Кой ли ще бъде "мистериозният" опонент на Харис!?..... ЛОЛ ето го и най-накрая в WES...

SNITSKY..

Harris въпреки, че видимо не е много доволен от масивният си опонент е готов да продължи напред в турнира. Двамата правят динамичен мач, в чиито край Harris се огъва под силните атаки на Snitsky, който залепя един Running Kick право в лицето на "Дивата Котка" и в последствие довършва мача с новия си финишър The Breakdown (Jackknife Powerbomb)..

Winner: Snitsky via pinfall (5 min)

..

- Показано е видео, в което Chris Hero напада Tyler Black след негов мач в Япония!!.. Hero взема един микрофон и заявява, че може да победи спокойно Black където и както поиска, след което самодоволно напуска ринга..

..

3th Match

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 1

Hardcore Holly vs Chuck Palumbo

Добър мач с много powerhouse хватки.. В края Palumbo пропуска един Big Boot в сглобката, Holly се възползва от грешката и взема победата чрез Alabama Slam-a си.. Palumbo не изглежда никак доволен!

Winner: Hardcore Holly via pinfall (7 min)

..

- Показани са Jimmy Rave & Petey Williams да спорят задкулисите (кой е по-достоен кадър за стейбъла) докато търсят Anderson. Спорът става толкова ожесточен, че Anderson слиза от пикапа си и минава покрай двамата без дори да го забележат.. В края на сегмента Rellik се появява до Williams & Rave и смразяващата му визия бързо спира скандала им мълчаливо, като и двамата се насочват в различни посоки продължавайки ловът!

..

- RVD & Sabu правят малко промо задкулисите, с което казват, че New Jack & Thorn нямат никакъв шанс да вземат "тези бебчета" (визирайки титлите) от тях. В края RVD оповестява, че следващата седмица ще има CONTRACT SIGNING заради опасностите които могат да изникнат от никъде в подобен вид мачове (Barbed Wire Match).

..

MAIN EVENT

Tag Team Match

Hulk Hogan & Umaga vs Raven & RAMPAGE

Hogan & Umaga доминират през по-голямата част от мача, като в края Raven издърпва RAMPAGE от ринга, след един Samoan Drop от страна на Umaga и двамата напускат демонстративно по рампата.. В края Hogan започва да празнува с феновете, когато отнася "ДЕБЕЛ" Superkick право в лицето от партньора си "The Savage" Umaga..

Winners: Hogan & Umaga via countout (5 min)

..

- Mr. Anderson & Trish Stratus "правят"... ъм интервю задкулисите, в което Anderson казва причината поради която е нападнал Сапп.. Тя естествено е защото е "можел", а не защото е останал възмутен от развоя на мача на "Revolution" както всеки си мислил. Андерсон продължавайки да се "put-ва over" от никъде отнася "ДЕБЕЛ" Clothesline от Bob Sapp, който побеснява и разбива целия декор с тялото на Anderson, след което му казва, че ще се видят на "Bloodbath" в First Blood Match!!

..

PPV

BLOODBATH: Updated Card

WES Heavyweight Championship

Raven © vs Hulk Hogan

WES Evolution Championship

??? vs ??? (TOURNAMENT FINAL)

One on One

First Blood Match

Mr. Anderson vs Bob Sapp

WES Tag Team Championships

BARBED WIRED Tag Team Match

RVD & Sabu © vs The O.C.N. (New Jack & Kevin Thorn)

WES Lightweight Championship

Mistico © vs Juventud Guerrera

Falls Count Anywhere Match

Chris Hero vs Tyler Black

Edited by G
Link to comment

NEWS

- WES have released Mike Kruel!

- Sonjay Dutt & Austin Aries have signed with WES

STATS

Feuds

Hulk Hogan -> Raven & Eric Bischoff -> 88% Crowd reaction

Mr. Anderson -> Bob Sapp -> 75% Crowd reaction

Juventud Guerrera -> Mistico -> 79% Crowd reaction

O.C.N -> Sabu & RVD -> 80% Crowd reaction

Hardcore Holly -> Chuck Palumbo -> 60% Crowd reaction

Chris Hero -> Tyler Black -> 67% Crowd reaction

RATINGS

03th of February Edition of "Blast" scored 1.3 overall rating.

