The Olimpic Hero Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 http://www.vbox7.com/play:17b56e6593?pos=sn Боби отново нечовек, хахахахахахахахахахахахаха. Пак е пиян, не е реално просто. 0:59 си пуснете. И на 3:25. Е не... Berbatov, damtiham, Radox and 5 others 8 Quote Link to comment
BrockLesnar Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Представям се сутринта, как ще се гледа и ще се смее на глупостите си. Момчил 1 Quote Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down. Link to comment
HEIDENREICH Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Имаше защо да се надъхвам за мача - 2 часа чиста забава. И студиото , и некадърниците на терена , а Перуката накрая изкърти. Flam3, BrockLesnar, Момчил and 3 others 6 Quote Link to comment
Monteso Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Само искам да ви кажа, че в София не ставате за нищо. Малкото които се бяха прежалили да дойдат на националния стадион задаваха гениални въпроси от сорта на "А бе с кой играеме?" и "Къв е резултата?", или пък ни се присмиваха когато с другите около мен се опитвахме да запееме някоя песен. Като цяло дано ви вземат домакинствата на всички видове национални отбори, и да не видите никога повече национален състезател. Не заслужавате и отбора по жмичка да наблюдавате даже! Flam3, HEIDENREICH, The Olimpic Hero and 1 other 4 Quote Link to comment
itzo1994 Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 2 minutes ago, Monteso said: Малкото които се бяха прежалили да дойдат на националния стадион задаваха гениални въпроси от сорта на "А бе с кой играеме?" и "Къв е резултата?" Брат, ти играчите си слушал! Just a fan, d0baTa, MJ23 and 1 other 4 Quote Link to comment
Monteso Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 1 minute ago, itzo1994 said: Брат, ти играчите си слушал! Възможно е. Благодарение на феноменалната атмосфера се чуваха всички на терена. damtiham, Maradona and HEIDENREICH 3 Quote Link to comment
Loop Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Все ми е тая ако нараня патриотичните чувства на някого, ама се радвам, че нашите бездарници нямат шанс да помиришат голямо международно първенство, поне докато поколението не се смени, ама от-до. Когато гледам европейско или световно в никакъв случай не искам срамът да е част от емоциите, които изпитвам. Хубаво е, че Златан се отказа от националния, че меко казано сме му абонати, повече и от немците (и журналистите) на Стоичков. А другото хубаво е, че Боби Михайлов е в толкова добро настроение и циклите са наред. dadoktor, wascop, Brock_Lesnar and 4 others 7 Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
MJ23 Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Двойката Чорбаджийски - ИВанов е една от най-нелепите, които футболът е виждал. Да оставим на страна липсата на синхрон между двамата, но и индивидуално са потресаващи. Разбирам че практиката Гришата да си налага играчите продължава, но освен една физика Чорбаджийски няма абсолютно нищо друго. Русия е ясен, не знам изобщо ПАО как се излъгаха да го вземат, но е напълно свършил за футбола. Синхрон между двамата можеше да се изгради поне леко, ако бяхме играли една контрола уикенда, но защо ни ... Дяков продължава да мъчи абсолютно всички от зрителите до съотборниците си с присъствието. В предни позиции поне се опитаха момчетата и имаха хъс. Попов, Миланов, Чочев се включи хубаво. Като цяло след 0-0 с Беларус очаквам Франция да ни опука с поне 4 гола. Quote Link to comment
Radox Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Според мене и от Франция, и от Швеция ще паднем с малко. Нещо от типа на 0:1 или най-много 0:2 ми се върти. След като е очевидно, че ще ни бият, не виждам смисъл да се напрягат излишно. Единственото, което е сигурно обаче, е че и в двата мача гол няма да вкараме с това некадърно нападение. Може даже и 0:0 да свършим, но да отбележим - никога! damtiham, HEIDENREICH and MJ23 3 Quote Link to comment
damtiham Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Като гледах играта на Люксембург вчера си мисля, че е напълно възможно да поднесат някоя изненада и да отнемат точки на някой от фаворитите. Имат доста подмладен състав и може би по-горе спомената от мен еволюция ще успее при тях рано или късно, така че моите поздравления за този непретенциозен отбор, играе достойно и в ролята на аутсайдер ни напълни кошницата и сега ще си взимаме много поуки от този мач. И аз мисля, че Франция и Швенция няма на мъртво куче нож да вадят. forheood and Brutalnia 2 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
MJ23 Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 (edited) Ще направя едно леко отклонение от темата. Какво ме подразни късно снощи. ИЗказването на една дрисла, тръгнала от конкурса, от където чухме за 1 път и за Александра Богданска. https://www.facebook.com/Joy.Todorova/posts/1482439165116582 Малоумието и е видимо. Но да тръгне някаква селска к.рва, да закрива отбори, конкурси, благодарение на които някой е чувал за нея, а не е сервитьорка в Клуб 33 от Враца търсеща си чичко за спонсор ми идва малко в повечко. Следното изказване успя вече едновременно да ме задави от смях и шокира: " Radost Todorova отбор от зъболекари, хирурзи, учители..... срещу нашите истински футболисти " Та ми е интересно дали въпросната госпожица има идея колко е минималната заплата в Люксембург? А изброените от нея професии може би за 1 месец взимат колкото едно българско семейство за 2 години Пази Боже сляпо да прогледа е казал някой. Edited September 7, 2016 by MJ23 damtiham and Maradona 2 Quote Link to comment
