Jump to content

Future of WWE


Recommended Posts

Това е моят нов дневник, който се надявам да потръгне успешно :)

Hell in a Cell Match for World Heavyweight Championship

The Undertaker def. CM Punk © to become a new champion

Intercontinental Championship Match

John Morrison © def. Doplh Ziggler

Unifed Tag Team Championship Match

Chris Jericho © & Big Show © def. Batista & Rey Mysterio

Hell in a Cell Match for WWE Championship

Randy Orton def. John Cena © to become a new champion

United States Championship Match

Kofi Kingston © def. The Miz & Jack Swagger

Tag Team Hell in a Cell Match

DX def. Legacy

Не съм post-нал резултата от мача за Женската титла, защото НЯМА ДА ИМАМ ЖЕНСКА ДИВИЗИЯ!!!

Активни Шампиони след Hell in a Cell!

WWE Champion - Randy Orton

World Heavyweight Champion - Undertaker

ECW Champion - Christian

Intercontinental Champion - John Morrison

United States Champion - The Miz

Unifed Tag Team Champions- Jerishow (Chris Jericho & Big Show)

Активно Title History след Hell in a Cell!

Легенда: |Дата на спечелване| |Шампион| |Дата на изгубване|

WWE Championship

|04.10.09| Randy Orton |???|

World Heavyweight Championship

|04.10.09| Undertaker |???|

ECW Championship

|???| Christian |???|

Intercontinental Championship

|???| John Morrison |???|

United States Championship

|???| Kofi Kingston |05.10.09|

|05.10.09| The Miz |???|

Unifed Tag Team Championship

|???| Jerishow |???|

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

RAW

Преди началото на шоуто започват да дават кадри от великолепния турнир Hell in a Cell! След което започва entrance video-то на шоуто, а след него и многобройните му pyro ефекти! Залата в Naples е пълна до горе! Очаква ни голямо шоу!!!

TITATRON!

Oh My God!!! The New WWE Champion Randy Orton е тук и върви смело към ринга. Ренди влиза в него, като позира пред публиката с титлата! След това взима един микрофон от ring announcer-а и започва да говори!

Ренди Ортън: Дами и господа, пред вас стой единственият и най-добър WWE Шампион някога! На ППВ-то „Hell in a Cell” Джон Сина беше брутално пребит и ритнат право в главата от самия МЕН! Джон Сина ти си нищожество, което не заслужава дори да стои на този ринг с човек като мен! Затова, че аз те победих достойно в Hell in a Cell Мач и сега можеш да ме оставиш намира завинаги!!!

TITATRON!

Този човек явно не мисли така! Джон Сина застава в началото на рампата с микрофон в ръка и започва да говори!

Джон Сина: Ренди, Ренди, Ренди! Успокой се малко, моля те! Искам да ти кажа, че те поздравявам за това, че ме победи ЧЕСТНО на PPV-то вчера! Искам и да те поздравя за новата ти WWE титла на рамото ти! Но искам и да ти кажа, че имам право на Мач Реванш за тази титла! И този мач ще се усъществи на Bragging Rights и двамата с теб ще се борим в Last… Man… Standing… Match!

Ренди Ортън: Хей Джони, я почакай малко! Понеже аз приемам за... мисля, че 6,7 път да се бия с теб за титлата трябва да получа нещо в замяна! Какво ще кажеш, ако ти загубиш се махаш от живота ми завинаги! Ако загубиш отиваш в SmackDown! Какво ще кажеш Суперменче?

Джон Сина: Навит съм!!!

Музиката на The Chain Gang Soldier гръмва в залата, а Ренди Ортън се усмихва злобно на ринга!

--------------------------------------------------------------

Време е за първият мач за вечерта, който ще е за Титлата на САЩ!

TITATRON!

“United States Champion” Kofi Kingston идва към ринга с пълна сила, като обира ръцете на феновете! След това влиза в ринга и прави своят taunt в средата на ринга! След това предава титлата на съдията и зачаква своят опонент!!!

TITATRON!

Ето го и един от най-омразните heel-ове в WWE! The Miz влиза в ринга, като прави своят taunt! След това се опира в ъгъла и зачаква ударат на гонга!

Старт!

Кофи и Миз се нападат един друг и се вкопчват в захват! Миз надделява, запраща Кофи във въжетата, рита го в корема и му прилага DDT в средата на ринга! Сега Миз изправя Кофи и му забожда няколко удара, след което му прави irish wip в съседния ъгъл! Miz се засилва към Kofi, но той го посреща с ритник в главата. Миз се улюлява, а Кофи се засилва и му забожда Buldog! След това Kingston го изправя и го запраща във въжетата, но Miz се хваща за тях. Кофи се засилва и му забожда Dropkick, с който Миз пада извън ринга. Сега Kofi прави taunt, отласква се от съседните въжета и полита върху Миз с брутален Somersault Senton!!! ОМГ! Направо се размазаха. Сега Кофи се изправя и влиза в ринга, а съдията започва да отброява 1,2,3,4,5,6,7,8,9...... НЕ! Миз се връща в ринга точно на време! Сега Кофи се засилва към него и опитва някакав kick, но Miz му хваща крака и му подсича другия, след което започва да му обработва единия крак. Сега Миз изправя Кингстън и ще опита да забоде Skull-Crushing Finale … NO! Kofi успя да контрира с бърза подсечка! Сега то зачаква Миз да се изправи и опитва своят Trouble in Paradise финишер … но и този път неуспешно! Я, почакай малко Миз залегна и направи low blow на Кофи, след което Миз си качва краката на най-горното въже и съдията не вижда това!!! 1,2,3 и това е победа за The Miz! Какъв номер, само! Ех, Миз отново успя да прецака всички!!! Радостен Новият Шампион на САЩ си тръгва от ринга като се присмива на феновете, които го усвиркват!!! Какъв статр на шоуто само!

Winner: The Miz (New US Champion)

--------------------------------------------------------------

Пренасяме се зад кулисите където виждаме WWE Шампиона “The Viper” Randy Orton при Тод Гришън!

Тод: Здравей Ренди, току що чух, че ти и Джон Сина ще се борите за последен път на Bragging Rights в LMS Мач за титлата на WWE! Ако Сина загуби отива в SmackDown! Какво мисли, ще успееш ли да спечелиш?

Ренди Ортън: Тод, ще говоря направо! Щом Джон Сина ще се маха от моя живот на ППВ-то ще дам всичко от себе си за да спечели и да премахна Сина от живота си завинаги! Исках да кажа и че тази вечер Главният мач ще бъде 6 Men Tag Team! Отборите ще са Randy Orton & The Legacy vs DX & John Cena! УСПЕХ Джон, ще ти бъде нужен както сега, така и на Bragging Rights!

Ренди изблъсква Тод в страни и напуска backstage! Какъв Main Event ни очаква само!!!

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

И това са те! “Unifed Tag Team Champions” The Jerishow идват към ринга с пълна сила! След това влизат в него и правят своят общ taunt! След това Y2J взима един микрофон и започва да говори!

Крис Джерико: Така, драги фенове на WWE! Искам да кажа, че компанията официално е завладяна от Chris Jericho и The Big Show ... “The Unifed Tag Team Champions” Jerishow!!! На Hell in a Cell ППВ-то вчера, ние двамата размазахме отбора на Батиста и Рей Мистерио и запазихме нашите Отборни титли! След като прегазихме ВСИЧКИ активни отбори в WWE, вече няма кой да ни се опре!!! Разгласете новината Jerishow са най-добрия отбор съществуваш някога в WWE!!!

TITATRON!

Oh My God! Това е Teddy Long! Той е тук тази вечер! Теди застава в началото на рампата с микрофон в ръка и започва да говори!

Теди Лонг: Jerishow щом казвате, че сте най-добрият отбор в WWE аз ви вярвам! Но ще трябва да го докажете още тази вечер!!! Вие ще се борите срещу един стар познат отбор! Ето ги и тях .......

TITATRON!

Cryme Tyme искат своята разплата още от SummerSlam насам! Сега е време те да си отмастят! Сега двамата приятели влизат в ринга и правят своите trade mark taunt-ове на оптегачите! След това се облягат в ъглите и зачакват началото на този мач!

Старт!

Крис Джерико и Джей Ти Джи ще започнат този мач! Те се гледат очи в очи, след което започват да си разменят мощни десни и леви удари! Крис надделява и рита Джей Ти Джи в корема, след което му прави irish wip в оптегача, засилва се и му забожда Clothesline. След което JTG тръгва напред и изяжда втори ритник в корема последван от DDT! Сега y2j изправя Джей Ти Джи и се сменя със The Big Show! Огромният мъж влиза в ринга, изправя JTG и започва да му забожда своята глава право в неговата! Сега Биг Шоу хвърля Джей Ти Джи върху оптегача и му забожда мощна пържолка! JTG крещи от болка, а Биг Шоу отново го изправя и го запраща във въжетата след което го посреща с Big Boot! Сега Грамадата прави смяна с Крис Джерико и той влиза в ринга! Зачаква JTG да се изправи, засилва се и му забожда Buldog! След това y2j изправя Джей Ти Джи, но той започва да му забожда удари в корема, сега JTG надделява и запраща Крис във въжетата, след което го посреща с Dropkick! Сега двамата атлети се опитват да стигнат до своите парньори! Кой ли ще стигне пръв? ОМГ! И двамата се смениха по едно и също време! Shad и Big Show влизат при смяната! Шад се засилва към Грамадата и това е ... Right Hands!!! 1,2,3 и Jerishow остават Отборни шампиони! Крис Джерико и Биг Шоу си тръгват долони от ринга! Какво шоу само!!

