Just a fan Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) Делев е един от най-добрите футболисти в първенството. Да вземат да викнат Божинката дето го пращат да загрява веднъж на всеки 2 мача? Edited March 15, 2021 by Just a fan ShwN 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Така. Сега. Да ви кажеме няколко истини. Занев е едно рядко срещано доказано менте и некадърник. На това природно недоразумение най-големият му успех беше като го обявиха за "Любимец на публиката за 2010г.", докато играеше на село в Ловеч за отбора на Литекс. Ама не на днешното ГМО ЦСКА-Литекс-Ловеч-Микре, а на истинският Литекс. Свети Спас от село ключ, до този момент си мислех, че вече е сложил край (за жалост не на живота си) на футболната си кариера. Това момченце цял живот не можа да научи от какъв род е топката, що е то зелен килим, колко време е мача и що е то футболен празник за града. Престъпно некадърен футболист. Ако беше изпълнил социалният си максисум да работи като аранжьор в Кауфланд, щеше да има повече успехи. Божинката и към ден днешен е един от малкото останали класни нападатели в тази разюздана циркова трупа наречена национален отбор. Божигол, когато е вкарвал, цървулите още са се чудили топката дали се топка или се тупка. HEIDENREICH and kabakov 1 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 On 3/15/2021 at 1:56 PM, ShwN said: Занев е най-добрият защитник в България, не че летвата е толкова висока, но все пак вие очевидно сте доста скарани с футбола. Уникален е HEIDENREICH, MJ23, Glam4o and 1 other 4 Quote Link to comment
Himler Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Тоя мач го пишете на Занев, а не на целият отбор. Quote Link to comment
OyeaH Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 11 minutes ago, Himler said: Тоя мач го пишете на Занев, а не на целият отбор. Що бре? Лесно е да хейтим, момчето е на крехка футболна възраст, има още опит да натрупа и ще е стълб в защитата ни за следващия цикъл! На мен ми хареса и продукцията на Пламен Илиев и Йомов, много потенциал има в този отбор! Himler and MJ23 2 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Абе, Швейцария да не са направили сборен състав от Централната Африканска Република? DjiDjo and prenti 1 1 Quote Link to comment
Mmx Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 (edited) Незнам, но нашият вече е под дъното. Edited March 25, 2021 by Mmx Quote Link to comment
DjiDjo Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Бях сигурен, че ще срещна расистки коментар Rise of Thunder and NiaJax>2kantara 2 Quote Link to comment
NiaJax>2kantara Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 11 minutes ago, DjiDjo said: Бях сигурен, че ще срещна расистки коментар Ходи се оплачи на камила и дедо джо, ама го изчакай първо да качи стълбите. prenti 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Абе, защо от няколко дни не спирате да серете в тоя раздел? Путка ви лелина, само спамите някакви заучени фразички и коментирате някакви петоразрядни турнири какви бюджети имали и кой щял да играе в тях. Разбира се и футболните успехи на родната ви Турция. Къде отидоха истинските дискусии, къде отидоха истинските потребители.. MJ23 and itzo1994 1 1 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Погледах мача на нашите до 30 мин, отвратих се и го изключих. То верно че не познавам никой от играчите ни, каму ли пък да знам къде играят, ама не очаквах толкова трагично да ни е нивото. Шиптърите от Швейцария ни гавриха брутално. После след един час влезнах да видя как са свършили и дали са ни опънали с 5-6 на 0, а то станало 1-3. Някой който го гледа целия мач да каже по-добре ли заиграхме или опонента ни отпусна газта. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 25, 2021 Author Share Posted March 25, 2021 11 minutes ago, The Big Red Machine said: Някой който го гледа целия мач да каже по-добре ли заиграхме или опонента ни отпусна газта. Нещо между двете, макар че не мога да кажа, че сме играли мега силно. Просто играхме по-добре, спрямо първото полувреме. Отделно и швейцарците просто спряха да играят - вероятно, за да пестят сили. The Big Red Machine, MJ23, Rise of Thunder and 1 other 4 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Сериозно сега. Нашите не заиграха като Бразилия, Германия или Испания, просто заиграха една идея по - добре. Швейцарците решиха мача за 13 минути - защо да се напрягат? В тая група, имаме, евентуално, някакъв шанс срещу Литва и още по - евентуално - срещу Северна Ирландия. Срещу Италия ще ни е много зле и се надявам да не ни мушнат над 3 парцала, защото това вече ще е невероятен срам. Quote Link to comment
PUNK_THE_BEST Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 (edited) Заглавието си казва всичко , от нищо нагоре с малки изключения са момчетата. Безмислено е да се обясняваме кат некой путки как сме играли ама малко по-добре , ама не знам си кво си. Edited March 26, 2021 by PUNK_THE_BEST Quote Link to comment
MJ23 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Обаче българина е уникално същество. Когато отбора му пада - хули, кълне. Ако случайно бие - фен номер 1 е! Ето сега младежите ни били великия гранд Казахстан с 3-1 и се почва - Герои, викайте ги в националния тях. Другия път ги вземете тях и т.н. Та интересно, ако тия 60 кг пикльовци ги хване Швейцария дали само с физика ще ги бие с 10 гола, как мислите? Quote Link to comment
