Jump to content

5 MMA Fighters Who Can Beat Brock Lesnar


Recommended Posts

Randy Couture couldn’t beat Brock Lesnar. Heath Herring couldn’t beat Brock Lesnar. Frank Mir couldn’t beat him a second time. So, who among the MMA heavyweights can bring down the UFC phenom? Here are five fighters I think stand a good chance against Brock Lesnar’s brutal beatings.

http://coedmagazine....t-brock-lesnar/

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Link to comment

Аз бих изредил същият лист ,само Шейн Каруин бих го сложил преди Барнет.Каруин наистина не е срещнал сериозни име освен Гонзага,но удря като с чукове,има добра поносимост на удари и най-важното за пръв път Брок ще срещне някой който не му отстъпва физически.

За Минотауро съм раздвоен-от една страна е много по-дребен и лек от Брок и може да му бъде приложена тактиката от мача с Ранди,но той е смъртоносен на земя и може да издебне Леснар с хватка за отказване.Джиуджитсуто му е великолепно.

За Фьодор е излишно да се говори,но мачът им трудно ще се осъществи в обозримо бъдеще.

 • Upvote 1

 

Link to comment

Веласкез и Брет Роджърс спокойно можем да ги прибавим към тоя списък. Джуниор Дос Сантош защо не ? Колкото си щеш имена можем да изкараме, но дали наистина ще го бият е спорно.

 • Upvote 1

 

Link to comment

Веласкес не би имал никакъв шанс с/у Леснар. Борбата е на едно ниво, но Леснар има голямо предимство откъм сила и пъргавина за размерите си.

Дос Сантос няма да може да спре опит за поваляне от Леснар, така че и той няма шанс. Роджърс същата работа, само че той няма и шанс да направи някой ключ.

Тези от листата обаче си имат реални шансове и са добър избор като цяло.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 9 months later...

Здравейте,

Понеже наскоро в YouTube, видях да сред коментарите, на едно кеч-видео да се развива спорът:

"Кой ще е победител в двубой

Фюдор Е. Брок Леснар"

И ми стана интересно, но понеже от MMA и от UFC, не разбирам много много, ако може някой да си даде коментара на по горе зададеният въпрос+ аргументи към него, кой би излезнал победител от такъв двубой ще съм много благодарен

=).

Чакам мнения

П.С.:Може и тука да се отговори, може и на ЛС- както пожелаете.

 • Upvote 1

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

С оглед последните мачове и на двамата, Fedor все още е фаворит в евентуален техен сблъсък, но нещата са нещо от сорта на 65-45% в негова ползва. Основният му недостатък е ръстът му, а на такова ниво всеки търси някакъв сорт преимущество. Хора като Lesnar са истинските heavyweight-и в UFC, които са 120-килограмова мускулна маса и трябва да свалят килограми за да влязат в ограниченията. Fedor, ако отслабне, лесно може да се бие в LHW дори, но това е част от неговата енигма и именно това, че доминира въпреки че е с 10-15 килограма по-лек от опонентите си, го прави толкова интересен за гледане. Другото нещо, което Fedor трябва да промени, е стилът си. Lesnar е животно и ще бъде много трудно да бъде нокаутиран и Fedor ще трябва да търси грешки най-вече в ground gamе-а, който все още е най-слабата част на Lesnar.

Малко е трудно да се говори за евентуален мач след като той надали ще се състои някога. Особено сега след като Fedor загуби, ще има доста работа в StrikeForce, а и вече цената му значително падна и UFC не се нуждаят толкова от него.

Edited by neshev
 • Upvote 3
Link to comment

А имам още един въпрос..

отнася се, за една друга гореща дискусия.

Понеже днес, пък гледах финала, по бойно самбо Благой Иванов/Ф.Емилияненко - 2008= във YouTube

и там има много коментари на различни хора:

специялисти,почитатели,любители, които твърдят че нашенеца е спечелил, само поради простата причина че Фюдор не се е готвил за самия двубой и е концентрирал цялото си внимание другаде.

Това вярно ли е или просто Нашенеца си беше по-добър от него?

 • Upvote 1

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Доколкото съм чел просто е трябвало да дадат някакво оправдание. С какво е бил разсеян на връх световното по самбо, да не е гледал мача по футбол докато се е бил ? А ако не се лъжа Багата точно преди това беше станал и трети на спортно самбо, така че обезциняване на победата му е абсолютно ненужно.

Шо се отнася до Леснар и до извратените му размери. Това, че той е толкова голям, не значи, че в UFC всички тежкари са толкова големи, но да - Федята определено си е въз дребен. Само дето колкото си по-голям - толкова си по тромав.Леснар е много бърз за размерите си, обаче руснака е като светкавица. АКо се сбият с Федята не съм толкова сигурен кой ще победи - няма как да се разбере докато не се срещнат. Но като цяло по-добрият боец спор няма, че е Федор, и при тупалките, които небива и играта в стойка на Леснар, като нищо може да се повтори мача с Тим Силвия, дето му отнесе главата за секунди. С тая разлика, че Тим Силвия е добър в страйкинга, а Леснар го учат на бокс през почивката на рундовете.

 • Upvote 2

 

Link to comment
 • 2 weeks later...

То е ясно, че има хора, които могат да победят Леснар-не са много, но ги има. Но едно е да искаш, друго е да можеш, а съвсем различно нещо е да го направиш. Ето и Каруин можеше да бие Леснар, но не можа, сега ще видим какво ще направи Веласкес срещу него.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 11 months later...

Веласкес не би имал никакъв шанс с/у Леснар.

Velasquez няма шанс срещу Lesnar? WTF? Веласказ унищожи Леснар при двубоят им!

2nkigc9_jpg_medium.gif

Дос Сантос няма да може да спре опит за поваляне от Леснар, така че и той няма шанс.

Относително е...... Ако Дос Сантос поработи повече върху борбата си, може и да спре Lesnar, а аз съм 100% сигурен, че ако Брок остане с Дос Сантос на крака - Дос Сантос ще победи Брок!

По темата:

Честно казано си мисля, че Федята няма кой знае колко голям шанс срещу Брок Леснар, но в ММА нищо не е сигурно! Nogueira си мисля, че има много по-малък шанс за победа. Общо казано очаквах имена като : Cain Velasquez, Alisteir Overeem, Junior Dos Santos,....

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...