Winners: Jerishow!

--------------------------------------------------------------

Отново се пренасяме в backstage-а където виждаме Тод Гришън и Джон Сина!

Тод: Джон какво мислиш за мачът си срещу Ренди Ортън на Bragging Rights в него ще е заложена WWE Титлата и ако ти загубиш ще отидеш в SmackDown?

Джон Сина: Мисля, че Ренди Ортън отново ще опита всички свои мръсни номера и отново ще вкара неговите протежета Cody Rhodes и Ted Dibiase в играта, само и само за да ме преместят в SmackDown! Но аз си залагам главата, че ще дам всичко от себе си и ще бъда новият WWE Шампион! Това ли е Тод?

Тод: Всъщност исках да те попитам, какво мислиш за тазвечершният Майн Евент?

Джон Сина: Еми никога не съм се съмнявал в DX! Затова смятам, че ще успеем да надделеем над лошите и ще спечелим срещата! Сега Тод трябва да вървя да се подготвям.

Сега се пренасяме в съблекалнята на DX! Там Трите Хикса и Шон Майкълс си говорят неща относно тазвечершния Майн Евент!

Шон Майкълс: Трипи, притеснявам се, че тази вечер Legacy ще се ядосани заради вчера и ще ни спукат от бой на същия ринг на който ние ги спукахме в неделя!!!

Трите Хикса: Не се притеснявай Шони! Всичко ще си дойде на мястото и ние ще успеем да спечелим мача както вчера! Все пак в нашия отбор ще е „Бившият WWE Шампион” Джон Сина!

Шон Майкълс: Това не беше ли оня дето му бях набил канчето на WrestleMania 23?

Трите Хикса: Същия човек е, но на WrestleMania 23 той ти наби канчето :D

Шом Майкълс: Не ме сещай за този момент!

Shawn Michaels забожда брутален Sweet Chin Music на шкафа зад него! Какво ли ще видим в тазвечерния Главен мач?!?

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

Той е тук! “The Captain Charisma” Christian върви уверено към ринга, с титлата на ECW около кръста си! Той влиза в ринга, като отива до сглопките и прави своят trade mark taunt! След това слиза от тях, сваля си анцунга и зачаква своят опонент!

TITATRON!

И “The All American, American” Jack Swagger върви смело към ринга с широка подла усмивка на лице! Джак и Крисчън имат сметки за разчистване от преди няколко месеца. Какво ли ще се случи сега?

Старт!

Двамата се нахвърлят един срещу друг и се вкопчват в захват в средата на ринга. Джак надделява и избутва Крисчън във въжетата, след което го посреща с Big Boot! The All American, American отново изправя Шампиона на ECW и го натиква в ъгъла, като започва да му забожда удари с рамо право в корема. Сега Суагър качва Крисчън на най-горната сглопка, качва се и той и това май ще е SUPERPLEX … НЕ! The Captain Charisma започва да забожда чукове в ребрата на Суагър и го сабаря от там! След това се изправя на оптегача и това е ... Frog Splash! Jack Swagger беше размазан след този брутален ход! Кръчнът приковава 1........ 2........... НЕ! НЕ! Имаме повдигане от страна Суагър! Сега The Captain Charisma го изправя и го запраща във въжетата, но Джак се задържа за тях. Крисчън се засилва, но Джак го преметя зад гърба си и Крисчън пада от външната страна на ринга! Сега Суагър се засилва към него, но изяжда лакът в главата! Крисчън скача на най-горното въже и забожда летящ Dropkick на Swagger! И това е нов опит за туш 1.............. 2...........NO! Сега Christian го зачаква, той му хваща ръцете и това ще е Un … NO! Swagger преобърна във някакъв захват!!! Сега Джак натиска яко! Крисчън неможе да се измъкне! The All American не отпуска, дори и за секунда! Крисчън получава страхотен прилив на енергия! OMG! Той успя да достигне въжетата! Сега Суагър пуска захвата! Ядосан Джак изправя Крисчън и това ще e … GUTWRENCH POWERBOMB!! НЕ! НЕ! Christian контрира навреме и прехвърли Суагър зад себе си! Сега The Captain Charisma, го чака да се изправи! Следва ритник в корема и това ще е Unprettier! Но, не! Сугагър се извърта, опитва Clothesline, но Шампиона на ECW заляга, хваща го отново и това вече е UNPRETTIER!!! Опит за туш 1............... 2.............. 3!?!? О, да! В залата гръмва музиката на Крисчън и той напуска ринга под аплодисментите на тълпата! Сега The Captain Charisma се прибира зад кулисите с широка усмивка на лице!!!

Winner: Christian!

--------------------------------------------------------------

Пренасяме се в backstage-а където Miz върви наперено със своята US Титла, като се подиграва на всички, че вече е победил Кофи и е Новият Шампион на САЩ! Както Миз си върви по-пътя, изведнъж бива спрян от ... кой ли е това? О, да! Това е Интерконтиненталният шампион Джон Морисън! John Morrison потупва Миз по-рамото и му казва!

Джон Морисън: Браво Миз, ти най-накрая успя да спечелиш тази така мечтана титла!

Миз: Да и какво? Да не би да те е яд, че аз съм шампион, а?

Джон Морисън: Не, нищо подобно, та аз се радвам за теб!

Миз: Е, радвай се и на твоята титлата, защото много скоро ще бъде моя!!!

След тези думи Миз се усмихва и тръгва нанякъде! “A” Джон остава замислен, какво ли ще значат тези думи на Миз?

--------------------------------------------------------------

Време е да се насладим на нашият главен мач!

TITATRON!

Това са те! Legacy вървят уверено напред към ринга, а зад тях се показва и Ренди Ортън със своята WWE титла на рамо! Коуди и Тед влиза в ринга, като правят тяхният общ taunt, а зад тях Ренди вдига титлата високо над главата си! Сега те започват да си говорят, докато очакват техните опоненти!

TITATRON!

Ето го и човекът, който залага предстоя си в RAW, само заради един последен мач за титлата! Джон Сина върви смело към ринга с широка усмивка на лице! Извендъж The Chain Gang Soldier се спира в края на рампата и посочва titatron-а!

TITATRON!

Ето ги и двамата Дегенерати от DX! Triple H и Shawn Michaels вървят към ринга, като taunt-ват пред публиката! След това DX и Джон Сина си стискат ръцете и моментално се хвърлят в ринга, където въргалат започва!

Старт!

След известно време побой между двата отборо, мачът започват Шон Майкълс и Тед Дибиаси! Двамата си раздават голяма доза от удари. Дибиаси обаче започва да играе мръсно и забожда коляно във корема на Шон, след което забожда рамото му в стоманения кол! Сега Дибиаси прави смяна с Роудс! Коуди влиза и започва да налага HBK със ритници! След което го изправя и прави смяна с Ортън! The Viper влиза в ринга и докато Коуди държи Шон, той започва да му забожда мощни chop-ове които отичат в залата! Сега The Viper обръща Шон по гръб и започва да му забожда Knee Drop-ове! Сега Ренди се облизва, изправя Шон и му забожда моментален Dropkick от място! OMG! The Viper изправя Шон отново и го запраща във въжетата, опитва Clothesline, но HBK, заляга. Ренди се обръща и Шон опитва Sweet Chin Music … НЕ! Ренди му хваща крака ... и това е Enjiri Kick! И двамата лежат в средата на ринга и сега опитват да стигнат до своите ъгли! Кой ли ще е пръв? И това е double tag ! Джон Сина и Коуди Роудс влизат в ринга при смените! The Chain Gang Soldier започва да раздава десни и леви чукове на всеки един член на Legacy! John Cena прилага някой от патентованите си ходове на Коуди! Следва Cena Bomb и малко "You Can't See Me!" с което комплект вървят и Five Knuckle Shuffle! Сега Джон зачаква Коуди да се изправи! След като Роудс го прави, Сина го качва на раменете си и това ще е FU … NO! Randy Orton забожда моментален Dropkick на John Cena! OMG! Triple H напада Ортън и го опсипва с десни и леви чукове! Тед Дибиаси хваща Трите Хикса и го държи, докато Ортън го удря ... WTF?! Ортън изяжда Sweet Chin Music от никъде!!! Тед се оплашва и започва да бяга, но Трипс го хваща, издърпва го, рита го в корема и това е PEDIGREE!!! Роудс се свестява. Изправя се и вижда, че е заобиколен от Трите Хикса, Джон Сина и Шон Майкълс! Оплашен Коуди се опитва да избяга, но започва да отнася чукове от тримата! След известно време Коуди вече започва да се обърква с посоките! Той пада на колене! The Game обаче го изправя, избутва го напред и Коуди отнася брутален Sweet Chin Music!!! След които моментално се качва на раменете на Сина и това е FU! FU! FU! Джон Сина прави опит за туш! 1,2,3 и това е победа за DX и John Cena! Legacy си плюят на петите, а Джон Сина и Двамата Дегенерати им крещят „Да се върнат и да се бият като мъже”! С това завършва и нашето шоу!

Winners: DX & John Cena!

WWE Presents ......

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Поздравления ! :) Като първо шоу си беше добро мачовете ги правиш добре не са много дълги и приятни за четене просто в мачовете ми направи едно впечатление много използваш "сега" еди кой си прави това и това.По-добре го използвай по-малко :) Както и "ОМГ" не го използвай толкова често,а само в определени моменти на нещо голямо :) Ами добро първо шоу нататак като всикнеш всичко ще потръгне по-добре от сега. :)

[img]http://th222.photobucket.com/albums/dd297/Kazra_2007/th_JeffHardy-WhisperInTheWind.gif[/img]

Link to comment

UPDATE!!

