Jump to content

Lost Heaven of Wrestling


Recommended Posts

wcw_nostalgia

2d0o1tc.jpg

Добре дошли в Изгубения Рай на кеча! Дано да не останете разочаровани. Започвам това diary, което се надявам да бъде малко по-различно от наличните. Смятам да се съсредоточа повече върху сегменти и да не описвам мачовете подробно. Винаги ме е дразнело, че за да стигна до края на някой турнир трябва да изчета стабилен ферман. Умира ми коня, меко казано. Мачовете ще са под формата на лек recap. По този начин ще може по-добре да видите накъде се развива образът ви и да следите продукта по-лесно и приятно. По план ще има по едно шоу всяка седмица, наречено Danger Zone, всеки Четвъртък и PPV всеки месец.

Напълно забранявам използването на имена на вече съществуващи кечисти. Също, ако напишете образ 'като еди-кого си' не мога да гарантирам, че ще отиде точно в същата насока като реалния кечист. Все пак ще се старая всички да бъдат доволни и да правя компромиси, когато се налага.

Записване: (само на ЛС)

Име:

Ръст:

Тегло:

Finisher:

Образ:

Face/Heel/Tweener:

Championships

LHW World Heavyweight Championship

2uyj681.jpg

(Vacant)

LHW Universal Championship

2iidhjk.jpg

(Leonardo James [13.08.09])

LHW World Tag Team Championship

23si5hz.jpg

(Vacant)

Roster:

Faces:

Xzibit - X-killer(Backflip Kick), X-lock (Anckle lock)

Goth - Last Call (Superkick), Dumbass tapout (Modified Texas Cloverleaf)

Castro Wilde - Wildification

Leonardo James - Canadian Destroyer

Heels:

Marquis Sevar - Spiral Bomb (Spinning Powerbomb), Downaward Spiral (Leg hook reverse STO)

Socki - Cop Killer

Jason Neil - RKO, Swanton Bomb

Marco Peruzzi - Sweet Chin Music , Italian Lock (Master Lock)

Vicent - Jackhammer

Kalo - Swanton Bomb

Tweeners:

Max Blade - Max Pain (Emerald Fusion), Yakuza Kick

Michelle Arden - European Powerbomb(Gutwrench Powerbomb), Fuckin' Beautifull Sunset(SSP)

Hardcore Boy - : x7 (Cripplers Crossface), El Classico (Angel`s Wings)

El Hijo del Wolfscream - Wolf Driver (California Roll), Wolfy Bomb (Praying Mantice Bomb)

Edited by wcw_nostalgia

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment
wcw_nostalgia

Първо искам да благодаря на всички, които се записаха толкова бързо и на всички, които ми пожелаха успех. Пускам шоуто, което е принципно за утре. Моля коментирайте. :)

Danger Zone (13.08.09)

Шоуто открива с картина от Арената на Изгубения Рай в Ню Йорк. Залата е претъпкана и чуваме различни скандирания, като най-вече преобладава ‘Lost Heaven!’. Коментаторите говорят за прераждането на индустрията, чрез тази млада, но пълна с потенциал и талант компания. Започва интрото на предаването под завуците на The Offspring – Gone Away. Отново сме на ринга, накъдето вече върви и Terry Silverman – представителят на LHW Management и “властта и закона” в това шоу. Той носи със себе си шампионската титла на LHW и се качва на ринга. Подават му микрофон.

Terry Silverman

Добре дошли в Арената на Изгубения Рай! Вие сте щастливци, защото виждате едно ново начало, което ще остане в историята. Днес вие виждате прераждането на великия спорт, който някога грабваше сърцата на милиони по света. В ръцете си държа абсолютното признание в pro wrestling-а – Световната титла на LHW. *Публиката избухва*. Този пояс ще увековечи блестящи атлети, феноменални спортисти, брилянтни стратези на ринга, велики мъже... Нашият шампион ще бъде достоен за името на титлата и името на федерацията. Тържествено ви обещавам, че нито този пояс, нито притежателят му ще стъпят някога на Луната, или ще извършат дебилска постъпка от този калибър. Нашият първи световен шампион ще бъде определен както повеляват още древните обичаи...

Silverman е прекъснат от нечия музика. Виждаме тържествени матови светлини, докато останалата част от залата е затъмнена. В светлината навлиза достолепна фигура, облечена в роба, с извезано обърнато ‘M’. Той ходи бавно и е изпъчен. Гледа наоколо с презрение, докато се качва на ринга и взима микрофона от Terry с видима погнуса.

