Jump to content

Guest Booker: Фен-booker-ите в BWC ребуукват WWE месец по месец


Recommended Posts

Така... идеята на тази тема е следната: всеки желаещ е поканен да опише как той би развил изминалия месец в WWE, какво би променил, как и защо, какво би оставил и т.н. Пример: Сега мина Bragging Rights, така че идеята е да ребуукнем по свое усмотрение трите седмици преди Bragging Rights и самия Bragging Rights. НО САМО ДОТАМ! По-нататък няма да продължаваме с развитието на нашите идеи, а ще се съобразяваме с WWE и с техните резултати. Малко объркано стана, но е така като не можеш да си обясниш идеята. Ще дам по-обстоен пример:

-Минал е Bragging Rights, ясни са резултатите, които се постват в темата.

-Всеки в отделно мнение описва своя вариант за това как е трябвало да протече build-a за Bragging Rights и как според него е трябвало да свършат мачовете. Можете да променяте мачове, да махате, да добавяте. Можете всичко.

-Написаното може да бъде коментирано и обсъждано от останалите при желание.

-Идва Survivor Series. Ясни са резултатите. Поствам ги тук (или помощника ми Pain), след което всеки желаещ може да опише как той би развил build-a за SS, но съобразявайки се с резултатите на WWE Bragging Rights от преди това, а не със своите собствени.

-Дано е станало ясно.

Не знам колко хора ще се навият и ще имат желания да участват, но фен букърите/писачи на дневници тук са доста и е интересно кой как мисли да развие всичко. So here we go...

WWE BRAGGING RIGHTS Results:

-WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: John Cena defeated Randy Orton – New WWE Champion

-Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, The Hart Foundation, Finlay, Matt Hardy, R-Truth) defeated Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Mark Henry, Koffi Kingston, Jack Swagger, Cody Rhodes, Big Show)

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-Michelle McCool, Natalya, Beth Phoenix defeated Melina, Gail Kim, Kelly Kelly

-US Champion vs Intercontinental Champion: The Miz defeated John Morrison

МОЯТ ВАРИАНТ ЗА МЕСЕЦА - КАКВО ЩЕ ПРОМЕНЯ: Като за начало ще спомена кои са мачовете от карда, които остават същите или имат само промяна в резултата. Мачът Сина-Ортън остава същия. Същото развитие, същия залог – ако Сина загуби отива в SD. Разликата е в резултата – в моя вариант Ортън печели и Сина е принуден да напусне RAW. Наистина идеята да имат още един мач помежду си не бе лоша при условие, че тя наистина ще сложи край на враждата. А и Сина-Ортън продава. Това е.

Fatal 4 Way-a според мен беше добра идея, така че той също остава. Абсолютно всичко се развива по този начин, по който видяхме, че се разви. Тейкър печели, Батиста търнва и пребива Мистерио.

В моя вариант Морисън побеждава The Miz. Причината: Морисън е човекът, който трябва да бъде издигнат към МЕ. Човекът, който от доста време чака този шанс. Загуба на PPV не е от нещата, които му трябват. Да, добър начин да бъде издигнат Миз, но той може да бъде издигнат побеждавайки други хора, не Морисън. Затова победа за ИК шампиона в моя вариант.

Сега нещата, които ще променя като участници и правила. Бройката мачове си остава 5, тъй като с едночасовия WWE Championship и присъствието на голям отборен мач няма време за други мачове.

Женският мач в шоуто трябваше да е по-различен. Мелина и МакКуул имаха дълга и солидна вражда, която приключи в SMACKDOWN. Това обаче не означава, че не могат да предложат нещо и за PPV, вместо поредния random team мач. Историята: обявено е, че Women’s Champion-a ще се изправи срещу Divas Champion-a в interbrand мач. Мелина хвърля няколко нападки против противничката си, припомняйки миналото им, като и се налага и да защити титлата два пъти – веднъж срещу Джилиан и веднъж срещу Гейл Ким. С това според нея тя защитава правото си да представя RAW. В SD отново имаме сегментите, които наблюдавахме между Мишел, Бет и Мики Джеймс, като последните две оспорват идеята МакКуул да е тази, която ще се бие срещу Мелина. Според двете тя не е достойна за шампион, като Мишел заявява, че ще се докаже на Bragging Rights. Е, това не става. За да се запази балансът Мишел губи от Мелина в Street Fight Champion vs Champion мач. Правилата са такива, поради факта, че двете са се били достатъчно в обикновени мачове, а и последният им мач бе Lumberjack, следователно ми трябва нов свеж gimmick за този сблъсък. Street Fight-ове при жените има рядко, така че идеята ми се струва добра.

Другите промени са в RAW vs SD мача. Доволен съм, че нямаше елиминации, защото това щеше да прецака нещата и нямаше да можем да видим добре измисленият край. Просто не съм доволен от факта, че в мача имаше цели 14 човека, което си е адски много. Някои от тях почти не получиха време на ринга. Следователно 7 човека в отбор е много, но пък ако е по-малко (5) ще останат повече стари кучета в отборите и няма да се даде шанс на младите. Затова избирам мачовете да са 6 срещу 6.

