damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Какво е това леко приятно раздвижване в играта на нашите, защото аз не виждам такова? Защитата ни е пълна трагедия. Нямаме един читав защитник. Иван Иванов е тъмна Индия, откакто напусна Базел и не знам как го търпят в Панатинайкос, по нищо не показва, че заслужава да е там или в националния ни отбор. За Владислав Стоянов дори не си заслужава да хабя ред. Може и да ми се присмеете, но смятам, че има един човек, който наистина играе качествено и това е Ивелин Попов. Точно така. Попето си играе перфектно, но с нашите дърва не става. Една птичка пролет не прави. MJ23 1 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
ShaolinMonk Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 9 minutes ago, damtiham said: Какво е това леко приятно раздвижване в играта на нашите, защото аз не виждам такова? Не знам дали трябва да се смеем до или да плачем до смърт направо, но за мен е постижение, че не паднахме от колоса Люксембург. Quote Link to comment
damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Представяш ли си, ако те ни надерат повече от Франция, Швеция и Холандия, когато имаме гостуване при тях? Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
KILLSWITCH ENGAGE Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Ако ни предложат да ни бият с 3-0 или 4, да приемаме най-добре. damtiham 1 Quote Link to comment
Bastian Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Забравяте, че имаме нов треньор. Хубчев ще забърка бетон, а и Жиру им е нападател, така че съм оптимист за довечера. Quote Link to comment
ShaolinMonk Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Дано ако играят силно и минат 4, да ни пуснат едно голче и на нас да се радваме. Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Моята прогноза е 4-1 за Франция или над 3.5 гола. Колко и да се затвориме, Гризман, Райе и прочее трудно ще ги спрем с тези подобия на футболисти. UNDERTAKER*, Berbatov, Rock and 1 other 4 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
UNDERTAKER* Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Играл съм над 6.5 гола на коеф 13. Дано и французите да вкарат 1-2 гола, че да ми излезне. Spoiler Ако трябва да е сериозно, мисля, че има реален шанс да паднем с 9-10 гола... MJ23 and HEIDENREICH 2 Quote Link to comment
KILLSWITCH ENGAGE Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 След като видях състава, с който излизаме, спокойно можем да паднем с 5 гола... Quote Link to comment
damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 То французите дори казват, че ще бият с не повече от 3:0, а ние тук очакваме нови позорни резултати. Ама представете си, че до 90 минута е 1:0 за франсетата и в продължението ги изравним с някакъв куриозен гол как ще им се спече лайното. Brutalnia 1 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
YoTheReal Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 (ще питам докато не са ни го върнали) КО СТАНА Е ХЕЙТЪР4ЕТА?? MJ23 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 1 minute ago, YoTheReal said: (ще питам докато не са ни го върнали) КО СТАНА Е ХЕЙТЪР4ЕТА?? MJ23 1 Quote Link to comment
damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Тия маймуни от националния на Франция играят масово черно тото. MJ23 and Brutalnia 2 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
YoTheReal Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 (edited) Е кво, бело тото ли да играят? Райх... Edited October 7, 2016 by YoTheReal MJ23, HEIDENREICH and Berbatov 3 Quote Link to comment
damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Владко, Владко... Като шаран се мяташ, да те еба. 22:12 The_Olimpic toq Vlado 22:12 The_Olimpic v momenta 22:12 The_Olimpic e 22:12 The_Olimpic kato Niki Mihailov 22:12 The_Olimpic centrirane ima li 22:12 The_Olimpic gol e 22:12 ASMATIKA_93 NORMALNO 22:12 ASMATIKA_93 UNOSHA NA NAFTATA E Brutalnia, MJ23, Brock_Lesnar and 1 other 4 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
ShaolinMonk Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Абе тея ако ги застрелям на летището като се връщат, мисля никой няма да ме съди? Quote Link to comment
MJ23 Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Даже ако зависи от мен и орден Стара Планина ще ти дам. Добре че Франция ни съжали и след 60 минута си разцъкваше приятно топката. Пайе не знам колко пъти унижи наши защитници и т.