Добавил съм Champions и Title History в първият post!

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

*WWE Exclusive News*

WWE ПРЕКЪСВАТ ДОГОВОРИТЕ НА ДВЕТЕ СИ ШОУТА WWE Superstars и ECW! КЕЧИСТИТЕ ОТ ECW ЩЕ БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЕНИ В ДВЕТЕ ШОУТА! А "ECW Шампиона" Крисчън ЩЕ БЪДЕ ПРЕМЕСТЕН В RAW! ТИТЛАТА МУ ЩЕ ПРИЕМЕ ИМЕТО "WWE Xtreme Title"!!!

Сложил съм Крисчън в RAW, защото там ми липсват звезди и немога да се ориентирвам добре с мачовете и враждите!

UPDATE!!

Променил съм името на ECW Титлата в първия post :)

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Я да взема и аз да коментирам. :D

Кефи ме дневничето, имаш старание-много си изписал за едно шоу, аз и половината не мога.Враждите сега ги почваш и има много неща да добавяш, но според почваш стабилно, ще взема да го следя, изглежда интересно.Superstars и ECW набързо ги махна, което ми се вижда доста рискован ход, но ще видим...Дано дневника успее! :)

Link to comment

SmackDown!

Дами и господа добре дошли на "SmackDown"! Тази вечер ни очаква едно голямо шоу!

TITATRON!

Започваме шоуто с "Бившият Световен Шампион" CM Punk! The Straightedge World Champion върви към ринга с усмивкана лице и микрофон в ръка! Си Ем Пънк влиза в ринга и започва да се усмихва мазно пред публиката! Пънк допира микрофона до устата си и започва да говори!

Си Ем Пънк: Вчера на Hell in a Cell аз загубих своята Световна титла! Тук съм за да ви кажа, че искам да получа своят re-match още тази вечер! Аз искам своят мач срещу Гробаря, да се проведе тук и сега! Хайде Гробарю аз съм готов! А дали ти си готов? Ела тук и ми покажи какво можеш!!!

TITATRON!

Вместо Гробаря, на ринга излиза GM-а на "SmackDown" Theodore Long! Теди се спира в началото на рампата и започва да говори!

Теди Лонг: Пънк, Пънк, Пънк! Тук съм за да обевя един много важен мач, за тази вечер! Първо искам да ти кажа, че ти няма да получиш своят re-match срещу Гробаря тази вечер! И второ тук съм за да обевя Майн Евента за тази вечер! В Главният мач на шоуто, ти ще срещнеш Рей Мистерио и Батиста в Triple Threat Match! Победителят от мача, ще се бори с Гробаря на идното PPV "Bragging Rights" в мач за Световната титла в Тежка Категория! Късмет Пънк!

Музиката на Теди гръмва във високоговорителите и той се прибира зад кулисите, а Пънк остава доста замислен в средата на ринга! Какъв Майн Евент ни очаква само!

--------------------------------------------------------------

Време е за първият мач тази вечер!

TITATRON!

Това е той! Финли върви уверено към ринга с усмивка на лице и с своята вярна пръчица в ръка! Сега той влиза в ринга и зачаква своят опонент за тази вечер! Кой ли ще е той?

TITATRON!

О, боже мой! Не мога да повярвам на очите си! Той се завърна! Да той е тук! "The Alpha Male" Marcus Cor Von идва към ринга със своята походка! Кор Вон влиза в ринга и се усмихва! Какъв мач ни предстои само!

Старт!

Финли и Кор Вон се засилват един към друг и се вкопчват в мощен захват! Обаче The Alpha Male надделява и избутва Финли назад! Той се препъва и пада по гръб! Сега Кор Вон го изчаква да се изправи, засилва се и му забожда брутален Big Boot! Кор Вон изправя Финли, рита го в корема, повдига го и това е унищожителен Powerbomb в средата на ринга! Това май болеше! The Alpha Male отново изправя Финли, забожда му коляно в корема, засилва го и с все сила забожда рамото му във стоманения кол! Сега Marcus отново ядосано изправя Финли, качва го на раменете си, засилва се и това е унищожителен Powerslam! Сега Кор Вон се опира до сглопките и зачаква Finlay да се изправи! След като Ирландецът го прави The Alpha Male се засилва и го пробожда с светкавично GORE! Сега следва опит за туш 1,2,3! И това е победа за Маркус Кор Вон! Какъв oppener имахме само! The Alpha Male направо премаза Финли!

Winner: Marcus Cor Von

--------------------------------------------------------------

Си Ем Пънк си върви спокойно зад кулисите когато вижда, че Рей и Батиста си говорят нещо! Punk отива при тях!

Си Ем Пънк: "А" ето къде сте били! Явно се наговаряте да ме отстраните в тазвечершният Майн Евент и да се борите един срещу друг, така ли е? Е дори и да е така, това няма да се случи, защото аз съм The Straightedge World Champion In History! Мърдай дребен!

Пънк изблъсква Рей с рамо и продължава по-пътя си! "А" Батиста и Рей продължават да си говорят. Какво ли са намислили?

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

Ето ги и тях! Световните Отборни Шампиони идват към ринга със пълна сила! Теди Лонг им обеща доста изненади в последните седмици! Крис и Шоу влизат в ринга и се подготвят за мачът, който ги очаква!

TITATRON!

И ето ги и претендентите! The Hart Dynasty вървят към ринга, предвождани от Наталия! Те влизат в него поглеждат Jerishow странно и започват да се подготвят за мача. Време е да разберем, дали Jerishow ще изгубят своите Отборни титли?

Старт!

Tyson Kidd и Jericho ще започнат този мач! Те се вкопчват в мощен захват в средата на ринга. Y2J надделява и прави захват на врата. Сега обаче Кид го запраща във въжетата, опитва Clothesline, но Джерико го избегва и забожда моментален Dropkick във гърдите на Кид! Сега y2j прави смяна с Шоу! Големият мъж влиза в ринга, изправя Кид, опира го на оптегача и това е мощен chop! Ooooooh! Ударът отече из цялата зала, следва втори и трети такъв удар! Тайсън Кид вече незнае къде се на мира! Сега Шоу го изправя и му забожда няколко удара с глава. След това го изправя, запраща го във въжетата и му прилага Side Slam! Следва опит за туш 1,2.....НЕ! DH Smith прекъсва туша преди 3! Сега Шоу изправя Кид на крака, запраща го във въжетата и това е Big Boot! Смяна с Джерико! y2j влиза в ринга, наглася си Кид и това ще е Lion Sault...NO! Kidd се отмести и Джерико падна по корем на ринга! Кид се опитва да стигне до своят ъгъл! И това е смяна с DH Smith! Смит влиза в ринга и започва да налага y2j с десни и леви чукове, след това го забожда във ъгъла и му прави irish wip в съседния! Засилва се и му забожда Clothesline, последван от мощно Тръшване на чувала! Сега DH Smith таунтва пред публиката, изправя Джерико и го запраща във въжетата, но Биг Шоу веднага плясва y2j по гърба! "А" DH Smith му забожда Spinebuster! Smith опитва туш, но съдията започва да му обеснява, че Джерико не е смяната! Смит се обръща, но бива хванат за гърлото от Биг Шоу! И това е Chokeslam!!! Tyson Kidd се засилва към Show и това е Right Hands! Опит за туш върху Смит! 1,2,3 и това е нова победа за Jerishow! Невероятно! Какви подлеци само! Jerishow си тръгват доволни от ринга със своите отборни титли на рамо!

Winners: Jerishow

--------------------------------------------------------------

Веднага се пренасяме зад кулисите където виждаме Батиста с микрофон в ръка, а Рей Мистерио седи до него! Не след дълго The Animal започва да говори!

Батиста: Пънк ти каза доста неща, над които аз и Рей трябваше да се замислим сериозно! Е, искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ! Ти ни помогна да разберем, какво трябва да направим за да спечелим мача! Е, Пънк вече трябва сериозно да мислиш какво ще правиш в Майн Евента, защото Батиста и Рей Мистерио са готови за бой!

Батиста подава микрофона на Рей, потупва го по гърба и се усмихва широко!

Рей Мистерио: Пънк дано да си готов, защото ние идваме! Тешко ти горко момченце!

Рей и Батиста се усмихват, побутват се един в друг след което напускат backstage-а!

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

Ето го и "Интерконтиненталния Шампион" Джон Морисън! The Shaman of Sexy върви към ринга, който е послен с разноцветен килим и има два стола на него! Джон влиза в ринга и прави своят trade mark taunt с титлата! След това взима един микрофон, сяда на единият от столовете и започва да говори!

Джон Морисън: Ех, дами и господа дойде моментът във които аз ще ви представя новият си гост! И той е не кой да е, а..... Вижте сами!

TITATRON!

Ето го и него! Tова е The Miz! Шампионът на САЩ прави своят taunt в началото на рампата, след което се спуска с все сила по нея! Той влиза в ринга и отново прави своят taunt! След това взима един микрофон, усмихва се на Морисън и сяда на стола до него! След което Джон Морисън започва да говори!

Джон Морисън: Миз ти най-накрая си тук! Е когато вече сме един срещу друг искам да те попитам как се чувстваш като USA Шампион?