МЕСЕЦ FEBRUARY 2010

10th February

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

..

1st Match

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 1

Sean Waltman /w Kenny Dykstra vs ???

Добър поп за X-Factor #2 при излизането им.. но кой ли ще бъде опонента на Уолтмън в този мач...

... Ladies and gentlemen please welcome.. one of the newest editions to WES.. QUINTON "RAMPAGE" JACKSON (Бишоф явно пое контрола най-сетне..)

Щастливият Джаксън излиза под освиркванията на феновете и мачът е under way. Бързи атаки на Sean през по-голямата част от мача (явно за да може Quinton да "влезе в играта" тъй като е "новобранец" в този жанр).. все пак добър selling на екс UFC Light Heavyweight шампионът и натиск на "X-Pac", докато БАМММ от никъде Huge Slam от страна на Rampage при един опит на Waltman да завърши мача с X-Pactor-a си.. Rampage започва да полага лакът след лакът в лицето на падналия Pac, докато той не губи съзнание и съдията не спира мача.. Quinton продължава!!

Winner: Rampage via KO! (7 min)

..

- Hulk Hogan е backstage!! Той прави разгорещено промо за Raven, след което насочва вниманието си към Umaga и го предизвиква на мач тази вечер!! It's on!!

..

- Brian Kendrick е показан backstage да порицава партньора си London заради загубата миналата седмица. Следва мълчаливо съгласие, че тази такова нещо няма да се случи!

..

2nd Match

Tag Team Match

London & Kendrick vs ECW Connection (Brother Runt + AXL Rotten)

Добър мач със забавни двойни хватки от страна на любимците Runt & Rotten до самия край, когато Runt опитва "Dudley Dog-a" си на London, но бива за пореден път изхвърлен над горното въже.. Runt is out.. Виждайки това AXL опитва с размерите си да надделее над опонентите си, но отнася красив Double Momentum Dropkick, след което Kendrick полага своя Sliced Bread #2, а London довършва със Shooting Star Press!! Лол какъв финиш.. Лондон & Кендрик се прегръщат доволно след туша..

Winners: London & Kendrick via pinfall (7 min)

..

- Eric Bischoff, Raven & Cornette са в офиса на първият.. Raven започва разговора като казва колко "аристократично" се движи Бишоф.. с хубавите си коли.. хубавият си офис.. Raven казва, че това не е за него, той си има собствен стил, но все пак двамата са колкото различни толкова и нужни един на друг (сочейки титлата си). Eric се съгласява с това изказване и добавя, че все пак на Bloodbath, Raven ще има трудната задача да се бие с легендарният, но и "подъл" Хълк Хоугън!! Raven се изправя усмихнат от ъгъла и казва, че Хоугън никога не е бил заплаха "Quote the Raven, Nevermore!!"..

..

- Bob Sapp е с New Jack & Kevin Thorn в съблекалнята на The O.C.N. Sapp не е доволен, че Jack & Thorn се занимават с личните си враждички, когато the O.C.N. stable-a е цялостно нападнат и опозорен. Jack недоволен от това изказване казва на Sapp, че атаката не е била спрямо O.C.N., а спрямо самият Sapp.. Преди двамата да се сбият при последвалата конфронтация Thorn & Rellik успяват да овладеят ситуацията бързо като ги разделят!! New Jack все пак се извинява на лидера на O.C.N. в края на сегмента и си заминава заедно с Thorn! Сапп не изглежда доволен..

..

- Hardcore Holly поздравява шампионът Mistico задкулисите за победата му на "Revolution", когато внезапно Juventud Guerrera & Chuck Palumbo ги нападат в гръб и ги смазват от бой.. (Build Up, Build Up, Build UP!)..