Marquis Sevar

Аз съм маркиз Севар и съм заслужилият притежател на този пояс. Само и единствено аз имам правото да държа това парче злато без да го осквернявам. Виждате ли, за разлика от всички лоести мизерници, които са се накачулили около моята влеиколепна персона, аз имам чиста кръв.*освирквания* И бидейки аристократ, чийто род може да се проследи поне до 16-ти век и има връзка дори с династията на Меровингиите, ще конфискувам тази титла в името на нейната чистота и неопетненост. Само злато от такъв калибър заслужава да бъде около кръста на човек от моя калибър – единствен по рода си, с власт дадена от бога, издигнат нат свинеглавите маси, които са почти на едно равнище с торта на земята...

Маркизът е прекъснат от вървящият към ринга Goth, който получава нечовешки pop. Silverman стои озадачен.

Goth

Може да не знам много. Може да не разбирам някои от превзетите ти думи, но по дяволите, не съм оцелял на ръба на смъртта, не съм заслужил този белег (сочи огромен белег отстрани на главата си), нито железата и теловете, които бяха нужни да пренаредят натрошения ми череп, нито мозъчните кръвоизливи...за да слушам как префинени копеленца като теб, които не са направили абсолютно нищо в живота си сами, да говорят какво заслужават и какво не. *публиката отново избухва* Може би вобще няма да бъда шампион. Дори и да бъда, не е ясно дали ще съм добър шампион. Дори и да съм добър шампион, не е ясно дали ще бъда запомнен и ще остана в историята, но мамка му, бих носил този пояс със същата гордост и чест, която той представлява, въпреки недостатъците и недъзите ми. Що се отнася до маркизата...имахме специален начин да се разправяме с такива като теб в стария бизнес.

Marquis Sevar

Покажи най-доброто, което може да даде един син на първи братовчеди като теб...

Двамата правят staredown, но са разделени набързо от Silverman.

Terry Silverman

Виждам, че и двмата искате титлата по свои причини, които, откровено, не ме засягат. Щом сте толкова навити, можете да се срещнете в мач, на следващото PPV. Който и да излезе шампион от там, по добре да се пази. Има пълна съблекалня с хора, жадуващи за възможността, която ви давам в момента.

Silverman напуска ринга. Goth върви назад с поглед впит в бъдещия си опонент.

Castro Wilde vs. Jason Neel

Wilde е приет добре от публиката, защото излиза със жена си – Olivia Wilde. Той е с военна униформа, която виси по хилавото му тяло и едвам е захапал кубинска пура. Jason Neel излиза и веднага показва поведението си на пълен курвар, кълчейки се близо до някои жени от първия ред. Той дори прави неприличен жест на Olivia, което вбесява Castro и той веднага тръгва в атака. Neel взема победата в един приличен мач с RKO. Видяхме false comeback за Castro, който беше прекъснат от Enziguiri преди финиша. (5:29)

Операторът е надникнал в полутъмна стая. Виждаме маркизът да говори с някого, но не виждаме лицето му.

Marquis Sevar

Сигурен ли си, че ще направиш всичко както се разбрахме?

Неизвестен

Хлапе, за тия пари ще се изсера в леглото на майка си и ще си припявам ‘Тиха нощ, свята нощ’. Уреден си.

Маркизът вижда оператора и го избутва, затваряйки вратата.

Xzibit vs. Marco Peruzzi

X излиза на мотор – типичен badass, с коженото яке и целите 9 ярда. Peruzzi е следван от орда папараци, докато позира в коженото си палто. Виждаме техничен мач, с доста вложен класически кеч.Съревнованието е равностойно и виждаме няколко обрата. Peruzzi успява да вземе победата след като един от папараците заслепява опонента му със светкавица. Италианецът заключва Italian Lock и печели мача след като X изпада в безсъзнание. Публиката освирква бурно. (10:33)

Backstage сме и виждаме Socki, който е хванал оператора и го дърпа на някъде. Изведнъж той вижда Castro Wilde и се спира.

Socki

Ей, дребен, искаш ли да свършиш малко работа за мен, т.е. за нуждаещия се пролетариат? *одобрително кимане от страна на Wilde* Идваш с мен в офиса на Silverman. Трябва да изясниш една несправедливост от мое име. Не може това да е първото шоу, истории и простотии, а аз да не съм в ME.

Двамата стигат до офиса. Castro влиза и след малко се чува спор. Terry отваря вратата.