Миз: Искам да ти кажа Джони, че се чувствам много добре и не мисля да пускам титлата си много дълго време! "А" ако реша да я пусна на някого това няма да си ти Shaman of Sexy!!!

Джон Морисън: Доста силни думи Миз! Но аз искам да ти го кажа простичко с няколко думи. Слушай ме внимателно: АЗ НЕ ИСКАМ ТВОЯТА ТИТЛА!!!!! Сега разбра ли ме добре?

Миз: Ти не искаш, моята титла, да бе! Затова ми говореше така на RAW-а в Понеделник нали? Мислиш ме за глупав? Е за твое огромно съжаление, аз не съм глупак Морисън! Аз съм бъдещето на новото поколение звезди, аз съм USA Шампиона, аз съм The Miz! Опс, пропуснах една малка подробност.

Джон Морисън: И каква е тя? Много ще ми е интересно да я чуя?

Миз: Ех, сега разбирам, защо не искаш да си признаеш, че искаш моята Титла на САЩ! Ти не я искаш, защото ако поискаш мач, за нея, аз ще те накарам да заложиш и своята Интерконтинентална титла! А ако го направиш ти ще изгубиш! Нали така Джони?

Джон Морисън и Миз се изправят и се гледат очи в очи!

Джон Морисън: Внимавай как ме наричаш женчо!

Миз: Женчо ли?!?!?

Miz и Morrison започват да се налагат със мощни чукове! OMG! Става голям въргал на ринга, много рефери и много голяма част от охраната във залата се опитват да ги разтърват, но неуспешно! След доста опита, най-накрая успяват да ги ударжът! Морисън някак си се е докопал до един микрофон и продължава да говори!!!

Джон Морисън: Е щом мислиш така Миз, аз ще те опровергая! На "Bragging Rights", ти ще се бориш срещу мен в Winner Take All Мач! А и още нещо което забравих да ти кажа, тази вечер ти ще се бориш с Гробаря! Успех, ще ти бъде нужен!

Джон Морисън се усмихва и слиза от ринга, а Миз остава на ринга, загубил ума и дума! Какво ли ще се случи?

--------------------------------------------------------------

The Miz вече е на ринга и явно е готов за бой!

TITATRON!

О, боже мили! Това е той "New WHC" The Undertaker! Той идва към ринга със своята бавна походка, а Миз стои неподвижно на ринга! Taker се качва на стълбите и прави своят taunt с който светлините в залата светват! Гробаря влиза в ринга, сваля си якето и прави вторият си taunt с шапката! Гробаря предава титлата си на съдията, застава в единият ъгъл и зачаква началото на този мач!

Старт!

Гробаря тръгва към Миз и той започва да бяга, но The Phenom не го оставя и тръгва да го гони! Миз влиза в ринга, а Гробаря влиза след него и Миз започва да го налага със ритници и десни и леви удари във задната част на главата! Сега Miz сключва ръцете си около вратът на Гробаря и му заключва захват! Undertaker започва да се затруднява с дишането и се изправя на крака с последните си сили! Сега Гробаря се започва да върви назад и със все сила забожда тялото на Миз във оптегача и той е принуден да го пусне! Ядосан Гробаря започва да забожда удари на Миз по цялото тяло! Гробаря го издърпва напред, качва го на раменете си и това са

Snake eyes последвани от Big Boot! The Undertaker зачаква Миз да се изправи! След като USA Шампиона го прави The Phenom го хваща за гърлото и това е Chokeslam!!! Гробаря прави своят taunt изправя Миз и го качва на раменете си. Следва Tombstone за Miz! Сега Гробаря прави опит за туш 1,2,3 и това е краят! The Undertaker се изправя взима титлата си и напуска ринга, като остава Миз да лежи размазан на него!!! Какъв мач.

Winner: The Undertaker

--------------------------------------------------------------

Пренасяме се зад кулисите където виждане Еве Торес и Си Ем Пънк!

Еве: Пънк, какво мислиш за думите на Рей и Батиста към теб? Ще успееш ли да се справиш, ако и двамата играят срещу теб?

Си Ем Пънк: не знам колко са им вярни думите, но не се съмняват в това, че и двамата ще се борят срещу мен докато не ме искарат от играта и не останат само двамата! Иначе съм 99% сигурен, че ще успея да победя, защото аз съм Only Straightedge World Champion In History ... CM ... Punk!

Еве: Е щом е така, немога да ти пожелая нищо друго освен успех Пънк!

Пънк тръгва към ринга!!!

--------------------------------------------------------------

Време е за нашият сензационен Майн Евент!

TITATRON!

Ето го и Дейв! The Animal се спира във началото на рампата като прави своят taunt с пиро ефектите! След това слиза надоло по рампата и влиза в ринга, като прави своят trade mark taunt на оптегачите! След това слиза от тях и зачаква своите опоненти!

TITATRON!

Рей Мистерио също е тук и върви към ринга със пълна сила! Той влиза вътре, качва се на оптегача и прави своят trade mark taunt! След това слиза и се здрависва и прегръща с The Animal, след което двамата зачакват Пънк!

TITATRON!

Ето го и единственият Straightedge World Champion във WWE! CM Punk върви към ринга със усмивка на лице, влиза в него и прави своят taunt след което се опира във единият от ъглите и зачаква началото на този мач!

Старт!

Рей и Батиста мигновенно се засилват към Пънк и започват да го налагат със десни и леви чукове и ритници! Батиста изправя Пънк и го повдига високо над главата си след което го хвърля на ринга, а Рей го изчаква да се изправи и му прилага Hurricana от която Пънк пада извън ринга! Рей го изчаква да се изправи, засилва се и полита върху него със все сила! Батиста също слиза ама от другата страна на ринга! Мистерио изправя Пънк, но Straightedge World Champion започва да му забожда удари, хваща го и го хвърля зад коментаторската маса. Обръща се и изяжда Clothesline от The Animal! Сега Дейв го повдига и го хвърля върху оградата на публиката няколко пъти! След това го качва на раменете си и се засилва към стоманеният кол ... НЕ! Си Ем Пънк слезе и засили Батиста, който се забожда челно във кола! Какъв мач! Пънк се връща в ринга и започва да си почива! OMG! Rey Mysterio е зад Пънк и го чака да се обърне! Пънк го прави и Рей скача моментално на най-горното въже след което забожда брутален Dropkick на Си Ем Пънк! Това май доста болеше! Сега Рей започва да му забожда десни и леви чукове право във главата, Батиста влиза в ринга и Рей засилва Пънк към Батиста и това е Spear за Пънк! Сега Рей го зачаква да се изправи, след като Пънк го прави той му забожда Dropkick във гърба и CM Punk пада на второто въже! Рей се засилва и това е 619!!! Пънк върви като пиян и изяжда мощен Spinebuster!! Батиста прави своят taunt, след което изправя Пънк, навира главата му между краката си и това е Batista Bomb!!! Rey скача на най-горното въже и това е West Coast Pop! Опит за туш 1,2.... НЕ! Батиста избутва Рей от Пънк и започва да му крещи! Рей се усмихва и започва да забожда юмруци и ритници на Батиста. Дейв обаче не се дава, хваща Рей за главата и го забожда във ъгълът, след това му хваща ръката и му прави irish wip, засилва се и това е Clothesline! Dave качва Рей на раменете си и това е Power Slam! Батиста прави своят taunt, след което повдига Мистерио рита го в корема, слага главата му между краката си и това ще е Batista Bomb ... NO! Rey Mysterio контрира с Hurricana и Батиста пада на второто въже! Рей се засилва и това е 619 последвано от West Coast Pop!!! И това е опит за туш 1................. 2.............. НЕ! Пънк хваща Рей за гащите и го засилва като го плъзва по ринга и той пада по корем на стоманеният под! Сега Пънк слиза от ринга взима един стоманен стол и се връща в ринга, като зачаква Дейв да се изправи! Батиста бавно се изправя, Пънк замята, но The Animal заляга, рита го в корема, мушка главата му между краката си и това е Batista Bomb ... WTF?!?! Rey Mysterio забожда Dropkick във гърба на Пънк, а Батиста пада по гръб! Пънк е върху него!!! Пънк приковава 1............... 2................ 3!!! Си Ем Пънк прецака всички! Сега той бързо се измушва от ринга и си тръгва! Каква победа само! Батиста и Рей остават на ринга! Дейв взима микрофон и започва да говори!

Батиста: Какво направи подяволите? Какво направи? Щях да спечеля ако не беше ти!!! Рей ти си един гаден предател и не заслужаваш да стоиш на един ринг с честен човек като мен, мръсни ти заслужаваш само това...

Дейв забожда мощен Big Boot във главата на Рей, от който той пада! Сега Батиста го изправя и това е Batista Bomb! Dave разби на две малкият Мистерио! В залата гръмва I Walk Alone и Batista си тръгва от ринга. Какво ли значи това?

WWE Presents ....

Моля ви коментирайте :)

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Честно ? Мразя такива дневници. Повечето са напълно еднакви и нереални.

Ами като качество е точно това, което би трябвало да бъде - компактно, но не и лесно за четене. Например, ЕВЕ май е Ив/Ийв, а I am Straightedge World champion in history няма особен смисъл.

Колкото до мачовете - имам само едно предложение - вместо само МЕ да е ~15 минути, защо не направиш още един мач поне 10. Аз като водех CMWF си бях направил някаква мислена скала на text document-а - еди-колко си реда = скуош, еди-какво си, еди какво си и т.н. Пробвай и ти. Получаваше се.

