Jump to content

The Horror


djihad

Recommended Posts

Ето и моята идея,имайки предвид,че сега покрай излизането на DVD-то за WCW е на мода да се говори за компанията,защо да не поговорим за най-ужасните моменти,които сме преживели и как бихме ги променили :cool:

Coming Soon

djihad rant on WCW

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

Така след дълго мислене макар и трудно избрах избрах най-ужасният за мен момент в тази компания задача,която не е лесна имайки предвид колко ужасни работи са създали през годините.

Това е цялата ситуация около Bash at The Beach 2000 имам предвид Hogan/Russo/JJ драмата,която за пореден път се подигра със и без това закопаната титла,за тези,които не са на ясно ще поясна става въпрос за мача между Hogan и JJ,който свърши преди да е започнал след като Jarrett легна на Hogan в първите секунди и последвалото промо на Vinnie Ru.

Дори след като не е могло да се вземе решение как да свърши този мач по вина на Hogan не трябваше да се прави по този начин,а също и промото на Russo,в което той наживо говори за Creative Control и за сценария на шоуто пред всички нещо,което не трябва да се случва On Television,макар и всички да знаем за тези неща.Наистина някой от работите,който каза за Hogan бяха верни,но все пак не трябваше всички да разбират,че в тази компания всеки си прави каквото си иска,а Hogan даже взе микрофона за нахрани компнията нещо,което се позволяваше на всички.Накрая ни показаха как Hulk си тръгва и е захвърлил колана на някакви деца да си играят с него :D:D

Дори ако Russo се беше съгласил с плана на Hogan да го бият с намеса пак щеше да стане по-добре от това.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

ТОЗИ ПОСТ Е ПРИСТРАСТЕН И ПРЕДУБЕДЕН И СЪДЪРЖА ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ОТРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ. WCW ФЕНОВЕТЕ ДА ЧЕТАТ НА СВОЙ РИСК!

Мразя WCW! Moдерната в последните 4-5 години TNA я следя само като отзиви на пайпървютата с насмешка и благо безразличие.WCW винаги съм ги мразел .Това започна през 1993-та и продължи до краят на 1999-та.Ще направя една ретроспекция на ваимоотношенията на чичо ви Райх с тази уникална по своему компания.

1991г. Идвам да уча в София.Дотогава кеч не съм гледал освен клипа на Хълк Хоган дето уж се жени за Доли Партън.Като ученик събирах в няколко албума изрезки за бокс и бойни изкуства повечето от вестник Старт.Между тях имаше и една преписана от хърватско списание статия описваща билдъпа на Хоган и Уориър около Ресълмания 6.Чел съм я сигурно 10 пъти.

Един мой съученик Васил ми дава първият ми кеч турнир на видеокасета-Survivor Series 91.Шоуто започва с рекап на една от най-добрите вражди на всички времена Macho Man Randy Savage-Jake The Snake Roberts.Меко казано съм впечатлен.Ставам болен фен на този спорт/шоу.Търся всякаква информаци за кеч,такава няма,купувам си списания Bravo заради една -2 странички кеч в тях и ако съм късметлия и някой плакат.

93-та. Все още се информирам за събитията от списанията и някоя видеокасета.За WCW не съм и чул...Щастливи времена.

През лятото на тази година се завръща Томи едно тъпо,тлъсто копеленце което живее в Германия и си идва за лятото.Осведомява ме за събитията в WWF.Аз съм смаян -промяната в ростера е огромна -дебютирали са много нови звезди,Йокозуна е шампион а моят човек Undertaker се бие с Джей Консааалес (Giant Gonzales) който по думите на тлъстото копеленце е висок около 3-4 метра.Питам го какво става с British Bulldog,Ric Flair & Sid Justice.'

"Няма ги-сега се бият на други рингове.." Аз се пуля като дебил.

По това време в Горни Богров един от жителите на селото е основател на единствената преди 90-те фирма за сателитни антени Мирта.Като резултат дори с обикновена антена насочена към къщата му се хващат няколко сателитни програми.Хващам DSF и гледам първото си седмично шоу на WCW Saturday Night.Агонията започва.16 години по-късно си спомням за този ден все едно беше вчера.Цяла вечер има мачове на лоукардъри срещу джобъри :бият се Big Sky(пожънал повече успехи като актьора Тайлър Мейн участвал в Троя и X MEN) ,eдин много мощен негър Ice Train, един жалък тип с мацнати като с вакса мустачки който се опитва да пръсне конфети с една тръба,но от нея не излиза нищо и той гледа неописуемо тъпо(ехти I,M JOHHNY B BADD).Aз съм потресен от декорите в залата.Син ринг,черни въжета,жълти хммм търнбъкълс,майната му възглавнички,лилави надписи WCW( почти винаги някой заставаше пред надписа и се получаваше WC ).В залата има стотина човека.Пъврвата ми реакция е :баф мааму тия колко са жалки.