..

3th Match

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 1

Johny Devine vs Petey Williams

Наистина оспорван мач с много изпълнения.. В края Petey успява да засече опонентът си с един Superkick в лицето, последван от Russian Leg Sweep!! Petey веднага заклучва "The Sharpshooter" и по всичко личи, че ще вземе тази победа.. когато Jimmy Rave се появява от публиката със стол в ръцете си и го подава на Williams!! Двамата с Williams започват да спорят спрямо образувалата се ситуация, когато Devine се съвзема и забива на Petey "a Double Underhook Piledriver"!! ЛОЛ какво движение само.. 1,2,3 и Дивайн продължава в турнира, чиито финали са следващата седмица!!

Winner: Johny Devine via pinfall (6 min)

..

- Музиката на Mr. Anderson избухва в залата и той излиза с лепенка на главата, запътвайки се нервно към ринга!! Андерсон прави рутинният си номер с микрофона и прави добро промо за "Bloodbath" & разбира се срещу опонентът му Sapp. Anderson казва, че може и той да е пролял "първата кръв", но на ППВ-то ситуацията ще е малкоооо по различна. Андерсон "put-ва оувър" First Blood Match-a като разяснява правилата и добавя, че ще има само един победител и името му е "Mrrrrrrrrrrrrrrrrr Anderson.... Anderson!!"..

..

- Вместо въжета на ринга виждаме BARBED WIRE ropes!!.. Маса в средата на ринга с четири стола.. it's time for the CONTRACT SIGNING!! RVD & Sabu, tag шампионите излизат първи под голям поп.. O.C.N (Jack & Thorn) разбира се получават яко хийт.. Двата отбора put-ват оувър мача, като RVD казва, че наистина ще стане "Bloodbath" в този тайтъл мач!! Jack похвалва отборът на O.C.N. като казва, че той е изпечен Hardcore откаченяк, а Thorn е на практика вампир.. така, че това въобще не ги притеснява.. RVD прави промо стил "Сина", с което едва ли не казва, че няма как да стане евентуална победа на O.C.N. при което вместо словесно да опонира, Jack изважда спрей от attire-a си и го изпръсква в очите на RVD!! Thorn веднага поваля Сабу с Clothesline и двамата с Jack задружно пращат Hardcore арабинът във Бодливата тел!!!! OHHHH MYYYY GODDD!!! O.C.N. напускат доволни, а шампионите са аут..

..

- Tyler Black прави промо с Trish Stratus за да build-не враждата си с Hero, като завършва с изказа, че най-сетне ще го победи на Bloodbath!!

..

MAIN EVENT

1 on 1

Umaga vs Hulk Hogan

Кратък мач.. няколко движения на Умага и няколко на Хоугън преди Raven & Rampage да направят поредната си атака и да развалят всичко.. No Contest в крайна сметка The O.C.N. се намесват също и правят велик побой над Умага & Hogan!! В края на сегментът Sapp & Raven стискат ръцете си в средата на ринга.. ЛОЛ!!

Winner: No Contest (4 min)

NEXT WEEK ON "BLAST"

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 2

Rampage vs Johny Devine

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 2

Snitsky vs Hardcore Holly

Tag Team Match

3 on 3

Mistico, Tyler Black & Austin Aries vs Juventud Guerrera, Chris Hero & Sonjay Dutt

MAIN EVENT

Tag Team WAR

6 on 6

Bob Sapp, Raven, New Jack, Thorn, Jimmy Rave & Rellik vs Hulk Hogan, Mr. Anderson, RVD, Sabu, Chris Harris & Delirious

..