kabakov Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Със сигурност ще покажат повече желание и хъс от Занев, Попов, Малинов, Божиков и Сисиньо примерно. Quote Link to comment
Himler Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Дано поне някак си сритаме тъпите жабари. Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Не мисля, че играхме по-добре през второто, по-скоро с повече желание и напъване, но огромната разлика в класите си личеше от първата до последната минута. Движението по терена, единоборствата, преса, физика, техника.. във всяко едно футболно отношение отстъпваме с много. След трите бързи гола швейцарците ни оставиха малко топката, но когато решаваха да поиграят започвахме да изглеждаме наистина като Сан Марино. А и малко извън темата за мача, но не знам каква е тая мания последните 10-15 години да играем винаги някакъв антифутбол, дефанзивен с минимално притежание на топката и система 6-3-1, преносно казано. И не говоря само за националния отбор, ми като цяло в БГ футбола. Всякаш има някакъв страх да се вземе тая топка и да се играе с нея. Постоянно слушам да сме били дисциплинирани в защита, прибрани, концентрирани и т.н. Ще кажете нямаме футболистите за красив, доминантен, атакуващ футбол, но то нещата са свързани. Няма как да имаме като се играе по този начин. Оставям настрана, че физически, технически и всякак сме много далеч от истината, но и налагането на такъв стил не помага хич. Може да прозвучи малко смешно в момента, но на нас силата ни е в атакуващия футбол и когато сме с топката в краката. Видя се и през второто полувреме на мача с Швейцария (въпреки огромните технически и всякакви други недостатъци). Поначало нашите футболисти, а и като цяло всички южно/източноевропейски такива са (бяха?) технични по default, дали е заради силния аматьорски/детски футбол, който подобно на южна америка се играеше всекидневно и на малки вратички (да, футбола в България до съвсем близко минало беше близо до религия), дали е до ген не знам, но за разлика от английските дървари примерно, които от деца играеха по ливадите и впоследствие си ставаха такива и като футболисти тип ритни и гони топката, нашите винаги се отличаваха с техника. Спомням си отборите ни през 90-те, та дори и поколението след това. Не мога да повярвам, че го казвам, но мачкахме. Да, физика и тогава ни липсваше и това винаги ни е спъвало всякаш и в най-силните ни години, но владеехме ли топката бяхме топ и атакувахме и натискаме. Факт е, че от време на време допускахме разгромни загуби заради това, но предпочитам онази игра и онези загуби вместо да играем 11 човека отзад и да не пипаме топката. Kill_Steen_Kill 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Приятеле, хайде малко по-реално да погледнем на нещата. Това беше едва първи мач. Важното е да се изправим след тази загуба. Да гледаме към следващият мач. Да не правим предварително сметки. Важното е момчетата да се отърсят от тази загуба и да излязат без напрежение на зеленият килим. Играеме мач за мач. Има още много мачове до края. Нищо не се знае. Нищо не е решено. Противниците ни също ще губят точки. Мачът се играе 90минути. В момента се гради нов отбор. Залага се на нови имена на млади момчета, които тепърва ще се доказват в голеимят футбол. Brock_Lesnar, PUNK_THE_BEST, BAITO6O and 2 others 5 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Не знам, но последните квалификации и турнири къде играхме забелязвам че най-много отстъпваме физически на другите. Особено британски или скандинавски отбори с две центрирания само и ни смачкват. В днешно време във футбола много повече се набляга на физиката, а там отстъпваме с много. Технически иначе горе долу показваме някакви качества. Тактически и организационно сме доста зле също. Един добре организиран отбор си личи по играта му в защита, а при нас там е пълен хаос. Отделно с тези постоянни смени на състава не може да се изгради никакъв синхрон и добро партньорство в състава. Отбори като Швейцария от години играят с един състав, като най-много на цикъл да сменят 2-3-ма колкото да освежат състава. Откъм класни играчи също сме доста назад. Май почти нямаме играчи в отбори от топ първенствата на Европа. За мача с Италия дано покажем поне някакви желание и повече борбеност. Италия поне не е отбор който е по разгромите. Те все си бият скромно и пестеливо с 1-2 на 0. Физически и най вече тактически им отстъпваме доста, така че очаквам да загубим с 0-2. Но ще видим.. За жалост обаче не се вижда към момента някакъв светъл лъч. Quote Link to comment
MJ23 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Е нормално второто Швейцария играеха на 10% от възможностите си, имат мач след 3 дни и пестят сили. Това ми напомня на мача Локо Пд - Тотнъм, когато Тотнъм играеха на ходом и на 5% от възможностите си и за 5 минути убиха Локото, а после пишат как са били късметлии, как Локо Пд ги надиграли.. Ми те ако играят на 100% ще ги бият с двуцифрен резултат. Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Да бе, и аз точно за тоя момент се сетих. Тотнъм си правеха леки пасчета, без напрежение. Glam4o, itzo1994 and MJ23 1 2 Quote Link to comment
Radox Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Дайте прогнози за ебането от Италия днес Аз викам 0:2. Mmx 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Пак 1:3, Гълъбинов открива и после ни дупят. Quote Link to comment
Recommended Posts