The Pain Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Това ми хрумна още след Hell in a Cell и най-накрая реших да се пробвам с него.Досега не съм правил дневник от първо лице,дано да е успешен.Същевременно ще бууквам всички шоута в EWR и ще описвам само най-важните неща от тях,за да се има представа какви са другите истории(така че не чакайте нов ъпдейт всеки ден).Иначе ще се съсредоточа върху СМ Пънк.И няма да е зле да дадете някое мнение,какво не ви харесва и какво да променя и т.н.Първата глава не е дълга,но по-нататъка ще включа повече неща,това е като интро. CHAPTER 1 "DOWNFALL" "You're the world champion,you represent this company.You have to dress better."-The Undertaker "What about John Cena?-CM Punk" Така започна всичко.Бях световен шампион в тежка категория на най-голямата кеч федерация в света-WWE.Бях на върха,последните месеци бяха най-добрите в цялата ми кариера.Бях завършил огромна програма с Джеф Харди,в която излязох победител и в WWE и в истинския живот.Джеф бе арестуван преди няколко седмици за притежание на наркотици.Хората започваха да осъзнават,че има истина в думите ми.Нищо не можеше да ме спре...така си мислех тогава.Но бях жестоко изненадан какъв ефект могат да предизвикат няколко думи... 4 Октомври,2009 WWE Hell in a Cell .....Гробаря беше на раменете ми.Не виждах почти нищо заради стичащата се по лицето ми кръв,но чувах освиркванията на феновете.Това щеше да бъде най-голямата победа в кариерата ми....но мача не бе заплануван да свърши по този начин.След секунда бях преобърнат от противника си и отнесох Tombstone Piledriver.Бях туширан.Загубих световната титла само за 10 минути и то в първия мач на турнира...Ометох се от ринга веднага щом вдигнаха клетката.Чувствах се прецакан.Един фен викаше "СМ Пънк!СМ Пънк!".Дори това не можеше да ме зарадва... 10 минути по-късно в съблекалнята... Взех си бърз душ,преоблякох се и нахвърлих набързо всички неща в сака ми.Преметнах го през рамо,отворих вратата и застанах лице в лице с Michael Hayes. "Отиваш ли някъде?"-вдигна учуден вежди той. "Дааа,имам нужда от почивка и сън,така че се връщам в хотела." "Виж,Фил,знам че се чувстваш зле след това което стана.И аз ти съчувствам,но го приеми като урок.Не може да говориш такива неща за най-голямата звезда на компанията и то пред Тейкър.Винс не обича многознайковците.Така че бъди по-внимателен отсега нататък." "Знаеш,че съм си такъв,Майк,винаги съм честен и казвам това което мисля,мамка му."-гневът започваше да се надига у мен. "Честността е хубаво нещо,Фил,но не и в тази компания.Всички тъкмо бяха започнали да осъзнават какъв потенциал имаш.Според мен последните ти месеци бяха най-доброто нещо което съм виждал от години насам.Не убивай кариерата си,синко."-каза Майкъл. Въздъхнах. "Да...май си прав.Благодаря,Майк,винаги си ми помагал.Оценявам го." "Сигурен ли си,че не искаш да догледаш турнира?" "Не,изморен съм и ми трябва малко сън.Ще се видим на записите във вторник." Отворих вратата. "Добър мач междудругото."-опита се да повдигне настроението ми Майк. И успя.По лицето ми се появи усмивка. "Добър опит.По мое мнение не струваше.До скоро." Оставих Hayes сам в съблекалнята и след минутка вече бях извън залата.Нощта беше студена,но все пак реших да ходя пеша до хотела.До онзи ден си мислех,че вече съм постигнал всичко,което някога съм искал в този бизнес.Но след тази нощ осъзнах,че това бе едно ново начало и ще трябва да положа много усилия,за да стана отново световен шампион.Бях сигурен,че ще успея.Защото аз съм СМ Пънк...и моята история тепърва започва... THE CM PUNK STORY to be continued... Betrayer11, HBK_forever, dbrm and 15 others 18 Quote Link to comment