PPV

BLOODBATH: Updated Card

WES Heavyweight Championship

Raven © vs Hulk Hogan

WES Evolution Championship

??? vs ??? (TOURNAMENT FINAL)

One on One

First Blood Match

Mr. Anderson vs Bob Sapp

WES Tag Team Championships

BARBED WIRED Tag Team Match

RVD & Sabu © vs The O.C.N. (New Jack & Kevin Thorn)

WES Lightweight Championship

Mistico © vs Juventud Guerrera

Falls Count Anywhere Match

Chris Hero vs Tyler Black

Link to comment

NEWS

- WES преговарят с 3 големи имена от месец насам и се очаква поне 2 от тях да се присъединят към компанията

- The Briscoe Brothers ще отсъстват 2 седмици от "tv" заради участия в Япония.

STATS

Feuds

Hulk Hogan -> Raven & Eric Bischoff -> 89% Crowd reaction

Mr. Anderson -> Bob Sapp -> 79% Crowd reaction

Juventud Guerrera -> Mistico -> 79% Crowd reaction

O.C.N -> Sabu & RVD -> 85% Crowd reaction

Hardcore Holly -> Chuck Palumbo -> 62% Crowd reaction

Chris Hero -> Tyler Black -> 68% Crowd reaction

RATINGS

10th of February Edition of "Blast" scored 1.2 overall rating.

МЕСЕЦ FEBRUARY 2010

17th February

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

..

- Hulk Hogan е на ринга, откривайки шоуто! Той "pump-ва" публиката с няколко надъхващи начални думи, след което "demand-ва" Bischoff & Raven да излязат на ринг за бърз разговор. За съжаление това (както обикновено) не се случва, а в залата избухва музиката на The O.C.N. и Bob Sapp, следван от "уличните си бойци" се качва усмихнат на тепиха. Sapp казва на Hogan, че вече е "твърде стар" за да прави каквито и да е заплахи.. за да прави каквито и да е изисквания!! Sapp "put-ва over" the O.C.N. като казва, че те са бъдещето на тази компания, като определя себе си като бъдещ шампион и лице на WES! Hogan се усмихва, след което вкарва няколко тупаника в лицето на Sapp, които го свалят на земята!! По всичко личи, че отново Hogan ще бъде "bloody mess" защото останалите от стейбъла бързо му се нахвърлят, но на помощ веднага се притичат RVD, Sabu, Chris Harris & Delirious и "Clean-ват house"!! На рампата излиза бесният Eric Bischoff, като феновете го посрещат със забавният chant "welcome back! welcome back!" (Bischoff каза, че няма да се занимава ПРЯКО с тях миналата седмица).. Шефът на WES поставя Мейн Евентът тази вечер.. и той ще бъде..

Tag Team WAR

6 on 6

Bob Sapp, Raven, New Jack, Thorn, Jimmy Rave & Rellik vs Hulk Hogan, Mr. Anderson, RVD, Sabu, Chris Harris & Delirious

..

- Video hit-ва hype-ващо турнирът "Bloodbath"!!

..

1st Match

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 2

Rampage vs Johny Devine

След внушителната си победа миналата седмица, Rampage се изправя срещу друг финалист в турнира Johny Devine! Много "back and forward" action от страна на двамата, като да не повярва човек, Devine успява да вземе доста от "spotlight-a" през мача. В края Devine успява да удари зашеметеният си опонент с невероятен Springboard Dropkick, след което опитва своя Double Underhook Piledriver, но само за да получи HUUUUGE SLAM от никъде от страна на Rampage!!! Оуу това трябва да го е заболяло.. Rampage бързо завършва мача с Ground and pound, като рефера прекратява след като вижда, че Devine бива добиван silly.. Rampage продължава напред..

Winner: Quinton Jackson via TKO (5 min)

..

- Mr. Anderson e backstage с Trish Stratus говорейки колко "НЕ е напълняла" последно време.. ъмм.. също така и по по-важни теми като мачът му тази вечер където ще си партнира с Hulk Hogan и компания.. От никъде the O.C.N. New Jack & Kevin Thorn му се нахвърлят и го повличат на някъде!

..