Така... развитието остава горе-долу същото. DX капитани на RAW, Джерико се обявява за капитан на SD, но се намесва Кейн и става съ-капитан. Грамадата решава да подкрепи своето шоу и това води до търкания между отборните шампиони. Искам обаче да променя участниците в самите отбори. Основното е да имаме големи имена за капитани – ННН и НВК от едната страна, Кейн и Джерико от другата. Това е готово. Грамадата е в тим RAW, което прави RAW по-силен. Следователно нямат нужда от друг гигант. Хенри отпада. В първият RAW в квалификационни мачове той се изправя срещу Коуди Роудс, а MVP среща Дибиази и Джак Суагър в троен мач. Роудс и Суагър печелят мачовете си, Дибиази получава още една причина да е трън в очите на Ортън и между тях да има проблеми в следващите 2 седмици. Кофи е последната част от Team RAW, имайки предвид пуша, който му се очертава.

В SMACKDOWN Джерико и Кейн имат нужда от някой по-боен, който поне да не стои смешно срещу Грамадата. Изборът пада на Финли. Познат на феновете, харесван фейс. До него застава Долф Зиглър, който перфектно може да извлече ползва от участието си на още едно PPV. Последните две места се запълват от Мат Харди и Дрю Макентайър. Макентайър в такъв важен мач е ОК, като може дори да има кратка история дали след като е от толкова малко време в SD заслужава подобна позиция. Харди пък е просто за вкус, а и не трябва Team SD да е изцяло събран от хийлове.

Е, това е. Мачът се развива по горе-долу същия начин. Липсата на дори само двама души на ринга се усеща и 12-те участника имат малко повече време да блеснат. Краят е същия, като Грамадата прецаква Кофи и подарява мача на Джерико. Това си беше брилянтен край и не виждам причина да го променям. Ето ги и резултатите от моя Bragging Rights:

BIRETO’S WWE BRAGGING RIGHTS:

-US Champion vs IC Champion: John Morrison defeats The Miz

-Women’s Champion vs Divas Champion – Street Fight: Melina defeats Michele McCool

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, Dolph Ziggler, Finlay, Matt Hardy, Drew McIntyre) defeats Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Cody Rhodes, Big Show, Jack Swagger, Koffi Kingston)

-WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: Randy Orton defeats John Cena – Cena leaves RAW and has to go to SD

В общи линии на мен ми хареса както билд-а за Bragging Rights, така и самия турнир. Личи по малкото промени, които съм направил. И не, не вкарвам лични пристрастия, просто правя това, което според мен би било по-правилно за самите кечисти и което би било по-интересно на феновете. Ако някой има желание нека сподели мнението си 

  • Upvote 2
Link to comment

Аз ще се включа! Идеята ме заинтересова доста :)

Първата промяна, която ще сложа е в мачът за WWE титлата! Ще го направя Last Man Standing Мач, защото Iron Man-а е доста дълъг, а LMS ми се струва по-добър вариант! Иначе правилата, че ако Сина изгуби отива в SD си остават същите! Те двамата правят хубав мач и Джон Сина печели!

Fatal Four Way Мачът беше доста добра идея! Не бих променял нищо освен смешният turn на Батиста след мача! Просто това го изрязвам!!!

RAW vs SmackDown Мача няма да има много промени! Капитаните на RAW, ще са DX, а капитанът на SmackDown ще е един и той е "Y2J" Chris Jericho! Във отбора на RAW ще участват DX, Big Show, Kofi Kingston, Cody Rhodes, Jack Swagger, Ted DiBiase! А във отбора на SmackDown ще участват Chris Jericho, Kane, The Hart Dynasty, Dolph Ziggler, Drew McIntyre, Matt Hardy! Двата отборо са напълно готови за тази, така важна среща! Купата я печелят Team RAW, защото по време на мача Chris Jericho и Big Show се скарват, след което Шоу нокаутира Y2J и го туширва!

Във мачът между John Morrison & The Miz бих направил един Winner Take All Мач! Във който Морисън успява да победи след много положен труд!

WWE Bragging Rights Results:

WWE Championship Last Man Standing Match: John Cena def. Randy Orton ©

World Heavyweight Championship Fatal Four Way Match: The Undertaker © def. CM Punk, Batista & Rey Mysterio

RAW vs SmackDown Match: Team RAW def. Team SmackDown

Winner Take All Match: John Morrison © def. The Miz ©

Е това е! Дано да съм се справил добре :)

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Аз също мисля да се пробвам.

Mачът за WWE титлата ще има друг победител.Ортън трябва да победи Сина.В последната минута резултата ще бъде 5 на 5.Сина заключва STF,но Ортън издържа до 15 секунда,преобръща Сина и му заключва STF,при коео Сина тапва в последната секунда(леко невъзможно,но.. :D )След това един доста добър вариант ми се вижда Сина да отиде в ECW и да има дълга програма с Крисчън,просто защото в Смака ще стане ТВЪРДЕ претъпкано.

Женския мач ще си бъде същия.Смака печели след туш на McCool над Мелина.

Fatal 4 way мача също без промени.Тейкър печели,а Батиста търнва хийл срещу Мистерио.

Team Raw vs. Team SmackDown.Ще бъде 6 on 6.DX са капитани на Team Raw,а Джерико и Кейн на Team SmackDown.Членовете на червения отбор не търпят промяна.В отбора на синия бранд ще бъдат Зиглър,Макинтайър,Харди и Финли.Финалът не търпи промяна.

John Morrison vs. The Miz.Победа за Морисън в един по-дълъг мач.