Гледам още няколко шоута.Петъчното шоу се излъчва буквално от преградена улица и публиката няма и 50 човека(не мога да се сетя как се казваше предаването им в петък).Коментаторите по DSF са идиоти -превеждат на немски всяка хватка,понемчват имената говорят глупости по време на интервютата.По това време WWF коментаторите по rtl 2 Карстен Шафер и Гюнтер Цапф пускат субтитри когато има интервюта,казват имената и хватките на английски и дават интересна допълнителна информация.Откъде знам?Сестра ми знае немски ,гледа с мен и ми превежда.

Аз си правя злорадо дрийм карти WWF VS WCW и се кефя как в ростера им няма почти никой.Флеър се завръща към краят на годината,но освен мачът му с Вейдър целият Starcade 1993 e болезнено тъп за гледане.Тук е най-малоумния завършерк на мач дето съм виждал до наши дни.По време на боя между Пол Орндорф и Пол Рома срещу Бъф Багуел тогава Маркъс Александър Багуел и 2 GOLD SCORPIO aka Flash Funk по -късно,мениджъра ма Орндорф и Рома си пъхва капачка от нещо под маската и поваля 2 GOLD SCORPIO с няй-анемичния хедбът който съм виждал.

[b...]fast forward 94-ta[/b]WCW обявава идването на Хълк Хоган.Аз съм зает с враждата Брет -Оуен и приемам новината учудващо добре.Хоган тръгва да възражда Хълкоманията ,въпреки,че на масата хора им писна още през края на 91-ва.Осъществява се чаканият дрйм мач между Хоган и Рик Флеър,извикани са отново Mr T и Мохамед Али.За съжаление не се повтаря атмосферата на първата Ресълмания.Мачът е обичайното Хоганово газене.

През есента мистериозен маскиран човек напада Хълк и му удря крака с палка.Излиза,че това е най-добрият му приятел Brutus Beefcake сега наречен Butcher.Хълк е спасен от дебютиралия в края на годината Macho Man Randy Savage. Aз псувам...Винаги съм харесвал Ранди.

fast forward 95 лятото.Хоган е във вражда с Dungeon of Doom.Под ръководството на злия Кевин Съливан(Task Master) на страната на злодеите се присъединяват Камала,пак Брутус този път като Зодиак ,Земетръса Джон Тента тук наречен Акулата и др.По време на едно шоу Хълк попада в странно измерение нещо като замък явно омагьосан от Task Master.Една от статуите в замъка оживява и го души.Това е THE GIANT(BIG SHOW) освен че е оживяла статуя той обявява,че е син на Андре Гиганта и иде да отмъсти за баща си...

fast forward есента...Първото Nitro ..Шоуто на WWF E MONDAY NIGHT RAW шоуто на WCW MONDAY NITRO.Да долавяте леко схоство при чуване на двете имена? На края на шоуто се появява Лекс Лугър,който дни преди това е бил на SummerSlam .Псувам още по-ядосано,но не знам какво ме очаква тепърва.

...fast forward 96 В началото на годината в WWF идва Вейдър .Аз злорадствам :"хахаха един път и ние да ви преебем копелета шибани" заедно с него идва и един невзрачен русоляв техничар ,протеже на Тед Дибиаси.Наричат го Ringmaster,аз не му обръщам граm внимание.След около половин година той драстично променя гимика си,сменя и финишъра си.Появява се Stone Cold Steve Austin и започва нова ера.

На Uncesored Хоган и Савидж побеждават почти всички злодеи в WCW в някаква странна триетажна клетка..

През лятото на Nitro дебютират Скот Хол и Кевин Неш. Аз естествено псувам .Към тях се присъединява Хълк и се ражда n.w.o.Започва доминацията в рейтингите,новата организация доминира и гази,всеки е или пребит жестоко или се присъединява към нея.

По това време в WWF тече приличното ,но с нищо специално първо царуване на Шон Майкълс. Вниманието на мейнстрийм публиката е насочено към продукта на Ерик Бишоф.

...fast forward 97Във WWF продължава програмата между Брет и Остин увенчана с ***** мач. Във WCW n.w.o гази наред.

Sting става мрачен герой и повежда битка с цялата зла компания.Всички очакват отмъщението на защитника на WCW ,и краят на тази история.Идва Starcade 97 ппв поръчките са около 700 000, MCI CENTER е почти пълен.Вместо това което искат феновете са изненадани с невероятен clusterfuck в мейн ивент мача.Брет излиза да спаси Стинг,но няма нужда от появата му и той изглежда като идиот.Вместо кулминация феновете получават турнир с WTF? финал,нещо превърнало се в запазена марка за WCW след това.Дрийм мачове поне на хартия с участието на Стинг Брет,Роди Пайпър ,Ранди Севидж завършват всеки път с възможно най-малоумни завършеци.Напъвам се и не мога да се сетя 1 -1 шибан мач да не ме е разочаровал.

fast forward 98WCW за първи път успяват да изградят своя звезда-непобеденият Голдбърг.Популярността му расте главоломно след всяка от бързите му победи.Голдбърг се насочв към световната титла на Хълк и я печели пред най-голямата публика в историята на fast forward в САЩ-над 40 000 в Джордия Доум.Всичко е добре,но този голям мач се състои на Nitro??

След няколко месеца титлата на Голдбърг е отнета от Кевин Неш а победната му серия от над 170 последователни победи е прекратена по изключително малоумен начин.Вместо реванш публиката в Джордия Доум е зарадвана с finger poke of doom .wtf? Ростера наброява на 100 човека а и nwo гази..

WWE започва враждата между Остин и злият бос Винс.Успехът е невероятен -публиката превключва на канала където дават RAW.Започва Attitude ерата.Победа във войната за рейтингите.

...fast forward 1999Глупости и в двете федерации ,рейтингите на WWF обаче са много високи.През лятото продукта и на двете компании ми беше болезнен за гледане. Към краят на годината ми спират Sky Sport rtl 2 а TNT и DSF спират да дават кеч.За няколко месеца единствената ми информация остава интернет клубовете.През следващаа година ме взимат в казармата и войната между двете компании свършва за мен.Изпускам вихренето на Русо,войната между new blood vs клуба на милионерите ,Kiss Demon и още много прекрасни неща.

През пролетта на 2001-ва WCW фалират ,аз играя народни танци в хола и агонията свършва.

Така си мисля обаче..

Години наред гнусният djihad на всяко сядане на по биричка ми вика'спомняш ли си еди какво си от WCW? "НЕ МАМИЦАТА ТИ-ОПИТВАМ СЕ ДА ГИ ЗАБРАВЯ ТЕЗИ " "ЧАКАЙ ТОГАВА ДА ТИ РАЗКАЖА ИЛИ ИЗПРАТЯ КЛИП ПО СКАЙП " и агонията продължава,приятели и съседи, ден след ден,месец след месец ,година след година ,чак до ден днешен.

ОБЯВА ; Който ме оттърве от тоя надежденски рапон получава моя модераторски пост,шише джанковица и една разтегателна маса...

Edited by HEIDENREICH

 

Link to comment

За мене е също The Fingerpoke of Doom.

Иначе за поста на HEIDENREICH, макар, че съм луд фен на WCW аплодирам поста му, но смятам че е засегнал само лошите моменти, в WCW освен тях е имало и много добри неща като Cruiserwight дивизията, Diamond Dallas Page, The 4 Horseman в разгара на силите им. Макар че е факт че WCW преебават повечето си main event-и, там кеча беше на добро ниво.

Link to comment

Райх добре е нахранил. :D И все пак е пропуснал някои наистина основополагащи моменти: дебютът на The Gian бледнее в сравнение с този на Yeti: http://www.youtube.com/watch?v=WJKDGXvr7ig ФЕНОМЕНАЛНО! :D Да не говорим, че на следващата седмица нямаше и звук по случая, все едно това не се бе случвало. :ph34r:

RoboCop teams with Sting:

:ph34r:

Нещо, което не може да бъде пропуснато - дебютът на the Shock Master: http://www.youtube.com/watch?v=6ZL6K6iNxCw

И тука сега не мога да се сетя, за оня мач с електрокуцията. И това беше голяма мазня. :D НО: моят личен любимец - Glacier: http://www.youtube.com/watch?v=paY2FE9KUco (Райх може да разказва мощно легенди за него). Забележете и @темата му. :ph34r:

Link to comment
The Olimpic Hero

Уникален пост на HEIDENREICH. Един от най-добрите, които съм чел в последно време в този форум. Няма значение дали отрицателен или положителен, просто невероятен разказ. :)

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...