Jump to content

НЕ ОТБОР, А ПУТКИ 2!

The Olimpic Hero

Recommended Posts

Представям се сутринта, как ще се гледа и ще се смее на глупостите си. :laugh:

• Upvote 1

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Имаше защо да се надъхвам за мача - 2 часа чиста забава. И студиото , и некадърниците на терена , а Перуката накрая изкърти. :laugh:

Само искам да ви кажа, че в София не ставате за нищо. Малкото които се бяха прежалили да дойдат на националния стадион задаваха гениални въпроси от сорта на "А бе с кой играеме?" и "Къв е резултата?", или пък ни се присмиваха когато с другите около мен се опитвахме да запееме някоя песен. Като цяло дано ви вземат домакинствата на всички видове национални отбори, и да не видите никога повече национален състезател. Не заслужавате и отбора по жмичка да наблюдавате даже! 

• Upvote 4

2 minutes ago, Monteso said:

Малкото които се бяха прежалили да дойдат на националния стадион задаваха гениални въпроси от сорта на "А бе с кой играеме?" и "Къв е резултата?"

Брат, ти играчите си слушал!

1 minute ago, itzo1994 said:

Брат, ти играчите си слушал!

Възможно е. Благодарение на феноменалната атмосфера се чуваха всички на терена.

• Upvote 3

Все ми е тая ако нараня патриотичните чувства на някого, ама се радвам, че нашите бездарници нямат шанс да помиришат голямо международно първенство, поне докато поколението не се смени, ама от-до. Когато гледам европейско или световно в никакъв случай не искам срамът да е част от емоциите, които изпитвам. 

Хубаво е, че Златан се отказа от националния, че меко казано сме му абонати, повече и от немците (и журналистите) на Стоичков. А другото хубаво е, че Боби Михайлов е в толкова добро настроение и циклите са наред.

Двойката Чорбаджийски - ИВанов  е една от най-нелепите, които футболът е виждал. Да оставим на страна липсата на синхрон между двамата, но и индивидуално са потресаващи. Разбирам че практиката Гришата да си налага играчите продължава, но освен една физика Чорбаджийски няма абсолютно нищо друго. Русия е ясен, не знам изобщо ПАО как се излъгаха да го вземат, но е напълно свършил за футбола. Синхрон между двамата можеше да се изгради поне леко, ако бяхме играли една контрола уикенда, но защо ни ...

Дяков продължава да мъчи абсолютно всички от зрителите до съотборниците си с присъствието. В предни позиции поне се опитаха момчетата и имаха хъс. Попов, Миланов, Чочев се включи хубаво. 

Като цяло след 0-0 с Беларус очаквам Франция да ни опука с поне 4 гола.

Според мене и от Франция, и от Швеция ще паднем с малко. Нещо от типа на 0:1 или най-много 0:2 ми се върти. След като е очевидно, че ще ни бият, не виждам смисъл да се напрягат излишно. Единственото, което е сигурно обаче, е че и в двата мача гол няма да вкараме с това некадърно нападение. Може даже и 0:0 да свършим, но да отбележим - никога! ;)

• Upvote 3

35izpu1.jpg

Като гледах играта на Люксембург вчера си мисля, че е напълно възможно да поднесат някоя изненада и да отнемат точки на някой от фаворитите. Имат доста подмладен състав и може би по-горе спомената от мен еволюция ще успее при тях рано или късно, така че моите поздравления за този непретенциозен отбор, играе достойно и в ролята на аутсайдер ни напълни кошницата и сега ще си взимаме много поуки от този мач. И аз мисля, че Франция и Швенция няма на мъртво куче нож да вадят.

• Upvote 2

THE CHOSEN ONE!

Ще направя едно леко отклонение от темата. Какво ме подразни късно снощи. ИЗказването на една дрисла, тръгнала от конкурса, от където чухме за 1 път и за Александра Богданска.