CSKAR4ETO'S WWE BRAGGING RIGHTS:

-US Champions vs. IC Champion:John Morrison def. The Miz

-SmackDown Divas def. Raw Divas

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship Match:Undertaker def. CM Punk,Batista,Rey Mysterio

-Team SmackDown(Chris Jericho,Kane,Dolph Ziggler,Drew McIntyre,Matt Hardy,Finlay) def. Team Raw(Triple H,Shawn Michaels,Jack Swagger,Kofi Kingston,Cody Rhodes,Big Show)

-60 Minutes Anything Goes Iron Man Match For The WWE Championship:Randy Orton def. John Cena

Edited by cskar4eto
Link to comment

Да видим и аз какво ще измисля :)

Мачът за WWE титлата остава същият.Iron Man с победител Сина.Различно е участието на Дибиази.Тед иска да си извоюва място в Team RAW и DX му казват, че трябва да спечели срещу избран от тях съперник.Те избират Сина, но Ортън се намесва в мача и коства победата на Дибиази.В мачът за титлата, Дибиази се намесва и издърпва Сина при момента с pyro техниката.Другото си остава същото, без намесите на Кингстън и Роудс.

Fatal 4 Way мачът няма да го променям.Сегмента след мача също.

Team Raw vs Team Smackdown - Мачът става 6 vs 6.От Team RAW махам Марк Хенри, a Team Smackdown са Джерико,Кейн,Финли,Зиглър,Харди и Макинтайър.Тук разликата е в начинът по който се класира Роудс.След като Дибиази губи, Rhodes също иска шанс.DX го изправят срещу Марк Хенри.Роудс печели с count out след намеса на Джерико, който предпочита Роудс да е в Team RAW.Краят си остава същият.

John Morrison vs The Miz - тук единствената разлика е в завършека, като при мен накрая няма победител, защото не мисля, че който и да било от двамата трябва да губи.

Женският мач при мен е Melina vs Michelle.Двете се срещат за последно и Мелина печели.

Morrison’S WWE BRAGGING RIGHTS:

-US Champion vs IC Champion: John Morrison draw The Miz

-Women’s Champion vs Divas Champion: Melina defeats Michele McCool

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, Dolph Ziggler, Finlay, Matt Hardy, Drew McIntyre) defeats Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Cody Rhodes, Big Show, Jack Swagger, Koffi Kingston)

-WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: John Cena defeats Randy Orton

Edited by Morrison93
Link to comment

@Моrrison93: И кой отбор печели трофея, след като победите, при положение, че Miz/Morrison завършва наравно, стават 1:1 ?

@cskar4eto: Наистина ли е възможно според теб Cena да отиде в ECW (както и да се предаде със сегашния си образ)?

Kaто цяло съм съгласен с развитието на WWE през месеца, с изключение на няколко неща:

- Dolph Ziggler има място в отбора на SD вместо R-Truth.

- Ted DiBiase с оглед на търканията му с Ортън не се намесва в главния мач.

- Женският мач е champion vs champion: Melina vs McCool, с победа за втората след намеса на Beth (удря Michelle и съдията дисквалифицира Melina...примерно).

Link to comment

WWE BRAGGING RIGHTS Results:

- WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: John Cena defeated Randy Orton – New WWE Champion

- Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, The Hart Foundation, Finlay, Matt Hardy, R-Truth) defeated Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Mark Henry, Kofi Kingston, Jack Swagger, Cody Rhodes, Big Show)

- Fatal 4-Way Match - World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

- Michelle McCool, Natalya, Beth Phoenix defeated Melina, Gail Kim, Kelly Kelly

- US Champion vs Intercontinental Champion: The Miz defeated John Morrison

МОЯТ ВАРИАНТ ЗА МЕСЕЦА - КАКВО ЩЕ ПРОМЕНЯ: Не писах в темата за "Bragging Rights", но бях очарован от 60-минутния мач между Джон Сина и Ранди Ортън. Изгледах от гонг до гонг с огромно удоволствие и съм съгласен с победителя. Мачът остава недокоснат.

В "SmackDown!" heel turn-а на Батиста имаше резултат и затова също остава недокоснат. Но открай време съм несъгласен с това Гробаря да е Шампион. Легенда е, любимец ми е, но физически е почти развалина и това пролича болезнено ясно в мачовете му със Си Ем Пънк през последните 2 месеца. Затова аз лично бих избрал Пънк да си върне титлата на "Bragging Rights". Батиста отново ще бъде туширан, за да получим ефекта на разгневяването за post-match heel turn-а, и отново може да получи Tombstone, но в последния момент Пънк бие някакъв шут на Гробаря и отмъква победата. Така облика на Гробаря остава недокоснат, Батиста превърта, а Шампион отново е Пънк, към чийто образ се добавя опортюнистична нотка а ла "Heel Edge".

В моя вариант, също както при Бирето, Морисън побеждава The Miz. Причината: Морисън е човекът, който трябва да бъде издигнат към МЕ. Човекът, който от доста време чака този шанс. Загуба на PPV не е от нещата, които му трябват. Да, добър начин да бъде издигнат Миз, но той може да бъде издигнат, побеждавайки други хора, а не Морисън. Затова победа за ИК Шампиона в моя вариант. Тук мнението ми напълно се покрива с това на Бировия звяр.

Жените въобще няма да ги пипам, не ме интересуват ни най-малко, единствената разлика е, че аз давам победата на жените от "RAW", за да изравнят резултата в своеобразното състезание между шоутата.