Сегментите - даваш им достатъчно време, за да са на заден план, както ТРЯБВА да бъде - това е кеч-шоу, не риалити. Но примерно този с Миз/Морисън беше много такъв... детски. Като деца ги изкара. Ти си женчо, не ти си женчо. Аз винаги го правя толкова детски и лесно, нещо което до ден-днешен не изгладих, защото бързам, но ти - ти може да се позамислиш за 15 минути.

А да - "Какво ли значи това ?" - може би при коментаторите, защото можем да уловим изненадата в гласа/тона. Но писмено и в дневник - определено знаем какво значи това.

Edited by Yo The Real
Link to comment
  • 3 weeks later...
hristoserafimov

И този дневник е интересен.Дано поне го продължиш и не изчезне като 99 процента от дневниците...

[img]http://i41.tinypic.com/152geme.gif[/img]

Link to comment

Много съжалявам, че от толкова време не съм post-вал шоу, но имам много задължения. Обещавам, че ще post-на ново шоу днес или утре :)

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

RAW!

Дами и господа добре дошли на "RAW"!

TITATRON!

Дами и господа, посрещнете Екстремният Шампион на WWE ... Крисчън! The Captain Charisma идва към ринга със своята Xtreme Титла на рамо. Christian влиза в ринга, взима един микрофон и започва да говори:

Крисчън: Добър вечер дами и господа! Много се радвам, че съм отново тук в моят роден дом! Тази вечер съм тук за да ви кажа една много важна новина. Аз искам да ви кажа, че ....

TITATRON!

Подяволите! Jack Swagger отново прекъсна "Captain Charisma". Джак върви смело към ринга. Той влиза в него, като започва да позира пред публиката. След това взима микрофон и започва да говори:

Джак Суагър: Е, Крисчън отново сме в един бранд! И когато и двамата сме тук "отново" аз искам да те предизвикам на мач за Xtreme Титлата на идното PPV "Bragging Rights"! Какво ще кажеш Крисчън?

Крисчън: Джак, ти май не се научи да губиш, а? Е щом не си се научил, ще ти изнеса един последен урок по губене. Затова ще ти кажа, че приемам предизвикателството ти и да ти ще имаш мач за титлата на "Bragging Rights"!

В залата гръмва музиката на Крисчън и той напуска ринга!

--------------------------------------------------------------

Пренасяме се зад кулисите където виждаме DX във съблекалнята на Legacy! Te чупят всичко което видят във съблекалнята, след което доволно излизат от нея и поемат по коридора.

Сега отиваме и при Тод Гришън, който взима интервю от Миз!

Тод: Миз, както научи преди малко, тази вечер ти ще участваш в отборен мач във който ти и Джак Суагър ще се борите срещу Крисчън и Джон Морисън. Как мислиш да се представиш тази вечер?

Миз: Тод мисля си да пребия Морисън тази вечер! Точно така, да го пребия! Искам да кажа на Морисън да си пази гърба добре, защото аз ще го нападна, НЯКОГА! Искам да кажа и още нещо на John Morrison! Искам да му кажа, че съм подготвил голяма изненада за него на идният SmackDown! Дано да се подготвиш добре Джони!

Миз избутва Тод и се запътва към арената!

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

Ето го и него! Самуовереният USA Шампион прави своят taunt в началото на рампата, след това се спуска с все сила по нея! Miz влиза в ринга и прави още веднъж своят taunt! След това зачаква своят съотборник.

TITATRON!

Ето го и Swagger! Той също идва към ринга, влиза в него, здрависва се с Миз и заедно зачаква своите опоненти.

TITATRON!

The Captain Charisma идва към ринга, като се спира във края на рампата и зачаква Morrison.

TITATRON!

Ето го и него! Интерконтиненталния Шампион на WWE идва към ринга. Той се здрависва и прегръща с Крисчън, след което двамата задружно влизат в ринга, а Миз и Суагър го напускат! Сега Морисън и Крисчън правят своите taunt-и, след това слиза от оптегачите и зачакват началото на този мач!!!

Старт!

Крисчън и Суагър започват мачът. Те се вкопчват в захват в средата на ринга. Джак обаче надделява и заключва захват около врътът на "Captain Charisma", обаче Крисчън надделява и запраща Суагър във въжетата, след което заляга пред него и му забожда Dropkick! Christian изправя Джак и го запраща във оптегача с опит за irish whip, но Суагър контрира и на свой ред прави irish whip на Крисчън, след което му забожда и бърз Clothesline последван от тръшване на чувала! Сега Джак изправя Крисчън и го завлачва до своят ъгъл, след което се сменя с Миз. Шампионът на САЩ влиза в ринга и започва да забожда десни и леви чукове във главата на Крисчън! Miz го запраща във въжетата, рита го в корема и му забожда моментално DDT! Опит за туш 1,2...НЕ! Повдигане от страна на "Captain Charisma". Миз изправя Крисчън запраща го във въжетата и опитва Clothesline, но Christian заляга и опитва Big Boot, но Миз му хваща кракът и това е Enjiri Kick!!! Сега и двамата пълзят към своите ъгли. И това е ... double tag! Jack Swagger и John Morrison влизат при смените и започват да си разменят удари, Джак надделява, но изяжда няколко бързи kick-а от Морисън, които го свалят на земята. Джон го изправя и му забожда моментален Dropkick. След това се качва на въжетата и това е Frog Splash! Морисън опитва туш 1,2.....НЕ! Миз прекъсва туша. Крисчън обаче се засилва и елиминира Миз и себе си от ринга с Clothesline. Джак Суагър изправя Морисън, но изяжда ритник в корема от него, последван от DDT! Крисчън прави сляпа смяна с Морисън и влиза в ринга. Той изчаква Суагър да се изправи, рита го в корема, хваща му ръцете и това е UNPRETTIER!!! Следва и опит за туш 1,2,3! Победа за Christian & John Morrison. Крисчън и Морисън се прегръщат в средата на ринга, след което задружно си тръгват от залата. Какъв мач само!

Winners: Christian & John Morrison

--------------------------------------------------------------

Изведнъж се пренасяме зад кулисите, където Тод Гришън настига Джон Морисън и започва да го разпитва разни неща:

Тод Гришън: Джон как се чувстваш след победата си тази вечер?

Джон Морисън: Чувствам се много добре Тод! Не съм се чувствал така от доста време. Може би от както взех Интерконтиненталната титла от Рей Мистерио. Искам да кажа на всички фенове в залата, че с голямо нетърпение очаква изненадата на Миз. Искам да им кажа и че ще ме видят така радостен отново и на "Bragging Rights", когато аз спечеля USA титлата на Миз. Мизи пожелавам ти УСПЕХ на PPV-то, защото ще ти бъде нужен .... WTF?!?!

Това е Miz. Той напада Джон Морисън в гръб и му забожда удари и ритници из цялото тяло. Миз е като подивял. Той изведнъж издърпва микрофона от ръката на Гришън и гордо заевява:

Миз: I AM THE USA CHAMPION! И НИКОЙ! НИКОЙ! НЯМА ДА МИ ВЗЕМЕ ТИТЛАТА, НАЙ-МАЛКО ПЪК ТИ МОРИСЪН!!!!

Миз рита Джон още веднъж в ребрата, след което напуска backstage-а.

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

О, боже мой! Това е той! Никой неможе да повярва, че JBL е отново в WWE ! The Wrestling God слиза от своята дълга и бяла лимузина, след което се спуска надоло по рампата и влиза в ринга, като позира пред публиката! Какво ли има да ни каже JBL? Той взима микрофон от ring anouncer-а и започва да говори:

Джей Би Ел: Добър вечер драги зрители на WWE! Тази нощ ще бъде запомнена, както от мен, така и от много хора, които ме гледат в момента. Защото дойде вечерта във която аз JBL се завърнах официално в WWE! Никога не вярвах, че след невероятния screwjob който ми бяха подготвили на WrestleMania 25 ще го направя, но ето ме тук от плът и кръв. Аз никога не се отказвам, защото това е моят спорт, това е моето хоби, това е моят живот. Немога да се откажа от него, защото аз съм "The Wrestling God" JBL!!!

TITATRON!

OMG!?! Никой не вярваше, че тези двамата ще прекъснат такова голямо завръщане като токова на JBL! Но и това се случи. DX слизат по рампата облечени със дънки и тениски на DX. HBK & HHH поздравяват публиката със типичните си жестове, след което влизат в ринга и Triple H застава пред JBL след което издърпва микрофона от ръцете му и започва да говори:

Трите Хикса: Не вярвах, че това ще се случи, но и то стана. Най-накрая един жалак, скапан, ку** с** се завърна в WWE и се опитва да направи атмосферата по добра от колкото е сега. Е JBL ще ти кажа нещо, ти няма да успееш да промениш нищо в WWE, което ние не успяхме да променим. Разбра ли ме?

TITATRON!

Подяволите! Коуди Роудс и Тед ДиБиаси слизат по рампата със тениски на Legacy и готови за бой! Те влизат в ринга, взимат микрофон от ring announcer-a и Тед започва да говори:

Тед ДиБиаси: DX тук съм за да ви попитам, какво правихте във нашата съблекалня преди няколко минути и защо подяволите разхвърляхте и изпочупихте всичко в нея?

Изведнъж HBK взима микрофона от Triple H и започва на свой ред да говори:

Шон Майкълс: Вашата ли беше? Мислехме, че беше на ... беше на ... беше на Джон Сина! Да, мислехме, че беше на Джон Сина! И затова изпучупихме всичко. Направихме го, защото заради него вие ни победихте миналата седмица (Legacy стават още по объркани)! Чакай в грешка съм, но ние ви победихме миналата седмица. Подяволите обърках се. Защо всички не се успокоим и не забравим за недоразумението, а и вие не си тръгнете от скапаният ринг?