- Raven е в офиса на Bischoff! Eric му казва, че го е вкарал в мача само за да може да отстрани Хоугън преди ППВ-то.. и се надява това и да стане. Raven започва философска реч за това как Bischoff подсъзнателно винаги е мислел Хоугън за нещо повече от него, затова и толкова се страхува във всеки един момент от "Hollywood".. Bischoff казва на Raven, че трябва да приеме на сериозно този мач иначе ще изгуби титлата си! Raven завършва, преди да излезе от стаята с това, че той държи всички джокери в момента!.. Cornette, който си седи в страни се засмива за малко, като бързо бива прекъснат от Bischoff с думите "Ти нямаш ли работа да вършиш!!".. Cornette вече видимо по-сериозен излиза от офиса..

..

2nd Match

WES Evolution Championship TOURNAMENT Round 2

Snitsky vs Hardcore Holly

Hardcore Holly е показан да върви към ринга, когато Chuck Palumbo му скача в гръб и го разпилява из целия backstage!! Божеее, на Holly му трябва медицинска помощ! Усмихнат, Снитски започва да се радва на ринга, когато се чува музиката на Корнет.. Корнет казва, че този мач трябва да се изиграе за да има реален претендент за титлата и че е намерил веднага заместник, след като Холи е бил видян от лекарите... Корнет си заминава ииии..

в залата избухва музиката на UMAGA!!!!!!! (Солиден поп!)

Двамата правят изключителен powerhouse мач, като в един момент Umaga разбива Snitsky в средата на тепиха с един невероятен Momentum Samoan Drop!! В друг Snitsky успява някак си да вдигне Umaga на раменете си и да го достави с Hard Running Powerslam!! Все пак в края Snitsky изпуска Running Kick-a си и Умага веднага се възползва със Superkick, Samoan Wrecking Ball в ъгъла + Samoan Spike (Impact Combo) и успява да се класира за "Bloodbath"!!

Winner: Umaga via pinfall (7 min)

..

- X-Factor #2 (Waltman & Dykstra) обсъждат нещо backstage, когато до тях арогантно минават Deuce `n` Domino (блъскайки леко Уолтмън)!! Dykstra не се сдържа и им казва да "внимават как минават".. Д `n` Д се спират и разбира се се сдърпват с Pac & Kenny, което довежда до предизвикателство за "следващата седмица"..

..

- New Jack & Thorn довличат тялото на Anderson в съблекалнята и го хвърлят пред краката на Sapp.. "Ето шефе.. вече си вършим работата, а!?" са думите на Джак преди двамата с Thorn да си заминат демонстративно! Sapp определено не е доволен от конфронтацията с "подчинените си".

..

- Juventud Guerrera, Chris Hero & Sonjay Dutt са с Trish Stratus backstage! Жуви & Хиро започват да нареждат враговете си Mistico & Black.. след което представят новото попълнение в WES -> Sonjay Dutt!! Сонджей казва, че тази вечер мачът им е в кърпа вързан!

..

3th Match

Tag Team Match

3 on 3

Mistico, Tyler Black & Austin Aries vs Juventud Guerrera, Chris Hero & Sonjay Dutt

Като качество невероятен, с много въздушни изпълнения и много интересни спотове.. в края Black от нищото (докато уж е аут) успява да вкара един Superkick в лицето на Sonjay, който пък попада право в Branbuster-a от страна на Aries.. Juvi бива спрян от Mistico, след като се затичва към туша.. ииии.. Mistico, Black & Aries успяват да вземат тази ценна победа!! След мача Hero ИЗПУШВА и нокаутирва Sonjay с един Spinning Roaring Elbow!!

Winners: Mistico, Tyler Black & Austin Aries via pinfall (9 min)

..

- Хардкор Холи целият превързан в яростно промо заявява, че на ППВ-то Bloodbath веднъж за винаги ще приключи с Palumbo!!

..

- Отборът на Hogan (RVD, Sabu, Chris Harris & Delirious) заедно с него правят промо, в което казват, че въпреки липсата на Андерсон тази вечер те ще си тръгнат победители!

..

