G Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Бившият UFC Light Heavyweight Champion Quinton "Rampage" Jackson е напуснал UFC. През последните седмици двамата с Dana White са имали големи пререкания относно филмовата му роля в "The A-Team" където той ще играе B.A. Baracus. Jackson е заявил "Приключих с боевете! Получавам негативни коментари от смотаните фенове, които не ми плащат сметките, затова съм до тук!" toshety 1 Quote Link to comment
Freddy Kruger Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Тотален шок. Ами сега накъде, ами TUF, ами един от най-добрите LHW бойци в UFC. В сайта на ufc има единствено препратка към twitter, но нищо в раздела новини, да се надяваме че не закъсняват с обявяването на новината и просто G е намерил някаква невярна клюка. toshety 1 Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center] Link to comment
gboy Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Абе, някой регнал ли му се е в сайта на Рампейдж, че иначе не мога да пу прочета блог-постинга ? Нещо не ми се види много адекватно това, точно сега, когато е на един бой от титлата и смея да твърдя в едни от най-добрите си години да се откаже, щото някой го е напрсувал в туитър... toshety 1 Quote Link to comment
G Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 ^ Главната причина е UFC, не феновете.. по негови думи. Ето и оригиналната новина: MMAScoops.com is reporting that former UFC light heavyweight champion Quinton "Rampage" Jackson has quit the promotion. He and UFC President Dana White had been going back and forth over the last couple of weeks due to Rampage taking the role of B.A. Baracus in the new A-Team movie, and apparently that was the straw that broke the camel's back. "I'm done fighting," Jackson stated. "I've been getting negative reviews from the dumb ass fans that don't pay my bills or put my kids though college. So I'm hanging it up. I'm gonna miss all my loyal fans but hopefully they'll follow me to my new career & I will gain more loyal fans along the way." Rampage noted his frustrations with how he's been dealt with by the UFC over the years and has apparently had enough. toshety 1 Quote Link to comment
neshev Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Attention whoring... Първо за въпросните обвинения. Първо се оплаква, че му дали title shot много рано, после пък е недоволен, че не му дават. Are you fucking kidding me? Lyoto Machida трябваше да се бие ШЕСТ (!!!) пъти преди да получи своят, но чухме ли да се оплаква? Не. Пък и нали уж се биел за да изхранва семейството си. Няма никакво значение дали си шампион. Пък и на няколко пъти явно си е казвал, че за него титлата не е толкова важна. За въпросната му "филмова кариера". Много са ми смешни такива изцепки. The Rock 2. Това, което и двамата трябва да разберат, че не стават за актьори. MMA направи Rampage. Никой от Hollywood не му пука за Quinton Jackson. На Hollywood им пука за Rampage. Това е. Dana го каза много добре, че Rampage не винаги взима най-добрите за него решение и ето ви добър пример. Явно отново се е самозабравил. UFC ще му навреди на филмовата кариера. Познато ли ви е това? Епа, дано изгние редом с The Rock и Hanna Montana в Disney. UFC от много време не се гради на единици. Щом Rampage иска да се откаже, прав му път. Но после не се учудвайте като дотърчи отново. ShwN, toshety, G and 2 others 5 Quote Link to comment
Recommended Posts