Малоумието и е видимо. Но да тръгне някаква селска к.рва, да закрива отбори, конкурси, благодарение на които някой е чувал за нея, а не е сервитьорка в Клуб 33 от Враца търсеща си чичко за спонсор ми идва малко в повечко. Следното изказване успя вече едновременно да ме задави от смях и шокира:

"

Radost Todorova отбор от зъболекари, хирурзи, учители..... срещу нашите истински футболисти "

Та ми е интересно дали въпросната госпожица има идея колко е минималната заплата в Люксембург? А изброените от нея професии може би за 1 месец взимат колкото едно българско семейство за 2 години :D:D

Пази Боже сляпо да прогледа е казал някой.

Edited by MJ23
  • Upvote 2

Точно на тая и на Паскалева вчера се бях засилил да им пиша, че като лапат пишките на футболистите не ги прави компетентни на тема футбол. 

Тази сигурно толкова му е лапала на Попето, че на сутринта си е направила кафе със спермата му. 

THE CHOSEN ONE!

http://www.vbox7.com/play:eab3f391e2

Станислав Манолев коментира казва истината за състоянието на българския национален отбор и изказването на Лечков, че трябвало да свикваме на такива голови трилъри с Люксембург. 

• Upvote 2

THE CHOSEN ONE!

• 4 weeks later...

Айде, момчета! Време е да коментираме любимият ни национален отбор по футбол. С колко падаме довечера от Франция?

THE CHOSEN ONE!

3;0  за нас служебно , франсетата нема да смеят да излезнат и ще предпочетат този резултат, за да си спестят унижението. :beer:

• Upvote 1

On 9/7/2016 at 1:28 PM, Radox said:

Според мене и от Франция, и от Швеция ще паднем с малко. Нещо от типа на 0:1 или най-много 0:2 ми се върти. След като е очевидно, че ще ни бият, не виждам смисъл да се напрягат излишно. Единственото, което е сигурно обаче, е че и в двата мача гол няма да вкараме с това некадърно нападение. Може даже и 0:0 да свършим, но да отбележим - никога! ;)

35izpu1.jpg

И аз съм на мнение, че няма да се впрягат и да се втурват да ни пълнят кошницата. Едно 2:0 ще бъде прилично поражение.

THE CHOSEN ONE!

Според мен французите ще ни подценят сериозно, то си е в реда на нещата де. В следствие на това ние през всичките 90 минути ще се държим сравнително равностойно, и може би ще имаме 1-2 положения, които ще изпуснем. Франция благодарение на класата си ще ни вкара 1-2 гола, ще си взема мача чисто и ще го забравят за няколко дни. Ние пък една година напреде ще обясняваме как "сме изпуснали" французите, и то в Париж. В последствие ще дойде реванша в София, при който ще бъдем тотално изнасилени. Тя историята се повтаря много пъти вече.

Edited by Monteso
  • Upvote 3

Повече ме интересува кои дебили ще викнат в студиото , отколкото самия мач. :)

• Upvote 3

Днеска дебютираме новите екипи, които са в чест на 140 години от Априлското въстание, може и на късмет да е...

Евентуален състав:

Владислав Стоянов, Страхил Попов, Александър Александров, Димитър Пиргов, Живко Миланов, Светослав Дяков, Георги Костадинов, Ивайло Чочев, Георги Миланов, Марселиньо, Ивелин Попов. Схема 4-2-3-1.

Ако сме с този състав и без да се напъват ще ни бият като маче от дирек.

THE CHOSEN ONE!

17 minutes ago, BrockLesnar said:

http://www.gol.bg/kolonkata-na-spetsialista/2016-10-07/gospod-otnovo-shte-e-balgarin-balgariya-shte-izmakne-raven-v-parizh Майкъла отново е комичен, ясно е че вземаме 3 точки!

Макар да се забелязва леко приятно раздвижване в играта на нашите, все още сме си ТОТАЛНИ джобъри. Ако Франция излезе с малко титуляри и не се напряга много-много, може да измъкнем 0:0 или "престижното" 1:1. Иначе решат ли, че не им се пропиляват тези точки, пишете ни едно около 3-4:0-1.

5079877.jpg