MAIN EVENT

Tag Team WAR

6 on 6

Bob Sapp, Raven, New Jack, Thorn, Jimmy Rave & Rellik vs Hulk Hogan, Mr. Anderson, RVD, Sabu, Chris Harris & Delirious

HUGE WAR!! Както се и очаква.. В края почти всички "някак си" се озовават до ринга налагайки се, а на него са останали само Sapp & Hogan!! Hogan е в безпомощтно състояние, след като Raven го е нападнал малко преди това в гръб с метален стол.. Sapp доволен вдига Hogan и го приготвя за The Beast Slam, когато към ринга яростно се засилва Mr. Anderson, който доставя един Clothesline на изненадания Sapp!! ОМГ... Hogan "hulk up-ва" секунди след това и поваля изправящият се Сапп с Body Slam, след което го довършва с Hollywood Leg Drop!!!!!! 1,2,3!!! OMG Hogan успя да тушира Сапп!!.. Невероятно.. BLOODBATH IS COMING! Raven & Hogan правят staredown в края на шоуто!

Winners: Hogan, Anderson, RVD, Sabu, Harris & Delirious via pinfall (12 min)

..

PPV

BLOODBATH: FINAL Card

WES Heavyweight Championship

Raven © vs Hulk Hogan

WES Evolution Championship

Umaga vs Rampage (TOURNAMENT FINAL)

One on One

First Blood Match

Mr. Anderson vs Bob Sapp

WES Tag Team Championships

BARBED WIRED Tag Team Match

RVD & Sabu © vs The O.C.N. (New Jack & Kevin Thorn)

WES Lightweight Championship

Mistico © vs Juventud Guerrera

Falls Count Anywhere Match

Chris Hero vs Tyler Black

No DQ Match

Hardcore Holly vs Chuck Palumbo

Edited by G
Link to comment

PPV

BLOODBATH: FINAL Card

WES Heavyweight Championship

Raven © vs Hulk Hogan

WES Evolution Championship

Umaga vs Rampage (TOURNAMENT FINAL)

One on One

First Blood Match

Mr. Anderson vs Bob Sapp

WES Tag Team Championships

BARBED WIRED Tag Team Match

RVD & Sabu © vs The O.C.N. (New Jack & Kevin Thorn)

WES Lightweight Championship

Mistico © vs Juventud Guerrera

Falls Count Anywhere Match

Chris Hero vs Tyler Black

No DQ Match

Hardcore Holly vs Chuck Palumbo

22 FEBRUARY

"BLOODBATH" PPV

No DQ Match: Hardcore Holly vs Chuck Palumbo

- Поредният "gorefest" от страна на двамата врагове!! Palumbo коства шанса на Holly да се бори за Evolution титлата и сега по всичко си личи, че ще стане "мелачка" в този пореден техен мач. През по-голямата част Палъмбо доминира, след удари със знак "Стоп" и метална кофа право в главата на Холи.. В края Hardcore успява да тръшне опонентът си с Alabama Slam в средата на тепиха, но преливащите емоции го карат да не прибегне към туш, а да довлече маса на ринга.. през която за съжаление след кратка борба минава самия Holly след един злобен Powerbomb от страна на Palumbo.. 1,2,3!! It's over!! Palumbo wins!

Falls Count Anywhere Match: Chris Hero vs Tyler Black

- Буквално въргалът започва извън залата, където Hero напада Black докато "underdog-a" се опитва да влезе в залата.. След кратко налагане и "търкаляне", Хиро успява да се възползва от един momentum и да направи Piledriver в/у една от паркираните коли на външния паркинг! (HOLLY SHIT) Все още съдия в този мач няма.. затова Chris сграбчва тялото на Black и започва търсенето на официален представител на компанията за да може да довърши започнатото.. След като двамата вече са в сградата (backstage-a), Блак най-сетне успява да се свести и след кратка схватка с Хиро да му приложи един брутален Small Package Driver в/у пода.. Tyler затичвайки се започва да търси съдия също.. След известно време the ref е вече факт, но връщайки се на мястото Хиро разбира се е "изчезнал" за изненада на Black!! Чудейки се какво става, Tyler отнася силен shot с метална тръба в тила си и отново Hero за съжаление на феновете отнася победата със себе си!! ЛОЛ..

