Jump to content

Ексклузивно интервю с единствения българския кечист The Bashing Bulgarian!

The Olimpic Hero

Recommended Posts

Bashing Bulgarian is my idol... GLORY!! Евала на The Olimpic Hero, който се е погрижил интервюто да стане реалност, само успехи за нашето момче! :cool:

Edited by G

Желая му успех за напред. :) Дано го видим скоро в някоя от големите компании WWE или TNA :)

[img]http://i196.photobucket.com/albums/aa117/russmacca/RazorRamon.png[/img]

Много, много ще се радвам ако някой ден, дано това е колкото се може по-скоро, Миро да се появи на сцената на която и да е от големите федерации в САЩ! За мен няма значение дали е в WWE, TNA и т.н. важното е да покаже, че и от страна на абсурдите като България има стойностни хора, които с труд и упорство могат да постигнат нещо в живота. Мога само да му пожелая късмет, здраве и да се пази от неприятни травми!

Bash, желая ти всичко най-хубаво в твоята професионална кариера. Лично аз предпочитам TNA, така че ще mark out-на ако те видя там, но в WWE също. Дано някой ден видим твоя снимка с world title на рамо :) Евала и на Olimpic за интервюто! (bow) (bow)

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Благодарности на нашия човек за отделеното време и внимание. Пожелавам му един ден да подпише с WWE и да сбъдне тази своя мечта, на нас не ни остава друго освен да сме горди с него.

Много добре се е получило :). За страна като нас е голяма чест, че има кой да ни представя :). Дано не спира да се развива и да го видим Световен Шампион я в WWE, я в ТНА...

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Евала на човека, че е отделил от ценното си време за нашия форум. Интервюто много ми хареса, най-вече този въпрос и отговор:

Опиши процеса от букването на един мач през изигравнаето му, до самия край. Тук ако можеш да кажеш кой точно определя как ще завърши мача, до колко всичко е уговорено в самия мач, уговаряте ли се кечистите какво точно ще правите?

Предпочитам да запазя магията за себе си. Аз съм Old School и не обичам да издавам магията.

Абсолютен професионалист! (bow) ! Миро, на първо място ти желая живот и здраве, тъй като те са най-важни, а са трудно постижими в попрището, което си избрал, а след това и големи успехи на ринга! Поздравления и за Olimpic за осъществяването на това дългоочаквано интервю. :)

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Изключително съм горд,че има поне един български кечист.Желая му много успех в бъдещите начинания и както казаха по-горе да го видим шампион в WWE или TNA!

PS:Промото за BWC ще бъде ли качено в youtube или някъде другаде?

И аз благодаря на Миро за интервюто, евала на човека, да е жив и здрав и все така успешно да прославя нашата държава по света! Кечист с такава амбиция няма как да не видим с златото на големите американски федерации. Пожелавам му много успехи в бъдеще! Браво на Olimpic за интервюто :).

BASHING BULGARIAN! (cheers)

Edited by Talon

[center][img]http://i148.photobucket.com/albums/s11/kasdja/BryanDanielson.jpg[/img]
[/center]

The Bashing пожелавам ти успех и дано скоро видим knokx pro в българия,а после теб в световната федерация с световна титла около кръста.Пак ти казвам УСПЕХ в профисионалната кариера.Олимпик много добро интервю и както се каза в него "това е първото интервю,но не и последното". :)

[img]http://th222.photobucket.com/albums/dd297/Kazra_2007/th_JeffHardy-WhisperInTheWind.gif[/img]

Чак настръхнах едно такова накрая :ph34r: Наш`то си момче ... някак по-друго е като го кажеш ей тъй. Много успехи му желая от все сърце и само адмирации за положения труд! Тайничко си пожелавам да го видим един ден в България на ринга на WWE или TNA като топ звезда :)

U_think_U_Know_Me

Много добро интервю ЕВАЛА.Просто дано се опази от неприятни травми и дай Боже да видим някоя ***** класика в WWE с негово участие в най-скоро време :cool: .

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Благодарим много за интервюто!

Само слава и успехи за напред! ;) И да не ни забравя!

Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят.

И да опиташ-също е победа!

Много добро интервю. Желая на наш'то момче много успех в кариерата и дано името му остави голям отпечатък в кеча на глобално ниво :P.

Айде нащо момче да ги смаже всичките , The Bashing Bulgarian>Triple H!

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Много приятно интервю. Евала! Както казах и в предишната тема, още като го видях за първи път видях, че в него има потенциал, но в последните кадри от Knokx Pro си личи, че продължава да се подобрява. Определено се вижда потенциал в нашия човек и ако се развива все така положително някой ден предвиждам големи работи за него. Доколкото знам българи в кеча не е имало повече от десетилетие насам, така че беше крайно време отново да се появим на световната кеч сцена.

Аз лично съм реалист и въобще не му пожелавам да иде в WWE и да стане джобър на... Хорнсуогъл ?!

Нека иде в ROH и да направи пет-звездна класика. Това е! Това ще го остави в историята, защото всички помним Joe vs AJ vs Daniels, но кой помни WWE джобърите ? :) И от мен евала!

Наистина много добро интервю.Личи си,че има огромно желание и полага големи усилия.Дано някой ден го видим и по телевизията.Пожелвам му успех от все сърце!

Браво, и на Миро и на Олимпик , вЕрно си е друго като има наш човек в тоя бизнес :) Доста ми допада ролята му на мачкащият всички лош нашенец :)

А дали може да си купим от някъде тениската с която е Миро на снимката ? :)

Edited by TheSaltonSea
  • Upvote 3

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

23142a6bdad1e5e1.gif

Много добро интервю! Евала на Миро, че се съгласи да го направи специално за BWC! Пожелавам мечтите му да се сбъднат и някой ден да го видим на ринга на някоя голяма федерация! Евала и на Olimpic за невероятната идеята и реализацията й!

Posted Image