BiZkiT Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Тук може да обсъждаме един от най-очакваните и интересни сезони на TUF. Team Rampage vs. Team Rashad! Като цяло първата серия винаги е доста интересна, въпреки че съм гледал само още един сезон от предаването. Rampage веднага си набеляза Кимбо, който ми е любимец, но при тази конкуренция ще е доста трудно да спечели. Все пак си мисля, че Dana ще му даде договор дори и да не стане победител. Освен някои доста добри попълнения към този сезон виждам и лееко смешни кадри. Пример - още в първия епизод тоя дето падна. Той си го каза - аз си имам добра работа и не ми е чак такъв зор да спечеля. Пълна путка. Иначе видяхме SICK bleedjob! Let's go, Kimbo!~ Quote Link to comment
gboy Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Това е първият сезон, който ще гледам изцяло. От другите общо взето мятах едно око чат-пат и това е. Тоя път обаче и моя интерес привлякоха с Рашад, Рампейдж и Кимбо. За първия мач - ми кво да кажем, прав си беше Рашад, че много тъпо подбра опонентите Рампейдж. Борчето го мачкаше от всякъде, оня за тейкдаун не е ли чувал, че не успя НИТО ВЕДНЪЖ да се задържи на крака ? Поне за малко, една атака да отбие. Както го хванеше оня, така го смъкваше на земята, цяло чудо, че не го приключи мача по рано, ами го докараха до съдийско решение. Quote Link to comment
Freddy Kruger Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Очертава се доста интересен сезон и първия, който смятам да следя изцяло. Rampage направи огромна грешка още в самото начало, като избра борец срещу човек, който няма идея как да се предпази от takedown. Това беше най-кървавия ММА мач, който някога съм гледал. Като име само Кимбо изпъква, но пък явно има доста по-добри бойци от него и още от началото ми се струва че IFL шампиона ще победи Кимбо, ако преди това някой не го изпревари. Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center] Link to comment
gboy Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 И вторият еризод много ме израдва. Жалко че целият хайп за Рампейдж и Рашад отива на вятъра. За самия сблъсък - абе, Рампейдж кво ми ги избира по големина, джанки ли е тръгнал да брули не мога да разбера ? Може ли два пъти да посочиш опоненти и двата пъти да загубиш !?! Първият беше тотален шок - избра някакъв , дето грам понятие си нямаше как да се предпази от събаряне срещу изявен борец ?!? Тоя път като го избра тоя грамадния срещу момче, дето му е до кръста, не го ли знае, че тоя човек не може да издържи 4 минути в октагона ? Поне да иаше добър ГнП, като толкова се натискаше за земя, ми той на практика за нищо не ставаше. С това си ръстово предимство да те бият на страйкинг ? Е, меко казано е нелогично. Победителят, ако беше малко по-настървен можеше и да го нокаутира, накрая особено каква тупаница му вкара, оня загуби почва под краката си. Ясно ми е, че не са били на подготвителен лагер и т.н. , но ми е супер странно бойци, които са тръгнали за подобно събитие, да не са подготвени поне до там, че да изкарат рунд и половина, айде и два да не са цели !?! Той изобщо не можеше да си вдигне ръцете за гард тоя път, миналия също умората се показа още в първия рунд, и на другите TUF ли е било така ? А и да оставим кардиото на страна, нещо от бойците до тук не ми се види някой по-стойностен, очеквех много по-сериозно ниво ... Quote Link to comment
G Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Просто на Rampage му е през оная работа за TUF, затова се случва всичко това.. Quote Link to comment
BiZkiT Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Според мен мача трябваше да продължи до sudden death. Очаквам следващата седмица Kimbo да покаже на всичките критици, че има място в UFC! Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Голямата уста на Нелсън чак мен ме издразни. Дано е схванал, че ако беше достатъчно добър щеше вече да има договор с UFC и е в The Ultimate Fighter да се доказва, не за изцепки от рода на "няма нужда да правя това". Изключително противен ми е. Не, че съм фен на Кимбо. Донякъде съм съгласен с някои хора, че Кимбо просто привлича внимание заради бекграунда си. Taзи седмица се получи един по-бърз мач с повече напрежение (поне в началото). Wes първоначално ме впечатли като за big man, очаквах да падне бързо като този миналата седмица. Държеше се стабилно, докато не дойде умората. Искаше ми се да има трети рунд, но си мисля, че този щеше да умре. Не съм съгласен, че Рампейдж не го ебе за TUF. Това, че сега е решил да напуска UFC не значи, че по време на записите на шоуто е бил чак толкова негативно настроен. Той е видимо разочарован когато падат негови хора. По-важното за мен е уникалното държане на този човек. Рампейдж кърти и е може би основната причина да гледам TUF. Той си е MMA боец с готов образ за каквото и да е :D Quote Link to comment
G Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 (edited) ^ И да не си съгласен, това си е просто факт поради простата причина, че ако не беше TUF сезонът & мачът с Rashad, щеше да се бие срещу Machida за титлата.. Просто по поведението му личи, че пет пари не дава какво ще стане, понякога може би се усеща, но всичко е само защото Rashad му натрива носа (тоест егото му играе). А колкото до Roy Nelson също не съм съгласен с негативните по-принцип коментари.. той се е бил срещу солидни бойци и имена и е леко тъпо, че трябва да го забележат по този начин (Преди смятах, че е просто на крачка от подписване с UFC.. дори имаше слухове).. може би нокаута който му достави Arlovski донякъде спря hype-a за него. Като цяло в IFL е имал много солидни представяния и не е някакъв jack off дето просто се прави на интересен.. и все пак его има няма спор. Edited September 24, 2009 by G Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Досега не съм гледал това шоу,но този път мисля да хвърля един поглед.Оосбено другата седмица след като ще се бият кюфтака и циганина. Иначе Джаксън си е образ и ме е яд,че напуска гледаше ми се и мача с Еванс а и ми беше забавен. Някой може ли да ми обясни регламента на шоуто -как отпадат състезателите и кой става победител? Не мога да разбера принципа на определяне на двойките. Quote Link to comment
gboy Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 (edited) Кимбо ... хм ... дразни ме, че го направиха голямата звезда, а очевидно го бутаха с джобъри и се чудеха как да го изкарат това, дето не е , но от друга страна не го виждам да се държи надуто, особено сега в TUF - напротив даже, изглежда скромно момче, дето си тренира и се мъчи да си върши работата ... някак симпатичен ми стана . Рой наистина издразни с това си поведение в епизода вчера, но просто гледам реално - той може наистина да се окаже голям боец. Има черен колан бо BJJ, очевидно и страйкингът му е добър - има няколко загуби, вярно, но общо взето от много сериозни имена в ММА. Като ги гледах тия четиримата, дето се биха в тия два епизода - еми, моите уважения към тях за смелостта и усилията, които полагат, но просто не впечатлиха с нищо, липсва класа (макар да съм склонен да го отдам на липсата на стабилна подготовка, мач от днес за утре - кво да очакваш), Рой някак не ми се връзва сред тия. Ще видим какво ще стане де, но аз от сега си казвам, че няма да се изненадам, ако накрая Нилсън се окаже крайният победител. Edited September 24, 2009 by gboy Quote Link to comment
neshev Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 (edited) Lol, дойде човекът, който може да отнеме титлата "Най-лош треньор" от K. Shamrock. Няма да коментирам по колко малоумен критерии Rampage си избра хората и още по-абсурдния начин по който определя мачовете. Реално кой нормален би избрал да тренира с Tiki, след като в другия лагер имат най-добрия MMA треньор в последните 10 години? Това на страна. Самият формат на шоуто се изтърка. Нищо не може да бие дебютния сезон и всеки следващ ми изглежда като жалък rip off. Бих преглътнал жалките опити за entertainment в самото шоу, ако хората, които участваха не ги взимаха буквално от улицата. TUF не е за да се учиш как да се биеш. TUF е за да докажеш, че имаш място в най-голямата MMA федерация. За това го смятам за крайно обидно хора като Roy Nelson, който се е доказал на голяма сцена, да се бие редом с "The backyard barbecue fighting phenom". Последния сезон, където наистина видяхме добри бойци както и интересно шоу беше TUF 5. Просто мачовете, които предлагат в това шоу са на аматьорско ниво. Наистина е време да пенсионират този формат и да го сменят с нещо по-интересно. Edited September 29, 2009 by neshev HEIDENREICH and U_think_U_Know_Me 2 Quote Link to comment
BiZkiT Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Ииии... бум. Roy показа как може да бъде победен Kimbo, но след tease-а, който показаха накрая на епизода ми става още по-интересено ;d Quote Link to comment
Nikolai Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Рой "THE MOON" Нелсън! Е те тва е човеко! Направо си е THE ULTIMATE FIGHTER. Quote UNBALEEVABOWL !!! Link to comment
Veetor Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 5.3 Million Viewers Tune in to See Kimbo Slice-Roy Nelson Fight on 'The Ultimate Fighter: Heavyweights' on Spike TV Easily Beats The Competition On Broadcast And Cable, Drawing Both Young Men And Women NEW YORK, Oct. 1 -- Spike TV's "The Ultimate Fighter: Heavyweights" is the undisputed ratings champ on Wednesday nights. The most recent episode of the tenth season of "The Ultimate Fighter" drew 5.3 million viewers, peaking at a staggering 6.1 million viewers on Wednesday, September 30 (10:00pm-11:00pm ET/PT). Featuring a fight between contestants Kimbo Slice and Roy Nelson, the telecast ranks as the most-watched episode of an original series in the six-year history of the channel* and the most-watched program of any kind in Men 18-34 and Men 18-49. "The Ultimate Fighter: Heavyweights" was clearly the top-rated program on television on Wednesday with men in all key demographics including Men 18-34, M18-49, M18-24, and M25-34. It also was the most watched program among Persons 18-34 with a 4.7 rating (2.7 million), illustrating co-viewing among young men and women. The episode