WES Lightweight Championship: Mistico © vs Juventud Guerrera

- Този път мачът не свършва за "секунди"!! Наистина невероятна технична схватка м/у двамата, с много arm drag-ове & Head scissors takedown-и! В края драматично Мистико успява да запази отново титлата, след като обръща Juvi Driver-а в интересен бърз туш!! Джуви побеснява след края.. но Мистико вдигайки титлата на рампата "owns the night!"..

WES Tag Team Championships: (BARBED WIRED Tag Team Match) RVD & Sabu © vs The O.C.N. (New Jack & Kevin Thorn)

- Касапница с много кръв както се и очаква! Два спота изумяват феновете... при първият Kevin Thorn закачен за въжетата (овити с бодлива тел) отнася брутален Leg Drop + Chair от страна на Сабу, който му връхлита от близката сглобка!! При другият овит с бодлива тел в/у маса, New Jack отнася Five Star Frog Splash в средата на ринга.. това и носи победата на шампионите, въпреки няколкото брутални chair shot-a от страна на Джак през мача, както и началният натиск на Торн... RVD & Sabu запазват в добър Hardcore fest!

First Blood Match: Mr. Anderson vs Bob Sapp

- Сап печели мачът след намесата на Rellik & Jimmy Rave! Въпреки, че Anderson успява да отбие атаката им, Sapp успява да забоде невероятен удар с БОКС минути след това и да разкървави "loudmouth" суперзвездата!! Сап добавя и един Beast Slam след мача за да покаже, че враждата продължава..

R I P

WES Evolution Championship: Umaga vs Rampage

- Добър powerhouse мач, въпреки краткотрайността му! Rampage успява да направи няколко интересни "SLAM-A", както и замалко да предаде Fatu със солиден Ground and Pound!! Умага успява да спечели титлата, след като се измъква от неизгодната позиция и добавя един ненормален Samoan Slam на връхлитащия Rampage!! Следва Samoan Wrecking Ball в ъгъла + Samoan Spike за Rampage & MMA звездата претърпява първата си загуба в WES!! Umaga е новият Evolution Champ!

WES Heavyweight Championship: Raven © vs Hulk Hogan

- Добър мач доминиран от Hogan с няколко близки тушове от страна на контриращият Raven! Hogan успява да свали Raven в края с един Big Boot, след което дава знак на публиката, че IT'S TIME for the Drop!... когатооооо..... в залата избухва музиката на........

DA FAK!?!?!? .... STONE COLD STEVE AUSTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steve Austin излиза засмян на рампата!!! Боже какво става тук.. Хоуган не може да повярва, нито пък феновете на WES!! Steve Austin в WES!! Austin поглажда ухилен брадичката си, когато в гръб Raven закопава един Low Blow на Hogan и го обръща със School Boy 1....2...3!!!!!!!!!!!!!! OMG RAVEN HAS JUST PINNED HOGAN!! КАКВО СТАВА ТУК....

END..

.

.

.

МЕСЕЦ FEBRUARY 2010

24th February

(WES Tuesday Night BLAST)

TV

..

- Показан е клип от изминалото ППВ "БЛЪДБАФ", където в WES дебютира.. не кой да е.. а легендата "Stone Cold" Steve Austin!!!!!! В клипът бива показана загубата на Hogan от световният шампион Рейвън и разбира се появата на Остин в тази ситуация!

..

- Музиката на Bischoff избухва в залата и той заедно с Raven & Rampage излизат на ринга под освиркванията на феновете. Bischoff взема микрофона и казва, че отново всички са останали с "отворени устици" след брилянтното подписване което е направил Bischoff!!! Бишоф продължава да нарежда феновете, след което представя The HOTTEST signing in WES... Steve Austin!!!!!!!!