YoTheReal Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВАЛА ! Никога не съм срещал нещо подобно, което те прави уникален! Страхотна идея да дадеш историята на един кечист по такъв начин ! The Pain, outkast, HBK_forever and 1 other 4 Quote Link to comment
Swanton bomb Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Това е уникално което правиш и от мен имаш 'евала' и ще го следя редовно прочетох тук първото и ми беше много приятно за четене и ще продължа да следя и нататък :) The Pain 1 Quote [img]http://th222.photobucket.com/albums/dd297/Kazra_2007/th_JeffHardy-WhisperInTheWind.gif[/img] Link to comment
Yeah!~ Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Дам, това определено ще се следи! The Pain 1 Quote [img]http://media.snimka.bg/2219/010693783-big.jpg[/img] [size=4][color="#FF0000"][b][i]TNA FTW!!~[/i][/b][/color][/size] Link to comment
Cabin Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 ЕВАЛА! Ще го следя с голям интерес :) The Pain 1 Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center] Link to comment
itzo1994 Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 *respect* Начинанието ти е доста интересно, започваш повече от добре!Ще го чета редовно, евала имаш и от мен. :) cskar4eto 1 Quote Link to comment
cskar4eto Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Айде да не остана назад и от мен имаш едно голямо "ЕВАЛА"!Определено ще се следи с интерес. itzo1994 1 Quote Link to comment
Popular Post The Pain Posted October 28, 2009 Author Popular Post Share Posted October 28, 2009 CHAPTER 2 AFTERMATH 6 Октомври,2009 Гледането на RAW в понеделник вечер остави доста лош вкус в устата ми.Така че на следващия ден още преди обяд пристигнах в Izod Center,New Jersey.Хората от персонала все още нагласяха ринга и реших да обиколя залата.Спирах се за кратки разговори с John Morrison и R-Truth,обаче останах много шокиран когато срещу мен се зададе Brandon Silvestry(познат като Low-Ki по indy-тата и като Senshi в TNA). "Хей,човече,какво правиш тук?"-попитах го с широка усмивка и му стиснах ръката. "Получих обаждане от Дъсти Роудс миналата седмица.Каза,че имало идеи за мен и е време да изляза от FCW.Скоро ще дебютирам."-съобщи ми доволен Брандън. "Това е страхотно.Време беше да се измъкнеш от development-a." "Абсолютно.Радвам се за теб,Фил.Наистина постигна много тук.Защо мислиш,че те последвах тук.Показа,че дори и ние от indy-тата имаме шанс в WWE." "Човек трябва да преследва мечтите си до край." "Добре казано.Виж,трябва да бягам,участвам в първия dark match тази вечер." "Та то има цели 7 часа до шоуто." "Хах,да,но колко време мислиш,че ще ми отнеме докато намеря Steve Lombardi из тая зала.Мамка й,огромна е.Виж,защо не ми звъннеш когато искаш,ще се помотаем наоколо.Ще е хубаво да прекарам повече време с познати." "Ще го направя."-казах аз и продължих да обикалям... Два часа по-късно... Излязох от съблекалните и погледнах часовника си.Беше време да намеря Michael Hayes.Не се наложи да търся дълго,защото го заварих в съседния коридор да разговаря с Мат Харди.Мат изглеждаше доста ядосан,когато ме подмина след разговора.Насочих се към Hayes. "Как е,Майк?"-попитах. "Не много добре.Преди малко се наложи да кажа на Мат,че отново няма да участва в шоуго.Прие го доста зле." "Забелязах.И защо така?" "Пф.Винс не иска той да се появява много по шоутата,докато трае цялата работа с Джеф.Не мисля,че Мат ще издържи скоро.Няма да се учудя ако след няколко месеца го видим в някоя друга компания." "Жалко,добър кечист е.Е...някакви планове за мен?"-попитах очаквайки с нетърпение отговора. "За тази вечер да,дългосрочни планове-все още не.