Terry Silverman

Не, не ми говори за права на пролетариата. Знам ги такива простотии. Първо си намирате права, после профсъюз, след това обедни почивки, онеправдани служители, стачки. Всичко отива по дяволите. *Обръща се към Socki* Тоя 60-килограмов Че Гевара спомена и теб. За какво става въпрос?

Socki

Няма как звезда от моя калибър да не е в главния мач, на първото шоу на тази федерация. Не съществува вселенски закон, който да не пада пред моето величие и затова...

Terry Silverman

...и затова пращаш дребни нелегални имигранти да ти вършат мръсната работа. Добре. Изпроси си го. И без това едно нещо се търкаля из офиса ми и не знам какво да го правя. Днес ще определим първият Universal Champion в историята на LHW. Как ти се струва това? И твоето “величие” ще срещне малко величие от световен калибър. Ще се изправиш срещу...Leonardo James! Приготвяй се. След малко е време.

Socki

Да, господин Silverman. Благодаря, господин Silverman…бот. Не мога да повярвам, че излъгах дъртия чифут.

Socki отива щастлив към съблекалнята.

Main Event – след рекламите.

Връщаме се и Socki вече е на ринга. Той се опитва да позира с титлата, но съдията я измъква от него. Чуваме музиката на Leonardo. Публиката не знае как да реагира, но не е приет зле, въпреки че вее канадския флаг.

2iidhjk.jpg

Socki vs. Leonardo James

Двамата започват бавно, с доста chain wrestling, докато Leonardo не взема надмощие с Tornado DDT, помагайки си със сглобката. Мачът върви добре в негова полза. Той успява да удари една plancha през въжетата и Asai Moonsault от външната страна на ринга, което спечелва публиката на негова страна. Socki връща мача в свои ръце, след като успява да забие опонента си в една от сглобките. Той контролира със заучени движения, по-запомнящо се от които е Gutbuster от най-горната сглобка за повдигане в последния момент от James. Leonardo успява да направи comeback, но Socki всячески се опитва да го спре. Leonardo успява да го телеграфира при опит за clothesline, при което го довършва с Canadian Destroyer за 3. Публиката полудява и имаме нов Universal шампион (13:21)

Socki не може да повярва. Той започва да спори със съдията, като прави знак на някого да излезе. Появява се Castro, но той само подминава James. Socki подивява още повече и започва да налага Wilde. Излиза и Jason Neil, за да се включи в побоя над Castro. Кубинецът отнася стабилен пердах под освиркванията на публиката. Виждаме Goth, който тича, за да го спаси! Socki и Jason се изнасят в публиката, а Goth проверява дали Wilde е добре. Чуваме музиката на Marquiz Sevar и го виждаме на прилична дистанция с микрофон в ръка.

Marquis Sevar:

Не бих бил толкова спокоен ако бях на твое място и не бих се занимавал да помагам на разни плебеи. Пази си гърба.

Маркизът си тръгва със злобна усмивка.

The End

Edited by wcw_nostalgia
  • Upvote 1

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment

The Good: Много добре описан начален сегмент! Враждата между Севар и Goth започва с пълна сила още от първото шоу.. личи си, че тя ще е главната.. класически пример за good vs evil feud.. винаги има draw.

Terry Silverman fuckin` ownz като име :]

Както и сам каза леко описание на мачовете и наблягане на сегментите, точно така се и получи.. хич не е зле като вариант.. стойностно, стойностно!

Сегментът със Соки бе от типа, който почти винаги се използва рано или късно в един кеч дневник... но все пак го направи иновативно.. определено ми хареса.

Добра идея за title match още на 1-вото шоу..

След главният мач настана лудница!!! Наистина нещата започват да се движат още след първото шоу което може само да радва!

The Bad: В началото беше леко странно това феновете да скандрат.. едва ли не са запознати до болка с продукта.. може би едно по спокойно начало като самото шоу да послужи за опора и мнение щеше да е по-добре.. някак си прекалено наблягаш на това продукта ти да се хареса, а трябва просто да се движиш по течението.

Беше кратичко, това се дължи може би на малкия за сега roster.. трябваше да изчакаш малко?.. но честно казано и с това което имаше пак се получи "бонбонче".. евала.

The Ugly: none

ЩЕ СЕ СЛЕДИ! само това мога да кажа засега..

