Jump to content

Виталий Кличко-Кристобал Ареола

Recommended Posts

7 дни спорт; :D

Виталий Кличко запази световната си титла в тежка категория, версия световен боксов съвет (WBC). 38-годишният украинец се наложи с технически нокаут над претендента и представител на домакините Крис Ареола, а мачът се проведе в залата на баскетбол Лос Анджелис Лейкърс - "Стейпълс Сентър".

Кличко буквално размаза съперника си, като го отказа в 10-ия рунд.

"Знаех, че го наранявам много, но той има страшна брадичка. Изненадах се, че не се появи за 11-ия рунд", заяви Кличко след мача.

Това е трета победа за украинеца след завръщането му в бокса през миналата година и общо 38 на професионалния ринг в 40 мача.

Аз лично не давах големи шансове на Ареола,освен ако не успееше да влезе в обхват да пласира силен удар,а и мениджърите му избързаха с уреждането на този мач.Досега The Nightmare имаше само победи,но не беше бил нито едно сериозно име.За мен ситуацията в тежка категория стана трагична-не виждам кой ще спре доминацията на братята Кличко,а докато те царуват интереса към тази дивизия ще е нулев поне в САЩ.От претендентите не мога да видя сериозна заплаха-Поветкин бе обещаващ,но след като спечели претендетският турнир се контузи и сега нищо не се чува за него,Еди Чембърс е бърз,но бе бит от Поветкин и даже скоро да получи шанс за титлата няма да направи нещо срещу който и да е от двамата братя,Джеймс Тони напоследък надига глас но това не е неговата категория-той стана heavyweight просто защото напълня,Валуев е Giant Gonzales на бокса-гигант без почти никакви умения,Шанън Бригс,Ламон Брустър и Дейвид Туа така и не се реализираха,Крис Бърд и Холифийлд са стари ,Шагаев бе бит наскоро,Девид Хей е клоун и се очертава жалка картинка.Дори и Самуел Питър по някаква случайнот да си върне титлата не го виждам като човека който ще я обедини.

Edited by HEIDENREICH

Братята Кличко мачкат! :D

Честно казано двамата са доста по-добри от съперниците си. Хубаво би било да има конкуренция де, но честно казано хич не ми пука дали на феновете в САЩ им харесва или не. Истината е, че най-добрите бойци са от източна Европа, но друг е въпрос, че не всички ги пускат да минат в голямата игра. Когато има големи пари, нещата никога не остават чисти. Кличко рулират!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Брутално за гледане на моменти. Само респект за Chris Arreola. Да, беше тотално размазан, но показа голямо сърце и се би до края. Добре, че спряха мача на време, защото можеше да има фатален край. Само успех му пожелавам и след няколко години ще бъде шампион. Най-малкото си спечели още един фен в мое лице :). За Vitali думите са малко. Поредното извънземно изпълнение. Разлика в класите, която я има между него и целия свят. Показа ни всеки вид офанзива, който може да се види от един боксьор, и само желанието на Arreola да продължи проточи толкова нещата. Да си призная от двамата братя Vitali ми е по-интересен за гледане най-вече, защото няма проблеми да разменя удари и е доста по-агресивен, докато Wladimir разчита най-вече на техниката си. Не виждам кой ще ги спре, но все още има интересни мачове. На първо четене искам Lewis да се завърне и да го поеме мъжката, а не да се покрива.

Priceless Moment: Arnold и Stallone бяха брутално освиркани :D. Tyson, Kobe Bryant и Mickey Rourke получиха солиден pop, а повечето хора в публиката дори не знаеха коя е Hayden Panettiere, но малкото които я бяха чували я нахраниха подобаващо.

Edited by neshev
  • Upvote 1

Нереален Кличко, много ме израдва мача. И за мен Витали > Владимир, макар че и на по-малкия не може да му се отрече, че мачка. Да ти е кеф да ги гледаш.

Aко се сравняват братоците и за мен Виталий превъзхожда Владимир и той трябваше да носи титлата на списание Ринг.Владимир има по-добра техника,но е много предпазлив при размяна и има стъклена брадичка,а Виталий е по агресивен,преди оттеглянето му десният му прав беше най-силният удар в дивизията изобщо.Евала на Крис за сърцето което показа,но му беше рано.Както казах,не виждам кой реално може да ги застраши освен евентуално Поветкин на 100% и то ако се бие с Владимир.