Що се отнася до 7 vs. 7 мача, оставям броя на участниците същия. Одобрявам участниците от Тим "RAW" с две изключения - на първо място, на мястото на Коди Роудс, аз бих вкарал MVP. Как ще стане това? Ами именно MVP е третият човек в тройния квалификационен мач, в който реално бе Джон Сина, и успява да открадне победата след противоречия между Роудс и ДиБиаси. Кой ще job-и на Джак Суагър в неговия квалификационен мач тогава? Ами защо не дадем на младежа сериозен повод да се хвали? Даваме му Джон Сина, който губи с намеса на Ранди Ортън. Втората промяна в Тим "RAW" е Марк Хенри. Доколкото си спомням, той победи Чаво Гереро за място в Тим "RAW". Вместо него, пускаме в отбора Примо. Стилът му е идеален за подобни големи отборни мачове и може да направи някои луди spot-ове. Хареса ми идеята за привидното напрежение между The Big Show и Джерико. Така стигаме до Тим "SmackDown!", където нещата ще търпят промени. Джерико и Кейн остават капитани, НО! На първо място, Ерик Ескобар нямаше да е вътре. Момчето трябваше да дебютира сам и да започне с няколко победи над jobber-и, може би. На второ място, нямаше да я има тази излагация със смяната на целия тим в последния момент. В квалификационните мачове R-Truth бие Дрю МакИнтайър в голям upset, Финли бие Майк Нокс, Мат Харди бие Долф Зиглър и The Hart Dynasty бият Cryme Tyme. Точка. Отборът си е налице - има хора с различни стилове, на различна възраст и с различен опит.

На последния "RAW" преди "Bragging Rights" DX откриват шоуто. Те организират мач Big Show, MVP, Jack Swagger, Primo & Kofi Kingston срещу Mark Henry, Chris Masters, Ted DiBiase, Chavo Guerrero & Carlito. Но за разлика от реалността, те не извикват целия си отбор на ринга. От това се възползва Тим "SmackDown!" - Джерико излиза от едната страна на публиката, предвождащ The Hart Dynasty, а Мат Харди, Финли и R-Truth излизат от другата страна. 6-ма души идват малко множко дори и на DX и те отнасят известна доза побой, когато по рампата изтичват Кофи Кингстън и Примо. Те помагат на Шон Майкълс срещу тримата канaдци, когато... БАМ! Кейн слиза по рампата и тръшва Кингстън и Примо с Double Chokeslam, като не пропуска да нокаутира и Майкълс с Big Boot. Трите Хикса пък отчаяно се бори срещу Харди, Truth и Финли и тъкмо започва да набира инерция, когато му скачат останалите 4 души от Тим "SmackDown!". Тогава по рампата пристига и MVP, но той бързо изяжда един Chokeslam и е обезвреден. Тогава най-после излизат Big Show и Джак Суагър, предвождащи половината roster, и "нашествениците" от "SmackDown!" са прогонени. По-късно същата вечер Крис Джерико прекъсва random divas match, организиран от Snoop Dogg, за да говори колко е велик самият той, неговият тим и неговото шоу. Doggy Dogg му назначава Lumberjack Мач срещу Шон Майкълс за края на вечерта. Lumberjack-и, естествено, са членовете на Тим "RAW" и Тим "SmackDown!". Накрая настава хаос и безредици, всички започват да се бият помежду си и да се изваждат от строя. Кейн отново прегазва Кофи Кингстън и Примо, но е обезвреден на свой ред от Big Show, който пък е нокаутиран от Финли с удар с пръчката. След това Финли отнася Gutwrench Powerbomb от Суагър, който пък получава Lie Detector от R-Truth. MVP пробва да го нападне, но Мат Харди го спира навреме и му прави Twist of Fate. Така Шон Майкълс остава сам срещу Харди, Truth и Джерико, когато "The Game" изважда ковашкия чук изпод ринга и започва да раздава правосъдие. Мат отнася удар в шкембето си, а Truth - в главата. Ужасеният Джерико пък получава Sweet Chin Music и така шоуто завършва добре за "RAW".

Още в началото на "SmackDown!" на паркинга ни е показан танка на DX. Тим "SmackDown!" откриват шоуто, начело с говорителя си Джерико. Неговата реч е прекъсната от Тим "RAW", които най-после излизат от танка на DX и предизвикват съперниците си да дойдат на паркинга още сега. Водени от решения на всичко Кейн и доста колебливия Джерико, Тим "SmackDown!" приемат и си спретваме един хубав бой на паркинга между 7 души. Навсякъде хвърчат кофи и капаци, Кейн пробва да сгази Big Show с кола, а Трите Хикса чупи поне 4-5 стъкла на коли, докато размахва чука си. Охраната едвам спира мелето, като Генералния мениджър Теди Лонг заявява, че ще затегне охраната и по никакъв начин няма да допусне Тим "RAW" в залата тази вечер. Следа от тях наистина няма до предпоследния мач за вечерта, който е Matt Hardy, R-Truth, Finlay & The Hart Dynasty срещу Dolph Ziggler, Drew McIntyre, Mike Knox & Cryme Tyme. Тогава вече хората на "RAW" излизат от публиката и нахлуват на ринга. Настава поредния огромен въргал, но с помощта на 5-мата допълнителни състезатели от "SmackDown!", те взимат финалната инициатива преди PPV-то.

Самият мач протича по същия начин, както и в реалността. И май-май това е всичко.