В главния мач си срещу Рей и Батиста на шоуто за определяне на нов претендент за титлата." Ооокей,не е толкова зле засега.... "Ти трябва да отнесеш туша."-въздъхна Hayes. Не казах нищо,само кимнах в разбиране. "Така че е най-добре да обсъдиш мача с другите."-продължи Майк. "За какво?Просто ще караме по течението." "Всъщност Рей няма проблеми с това.Но нали знаеш...Дейв обича да планира внимателно най-важните моменти от мачовете си." "Ок,ще говоря с тях тогава." Дейв Батиста.Бях забравил какво е да работиш с него.Имахме няколко мача миналата година.Не е най-техничния кечист за всички времена,но успях да изкарам най-доброто от него.Намерих ги двамата с Рей до ринга. "Ето те и теб."-усмихна се Рей. Батиста само кимна. "Имате ли вече някакви идеи за мача после?" "Да,с Дейв току-що обсъждахме."-каза Рей. "Creative team-a имат намерение от известно време насам да ме обърнат в heel.Това бе една от причините да ме преместят отново в Smackdown.Така че си мислихме да загатнем за това тази вечер,разбираш ли?"-обясни Батиста. "Да,звучи добре.Значи..щом аз ще отнеса туша,можем да направим така че ти ще откраднеш победата от Рей."-обърнах се към Дейв. "Да...точно след като направя Torpedo Splash и съм на път да те туширам,Дейв ще ми направи Powerbomb и ще ме изхвърли извън ринга."-описа го по-подробно Рей. Аз и Батиста кимнахме в съгласие.Оставаше да видим колко добре ще се получи и в действителност... WWE SmackDown Tapings Batista vs Rey Mysterio vs CM Punk Батиста и Мистерио вече бяха на ринга,а аз чаках зад кулисите.След малко "This fire burns" прозвучава и минах през завесата.Освиркванията ме посрещнаха докато крачех по пътеката.Шмугнах се на ринга и хвърлих тениската си.Гонга би... Бях изолиран от мача още в началото от работата в екип на Батиста и Рей.Получих Spear и Hurricanrana и се изтърколих извън ринга.Полежах малко sell-вайки нанесената върху мен вреда и започнах да чакам удобен момент да се върна в мача. Рей успя да да избегне един Spear от Батиста и той се заби в сглобката.Възползвах се от това и запратих Дейв навън с Clothesline.Взех надмощие над Рей чрез Suplex и започнах да обработвам крака му.Беше ни казано да сложим край на мача в 12-тата минута,така че приключих само след две минутки да се занимавам с крака му.Батиста се върна на ринга и започна да ме засипва с удари и отстъпвах постепенно назад докато не стигнах към сглобката,където му бръкнах в очите и го преобърнах в Roll Up.Мистерио развали туша с Diving Leg Drop и се опита да ми направи Enzuigiri,но залегнах и го покосих с мой ритник.Отново опитах да меря сили с Дейв,но отново бях надвит и след секунди се намерих проснат на ринга от един Spinebuster.Съдията ни даде знак,че е време да привършваме.Рей се развихри и след малко увиснах на въжетата с Батиста до мен.Следваше 619 и паднах по гръб.Мистерио вече беше на въжетата и оттам скочи върху мен за Torpedo Splash изкарвайки ми въздуха.Това болеше.Опита се да му тушира,но Батиста го издърпа от мен и му направи Powerbomb,след което вече бях туширан.Изтърколих се от ринга и бързо се прибрах зад кулисите,откъдето изгледах по един монитор как Дейв отново направи Powerbomb на Мистерио за изумление на феновете в залата,които започнаха да го освиркват... След края на шоуто в съблекалните... Tyson Kidd и David Hart Smith се сбогуваха с мен и ме оставиха сам в съблекалните.Докато завързвах маратонките си,вратата се отвори. "Егати,не мислех,че всички сте в една съблекалня!"-каза някой. Този акцент ми се стори адски познат...Вдигнах глава и пред мен стоеше не кой да е,а Nigel McGuinness. "Мамка му!"-извиках аз."Какво става тук,по дяволите?Първо Ki,сега и ти.