damtiham Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Точно такива най-обичам, когато се обадят. Футболните специалистки. forheood, Enough* and Brutalnia 3 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
ShwN Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Точно на тая и на Паскалева вчера се бях засилил да им пиша, че като лапат пишките на футболистите не ги прави компетентни на тема футбол. MJ23, wascop, Monteso and 2 others 5 Quote Link to comment
damtiham Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Тази сигурно толкова му е лапала на Попето, че на сутринта си е направила кафе със спермата му. forheood, Brutalnia, wascop and 1 other 4 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
damtiham Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 http://www.vbox7.com/play:eab3f391e2 Станислав Манолев коментира казва истината за състоянието на българския национален отбор и изказването на Лечков, че трябвало да свикваме на такива голови трилъри с Люксембург. Flam3 and forheood 2 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Айде, момчета! Време е да коментираме любимият ни национален отбор по футбол. С колко падаме довечера от Франция? Brutalnia 1 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
HEIDENREICH Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 3;0 за нас служебно , франсетата нема да смеят да излезнат и ще предпочетат този резултат, за да си спестят унижението. BrockLesnar 1 Quote Link to comment
Radox Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 On 9/7/2016 at 1:28 PM, Radox said: Според мене и от Франция, и от Швеция ще паднем с малко. Нещо от типа на 0:1 или най-много 0:2 ми се върти. След като е очевидно, че ще ни бият, не виждам смисъл да се напрягат излишно. Единственото, което е сигурно обаче, е че и в двата мача гол няма да вкараме с това некадърно нападение. Може даже и 0:0 да свършим, но да отбележим - никога! Quote Link to comment
damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 И аз съм на мнение, че няма да се впрягат и да се втурват да ни пълнят кошницата. Едно 2:0 ще бъде прилично поражение. Brutalnia 1 Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
Monteso Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 (edited) Според мен французите ще ни подценят сериозно, то си е в реда на нещата де. В следствие на това ние през всичките 90 минути ще се държим сравнително равностойно, и може би ще имаме 1-2 положения, които ще изпуснем. Франция благодарение на класата си ще ни вкара 1-2 гола, ще си взема мача чисто и ще го забравят за няколко дни. Ние пък една година напреде ще обясняваме как "сме изпуснали" французите, и то в Париж. В последствие ще дойде реванша в София, при който ще бъдем тотално изнасилени. Тя историята се повтаря много пъти вече. Edited October 7, 2016 by Monteso HEIDENREICH, Berbatov and tker 17-0 3 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Повече ме интересува кои дебили ще викнат в студиото , отколкото самия мач. BrockLesnar, Kill_Steen_Kill and MJ23 3 Quote Link to comment
Flam3 Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Днеска дебютираме новите екипи, които са в чест на 140 години от Априлското въстание, може и на късмет да е... Ponetron 1 Quote Link to comment
damtiham Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Евентуален състав: Quote Владислав Стоянов, Страхил Попов, Александър Александров, Димитър Пиргов, Живко Миланов, Светослав Дяков, Георги Костадинов, Ивайло Чочев, Георги Миланов, Марселиньо, Ивелин Попов. Схема 4-2-3-1. Ако сме с този състав и без да се напъват ще ни бият като маче от дирек. Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
BrockLesnar Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 http://www.gol.bg/kolonkata-na-spetsialista/2016-10-07/gospod-otnovo-shte-e-balgarin-balgariya-shte-izmakne-raven-v-parizh Майкъла отново е комичен, ясно е че вземаме 3 точки! ShaolinMonk, Maradona and MJ23 3 Quote Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down. Link to comment
ShaolinMonk Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 17 minutes ago, BrockLesnar said: http://www.gol.bg/kolonkata-na-spetsialista/2016-10-07/gospod-otnovo-shte-e-balgarin-balgariya-shte-izmakne-raven-v-parizh Майкъла отново е комичен, ясно е че вземаме 3 точки! Макар да се забелязва леко приятно раздвижване в играта на нашите, все още сме си ТОТАЛНИ джобъри. Ако Франция излезе с малко титуляри и не се напряга много-много, може да измъкнем 0:0 или "престижното" 1:1. Иначе решат ли, че не им се пропиляват тези точки, пишете ни едно около 3-4:0-1. Quote Link to comment
Recommended Posts