HAMMA’S "WWE BRAGGING RIGHTS":

- US Champion vs Intercontinental Champion: John Morrison defeats The Miz

- Melina, Gail Kim, Kelly Kelly defeat Michelle McCool, Natalya, Beth Phoenix

- Fatal 4-Way Match - World Heavyweight Championship: CM Punk defeats Batista, Rey Mysterio, The Undertaker

- Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, Matt Hardy, Finlay, R-Truth, David Hart Smith, Tyson Kidd) defeats Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, MVP, Primo, Big Show, Jack Swagger, Kofi Kingston)

- WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: John Cena defeats Randy Orton

Edited by 'Hamma

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Link to comment

Cabin: Kато за начало съвет - не пиши с удивителни. Едно, че не е правилно, друго, че е дразнещо. Приятелски съвет, не се засягай. Така... сега за идеите ти. LMS лично според мен не става, защото HIAC де факто е най-крайната точка на една вражда и се чудя как дори се навиха да сложат Iron Man мач след това. LMS според мен не би подхождало, защото е прекалено често срещан тип мач през последните години. Друго - търна на Батиста къртеше. Лично мнение. Другата голяма забележка - това мачът между Морисън и Миз да е за двете. Напълно излишно е в момента двете титли да се държат от един човек и това по-скоро би им навредило, отколкото да помогне. Но иначе евала за това, че се престраши пръв.

При cskar4eto и Морисън93 няма какво толкова да коментирам, но относно забележката на maxxxed за трофея: не съм сигурен, но мисля, че първите два interbrand мача нямаха роля в печеленето на трофея и това кой щеше да го вземе зависеше изцяло от отборния мач. Така че вариант някой от първите два мача да завърши без победител е възможен.

Hamma: Добра идея за новите попълнения в RAW, хареса ми и развитието на фюда през последната седмица. Хареса ми също участието на Дибиази в Сина-Ортън мача, добра идея за развитие на отношенията им. Но имам една забележка, нещо, което не ми хареса: Тейкър губи. Лично аз не съм доволен от това, че през последната... айде половин година (макар че е повече) двете големи титли се сменят през 3 или 6 седмици. Точно затова си мисля, че няма да е лошо да се почнат по-големите рейнове, но щом си решил да дадеш титлата на Пънк твое решение. Ако зависеше от мен той нямаше да я губи дори на Hell in a Cell.

Като цяло добра работа на всички, евала, че се включихте в Guest Booker сериите. Изводът според мен (имайки предвид малкото промени в мачовете) е, че WWE са ни предоставили един добър месец и едно добро PPV, от което доста хора сме доволни. Евала и на тях. Който има желание и идеи също е добре дошъл да ги представи, а с останалите ще се видим като мине Survivor Series и дойде време да ребуукваме него.

Link to comment
The LEGEND KILLER

Хайде и аз да се включа да видим какво ще направим. :)

WWE BRAGGING RIGHTS Results:

-WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: John Cena defeated Randy Orton – New WWE Champion

-Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, The Hart Foundation, Finlay, Matt Hardy, R-Truth) defeated Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Mark Henry, Koffi Kingston, Jack Swagger, Cody Rhodes, Big Show)

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-Michelle McCool, Natalya, Beth Phoenix defeated Melina, Gail Kim, Kelly Kelly

-US Champion vs Intercontinental Champion: The Miz defeated John Morrison

- Мачът между Cena и Orton няма да го пипам никъде, освен резултата - Cena нито няма да спечели, нито пък няма да загуби, защото мачът ще е draw. Още, откакто го обявиха мача и ми дойде тази идея, като резултата ще бъде точно 5-5, както ми се искаше да бъде и Orton ще удържи последните 5 секунди и няма да се предаде.

- Женският мач си остава същият, но победата ще отиде при Team SD!, защото в мачът между Morrison и The Miz ще имаме победител Morrison, тъй като не изглежда реално човек, който се изгражда доста откакто е в SD! да падне от човек, който джоби месеци наред от Kofi Kingston.. Всъщност бях за идеята Miz да победи, но ако враждата продължи по някакъв начин, но след като това не се случи бях много разочарован от това решение. И така резултатът пак ще е 1-1 в interbrand мачовете, но победителите ще са различни.

- Мачът за световната титла си остава същият, както и победителя, за да не се претрпуват reign-ове. Turn-ът на Batista също си остава.

- Team RAW vs Team SD! - резултатът се запазва и краят му също, но само при Team SD! вместо R-Truth и Finlay ще са McIntyre и Ziggler, както трябваше да е първоначално отбора, като се видя кои са клалификационните мачове.

Еми това е. Ето го моя Bragging Rights:

LEDG'S BRAGGING RIGHTS:

-US Champion vs IC Champion: John Morrison defeats The Miz

-Melina, Gail Kim, Kelly Kelly defeated Michelle McCool, Natalya, Beth Phoenix

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker defeated Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-Team SMACKDOWN (Chris Jericho, Kane, The Hart Foundation, Dolph Ziggler, Matt Hardy, Drew McIntyre) defeated Team RAW (Triple H, Shawn Michaels, Mark Henry, Koffi Kingston, Jack Swagger, Cody Rhodes, Big Show)

-WWE Championship - Iron Man Anything Goes Match: Randy Orton and John Cena fought into a draw (5:5)- Orton STILLS WWE Champ, but Cena don't leave RAW)

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

Link to comment

@Моrrison93: И кой отбор печели трофея, след като победите, при положение, че Miz/Morrison завършва наравно, стават 1:1 ?

Всъщност наистина не съобразих това.Трябваше да уточня, че за трофея важи само Smackdown vs RAW мачът, защото иначе единият от другите два мача става доста придвидим.

Edited by Morrison93
Link to comment
  • 4 weeks later...

Ще го ребуукнем бре. Аз все още обмислям идеите си, за това ще изчакам с постването на моя вариант, но това не значи, че останалите трябва да бъдат ограничени. Който желае нека ребуукне build-a за Survivor Series както пожелае, като трябва да се съобразява само с едно нещо, а именно резултатите на WWE от Bragging Rights:

WWE Bragging Rights - Резултати

-WWE Championship - Iron Man Match: John Cena def. Randy Orton - New Champion

-Team SMACKDOWN def. Team RAW

-Fatal 4 Way World Heavyweight Championship: Undertaker def. Batista, Rey Mysterio, CM Punk

-Champion vs Champion: The Miz def. John Morrison

-Team SD Divas def. Team RAW Divas

Имената на участниците ги знаете, не е нужно да ги пиша. Трябва да се съобразите с всичко случило се на PPV-то, т.е. имате право да променяте от първия RAW след Bragging Rights до Survivor Series включително. Следователно Батиста е пребил Мистерио, а Грамадата е прецакал RAW. Не забравяйте този факт. Е, всичко е в ръцете на желаещите, ако има такива. Моя вариант за Survivor Series ще бъде постнат когато е готов :)

PS: Още веднъж напомням - съобразяте се с резултатите на истинския Bragging Rights, не на този, който вие сте бууквали в тази тема.

Link to comment

WWE Survivor Series Results:

Team Miz(The Miz,Drew McIntyre,Sheamus,Dolph Ziggler and Jack Swagger) def. Team Morrison(John Morrison,Matt Hardy,Evan Bourne,Shelton Benjamin and Finlay)

Batista def. Rey Mysterio

Team Kingston(Kofi Kingston,MVP,Mark Henry,R-Truth and Christian) def. Team Orton(Randy Orton,Cody Rhodes,Ted DiBiase,CM Punk and William Regal)

The Undertaker© def. Chris Jericho and The Big Show

Team Mickie(Mickie James,Eve,Kelly Kelly,Melina and Gail Kim) def. Team Michelle(Michelle McCool,Jillian Hall,Beth Phoenix,Layla and Alicia Fox)

John Cena© def. Triple H and Shawn Michaels

Ето моите промени:

- На първия Raw след Bragging Rights, Миз дърпа промо за това, че е бил по-силната и красива част от Team Miz&Morrison.Guest host-a обаче насрочва мач между Миз и Морисън за Survivor Series.Миз роптае, че не трябва да се бие с Джон...сам.Избира си отбор (Drew McIntyre, Sheamus, Dolph Ziggler и Jack Swagger), същото прави и интерконтиненталният шампион.Той избира Matt Hardy, Shelton Benjamin, Evan Bourne и Yoshi Tatsu.

Срещата им на SS протича нормално.Мат Харди елиминира Дрю Макинтайър.Долф елиминира Харди.Шиймъс отстранява Йоши Татсу.Суагър изключва Еван Борн.Морисън атакува Зиглър и го тушира, но отнася същото от Миз.Миз тушира и Шелтън Бенджамин.Оцеляват: Miz, Swagger, Sheamus (Team Miz).

- Батиста има мач с Мат Харди на един от Smack-овете.Побеждава го след намеса на Кейн.Двамата с Кейн сформират съюз и в следващите седмици побеждават Р-Трут и Мистерио в tag team среща.Теди Лонг обявява Батиста vs Mysterio на SS.Kейн и Р-Трут ще са опоненти в друг отборен мач.

На SS Батиста побеждава Мистерио, пак след побой.

- Кофи Кингстън отново атакува Ренди Ортън.Ортън и Легаси, обаче му правят засада backstage на следващия епизод на Raw и Guest host-a определя квалификационни мачове за SS.Ортън, ДиБиаси, Роудс и Кейн са с гарантирани места.Към тях се присъединява William Regal, който побеждава CM Punk на издание на SmackDown.Тимът на Кофи е съставен от него самия, Р-Трут, MVP и Марк Хенри.Последният участник е Christian, който побеждава Finlay в ECW.Мачът на SS протича така: Christian e елиминиран от Роудс и ДиБиаси.Кейн отстранява Р-Трут.Рийгъл и Роудс са туширани от MVP и Марк Хенри.Ортън тушира MVP.Марк Хенри е отстранен от Кейн.Кофи тушира ДиБиаси, после Рийгъл и накрая Роудс.Получава RKO от Ортън и губи.Оцеляват:Orton, Kane (Team Orton).

- Всичко си протича както трябва, с едно изключени.След загубата си от Рийгъл, Пънк казва, че е готов на всичко, за да има мач за титлата на турнира.Поставен е в серия от мачове-срещу Mike Knox, Finlay, JTG.Побеждава и тримата.Последният мач е срещу Еric Es(sss)cobar, който също ще получи мач за титлата, ако спечели (с помощ от Вики Гереро).Пънк побеждава, а Ерик къса с Вики.Джерико се намесва на последния Smackdown-Теди Лонг обявява Triple Threat мач между The Big Show, CM Punk и Jericho.Загубилият няма да участва на SS.Мачът завършва спорно-double countout за Грамадата и Пънк.На SS ще има Fatal 4-way.През цялото време има доминация на Jeri-Show, но накрая Punk печели с disqualification (тъй като в обикновените правила няма DQ...тук Вики съветва Теди Лонг да има), т.е. Undertaker запазва.