Това да не е някаква ROH инвазия?" "Какво да ти кажа,крайно време беше да завземем,братле."-засмя се Найджъл. "Изглеждаш добре.Защо махна игличките?И как ти е ръката,чух че доста си я тормозил през последната година." "Хаха,добре съм.Миналия вторник подписах договор с компанията и вече съм официална част от SmackDown,братле."-съобщи ми доволен МакГинес. "Ооо,това трябва да се отпразнува задължително.Ще звънна и на Ki.Нуждая се от малко разтоварване.Отиваме в Atlantic City,бейби!" "Ооооо,даааа!Това да се чува!"-извика Найджъл и двамата отпрашихме... Денят не завърши зле,но ако тогава знаех какво телефонно обаждане шях да получа на другата сутрин,въобще нямаше да ми е до купон... NEXT CHAPTER:HEARTBREAK И "евала" за мненията,лол.:) mass1v3, U_think_U_Know_Me, The LEGEND KILLER and 19 others 22 Quote Link to comment
itzo1994 Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 *this is awesome clap-clap-clap* Супер си го написал, бързо се чете, определено е интересно!Допада ми, че не говориш само за Пънк, а и за други кечисти, това дава още реализъм в story-то. :) cskar4eto, HBK_forever and ch1kz magnet 3 Quote Link to comment
YoTheReal Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Няма да ти казвам нищо. Ще е изтъркано. Само, че това е единствения дневник, който изчитам от-до. :) outkast, Here_Comes_The_Pain, HBK_forever and 2 others 5 Quote Link to comment
Swanton bomb Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Четя с интерес от начало до край :) maxxxed and wascop 2 Quote [img]http://th222.photobucket.com/albums/dd297/Kazra_2007/th_JeffHardy-WhisperInTheWind.gif[/img] Link to comment
unlimited Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Много добра работа!С нетърпение очаквам следващата част :) Quote [img]http://gpang.magicn.com/fileupload/community/gallery/2005/8/16/StoneColdSteveAustinV.jpg[/img] Link to comment
FinaL Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Супер супер интересно ,приятелче ! Просто всяко редче те надъхва максимално за следващото такова.Интересно е това, че се отделя повече време на социалния живот отлкото на сухия кеч ,но внимавай за да запазиш баланса ,иначе за сега всичко е точно. wascop 1 Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center] Link to comment
HartDynasty Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 (edited) Не мога да дочакам следващата глава, адски интересно е. Ще се следи. :) Edited October 28, 2009 by HartDynasty Quote [img]http://img225.imageshack.us/img225/7792/raikkonen.png[/img] Link to comment
Cabin Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Просто прекрасно! Много съм изненадам от тази част!!! Очаквам с голямо нетърпение да разбера за какво обаждане става въпрос :) Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center] Link to comment
The Pain Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 Може да сте очаквали някакво по-шокиращо обаждане,но исках да обърна малко повече внимание на личния живот на Пънк(както и да се отърва от споменатия по-надолу герой ).Преди това обаче: WWE Weekly Results RAW 05 October,2009 1.Cody Rhodes and Ted DiBiase def Mark Henry and MVP-Bragging Rights qualifier 2.Mickie James def Rosa Mendes 3.The Miz© def Kofi Kingston and Jack Swagger-US Title Match 4.Triple H def Carlito-Bragging Rights qualifier 5.Shawn Michaels def Chris Master-Bragging Rights qualifier 6.Big Show def Evan Bourne ECW 06 October,2009 1.Christian def Zack Ryder 2.Sheamus def DJ Gabriel 3.Ezekiel,Kozlov and Regal def Tatsu,Helms and Dreamer Superstars 08 October,2009 1.Jack Swagger def Primo 2.Kane def Finlay 3.Shelton Benjamin def Tyler Reks SmackDown! 