Jump to content

UFC: Малко новини


Recommended Posts

- Ветеранът от IFL & участник в турнирите на M-1 - Jake Ellenberger (21-4 MMA, 0-0 UFC) е подписал с UFC и първият му тест ще бъде определено труден като е обявено, че ще се бие в дебюта си срещу Carlos Condit (22-5 MMA, 0-1 UFC) на UFC Fight Night 19. Евентът, който ще бъде оглавяван от боят между Nate Diaz & Melvin Guillard ще се състои на 16 септември.

- Thales Leites, който само преди няколко месеца се би за Middleweight титлата срещу Anderson Silva е бил уволнен. След лошата изява и на двамата в мача, те са били порицани и е трябвало да се представят на ниво в следващите си мачове.. както е известно Leites загуби следващия си мач и е бил освободен.

- В изявление "The Middleweight Kingpin" Anderson Silva е казал, че не възнамерява да се бие с Lyoto Machida, затова този мач отпада като възможност.

- Очаква се Ricardo Almeida (11-3) да се бие с Jon Fitch (19-3) на UFC 106.

Link to comment

Жалко. До последно се надявах да видим паяка срещу Мачида. Това според мен е може би единствения човек, който е способен да бие Андерсон . Сега вече , каквото и да хвърлят по него предполагам , всичко ще бъде смачкано, изядено и изплюто. Донякъде ми харесва това, но никога не съм обичал безцеремонната доминация.

[img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...