Jump to content

Тhe Bashing Bulgarian (Miroslav)

nWoHulkster

Recommended Posts

Кажете здрасти на Тhe Bashing Bulgarian (Miroslav, 24-годишен, бивш пловдивчанин, настоящ калифорниец). smile.png Току-що съвсем случайно попаднах на постерa (цък) за следващото шоу на KnokX Pro кеч акaдемията (акaдемия на co-promoter-ите на Hulkamania турнето), която се ръководи от Gangrel, Orlando Jordan, Black Pearl и Rikishi. И какво да видя: Тhe Bashing Bulgarian! Така че айде, да ви е чeстит най-новият български кечист. smile.png

2ik9p3d.jpg

2cwqwq1.jpg

jzx41.jpg

ej7ix5.jpg

Edited by nWoHulkster™
The Olimpic Hero

Момчета, писах на пича. Надявам се да ми отговори, а ако ми отговори съм го помолил да му взема интервю за BWC. Мисля, че на всички би било много интересно. :)

• Upvote 2

Който иска да го добавя в MySpace - http://www.myspace.com/mirobul

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Момчета, писах на пича. Надявам се да ми отговори, а ако ми отговори съм го помолил да му взема интервю за BWC. Мисля, че на всички би било много интересно. :)

Olimpic, страхотна идея! Време е да започнеш да практикуваш :) Ето на това му казвам вече отлично хрумване и наистина нещо полезно за форума и за феновете в него (а не някакви reality конкурси за покачване на интереса, сещаш се какво ти намеквам :P ). Евала още веднъж за идеята, дано се съгласи пича, не вярвам да откаже.

• Upvote 2
The Olimpic Hero

Zdraveite na vsichki. ako iskate da vidite moi novi klipcheta youtube.com search knokx pro. ne sa celi machove a samo highlights ot vsqko show. a za interviuto trqbva da se oragnizirame po nqkakav nachin. mnogo sam trognat che ima cqla tema za mene. shte prodaljavam da razglasqm balgarskoto ime. i shte nakaram gangrel orlando i rikishi da napravia promo za BWC.

Здравей и добре дошъл в BWC. :) Писал съм ти pm в myspace, за да се разберем за интервюто.

• Upvote 3

Егати "лудницата" man.... Направо ще се разцепя от кеф заради това интервю... А иначе за промото на Гангрел , Орландо и Киши... още по яко.. мале мале...

[quote]знам знам зарад оная Вики Гереро Голямото тъпо 6оу му стъпи на раката ама кво стана после ? реи кунтузен ама изкам да питам некои помогнали му 6тот ина4е 6те6 да умре . Инак 5 от мен брао ве ъп[/quote] - Коментар от Замунда! - Priceless!!!!

• 13 years later...