09 October,2009 1.Batista def Rey Mysterio and CM Punk 2.Tyson Kidd and Hart Smith def Cryme Tyme-Bragging Rights qualifier 3.Dolph Ziggler def R-Truth-Bragging Rights qualifier 4.Chris Jericho def The Great Khali-Bragging Rights qualifier 5.John Morrison def Drew McIntyre by DQ CHAPTER 3 HEARTBREAK 7 октомври,2009 Мобилния ми телефон извъня.Отворих очи.Бях на легло в хотелска стая,Найджъл и Брандън лежаха на пода.Добре,че не пия алкохол.Телефона отново извъня.Взех го от шкафчето до леглото и вдигнах. "Аааалооо."-казах с прозявка. "Фил?" Беше Ейми.(Лита) "Хей,Ейми.Какво става?" "Слушай,трябва да поговорим." "Да,да,разбира се."-говорих аз със затворени очи. "Напоследък мисля много.За теб и мен." "Ахааааа."-нова прозявка. "Ти постоянно си на път,от един град в друг,от шоу на шоу...а аз имам много ангажименти с групата.Едва се виждаме." "Това ли било?Свободен съм до петък,така че ми кажи къде си и ще дойда." "Не,Фил.Искам да ти кажа....не мисля,че от това ще излезе нещо и е по-добре да се разделим." Е...това ме събуди. "Какво?" "Чу ме.Не можем да поддържаме такава връзка." "Значи просто ще ме зарежеш по телефона?" "Съжалявам." И тя затвори.Не можех да повярвам.Всичко свърши само за 2 минути.Докато размишлявах,Найджъл се размърда и стана от пода,хващайки се за главата. "Мамка му,разбит съм."-изстена той. "Хъ...и това е само от няколко чашки.Не те виждам как ще издържиш да се биеш 300 дни в година."-казах аз. "Ха-ха.Изглежда Брандън е по-зле и от мен.Ти как си?" "Добре...." Но определено не беше така.... 9 октомври,2009 Найджъл и аз прекрачихме вратите на Calihan Hall в Детройт,където след няколко часа започваше house show-то на SmackDown.Тъй като Low-Ki беше сложен в ECW,той не пътуваше с нас.Стигнахме до съблекалните и отворихме вратата.Вътре бяха Крис Джерико....и Адам Коупланд.(Edge) "Как е,Фил?Отдавна не сме се виждали."-поздрави ме Адам. "Хубава изненада,Адам."-казах и му стиснах ръката."Как е крака?Виждам,че вече ходиш." "Чувствам се доста добре,макар че според лекарите още ми е рано да се върна на ринга.Това постоянно седен вкъщи направо ме убива.Нямам търпение да се върна." "Кога ще стане това?"-попитах. "Ако всичко върви по план,предполагам,още преди Royal Rumble." "Страхотно.SmackDown е по-добро място с теб." "Като говорим за SmackDown,гледах те през последните няколко месеца.Наистина разбиваше,образа и враждата ти с Джеф просто бяха пипнати до съвършенство.Не се притеснявай за титлата.Ще спечелиш още много.И аз се чувствах зле,след като я загубих за първи път.Ние с Крис отиваме да поздравим другите момчета.До скоро." "Пази се."-казах аз и ги изгледах как напускат съблекалнята.Точен тип беше Острието. WWE SmackDown Live! 9 октомври,2009 CM Punk vs Rey Mysterio Тази вечер бях в последния мач срещу Рей Мистерио.Казано ни беше просто да излезем на ринга и да представим най-доброто,което можем за да зарадваме феновете.Винаги беше удоволствие да се работи с Рей и двамата сме правили много добри мачове .Този не беше изключение... Двамата бяхме на ринга вече и когато гонга би,Рей бързо взе надмощие над мен след едно Enzuigiri и една Hurricanrana.Слязох бързо от ринга и обрах малко освирквания от публиката.Качих се на ръба на ринга и Рей се засили към,но аз го изръгах с лакът в корема,след което го изхвърлих на пода с Back Suplex.Съдията отброяваше докато аз се подигравах с моя противник.Мистерио се върна обратно на ринга на 7,но аз не му дадох шанс да се съвземе и му направих Bulldog.След това го запратих в сглобката и му нанесох един от редовните си удари с коляно в лицето.Следваше Scoop Powerslam и успях да заключа Anaconda Vise на Рей,докато беше проснат.