Jump to content

Kimbo Slice vs. Roy Nelson


Recommended Posts

Мисля, че мачът е достатъчно голям, че да пуснем тема за него. Ясно е, че е на запис, но не съм видял засега някъде да има резултати, тъй че дайте да коментираме. :)

В момента пиша материал за Рой Нелсън и общо взето не виждам много, много какво има да предложи Кимбо срещу него. Човекът има черен колан по BJJ, явно и доста силно удря, като гледам колко мача е приключил с КО и ТКО. Кимбо го видяхме вече, че на земя не го бива, а и в стойка е доста спорно колко струва. Силни юмруци - ОК, но и доста рисковано поведение. Единственото, на което може да разчита Слайс, е да успее да нокаутира при размяна на удари Нелсън, но ...

По принцип логиката води към това, Рой да спечели, но пък от друга страна толкова рано TUF да загуби основната си звезда ... хм ... :ph34r:

 

Link to comment

^ Roy Nelson има нужните характеристики да победи! Гледал съм негови мачове в IFL и мога да кажа, че има сила и техника в ръцете, дори е бърз за размерите си.. Кимбо от друга страна има "heart" фактора уж и е добър dirty boxer. Мачът ще е равностоен като гледам, но Big Country ще излезе победителя с решение.. лично мнение.

Edited by G
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...