Тед ДиБиаси: Знаеш, че това няма да се случи Шон, докато не ни обясните какво става и защо ни унищожихте съблекалнята?

Shawn Michaels и Triple H се поглеждат, след което нападат Legacy! На ринга настава пълна суматоха, а JBL само стои и гледа във ъгълът! На ринга DX и Legacy продължават да се млатят яко, но когато чуват следната музика спират с боя и се отдърпват едни от други.

TITATRON!

О, боже мой! Това е Mr. McMahon! The Chairman of WWE застава в налото на рампата с микрофон в ръка и започва да говори:

Винс Макмеян: Добър вечер публика, тази вечер съм тук за да ви представя един много важен човек. Аз искам да ви представя новият GM на RAW! Искам също така да кажа на господата на ринга, че този човек ще ви кажа, как ще се развият нещата между вас 4-тиримата! И новият GM на RAW е ........

TITATRON!

Ето го и него! Това е Jonathan Coachman, той застава до McMahon стиска му ръката, взима микрофона от него и започва да говори:

Джонатан Коачман: Благодаря ти за всичко което направи за мен Винс! Сега започва да се разполагам с RAW! Първо искам да обевя, че на идното PPV "Bragging Rights" ще има Street Fight Мач между Отборите на DX и Legacy! Те ще имат шанс да се смачкат от бой из цялата зала, докато някой не спечели. А има и още нещо. JBL ще направи своето завръщане още тази вечер във Single Мач срещу Triple H! Успех, надявам се всички да са доволни!

Музиката ан The Coach гръмва в залата и той и Макмеян си тръгват, а DX, Legacy и JBL остават загубили ума и дума на ринга.

--------------------------------------------------------------

Пренасяме се в backstage-а където виждаме Джон Сина да върви по коридора. Изведнъж той бива спрян от Коачман. The Coach се усмихва на Сина и му казва:

Джонатан Коачман: Джон имам много интересни новини за теб. Искам да ти кажа, че тази вечер ти ще участваш в мач. Ти ще се бориш във Handicap Tables Elimination Match срещу Legacy! Успех, ще ти бъде нужен! Aaaaaa, замалко да забравя. Този мач започва след малко!

The Coach се усмихва на Сина, потупва го по рамото и си тръгва, а Сина остава унемял!

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

Ето го и него! Човекът който залага кариерата си в името на WWE титлата! Джон Сина влиза в ринга, хвърля си шапката и тениската в публиката и се опира в ъгъла като зачаква своите опоненти!

TITATRON!

Неговите опоненти също не закъсняват! Коуди Роудс и Тед ДиБиаси вървят смело към ринга, под мощните усвирквания на тълпата. Преди да влезнат в ринга, Legacy взимат една маса и я вкарват в него. След това се качват и те, разпъват масата и я поставят близо до въжетата, след което зачакват началото на мача.

Старт!

Коуди и Тед нападат Сина, като го опсипват с вихрушка от удари. След това му прилагат много отборни ходове като: Double DDT, Double Suplex, Elblow Drop-ове и т.н. Коуди издърпва масата в средата на ринга и двамата с Тед опитват да направят втори Double Suplex на Сина. Но "The Chain Gang Soldier" контрира с няколко удара в корема и започва зловеща атака. Той забожда няколко Clothesline-а и на двамата, след което качва Тед на раменете си и го изхвърля над третото въже с патентованото си Attitude Adjustment! След това започва да забожда удари на Коуди. Запраща го във въжетата и това е Cena Bomb последвана от "You Can't See Me!" с което комплект вървят и Five Knuckle Shuffle! Джон Сина се развихри. Той зачаква Коуди да се изправи, качва го на раменете си и това ще е .... НЕ! НЕ! Тед ДиБиаси забожда Chair Shot в гърбът на Джон Сина. Тед започва да забожда удари на Джон Сина, след което забожда и рамото му в стоманеният кол. ДиБиаси издърпва Сина, след което го поглежда в очите и му забожда моментален low blow, след това го качва на раменете си и дали това ще е Attitude Adjustment? НЕ! "The Chain Gang Soldier" започва да забожда лакети в слепоочието на Тед, след което той го пуска. Джон се държи за слабините, Тед се засилва към него, но Сина го качва на раменете си и това е ATTITUDE ADJUSTMENT ПРАВО ПРЕЗ МАСАТА!!!

TED DIBIASE HAS BEEN ELIMINATED!

John Cena стои на колене в средата на ринга, а Коуди се съвзема и му забожда моментален Big Boot! След това слиза извън ринга, качва една маса в него и се връща. Разпъва масата близо до оптегачите и разполага Сина върху нея, след което му забожда няколко юмручни удара в главата. Качва се на най-горната сглопка и е готов да полети, но Сина моментално слиза от масата и започва да му забожда удари, след което го хваща и го хвърля на ринга. Коуди обаче моментално се изправя и се засилва към Сина, той обаче го качва на раменете си и това е Attitude Adjustment! Attitude Adjustment!

CODY RHODES HAS BEEN ELIMINATED!

Джон Сина се радва на победата си в средата на ринга! WTF?! Това е той! Ренди Ортън е зад Джон Сина. "The Chain Gang Soldier" се обръща и изяжда мигновенно RKO! "The Viper" взима един микрофон от ring anouncer-а, застава над унищоженото тяло на Джон Сина и започва да говори:

Ренди Ортън: Сина, Сина, Сина честита победа! Може днес да си успял да победиш моите двамата приятели и парниори в Мач с Маси, но няма да успееш да победиш МЕН на "Bragging Rights"! Защото аз съм "The Viper" и ще те смачкам, след което ще се махнеш от моят живот ЗАВИНАГИ! Ще се видим много скоро Сина!

Ренди забожда мощен шамар на Сина, след което му се изплюва в лицето и се усмихва мазно. Той, Тед и Коуди напускат победоносно ринга, под мощните усвирквания на тълпата! Каква нощ само!!!

Winner: John Cena

--------------------------------------------------------------

Веднага се пренасяме зад кулисите където виждаме HHH и HBK! Tod Grishan ги настига и започва да ги разпитва:

Тод Гришън: Игра, какво мисли за мачът си с JBL малко по-късно тази вечер?

Трите Хикса: Подяволите Тод! Винаги ли трябва когато ме срещнеш да ме питаш едно и също: "Здравей Трипс какво мислиш за мача си тази вечер?" (Тод кимва с глава) Добре тогава значи ще ти отговоря. Вярвам, че тази вечер JBL ще успее да ме победи, защото онези отрепки Legacy ще се намесят по-един или по-друг начин. Но все пак аз ще успея да запазя хладнокръвие. Не забравяйте, че в моят ъгъл е The Heart Break Kid,The Headliner,The Main Event,Mr.WrestleMania,The Showstopper .... SHAWN MICHAELS! И той има да каже нещо на JBL!

Шон Майкълс:I'VE GOT 2 WORDS 4 YA FOR YOU: SUCK IT!!!

Triple H & Shawn Michaels се отправят към съблекалните! Моментално се пренасяме от другата страна на backstage-а където виждаме JBL да си говори с Коачман!

Джонатан Коачман: Джон, трябва само да издържиш достатачно време, за да могат Legacy да нападнат. Разбра ли ме добре?

Джей Би Ел: разбира се, приличам ли ти на глупак, кой иска да развали дебюта си, който е очаквал с месеци? Мисля, че не, затова, че ми имай доверие, тази вечер DX ще бъдат изравнени с земята!!!

--------------------------------------------------------------

TITATRON!

Eто го и "The Game"! Придружаван от своят верен приятел и парниор, той върви смело към ринга, преди да влезне в него прави taunt-ите си, влиза в ринга отива до сглопките и прави своят trade mark taunt! След което зачаква опонента си за тази вечер!

TITATRON!

Бялата лимузина на JBL се спуска бавно по-рампата. Тя спира и от нея слиза "The Wrestling God" JBL! Той върви уверено към ринга след което влиза в него и се подготвя за началото на този мач!

Старт!

Трите Хикса и Джей Би Ел се вкопчват в захват в средата на ринга. JBL надделява и заключва захват около връта на Triple H. "The Game" обаче контрира и запраща JBL в въжетата, след което го посреща с Clothesline, следват още няколко такива. Трите Хикса изправя "The Wrestling God" рита го в корема и забожда рамото му в стоманеният кол. След това го издърпва и го запраща във въжетата, Джей Би Ел обаче се задържа за тях. "The Game" се засилва, но JBL навежда въжетата и Трипс пада извън ринга. Джей Би Ел слиза при него, надвесва се над него и започва да му забожда десни и леви чукове в главата. Публиката започва да пляска, дали е на JBL? JBL се обръща и ... OMG! Sweet Chin Music! Sweet Chin Music за "The Wrestling God" от Шон Майкълс! Сега Играта се изправя и вкарва Джей Би Ел в ринга, опитва туш 1,2.......НЕ! Кракът на JBL е на най-долното въже. Играта изправя JBL отново и го запраща в оптегачите, засилва се и му забожда Clothesline от който Джей Би Ел се отласква напред. След това се засилва още веднъж и опитва втори, но JBL опитва да го контрира с Big Boot. "The Game" заляга, а вместо това JBL нацелва съдията. Трите Хикса извърта Джей Би Ел към себе си и двамата започват да си разменят десни и леви чукове. "The Wrestling God" надделява и запраща Трипс в въжетата, като го посреща с Big Boot! OMG! Legacy спринтират към ринга с пълна скорост те нахлуват в него и започват да налагат Triple H. Шон обаче също влиза при тях. JBL го прикова с Big Boot. DAMN! Legacy вадят някакви белезници, изкарват Шон от ринга и го вързват за оптегача. Сега следват много зловещи атаки за Трипс като: Double DDT On Chair! Double Suplex On Table! Co-Chair-To! Chair Shot и т.н. Съдията започва да идва на себе си. Джей Би Ел маха всички боклуци от ринга, изправя "The Game" и това е CLOTHESLINE FROM HELL BABY! Опит за туш 1,2,3 и това е невероятна победа за JBL! Той празнува в средата на ринга, а много лекари и пармацефти идват да помогнат на Трите Хикса.