Той започна да се съпротивлява,но аз удържах захвата.След около 2 минути решихме,че е време да прекъснем хватката и го оставих да се измъкне.Той ми направи Headscissors DDT и бързо се изкачи на най-горната сглобка.Изправих се олюлявайки се и отнесох Crossobody.Мистерио опита туш,но се повдигнах на 2.В следващата минута Рей ме изнерви с постоянните си Arm Drags и допуснах грешка,заради която получих Dropkick и се намерих обесен за въжетата.Чух публиката да pop-ва и след секунда видях краката на Мистерио да се насочват към лицето ми.Аз обаче го улових за тях и му направих Double Underhook Backbreaker.Вдигнах го лесно на раменете си за G.T.S.,но Рей се съпротивляваше и се хвана за въжетата.Изпуснах го и той успя да стъпи на горното въже и да запази равновесие.Аз се обърнах и отнесох West Coast Pop.Рей отново ме тушира,но аз сложих крака си на въжетата преди 3.Мистерио ме хвана за главата и ме вдигна.Аз го ударих с коляното си в стомаха,след което му направих DDT.Отново го вдигнах за G.T.S. и Рей отново опита да се измъкне.И пак успя.Приземи се и посегна за Еnzuigiri,но аз залегнах и го качих на раменете си и този път Go To Sleep беше факт.Туширах го и взех победата. След мача взех микрофон и се надвесих над победения ми противник. "Току-що отново доказах,че хората,чийто организъм е чист от всякакви анаболи,наркотици,алкохол...като мен са по-добри от другите.Рей за съжаление е такъв и за това беше отстранен миналия месец.В началото аз му бях приятел,преди да разбера какъв е.Но сега презирам всичко свързано с него.Ти си един провал Рей." Пуснах микрофона и го вдигнах на раменете си за да го унижа още повече.Но нали знаете....трябваше да изпратим феновете щастливи вкъщи.Рей ми направи Hurricanrana и аз увиснах на въжетата.Последва 619 и Torpedo Splash и аз се изтърколих от ринга,оставяйки Мистерио да поздрави феновете.Спечелих,макар и на house show,но победата си е победа... Само след две минути... Бях тръгнал да си взема душ,когато ме в коридора ме пресрещна Майкълс Хейс. "Фил,имам новини."-каза той. "Не може ли да изчакат,искам да си взема душ." "Повярвай ми,ще ти хареса това,което ще чуеш." "Ок.Целият съм в слух." "Вчера имахме голямо събрание.Обсъдихме бъдещите истории и измислихме нещо и за теб." "И...?"- "Какво ще кажеш за програма с Джон Сина?" Уоу... Next chapter:Road to Bragging Rights Macho Man, Styles_fan, wascop and 14 others 17 Quote Link to comment
itzo1994 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 "Уоу..." indeed! Прочетох го с голямо удоволствие, продължаваш с добрия стил на писане. Лита е мръсна кучка, добре, че се отърва от нея Добра идея, да споменаваш кога ще има return-и (като на Edge), като истински дневник става. Не бих искал в WWE да гледам Сина срещу Пънк, но кой знае какво си намислил...Успех! :P cskar4eto and HBK_forever 2 Quote Link to comment
HartDynasty Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Определено, доста добре се е получило (пак). Всяка глава е по-добра от предишната и се надявам да продължи и занапред така. :rolleyes: Quote [img]http://img225.imageshack.us/img225/7792/raikkonen.png[/img] Link to comment
Swanton bomb Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Става все по-добро и все по-интересно Надявам се да продължава,а аз също продължавам да четя с интерес. Quote [img]http://th222.photobucket.com/albums/dd297/Kazra_2007/th_JeffHardy-WhisperInTheWind.gif[/img] Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 (edited) Определено много добро. Влязох в темата заради интригуващото заглавие и със сигурност не съжалявам. Идеята да следиш и личния живот на Punk е прекрасна. Освен това дневникът се чете леко и е иновативен. Надявам се да продължиш още дълго време с историята на CM Punk. Ще се следи. Edited October 29, 2009 by The Olimpic Hero HBK_forever 1 Quote Link to comment