also drew more Men 18-34 than anything else on television this week thus far, except Monday Night Football on ESPN. Also of note, only seven series in all of television this fall season drew more men 18-34, despite "The Ultimate Fighter" being in its tenth season. Overall, the record-breaking telecast drew a 6.9 in Men 18-34 (2 million), a 5.4 in M18-49 (3.1 million), a household rating of 3.7 and 5.3 million total viewers. The 6.1 million viewership peak at 9:45pm for the Kimbo Slice- Roy Nelson fight trumps any UFC programming ever on Spike TV. The previous mark was 5.9 million viewers for Rampage Jackson-Dan Henderson fight at UFC 75 in September, 2007. Also, the repeat at 11:00pm drew an impressive 1.5 million viewers. Thus, the combined audience of both telecasts reached 6.8 million viewers. "The Ultimate Fighter: Heavyweights" features former UFC light heavyweight champions "Suga" Rashad Evans and Quinton "Rampage" Jackson as coaches and is the only installment in the show's history to include only the heavyweight weight class (206+ lbs). The cast includes a list of notable athletes with impressive and diverse pedigrees including four former NFL players, UFC veterans, a former IFL heavyweight champ and a highly-publicized former EliteXC fighter, Kimbo Slice, who gained prominence through his non-sanctioned bouts on YouTube. *the previous record was 4.1 million viewers for the premiere of "The Ultimate Fighters: Heavyweights" was set September 16, 2009. Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
gboy Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Запалих се покрай тоя сезон на TUF и между втори и трети епизод изгледах целия трети сезон - с Тито и Шамрок, сега съм си дръпнал да гледам и 8, ама него май бая по-бавно ще го гледам. Да ви кажа - в третия сезон мачовете си бяха на ниво. Ясно е, че за няколко седмици не ес подготвя човек, но определено си личаха бойци. 10 сезон до тук е пълно разочарование като мачове. Първия - пълен смях, втория - трябваше да ги реанимират, а сега - Кимбо изглеждаше жалък ! Рой Нелсън не блестеше особено, просто срещу него имаше един боец, който става само за атракция. Оставете това, че го заклещи по някакъв странен начин, който досега аз поне никога не съм виждал (някой ? пример ?), ми то просто си нямаше никакъв мач. Това си беше един махленски бой, в който единия очевидно имаше умения, а другия - не. Видяхте ли при първия тейкдаун как после Нелсън мина фул маунт !?! Е, такова нещо от първите предавания на UFC не съм виждал ! А че Кимбо лежеше юнашката на земята и не правеше опит нито да вземе добра позиция, нито да се изправи въобще не мисля да го коментирам. И между другото - добър ход от страна на Дайна да довлече име като Рой Нелсън в TUF, но мисля, че е неуважение подобен боез да ходи да се бие в реалити шоу. U_think_U_Know_Me 1 Quote Link to comment
Veetor Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 The Ultimate Fighter (62 minutes) - 2.758 million viewers - 1.9/3 HH - 1.6/5 A18-49 Без Кимбо явно е по-тегаво :D Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
gboy Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Какво става с последния епизод на TUF , нещо никъде не мога да го намеря :( Quote Link to comment
neshev Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Почивка тази седмица, следващата двоен епизод и после The Finale. Quote Link to comment
gboy Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Че аз ли нещо изпускам ... не останаха ли много мачове още, докато се стигне до последните двама ? Или тоя път ще има двама "тежки" победители ? Аз само сезонът между Тито и Шамрок съм гледал ( и то за три-четири дни го изгледах преди някоъ и друг месец) и не съм много сигурен как точно е регламентът сега. Quote Link to comment
neshev Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Еми точно, че ще бъде двоен (1:30 ч). Общо четири мача има още и ще ги поместят в това време, както правят всяка година. Quote Link to comment
gboy Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Пуснаха предпоследния епизод на TUF по някаква телевизия, спортне знамсиквоси май. Надолу са спойлер, нещо не мога да наглася като едно време да ги "черни" Общо взето в началото, като им гледах бъгавите мачове, бях много зле настроен, но определено някои състезатели показват ниво. "Голямото бебе" например определено направи луд мач и показа не само тежки тупалки, но и добри тейкдауни, БДжДж, ГнП . За съжаление не мога да разбера много много с каква скорост се движи, тъй като и двата мача му свършиха бързо-бързо и все на земя. Всеки случаи за лудите габарити, които има, изглежда доста подвижен. Уникално генетика, съчетана с добри умения, но за съжаление много емоционален, което общо взето прецаква бойците Като не ти издържат нервите изяждаш тупаниците обикновено. Макар Рой Нелсън да е фаворита на първо четен, като ли еч съм склонен да вярвам, че "Голямото бебе" може и да стане TUF тая година. А няма да се изненадам, ако стане фактор в дивизията до няколко години. Quote Link to comment
Recommended Posts