Winner: JBL

WWE Presents .....

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

SMACKDOWN!

TITATRON!

Без традиционното си entrance video и своите pyro ефекти SmackDown започва с Си Ем Пънк! Той върви уверено по-рампата с микрофон в ръка. "The Straightedge Superstar" влиза в ринга и започва да говори:

Си Ем Пънк: Тази вечер съм тук за да направя едно важно съобщение. Това съобщение се отнася за Гробаря. Слушай ме много внимателно Гробарю: Тази вечер аз и ти ще участваме в PICK YOUR POISON МАЧ! Аз ще избера твоят противник за тази вечер, а ти ще избереш моя. Е Гробарю твоят противник за тази вечер е ...... "The Animal" Dave Batista!

Музиката на CM Punk гръмва в залата и той си тръгва с 24 каратова усмивка на лице.

---------------------------------------------------------------------------

Време е първият мач за вечерта да започне!

TITATRON!

Ето го и човекът, който се завърна миналата седмица, като направо размаза Finlay от бой! Marcus Cor Von върви смело по рампата, той влиза в ринга и прави своят taunt. Кой ли ще е опонента на "The Alpha Male" за тази вечер?

TITATRON!

О, боже мой! Но това е R-Truth, той минава през публиката като крещи "WHATS UP"! След това Truth влиза в ринга и започва да се подготвя за предстоящият мач срещу "Alpha Male"!

Старт!

Кор Вон се засилва към Truth с опит за Spear, но R-Truth го прескача и Кор Вон се тряска в оптегача. Трут го извърта към себе си и започва да му раздава десни и леви чукове в главата, след това опитва да го запрати към въжетата, но "Alpha Male" контрира и забожда тръшване на чувала за Truth. Кор Вон изправя Трут, рита го в корема, качва го на гръб и това е Power Slam! "The Alpha Male" отново го изправя и го запраща във въжетат, Трут се отласква и това е Axe Kick! R-Truth откачи главата на Кор Вон! Опит за туш 1............ 2............ НЕ! Повдигане от страна на Кор Вон! Трут го изчаква да се изправи, отласква се от въжетата, но изяжда моментален Big Boot от "Alpha Male"! Сега Кор Вон кляка до ъгъла и зачаква Truth да се изправи. Трут се надига бавно, Кор Вон се засилва и го разсича на два с страховитият си Spear! OMG! Опит за туш от страна на Кор Вон 1,2 и 3! "The Alpha Male" взе още една победа. Той си тръгва под мощните уваций на тълпата, каква победа само!

Winner: Marcus Cor Von

---------------------------------------------------------------------------

Веднага се пренасяме зад кулисите, където виждаме "The Phenom" и "The Master of 619" заедно с Тод Гришън. Тъкмо Тод да започва да им задава въпроси, но изведнъж Undertaker му взима микрофона от ръката и започва да говори:

Гробаря: Пънк, чух за предложението ти и искам да ти кажа, че го приемам. Тази вечер ще се боря срещу Дейв Батиста. Но ти пък ще се бориш срещу "Master of 619" Рей Мистерио (публиката избухва в оваций) Искам да ти кажа и още нещо. На следващият SmackDown Гробаря и Рей Мистерио ще се бият срещу Си Ем Пънк и Батиста! Надявам се да приемеш новината добре Пънк, ще се видим много скоро!

Гробаря връща микрофона на Тод Гришън и двамата с Рей Мистерио тръгват по коридора. Каква нощ ни очаква само!

---------------------------------------------------------------------------

TITATRON!

Това е The Miz! "Шампионът на САЩ" каза, че има изненада за Джон Морисън! Явно той е тук за да ни каже, какво е намислил. Миз влиза в ринга, взима микрофон от ring anouncer-а и започва да говори:

Миз: Както казах на RAW, тази вечер имам изненада за Джон Морисън. Първо искам да кажа на "Интерконтиненталният шампион" да излезне на ринга веднага.

TITATRON!

"The Shaman of Sexy" не мисли да кара Миз да чака и веднага се появява. Той влиза в ринга, застава лице в лице с The Miz и зачаква да разбера, какво е намислил Миз?!?

Миз: Морисън и двамата сме тук тази вечер. Сега ме чуй много внимателно, готов съм да ти кажа, че изненада която съм ти подготвил е мач. И твоят противник стои пред теб!!! (публиката унемява) Да Морисън тази вечер аз ще боря срещу теб и то в Мач с Носилка!!! Докарайте носилката моля!

Миз хвърля микрофона и Морисън си маха палтото, като зачакват началото на този мач! Един съдия влиза в ринга, проверява двамата опоненти и мята с ръце в знак за старт на мача!

Старт!

Морисън и Миз се вкопчват в захват в средата на ринга, Миз надделява и запраща опонента си в въжетата, опитва Clothesline, но Морисън заляга и му нанася няколко бързи kick-а в главата, хваща го и му прилага DDT! Морисън се качва на най-горната сглопка и зачаква Миз да се изправи. Миз го прави и моментално запожда low blow на Морисън, който пада право върху носилката. Миз прескача въжетата и застава от външна страна на ринга. Поглежда Морисън и му забожда бърз splash! След което започва да бута носилката към лентата. На около 2,3 метра от лентата Морисън започва да забожда ритници в главата на Миз. Миз пуската носилката и Морисън слиза от нея, хваща Миз и му прави бърз Vertical Suplex върху носилката. След това опитва да го избута, но "The USA Champ" му забожда няколко ритника, слиза от носилката хваща "Shaman of Sexy" и го забожда в оградата на публиката, след което му забожда и няколко ритника в ребрата. Сега Миз изправя Морисън забожда му няколко юмручни удара, отива и хваща носилката, след което я засилва право към люлеещият се Морисън, който бива ударен от носилката и веднага се качва върху нея, като тя продължава надоло и се спира в ринга. Морисън слиза от нея, а Миз се засилва към него и го отнася с Big Boot! Miz изправя Морисън с усмивка на лице, обаче "Shaman of Sexy" му забожда няколко kick-а из цялото тяло. След това скача на ринга и опитва да забоде Springboard Enzuigiri Kick, но Миз се отмества, но Морисън пада на крака. "Shaman of Sexy" опитва Clothesline, но Миз заляга и това е втори low blow за Морисън. Миз го хваща и това е Mizard of Oz право върху бетоненият под. Миз изправя Морисън, качва го на носилката и го избутва след лентата! О, боже мили! The Miz победи Джон Морисън в тази тежка битка. Миз си тръгва с широка, дяволска усмивка на лице! Какво шоу само!

Winner: The Miz

---------------------------------------------------------------------------

Отново се пренасяме зад кулисите, където при Тод Гришън са Си Ем Пънк и Батиста! Обаче този път Тод започва да задава въпросите:

Тод: Си Ем Пънк, Батиста какво мислите за мачовете си тази вечер и за предизвикателството което Гробаря и Рей Мистерио ви отправиха за следващият SmackDown?

Си Ем Пънк: Дейв нека започна пръв (Батиста кимва с глава) Ще говоря за мача си срещу Рей Мистерио, който ще е тази вечер. Мисля да дам всичко от себе си за да победя малката гад, но и ще го направя, както ще победя и Гробаря на PPV-то и ще бъда Новият Световен шампион! Колкото до предизвикателство за следващият SmackDown от Мистерио и Гробаря, искам да им кажа, че с Батиста приемаме и ще се борим срещу тях двамата, не само ще се борим, но и ще ги победим!!!

Пънк подава микрофона на Дейв Батиста.

Батиста: Мистерио, ти си един жалак и подъл кучи син! Ти ми коства победата миналата седмица, затова ще ти го върна тъпкано! Затова аз говорих с GM-а на SmackDown и той обяви един мач за "Bragging Rights" в него ще се борят бившите най-добри приятели Батиста и Рей Мистерио!!! А колкото се отнася до Гробаря, го водя с 2:1 в 1on1 мачове и тази вечер ще го поведа с 3:1!

Дейв Батиста се усмихва подло и заедно с Си Ем Пънк тръгват по коридора, като си приказват нещо.

---------------------------------------------------------------------------

TITATRON!

WHAT!? Какво прави Рей Мистерио тук, мисля, че е рано за началото на мач му срещу CM Punk! Rey Mysterio върви смело към ринга с микрофон в ръка! "The Master of 619" влиза в ринга и прави своят trade mark taunt, след което започва да говори:

Рей Мистерио: Дейв Батиста, ти беше моят най-добър приятел с години, но вече не си! Ти ме предаде без нищичко да съм ти сторил и без за миг да помислиш, колко добри моменти имаме заедно и че не си струва заради една победа да ме предадеш така! Ех, вече всичко е минало и няма какво да направя освен да гледам напред и да се боря срещу теб на "Bragging Rights" и да те победя без да се замисля, че сме били толкова добри приятели. Не ме интересува какво си мислиш Дейв, но просто искам да ти кажа, че ти вече не си мой приятел и никога повече няма да бъдеш. От днес нататък ти вече си мой враг!

TITATRON!

БАМ! Да видим какво има да ни каже Batista по въпроса. Дейв влиза в ринга, отива до Рей Мистерио и отмъква микрофона от ръцете му, след което с широка усмивка на лице започва да говори:

Батиста: Рей успокой се моля ти се! Ще си докараш някой удар, ако я караш така. Искам да ти кажа, че не ме интересува какви моменти сме преживели заедно и моето приятелство с теб, беше просто началото на една велика кариера! От както си в WWE не си постигнал нищо, за разлика от мен! Аз съм по добър от теб Рей и ще го докажа, както на теб, така и на всички фенове на WWE след 1 седмица на "Bragging Rights"! А, сега Рей Мистерио времето напредва, приготви се, след малко твоят опонент излиза да ти покаже, кой командва в WWE!

В залата гръмва This Fire Burns и е време за началото на първият Майн Евент за тази вечер :)

---------------------------------------------------------------------------

TITATRON!

"The Straightedge Superstar" върви към ринга с 24 каратова усмивка на лице, той влиза зад въжетата и прави своят taunt като гледа втренчено Рей Мистерио!

Старт!

Мистерио се засилва към Пънк и се плъзга под него, след което му започва да му раздава десни и леви чукова право в главата в комбинация с kick-ове в коляното. Мистерио хваща Пънк за ръката и опитва да го запрати в въжетата, но "The Straightedge Superstar" контира и на свой ред запраща Мистерио в оптегача, засилва се и отнася Reverse in the Corner в комбинация с Springboard Crossbody! Какъв ход от страна на Мистерио, той опитва туш 1,2.........НЕ! Повдигане от страна на Punk! Сега Рей Мистерио се отласква от въжетата и му прилага Leg Drop! Нов туш, но Пънк отново се повдига. "The Master of 619" излиза от външна страна на въжетата и това е Springboard Leg Drop! Това трябва да е краят 1,2.......НЕ! Пънк има голяма воля да спечели този мач! Отчаян "Master of 619" зачаква Пънк да се изправи и му забожда Dropkick в гърба от който Пънк пада върху второто въже, Рей Мистерио се отласква от съседните въжета и това е 6...1...9! Рей успя, той забоде патентованият си ход! Мистерио, скача на най горната сглопка и това ще е Frog Splash!! WHAT?!? Това е Дейв Батиста. "The Animal" искача от публиката и събаря Рей от най-горната сглопка, без съдията да разбере! Батиста кляка до ринга. Пънк се изправя на крака и вижда, че Мистерио е на пода. Пънк го изчаква да се изправи, качва го на раменете си и това е Go 2 Sleep! Направо го размаза, но Пънк явно не е приключил, той хваща Рей и това е Anaconda Vise! Рей Мистерио неможе да издържи на натиска и се предава! Пънк победи Рей Мистерио, благодарение на Дейв Батиста! Какъв мач!

Winner: CM Punk

---------------------------------------------------------------------------

Пренасяме се на паркинга, където виждаме една черна лимузина да влиза в залата. Тя спира и от нея слиза "The GM Оf SmackDown" Теди Лонг! Защо ли Теди е тук тази вечер? Може би ще разберем след малко!

---------------------------------------------------------------------------

TITATRON!

Време е за началото на нашият Майн Евент за тази вечер! "The Animal" се спира в началото на рампата, като прави своят taunt, като зад него избухват pyro ефекти. Батиста се изправя и продължава напред към ринга, влиза в него и прави своят trade mark taunt на оптегачите. След това слиза от тях и зачаква "The Phenom"!

TITATRON!

Ето го и него "The World Heavyweight Champ" върви смело към ринга, докато цялата рампа е в пушек. Гробаря стига до края на рампата и се оглежда наляво, надясно, след което се качва по стълбичките и прави своят taunt, като светлините светват. След това "The Phenom" влиза зад въжетата, сваля си якето и шапката и прави последният си taunt, след което зачаква началото на мача!

Старт!

OMG! Batista моментално се засилва и забожда моментален Spear на Taker! След което започва да му раздава удари, след това се изправя и повдига Гробаря, запраща го в въжетата и му прилага моментално тръшване на чувала! Дейв отново го изправя и му прави irish whip в оптегача, засилва се и му забожда Clothesline, последван и от няколко удара с рамо право в корема на Гробаря! Батиста спира и се отдръпва, отласква се от въжетата и опитва втори Clothesline, но изяжда Big Boot от Гробаря! Тейкър изправя Дейв Батиста, хваща го за ръката и я извива, след това се качва на най-горната сглопка и започва да ходи по въжетата и това е Old School! Undertaker зачаква "The Animal" да се изправи и го хваща за гърлото, следва брутален Chokeslam! "The Phenom" прави taunt и се подготвя да забоде Tombstone! Batista, се изправя, Тейкър го хваща, но Дейв контрира, като му забожда няколко ритника в корема, след това го запраща в въжетата и това е Spinebuster! Сега Дейв Батиста taunt-ва и зачаква Тейкър да се изправи! Той го прави и "The Animal" моментално го рита в корема, след което опитва Batista Bomb, но "The Phenom" контрира като го хвърля зад себе си! След това се отласква от въжетата и опитва Big Boot, но вместо Батиста той нацелва съдията! OMG! REFEREE IS OUT! Batista опитва Clothesline, но Тейкър го избегва, хваща "The Animal" и това е Tombstone! Опит за туш от страна на Гробаря 1,2,3,4,5,6,7,8,9 съдията е аут и няма кой да отброява! Гробаря разбутва съдията и опитва да го накара да се изправи .... WHAT?! Това е Си Ем Пънк, той е зад Гробаря с стол в ръка! Тейкър се обръща и това е Chair Shot! CM Punk размаза главата на Гробаря! Пънк изправя Тейкър, качва го на раменете си и това е Go 2 Sleep! Пънк вижда, че съдията тръгва да се изправя, побутва Дейв и напуска ринга. Батиста се изправя, хваща Гробаря и това е Batista Bomb!!! Опит за туш 1,2,3 и това е победа за "The Anima"! Си Ем Пънк влиза в ринга и двамата с Батиста се радват! Batista удържа на думата си, че ще стане 3:1 срещу Гробаря!

TITATRON!

lol! Ето го и Теди Лонг! "The GM Of SmackDown" застава в началото на рампата с микрофон в ръка и започва да говори:

Теди Лонг: Пънк, ти отново игра много мръсно тази вечер! Точно затова аз пристигнах в залата и сега ще обевя нещо много важно, което се отнася за теб и Гробаря! Е, Пънк искам да ти го кажа просто, кратко и ясно: На идното PPV "Bragging Rights" CM Punk и Undertaker ще се борят в I QUIT МАЧ! Успех Пънк уверявам те, че ще ти бъде нужен!

Музиката на Теди Лонг гръмва в залата, а нашето шоу завършва с физиономията на изненаданият Си Ем Пънк!

WWE Presents .....

Моля пишете коментари :)

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

PLEASE COMMENTS! PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE!!

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

Ще помоля, някой модератор да заключи темата :)

Edited by Cabin

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment
  • 1 month later...

"Survivor Series Final Card!"

WWE Championship Match

John Cena © vs JBL - JBL спечели "Beat The Clock Tournament" и си осигури мач за Титлата на Федерация срещу Джон Сина.

Traditional Tag Team Elimination Match

Undertaker, Rey Mysterio, Kane, JTG & Shad vs CM Punk, Batista, Marcus Cor Von, DH Smith & Tyson Kidd - След като The Undertaker загуби титлата благодарение на мистериозен човек, който все още не се е разкрил. Той пожела мач реванш, но Теди Лонг му каза, че ще получи реванш и сам ще определи правилата му, ако си събере отбор и победи отбора на Си Ем Пънк на "Survivor Series".

United States Championship No Dq Match

John Morrison © vs Da Miz - След като Миз загуби своят USA Title в "Winner Take All Мач" той пожела мач реванш без дискфалификации.

Intercontinental Championship Match

John Morrison © vs R-Truth - R-Truth спечели "Battle Royal" на SmackDown и си осигури мач за титлата на "Survivor Series"?

Unifed Tag Team Championship Match

Jerishow © vs DX - Jerishow обевиха, че победилият отбор от мача между DX и Legacy ще се бори срещу тях на "Survivor Series". Така и стана, но са заложени и Da Unifed Tag Team Titles.

Xtreme Championship Match

Christian © vs Shelton Benjamin - Christian направи своят turn, като прецака Шелтън Бенджамин в "Beat The Clock Tournament-а". Бенджамин обаче си спечели мач за Xtreme Title и така се стигна до тук.

Grunge Match

Ted DiBiase vs Cody Rhodes - В "Beat The Clock Tournament-а" Джоната Коучман беше пожелал двамата члена на Legacy да се бият един срещу друг. Те го направиха, но се скраха зловещо и Cody Rhodes размаза Ted DiBiase благодарение на един стоманен стол. Тед ДиБиаси и Ренди Ортън доста пъти се опитваха да разубедят Коуди Роудс и ДиБиаси дори му се извинява, но той не прие. След което се стигна до тук.

Дайте малко прогнози, довечера, ще post-на турнира!!!

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...