cskar4eto Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Определено продължава да рути!Ако не напиша коментар на някоя част да знаеш,че е поради причината,че не искам да се повтарям ;) HBK_forever, rolfes and itzo1994 3 Quote Link to comment
YoTheReal Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Пореден задоволителен чап. Всъщност на мен ми се стори по-слаб от предишните 2, но понеже те бяха прекалено добри, ти е простено. Не ми хареса как още в началото заряза Лита, дори и за теб да е "ненужен герой", просто защото в момента освен напивания с Ки и Найджъл, то друго в личния живот на Пънк не виждам. А това, че му държиш и стрейт-едж образа и в личния живот е просто много добра идея! Споменаването на Едж също е много добра идея, защото предполагам, загатна нещо голямо около Royal Rumble. За историята със Сина, ами верояно ще е нещо двумесечно и загуба за Пънк, а натам вече ще спечели Royal Rumble. Keep it Straight! Quote Link to comment
The Pain Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 CHAPTER 4 ROAD TO BRAGGING RIGHTS "С Джон Сина?" Бях шокиран. "Точно така."-потвърди Хейс. "Не мисля,че interbrand вражда е добра идея." "Няма да е така.В понеделник на RAW ще обявим мач между Ортън и Сина за титлата на Bragging Rights.И ако Сина загуби ще трябва да се премести в SmackDown.Какво мислиш?" "Звучи добре,предполагам.А нещо за мен на ППВ-то?Ще участвам ли?" "Разбира се.Ще бъдеш в отбора на SmackDown в мача срещу този на RAW.Имаш квалификационен мач с Морисън на следващите записи." "Добре тогава,ще се видим във вторник."-казах аз и се сбогувах с него. Докато вървях към съблекалнята размишлявах.Все още не знаех какво да мисля за тази програма със Сина.Може да бъде страхотно за кариерата ми ако бъде направена както трябва.Но все пак това е Джон Сина,любимеца на Винс.Изглежда просто ще изчакам да видя какво ще се случи... 13 октомври,2009 Delta Center,Salt Lake City,Utah Наблюдавах как хората от персонала нагласят ринга и слушах музика на iPod-a си.Някой ме потупа по рамото и свалих слушалките от ушите си.Беше Пат Патерсън. "Фил,ще записваш промо след малко."-каза той и ми подаде лист."Ето сценария.Намери Joey Styles,когато си готов.Отивам да намеря МакГинес,ще дебютира тази вечер." "До скоро,Пат."-казах аз и прегледах сценария. Записването на промота преди шоутата беше обичайно нещо.За мен беше едно от най-лесните неща в този бизнес.Докато научавах по-важните неща от промото,бях разконцентриран от някакъв смях.Обърнах се и видях Ник Немет(Долф Зиглър) да приказва с Мариа.Двамата вече ходеха и в истинския живот от скоро.Имах доста хубави моменти с Мариа преди няколко години и дори ми мина през ума онзи ден да я поканя на среща и да пробваме отново,след като съм свободен,но изглежда няма да стане.Може би и така е по-добре... WWE SmackDown Tapings След първия мач за вечерта,залата се затъмнява и на титантрона се пуска записаното ми промо.Joey Styles стоеше до мен с микрофон в ръка. "СМ Пънк,по-рано тази вечер Тиодор Лонг позволи на Рей Мистерио също да се бие за световната титла на предстоящото ППВ срещу Гробаря и Батиста.Със сигурност това не те прави много щастлив,нали?"-попита ме той. "Абсолютно си прав.Аз бях прецакан отново.Да,загубих претендентския мач миналата седмица,но Рей също не спечели.На хора като него,които са любимци на феновете им се позволява всичко.Феновете трябва да избират по-внимателно и разумно кого да подкрепят.