н. Като цяло Франция игра с не повече от 40% от възможностите си. Стори ми се на моменти, че по-добре задържахме и изнасяхме топката, отколкото при Петев. Владо Стоянов за пореден път доказа, че е тотален неадекватник и мястото му не е като титуляр. В Лудогорец има в пъти по-класен вратар като Борян, а тук.. Митрев не е играл в мач през 2016 може би. Но поне така улесниха Хубчев да повика НИКИТО другия път и да е титуляр В защита - комедия. С удоволствие бих гледал двойкат Пиргов - Чорбаджийски, ще бъде нещо уникално! В средата на терена - Костадинов поне се стараеше на макс и гореше в играта. Дяков отново потресаващ, но защо Чочев да е титуляр? Не заслужава! Мишо Александров - пълен джобър, Попов игра отново слабо, Марселиньо може би се стараеше най-много от всички, което е показателно. Смените - Рангелов пича не бих го взел и в квартала ако ритам, освн ако нямаме подвижна врата и да я мъкне като хамал. Тошко Аутиста горкия дори и за Евроколеж не става вече, приключил е напъло с футбола. И разбира се за финал "любимеца ми" Петър Хубчев. Най-големият темерут сред треньорите в България. Един път не съм го виждал усмихнат този човек.Имам чувството че и като ебе и свършва си намира повод да се сърди на жена си, просто нереален дебил. Вечно сърдит, мърмори нещо... И този път разбира се му бяха виновни играчите. С нетърпение очаквам да се изпокара с всички тях, тогава сеира ще е огромен. HEIDENREICH, damtiham and Y2J_Best_In_The_World 3 Quote Link to comment
damtiham Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 4 hours ago, MJ23 said: Митрев не е играл в мач през 2016 може би. Не пазеше ли той срещу Япония и Дания? Brutalnia 1 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
Radox Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Франция играха нереално слабо и спечелиха само защото Владко Стоянов е пълен олигофрен. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Както би казал бъдещият ни президент Митьо Пищова " Разпориха ни кат риби" MJ23, Ponetron, Rock and 1 other 4 Quote Link to comment
KILLSWITCH ENGAGE Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 (edited) С Футболисти като Пиргов, Ал. Александров, Страхил Попов, Георги Костадинов и Владо Стоянов, който е в много слаба форма от 2 години насам... толкова, какво очаквате? Какъв е критерия за националния? С какво са заслужили изброените футболисти да бъдат в националния? Обвинявате Владо, но реално погледнато освен втория (може да се спори) няма вина за нито един от головете. Вижте първия гол, Саня тича спокойно 20 метра никой не го притеснява - центрира спокойно, Ал.Александров изпреварен в наказателното поле (не е за първи път). Къде е защитата? Вторият гол - Пайе центрира - Страхилчо го гледа, в наказателното поле двама централни защитници, които са пълни некадърнци, гледат как Гризман скача за глава, а ако не беше влязла то отзад Погба седеше и се чешеше. Третият гол да го коментирам ли? На 10 метра от Пиргов се намира Дяков, но той решава да подава на Александров, който е покрит от ДВАМА, и после знаем какво стана... Четвъртият гол беше капака на вечерта. Спокойно Курзава подава между двама, централните ни "защитници" зяпат все едно видели гола жена в СинСити, само Живко Миланов, се опита да се противопостави, но вече книгата бе затворена. Най-висока оценка заслужава, Марселиньо, но и той не е българин. Edited October 8, 2016 by KILLSWITCH ENGAGE правописни грешки Maradona 1 Quote Link to comment
damtiham Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 (edited) Тоя Владо голям jobber станал. Първи гол - най-ниският в противноковият отбор да ти отбележи с глава. Втори гол - пълен абсурд. Griezmann дори не игра с топката... Трети гол - подарък. Четвърти гол - тук вече не беше негова грешка - защитата ни просто беше разфасована и унищожена. За какви голове говорим. Както Radox го каза - те без никакви усилия си ни отупаха. Михаил Александров извади късмет, че топката чукна гредата при дузпата. Не знам какво му става на Владислав Стоянов, обаче такива нелепи голове да допускаш. И срещу Цървена Звезда, и срещу Базел, и срещу ПСЖ, и срещу Левски, и срещу Люксембург, и срещу Франция. То май верно по-добре да върнат малката перука в отбора - вече три - четири мача не допуска гол или поне прави решителни намеси в полза на своя отбор (ебем ти ходжата). Edited August 28, 2017 by damtiham MJ23, Brutalnia and HEIDENREICH 3 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
damtiham Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Quote Никой не иска да ни гледа: шведските национaли купиха 1000 билета Шведските национали купиха 1000 билета и ще ги дадат на желаещи да посетят утрешния мач срещу България от световните квалфикации. Инициативата е на капитана на шведите Андреас Гранквист. "Имаме нужда от подкрепа по трибуните на домакинските си мачове. Искаме да има колкото се може повече зрители по трибуните, затова предприехме тази инициатива да раздадем 1000 безплатни билета", каза Гранквист. По-малко от 20 000 билета за продадени за двубоя на "Френдс Арена" и от щаба на Швеция са обезпокоени, че трибуните ще останат полупразни за важния мач. Monteso 1 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
Monteso Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Принципно сме царе в това да се самоиронизираме, ама в случая проблема си е в шведите и само в тях. Berbatov, damtiham and Rock 3 Quote Link to comment
Recommended Posts