- Triple Threat-а между Сина, Майкълс и Хиксовете е същия, само дето Майкълс взима титлата след втора SCM на HHH.

My results for WWE Survivor Series 2009:

WWE Survivor Series Results:

Team Miz (The Miz,Drew McIntyre,Sheamus,Dolph Ziggler and Jack Swagger) def. Team Morrison (John Morrison,Matt Hardy,Evan Bourne,Shelton Benjamin and Finlay)

Batista def. Rey Mysterio

Team Orton (Randy Orton, Cody Rhodes, Ted DiBiase, Kane and William Regal) def. Team Kingston (Kofi Kingston, MVP, Mark Henry, R-Truth and Christian)

CM Punk def. The Undertaker ©, Chris Jericho and The Big Show

Team Mickie (Mickie James, Eve, Kelly Kelly, Melina and Gail Kim) def. Team Michelle (Michelle McCool, Jillian Hall, Beth Phoenix, Layla and Alicia Fox)

Shawn Michaels def. John Cena© and Triple H

Edited by itzo1994
  • Upvote 1
Link to comment

^ В multi-men мачовете няма DQ.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

Да, наистина в F4W няма DQ. По-солиден коментар за написанот от теб сигурно ще постна след време. Сега Биров ще ребуукне Survivor Series както му харесва или поне както счита за добре. Няма да поствам предварително резултатите от истинския SS, защото май няма смисъл да ги има във всеки пост. Също така ще опиша само не-отборните мачове, а пък те ще изчакат да ми дойде музата. Скоро ще има втори пост и с тях и с резултатите, защото ребуукването този път е солидно. Айде...

-SS е четвъртото по големина PPV на WWE... уж. Следователно трябва да има епичен (ама ЕПИЧЕН) кард и трябва да бъде продадено. За Тейкър опоненти винаги могат да се намерят, но не такава е ситуацията със Сина, тъй като няма нито един добре изграден хийл в RAW освен Ортън, с който Сина да враждува. Следователно щом ще има interbrand мачове на това PPV, нека да има един запомнящ се такъв - Champion vs Champion, John Cena vs Undertaker. WWE и преди да са изправяли шампионите един срещу друг (тройния мач Сина-Букър-Грамадата), така че не е проблем според мен. В общи линии историята е следната: в първата седмица след Bragging Rights guest host-овете, които бяха двама състезатели в НАСКАР, казват, че като състезатели харесват спортния дух и съревнованието. Затова са предвидили нещо специално за края на вечерта. RAW-ът иначе се развива по план и Big Show става жертва на Triple H в Lumberjack като наказание за предателството си на Bragging Rights. След мача и след като специалния съдия Сина просва Big Show с FU, Guest Host-овете излизат и казват, че имат идея – WWE Champion-a да се изправи срещу WHW Champion-a на SS в едно последно съревнование между RAW и SD. Предизвикателството е отправено, Сина остава с отворена уста. В SD Теди Лонг казва, че няма намерение да си навлича гнева на Гробаря, вкарвайки го в мач със Сина... НО се появява Винс, който казва, че идеята е страхотна. За да запази работата си Лонг приема предложението на Guest Host-овете, но се получава друг проблем – Джерико казва, че иска мач за титлата на Тейкър. Лонг обаче вече е обещал такъв на Грамадата и казва, че мачът ще се състои следващата седмица и ако Грамадата победи ще се изправи срещу Сина на SS. В RAW Сина казва, че е минало много време от последния път, в който се е изправял срещу Тейкър и не е сигурен, че иска да го прави, но в духа на състезанието между двете шоута ще го направи. Джерико го конфронтира и казва, че щом Шоу ще има шанс за титлата на Гробаря, то може би Сина трябва да защитава своята. Стига се до Сина срещу Джерико, като Сина печели след намеса на DX. В SD Тейкър побеждава Грамадата, а в промо казва, че Сина ще падне „като всички останали”. Следващият RAW е възлов с поява на Тейкър. Сина обяснява, че не му харесва отношението на Тейкър и не е като „всички останали”, когато Тейкър се появява и го просва с Tombstone. В SMACKDOWN Джерико все пак се изправя срещу Гробаря едно на едно, като Грамадата прекъсва мача. Двамата се обединяват срещу Тейкър, но Лонг излиза и им казва, че е говорил с Роди Пайпър (следващия хост) и в RAW тримата на ринга ще се изправят срещу Сина и DX. Мачът приключва с победа за вторите, след като Сина тушира Джерико, но след мача отново става жертва на Tombstone Piledriver. На самия турнир той дърпа промо, в което казва, че трети път това няма да се повтори.

-В SD враждата на Мишел МакКуул с Мики си се развива както по принцип, само дето и Бет Финикс е включена в историята. Имаше сегменти с трите преди Bragging Rights, които ми допаднаха и не виждам причина да няма троен мач за титлата. По-разнообразното е един мач по двойки Мишел и Лейла срещу Мики и Бет, в който вторите размазват Лейла, след което се сбиват и позволяват на МакКуул да се измъкне от гнева им. Мачът на СС ще е елиминационен, за да се подчертае идеята на турнира.

-DX и Jerishow имат търкания от доста време и аз ще използвам случилото се в мача на Bragging Rights, за да прехвърля враждата между тях. Освен споменатия вече мач ННН-Грамадата се състои и такъв между Джерико и Майкълс (победа за Джерико). Назначен е мач за титлата, има доста промота “ние сме по-добри” и т.н. Повечето важни неща вече са станали.