Аз трябва да бъда световен шампион,не Рей Мистерио,не човек с душевно разстройство като Гробаря." "И изглежда нямаш шанс и ти да бъдеш поставен в този мач,защото Теди Лонг вече ти е организирал мач срещу Джон Морисън по-късно тази вечер,в който победителя ще се присъедини към отбора на SmackDown за предстоящия турнир Bragging Rights." "Ще се постарая да помогна на този бранд да победи RAW,само ако Теди Лонг ми обещае мач за световната титла след това.Ако не го направи обаче...може да се окаже,че всъщност RAW са с човек повече от SmackDown.Надявам се да съм бил ясен." По-късно в шоуто CM Punk vs John Morrison Морисън има няколко победи над мен през последните месеци и определено имаше да му връщам.В началото на мача започна да се фука с ИК титлата,ясно показвайки,че аз вече не съм световния шампион.Това не ми хареса.Още преди гонга да бие започнах да го налагам.Взех титлата му и го ударих право в челото с нея.Съдията започна да ми се кара,но нищо не можеше да направи освен да даде старт на мача. Продължих побоя си над Джон.Направих му Backbreaker,но не бързах да го туширам.Започнах да го обиждам и да го дърпам за косата.Той ми удари един ритник в краката,но не можеше да се съпротивлява повече и го нокаутирах с Running Clothesline.Следваха Bulldog и Step-up enzuigiri.Вдигнах Джон за Scoop Powerslam,но той успя да ме няколко пъти с лакът в лицето и се наложи да го пусна.Получих Falling Neckbreaker и Морисън се опита да ме тушира,но се повдигнах само след 1.Той осъзнаваше,че след удара с титлата нямаше да издържи дълго,затова прибегне до бърз край на мача,но това беше грешка.Първо ми нанесе Spinning Wheel Kick и после бавно ме издърпа до ъгъла на ринга.Качи се на последната сглобка и скочи за Starship Pain.Но аз се отместих в последния момент,той не улучи и се нарани още повече.На мен не ми оставаше друго освен да го довърша.Вдинах го бързо на раменете си и му направих Go To Sleep.Сложих ръка върху него и съдията отброи-1,2,3.Спечелих мача,спечелих и освиркванията на публиката.Напуснах ринга с доволна усмивка и се прибрах зад кулисите... След шоуто... Чаках Найджъл пред залата.Той най-накрая дебютира като heel в сегмент срещу Финли,предизвиквайки го на мач следващата седмица и в момента провеждаше разговор с Пат Патерсън и обсъждаха образа и бъдещите му истории.Докато чаках в нощта,телефона ми звънна и го вдигнах. "Слушам." "Брукс." Познах този мазен глас.Беше Brian Gewirtz,главния сценарист на RAW.Голяма част от вината за проваления ми рейн със световната титла през 2008 беше негов. "Трябва да бъдеш на RAW този понеделник.Selland Arena в Фресно."-съобщи ми Gewirtz. "За какво?" "Ще билднем RAW vs SmackDown мача на Bragging Rights.Джерико също ще бъде там.Ще имате спречкване с DX и впоследствие мачове.Ти ще се биеш с Triple H,Джерико с Шон." "По дяволите!"-изругах тихо. "Моля?" "Нищо,нищо.Ще бъда там." Затворих телефона.Бях доста скептично настроен към появата ми на RAW следващата седмица,но все още не подозирах кого щях да срещна тогава.Найджъл излезе от залата през това време. "Готов ли си?-попитах. "Да." "Да изчезваме тогава." Next chapter:If you smell... Here_Comes_The_Pain, Yeah!~, Tna Wrestling and 16 others 19 Quote Link to comment
Swanton bomb Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Продължавай в същия дух адски интересно е няма да коментирам точно след всяка история да не се повтарям Но ще чета редовно nick, Heartless and HBK_forever 3 Quote [img]http://th222.photobucket.com/albums/dd297/Kazra_2007/th_JeffHardy-WhisperInTheWind.gif[/img] Link to comment
Cabin Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Адски добро! Давай само така ;) Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts