Jump to content

The Horror


djihad

Recommended Posts

Ето и моята идея,имайки предвид,че сега покрай излизането на DVD-то за WCW е на мода да се говори за компанията,защо да не поговорим за най-ужасните моменти,които сме преживели и как бихме ги променили :cool:

Coming Soon

djihad rant on WCW

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

Така след дълго мислене макар и трудно избрах избрах най-ужасният за мен момент в тази компания задача,която не е лесна имайки предвид колко ужасни работи са създали през годините.

Това е цялата ситуация около Bash at The Beach 2000 имам предвид Hogan/Russo/JJ драмата,която за пореден път се подигра със и без това закопаната титла,за тези,които не са на ясно ще поясна става въпрос за мача между Hogan и JJ,който свърши преди да е започнал след като Jarrett легна на Hogan в първите секунди и последвалото промо на Vinnie Ru.

Дори след като не е могло да се вземе решение как да свърши този мач по вина на Hogan не трябваше да се прави по този начин,а също и промото на Russo,в което той наживо говори за Creative Control и за сценария на шоуто пред всички нещо,което не трябва да се случва On Television,макар и всички да знаем за тези неща.Наистина някой от работите,който каза за Hogan бяха верни,но все пак не трябваше всички да разбират,че в тази компания всеки си прави каквото си иска,а Hogan даже взе микрофона за нахрани компнията нещо,което се позволяваше на всички.Накрая ни показаха как Hulk си тръгва и е захвърлил колана на някакви деца да си играят с него :D:D

Дори ако Russo се беше съгласил с плана на Hogan да го бият с намеса пак щеше да стане по-добре от това.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

ТОЗИ ПОСТ Е ПРИСТРАСТЕН И ПРЕДУБЕДЕН И СЪДЪРЖА ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ОТРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ. WCW ФЕНОВЕТЕ ДА ЧЕТАТ НА СВОЙ РИСК!

Мразя WCW! Moдерната в последните 4-5 години TNA я следя само като отзиви на пайпървютата с насмешка и благо безразличие.WCW винаги съм ги мразел .Това започна през 1993-та и продължи до краят на 1999-та.Ще направя една ретроспекция на ваимоотношенията на чичо ви Райх с тази уникална по своему компания.

1991г. Идвам да уча в София.Дотогава кеч не съм гледал освен клипа на Хълк Хоган дето уж се жени за Доли Партън.Като ученик събирах в няколко албума изрезки за бокс и бойни изкуства повечето от вестник Старт.Между тях имаше и една преписана от хърватско списание статия описваща билдъпа на Хоган и Уориър около Ресълмания 6.Чел съм я сигурно 10 пъти.

Един мой съученик Васил ми дава първият ми кеч турнир на видеокасета-Survivor Series 91.Шоуто започва с рекап на една от най-добрите вражди на всички времена Macho Man Randy Savage-Jake The Snake Roberts.Меко казано съм впечатлен.Ставам болен фен на този спорт/шоу.Търся всякаква информаци за кеч,такава няма,купувам си списания Bravo заради една -2 странички кеч в тях и ако съм късметлия и някой плакат.

93-та. Все още се информирам за събитията от списанията и някоя видеокасета.За WCW не съм и чул...Щастливи времена.

През лятото на тази година се завръща Томи едно тъпо,тлъсто копеленце което живее в Германия и си идва за лятото.Осведомява ме за събитията в WWF.Аз съм смаян -промяната в ростера е огромна -дебютирали са много нови звезди,Йокозуна е шампион а моят човек Undertaker се бие с Джей Консааалес (Giant Gonzales) който по думите на тлъстото копеленце е висок около 3-4 метра.Питам го какво става с British Bulldog,Ric Flair & Sid Justice.'

"Няма ги-сега се бият на други рингове.." Аз се пуля като дебил.

По това време в Горни Богров един от жителите на селото е основател на единствената преди 90-те фирма за сателитни антени Мирта.Като резултат дори с обикновена антена насочена към къщата му се хващат няколко сателитни програми.Хващам DSF и гледам първото си седмично шоу на WCW Saturday Night.Агонията започва.16 години по-късно си спомням за този ден все едно беше вчера.Цяла вечер има мачове на лоукардъри срещу джобъри :бият се Big Sky(пожънал повече успехи като актьора Тайлър Мейн участвал в Троя и X MEN) ,eдин много мощен негър Ice Train, един жалък тип с мацнати като с вакса мустачки който се опитва да пръсне конфети с една тръба,но от нея не излиза нищо и той гледа неописуемо тъпо(ехти I,M JOHHNY B BADD).Aз съм потресен от декорите в залата.Син ринг,черни въжета,жълти хммм търнбъкълс,майната му възглавнички,лилави надписи WCW( почти винаги някой заставаше пред надписа и се получаваше WC ).В залата има стотина човека.Пъврвата ми реакция е :баф мааму тия колко са жалки.

Гледам още няколко шоута.Петъчното шоу се излъчва буквално от преградена улица и публиката няма и 50 човека(не мога да се сетя как се казваше предаването им в петък).Коментаторите по DSF са идиоти -превеждат на немски всяка хватка,понемчват имената говорят глупости по време на интервютата.По това време WWF коментаторите по rtl 2 Карстен Шафер и Гюнтер Цапф пускат субтитри когато има интервюта,казват имената и хватките на английски и дават интересна допълнителна информация.Откъде знам?Сестра ми знае немски ,гледа с мен и ми превежда.

Аз си правя злорадо дрийм карти WWF VS WCW и се кефя как в ростера им няма почти никой.Флеър се завръща към краят на годината,но освен мачът му с Вейдър целият Starcade 1993 e болезнено тъп за гледане.Тук е най-малоумния завършерк на мач дето съм виждал до наши дни.По време на боя между Пол Орндорф и Пол Рома срещу Бъф Багуел тогава Маркъс Александър Багуел и 2 GOLD SCORPIO aka Flash Funk по -късно,мениджъра ма Орндорф и Рома си пъхва капачка от нещо под маската и поваля 2 GOLD SCORPIO с няй-анемичния хедбът който съм виждал.

[b...]fast forward 94-ta[/b]WCW обявава идването на Хълк Хоган.Аз съм зает с враждата Брет -Оуен и приемам новината учудващо добре.Хоган тръгва да възражда Хълкоманията ,въпреки,че на масата хора им писна още през края на 91-ва.Осъществява се чаканият дрйм мач между Хоган и Рик Флеър,извикани са отново Mr T и Мохамед Али.За съжаление не се повтаря атмосферата на първата Ресълмания.Мачът е обичайното Хоганово газене.

През есента мистериозен маскиран човек напада Хълк и му удря крака с палка.Излиза,че това е най-добрият му приятел Brutus Beefcake сега наречен Butcher.Хълк е спасен от дебютиралия в края на годината Macho Man Randy Savage. Aз псувам...Винаги съм харесвал Ранди.

fast forward 95 лятото.Хоган е във вражда с Dungeon of Doom.Под ръководството на злия Кевин Съливан(Task Master) на страната на злодеите се присъединяват Камала,пак Брутус този път като Зодиак ,Земетръса Джон Тента тук наречен Акулата и др.По време на едно шоу Хълк попада в странно измерение нещо като замък явно омагьосан от Task Master.Една от статуите в замъка оживява и го души.Това е THE GIANT(BIG SHOW) освен че е оживяла статуя той обявява,че е син на Андре Гиганта и иде да отмъсти за баща си...

fast forward есента...Първото Nitro ..Шоуто на WWF E MONDAY NIGHT RAW шоуто на WCW MONDAY NITRO.Да долавяте леко схоство при чуване на двете имена? На края на шоуто се появява Лекс Лугър,който дни преди това е бил на SummerSlam .Псувам още по-ядосано,но не знам какво ме очаква тепърва.

...fast forward 96 В началото на годината в WWF идва Вейдър .Аз злорадствам :"хахаха един път и ние да ви преебем копелета шибани" заедно с него идва и един невзрачен русоляв техничар ,протеже на Тед Дибиаси.Наричат го Ringmaster,аз не му обръщам граm внимание.След около половин година той драстично променя гимика си,сменя и финишъра си.Появява се Stone Cold Steve Austin и започва нова ера.

На Uncesored Хоган и Савидж побеждават почти всички злодеи в WCW в някаква странна триетажна клетка..

През лятото на Nitro дебютират Скот Хол и Кевин Неш. Аз естествено псувам .Към тях се присъединява Хълк и се ражда n.w.o.Започва доминацията в рейтингите,новата организация доминира и гази,всеки е или пребит жестоко или се присъединява към нея.

По това време в WWF тече приличното ,но с нищо специално първо царуване на Шон Майкълс. Вниманието на мейнстрийм публиката е насочено към продукта на Ерик Бишоф.

...fast forward 97Във WWF продължава програмата между Брет и Остин увенчана с ***** мач. Във WCW n.w.o гази наред.

Sting става мрачен герой и повежда битка с цялата зла компания.Всички очакват отмъщението на защитника на WCW ,и краят на тази история.Идва Starcade 97 ппв поръчките са около 700 000, MCI CENTER е почти пълен.Вместо това което искат феновете са изненадани с невероятен clusterfuck в мейн ивент мача.Брет излиза да спаси Стинг,но няма нужда от появата му и той изглежда като идиот.Вместо кулминация феновете получават турнир с WTF? финал,нещо превърнало се в запазена марка за WCW след това.Дрийм мачове поне на хартия с участието на Стинг Брет,Роди Пайпър ,Ранди Севидж завършват всеки път с възможно най-малоумни завършеци.Напъвам се и не мога да се сетя 1 -1 шибан мач да не ме е разочаровал.

fast forward 98WCW за първи път успяват да изградят своя звезда-непобеденият Голдбърг.Популярността му расте главоломно след всяка от бързите му победи.Голдбърг се насочв към световната титла на Хълк и я печели пред най-голямата публика в историята на fast forward в САЩ-над 40 000 в Джордия Доум.Всичко е добре,но този голям мач се състои на Nitro??

След няколко месеца титлата на Голдбърг е отнета от Кевин Неш а победната му серия от над 170 последователни победи е прекратена по изключително малоумен начин.Вместо реванш публиката в Джордия Доум е зарадвана с finger poke of doom .wtf? Ростера наброява на 100 човека а и nwo гази..

WWE започва враждата между Остин и злият бос Винс.Успехът е невероятен -публиката превключва на канала където дават RAW.Започва Attitude ерата.Победа във войната за рейтингите.

...fast forward 1999Глупости и в двете федерации ,рейтингите на WWF обаче са много високи.През лятото продукта и на двете компании ми беше болезнен за гледане. Към краят на годината ми спират Sky Sport rtl 2 а TNT и DSF спират да дават кеч.За няколко месеца единствената ми информация остава интернет клубовете.През следващаа година ме взимат в казармата и войната между двете компании свършва за мен.Изпускам вихренето на Русо,войната между new blood vs клуба на милионерите ,Kiss Demon и още много прекрасни неща.

През пролетта на 2001-ва WCW фалират ,аз играя народни танци в хола и агонията свършва.

Така си мисля обаче..

Години наред гнусният djihad на всяко сядане на по биричка ми вика'спомняш ли си еди какво си от WCW? "НЕ МАМИЦАТА ТИ-ОПИТВАМ СЕ ДА ГИ ЗАБРАВЯ ТЕЗИ " "ЧАКАЙ ТОГАВА ДА ТИ РАЗКАЖА ИЛИ ИЗПРАТЯ КЛИП ПО СКАЙП " и агонията продължава,приятели и съседи, ден след ден,месец след месец ,година след година ,чак до ден днешен.

ОБЯВА ; Който ме оттърве от тоя надежденски рапон получава моя модераторски пост,шише джанковица и една разтегателна маса...

Edited by HEIDENREICH

 

Link to comment

За мене е също The Fingerpoke of Doom.

Иначе за поста на HEIDENREICH, макар, че съм луд фен на WCW аплодирам поста му, но смятам че е засегнал само лошите моменти, в WCW освен тях е имало и много добри неща като Cruiserwight дивизията, Diamond Dallas Page, The 4 Horseman в разгара на силите им. Макар че е факт че WCW преебават повечето си main event-и, там кеча беше на добро ниво.

Link to comment

Райх добре е нахранил. :D И все пак е пропуснал някои наистина основополагащи моменти: дебютът на The Gian бледнее в сравнение с този на Yeti: http://www.youtube.com/watch?v=WJKDGXvr7ig ФЕНОМЕНАЛНО! :D Да не говорим, че на следващата седмица нямаше и звук по случая, все едно това не се бе случвало. :ph34r:

RoboCop teams with Sting:

:ph34r:

Нещо, което не може да бъде пропуснато - дебютът на the Shock Master: http://www.youtube.com/watch?v=6ZL6K6iNxCw

И тука сега не мога да се сетя, за оня мач с електрокуцията. И това беше голяма мазня. :D НО: моят личен любимец - Glacier: http://www.youtube.com/watch?v=paY2FE9KUco (Райх може да разказва мощно легенди за него). Забележете и @темата му. :ph34r:

Link to comment
The Olimpic Hero

Уникален пост на HEIDENREICH. Един от най-добрите, които съм чел в последно време в този форум. Няма значение дали отрицателен или положителен, просто невероятен разказ. :)

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...