Survivor Series 2009 Card засега:

-WWE Champion vs World Heavyweight Champion: John Cena vs Undertaker

-Unified Tag Team Championship: DX vs Jerishow

-Triple Threat Elimination Match – Women’s Championship: Michelle McCool vs Mickie James vs Beth Phoenix

Като ми остане време ще опиша и как се оформят враждите за елиминационните мачове, както и ще напиша резултатите. Ама това като имам време.

Link to comment

Изглежда няма много хора, горящи от желание да ребуукват :D Живи и здрави, аз имам да си довършвам моя план, пък който иска да пише. Така... елиминационните отборни мачове за Survivor Series. Започваме с:

-ECW. Враждата между Крисчън и The Ruthless Roundtable продължава. Ригъл успява да убеди Тифани да му даде още един шанс за титлата и го получава в Англия, както и стана. Загубата му остава непроменена. Основната разлика е, че през този месец започват проблемите между TRR и Шелтън и Голдъст. Вторите стават жертва на Козлов и Джаксън в сингъл мачове, след което се притичват на помощ на Крисчън при една от атаките на TRR. Тифани назначава мач 3 на 3 за PPV-то – Крисчън, Шелтън и Голдъст срещу Ригъл, Козлов и Джаксън. Ако Ригъл спечели ще получи още един ПОСЛЕДЕН шанс за титлата. Ако загуби повече няма да има право да се бие с Крисчън за нея.

-SMACKDOWN. Враждата между Мистерио и Батиста се развива малко по-бавно. Освен основните разговори „ти ме предаде”, „нали бяхме приятели”, Мистерио отказва да се бие срещу Батиста. Теди Лонг казва на Батиста, че няма да принуди Мистерио да застраши здравето си в мач срещу него щом не желае, но дава възможност на Батиста да принуди Мистерио – в елиминационен мач. Двамата трябва да съберат отбори. Ако отбора на Батиста победи Мистерио ще трябва да му даде мач 1 на 1. Ако Мистерио победи на Батиста ще му бъде забранено да се доближава до Рей, в противен случай ще бъде съспенднат. Всички вражди в SMACK-а се включват в този отборен мач: Морисън-Зиглър, МакЕнтайър-Финли, R-Truth-Пънк). Team Mysterio скоро е сглобен (чрез сегменти) – Рей, Морисън, Харди, R-Truth, Финли. Batista обаче се нуждае от пети човек и се обръща към Кейн. Кейн се съгласява да стане част от отбора му, но в замяна на услуга, която не става ясна (все пак трябва да има истории и за напред). Team Batista е формиран – Батиста, Кейн, Зиглър, МакЕнтайър, CM Punk. Сингъл и отборни мачове доразвиват историята.

-RAW. Всичко между Ортън и Кофи остава същото, но добавяме сегменти, които да опишат как подбират отборите си. Легаси имат нужда от още двама и се обръщат към Swagger, очаквайки силата му да им помогне. Миз обаче настоява, че той, като US Champion също има място в мача. Ортън се съгласява. Кофи пък, освен Хенри и MVP, добавя Евън Борн, който през месеца е цел на Суагър и Миз (в моя вариант има троен мач между тримата за титлата, Миз запазва). Пак мачове между членовете на отборите. Кофи се нуждае от още един човек и се обръща към яко пренебрегвания Примо, който може да бъде използван поне тук.

BIROV'S SURVIVOR SERIES 2009 РЕЗУЛТАТИ:

-WWE Champion vs WHW Champion: Undertaker def. John Cena (защото така ми харесва, не че има някакво значение кой ще спечели)

-Unified Tag Team Championship: DX def. Jerishow (Нови отборни шампиони)

-Team Batista (Batista, CM Punk, Kane, Dolph Ziggler, Drew McIntyre) def. Team Mysterio (Rey Mysterio, John Morrison, Matt Hardy, Finlay, R-Truth) (В края Макентайър и Пънк елиминират Морисън, Мистерио елиминира Пънк, след намеса на Батиста, който е бил елиминиран в началото на мача, обаче Макентайър елиминира Мистерио. Той трябва да се изправи срещу Батиста)

-Team Gold (Christian, Shelton Benjamin, Goldust) def. Team Ruthless Roundtable (William Regal, Ezikiel Jackson, Vladimir Kozlov) (Джаксън е елиминиран след DQ и оставя Ригъл и Козлов сами. Крисчън е sole survivor, туширайки Ригъл)

-Triple Threat Elimination Women’s Championship: Michelle McCool def. Beth Phoenix, Mickie James (Финикс се намесва след като е елиминирана и коства мача на Мики, за да може тя да продължи враждата си с Маккуул).

-Team Orton (Randy Orton, Cody Rhodes, Ted Dibiase, The Miz, Jack Swagger) def. Team Kingston (Koffi Kingston, Primo, Evan Bourne, MVP, Mark Henry) (Получава се като в реалния Тeam Miz vs Team Morrison мач – Кофи остава сам срещу трима, елиминира двама, но Ортън го тушира след RKO. Oртън още през 2006-та трябваше да остане непобеждаван на SS. Точка.)

E, това е моят вариант и начина, по който щеше да ми хареса много повече да се проведе Survivor Series. Трябват големи мачове, трябват отборни мачове и то такива, при които членовете не са събрани просто така, а имат някаква история и са от един бранд).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...