Stone Cold прави дебюта си в Blast под смесената реакция на феновете (Все пак голяма реакция)

.. Steve Austin hype-ва пристигането си в WES като "голяма стъпка към върха на компанията" и казва, че много "задници ще бъдат сритани" starting tonight!! Austin казва, че е време някой да въведе малко ред Around Here! ..и че времето на Hogan в WES е преброено.. and that's the bottom line!! (Публиката довършва цитата.. а Остин изглежда Intense!)..

..

- Trish догонва ядосаният Hogan, който тъкмо пристига в залата, за интервю!! Hulk казва гневно, че днес е дебюта както и заминаването на Austin от Blast.. какво ли има предвид The Immortal One.. We will find out..

..

1st Match

WES Lightweight Championship

Mistico © vs Sean Waltman

Определено солиден мач, докато не се появява Juventud Guerrera и не разваля всичко!! (Яко Хийт) за heel-а който напада Mistico и мачът завършва с DQ!! Waltman изнервен от развоя прогонва Juventud и помага на Mistico да се изправи..

Winner: Sean Waltman via DQ (4 min)

..

- Mr. Anderson влиза "с мир" в съблекалнята на Hogan и му предлага "услугите си уж за доброто на компанията" .. И двамата в края се съгласяват, че терора на Bischoff в WES трябва да спре..

..

- Bob Sapp е показан в съблекалнята на O.C.N да се кара на New Jack & Thorn, че не са спечелили титлите! Сап казва, че "може да надвие РВД & Сабу с една ръка вързана зад гърба му"... Сап казва на съотборниците си, че са една смешка и са го доказали на ППВто.. Отново се налага Rellik & Thorn да изведат Jack от съблекалнята преди да е скочил на усмихнатият Sapp!

..

- Rampage вкарва кратко промо зад кулисите казвайки, че победата на Умага на Bloodbath е fluke и че скоро ще се погрижи този пагубен спомен да бъде заличен.. след като се погрижи за Умага.. Rampage завършва с това, че скоро ще put-не the whoopin` on Umaga cause he can and he will get HIS title BACK!

..

2nd Match

Non-Title Tag Team Match

RVD & Sabu vs Briscoe Brothers (Jay & Mark Briscoe)

Добър мач с много изпълнения.. в края RVD & Sabu успяват да победят след Double Standing Moonsault в/у Jay!! След мачът Thorn & Jack правят брутална атака над шампионите и ги разпиляват из ринга!! Jack завършва атаката с по един Chair Shot!... (HEATTTT!!)

Winners: RVD & Sabu via pinfall (6 min)

..

- Sean Waltman, Brother Runt & AXL Rotten са показани задкулисите да помагат на пребития Kenny Dykstra заедно с няколко WES officials.. Явно Deuce`n`Domino имат пръст в това?..

..

- Tyler Black (с превързана глава) прави кратко промо в което споделя, че е готов на всичко вече за да унищожи Хиро.. и че съвсем скоро всички ще разберат какво има в предвид!

..

- Показан е клип рекламиращ следващото ППВ на компанията "DOWNFALL"!!

..

MAIN EVENT

Non-Title Match

Ken Anderson vs Raven

Ken Anderson успява ЧИСТО да тушира световният шампион след един roll up в края на мача, когато от рампата в залата нахлуват The O.C.N. без New Jack & Thorn! Те нападат Андерсон, когато най-сетне на помощ се притичват Hulk Hogan заедно с Chris Harris, Delirious & Austin Aries!! Настава голям въргал, когато най-накрая музиката на Austin ИЗБУХВА В ЗАЛАТА!!! The Rattlesnake издърпва бързо Хоугън от ринга и го забива право в металните стълби.. следват множество ритници в гърдите и най-сетне STONE COLD STUNNER OUTSIDE THE RING!!!! Austin показва среден пръст на феновете и си заминава радостен!! (ЯКО)

Winner: Ken Anderson via pinfall (7 min)

..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...