Link to comment

Добре започваш. Не очаквах толкова рано да пуснеш шоу, но явно има интерес, което си е обяснимо предвид сериозната липса на дневници напоследък. И все пак от тук нататък трябва да се увеличи ростъра и от там - дължината на шоутата. Дебютното беше кратичко, но нямаше как да е по-дълго, така че и на това съм доволен. Относно самият формат на шоуто - ти си го каза предварително как ще бъде и ако бях негативно настроен нямаше да се записвам, което значи, че ми допада подобен начин на оформление. Мачовете са достатъчно изчерпателни като само на ППВ-тата може мааалко по-подробни да ги правиш. Сегментите бяха много успешни, самите реплики на хората са готини, подборът на думи и изрази е добър. Интересно е да се отбележи, че засега всички, които са участвали и в други дневници се записват със същите си образи (включително и аз). Хубавото е, че още от началото се открояват различни гимици. Не съм изненадан, че си избрал Mr.3:16 за главен heel, защото аз бях предварително запознат с образа, който той иска и бях почти сигурен, че ще ти допадне и ще го избереш за една от главните си звезди, образът е доста интересен наистина. Относно мен.. нямам никакви оплаквания, точно както исках си ме представил и още от първото шоу започнах да манипулирам останалите.

Като цяло добро начало, ще следя дневника.

Тържествено ви обещавам, че нито този пояс, нито притежателят му ще стъпят някога на Луната, или ще извършат дебилска постъпка от този калибър.

:lol:

635682_orig.jpg

Link to comment

Днеска(вчера) да не сте се наговорили нещо. И ти , и Соки и G (които са коментирали точно преди мен) да пуснете все добри шоута. Не ми хареса, че имаше някакви скандирания за самите хора на първото шоу. В смисъл за Маркиза и за Гот е ясно- те все пак казаха нещо по-интересно. Но при ентрансът в мача да получат някакви реакции и то отрицателни хора, които се показват за пръв път на екрана- е не го възприех много. Та като заговорих за Маркиза и Гот- и двамата изнесоха стойностни промота. Образът на маркизът е нещо много добро и има много хляб в него. Виждам го дълго време в МЕ сцената. Колкото до GM-а - за сега е с много меко сърце. Двама му се оплакват, че искат мач за титлата и той им го дава. По-късно още един иска мач в МЕ- и той го получава. Някак си не си личи тежката дума на шефа, но предполагам това ще се промени с времето. Кастро и Нийл също имат много интересни образи. Като цяло в този фед има много интересни образи, с които могат да се получат много интересни неща. Историята на Гот/Маркиза започна да се развива добре от първото шоу с този неизвестен тип. Във вторият мач нещо не чатнах... Освиркваха Перуци, защото спечели честно? Соки си изкрънка мач- нищо ново под слънцето. Соки и тук е с образа на "Суперстар" май. МЕ ме зарадва много. Все пак аз бях в него и още нещо взех победа, която не е никак обикновена, а ми донесе LHW Universal Title, с което станах първият държал титла във федерацията. След това типичният 1 на 1 атака с намеса и после savior. Форматът на шоуто ми харесва. Много лесно става четенето, но се надявам на PPV-тата да бъдат по-подробно описани мачовете. И все пак си беше голям скок да пуснеш шоу при наличието на само 10 души в ростъра. Надявам се да има по-голям интерес и федерацията да се сдобие с още таланти.

Link to comment
wcw_nostalgia

Освиркваха Перуци, защото спечели честно?

Нали един от неговите хора заслепи Xzibit? ;) За GM-a... не може да се стиска още отначало. Иначе щях да пиша турнир, за който нямам никакви хора. Благодаря отново на висчки. Всякаква конструктивна критика се приема. :)

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment

Определено силно първо издание, въпреки че имаш ростер от десет човека :) .. Още от първото шоу се разбра какъв ще е мача за световната титла на турнира, което е добре. Много силно мое промо, нямам забележки :D .. Както се каза по-горе, образа ми е много силен. Ясно е, че Goth няма шанс. Доволен съм и че самото шоу се въртя основно около мен. :D Само дето, и на английски, и на френски Маркиз се пише Marquis . Начина на писането на мачове ми харесва, леко е и бързо се чете. Образите на Xzibit и Socki имат потенциал за МЕ, но всичко с времето си. Радвам се и че се обръща внимание на Universal титлата и още от първото шоу е в МЕ. В повечето, или по-точно в повечето които аз съм чел, второстепенните се заебават доста. Отново казвам, добро първо шоу, изключително много съм доволен.

И Разбира се:

Тържествено ви обещавам, че нито този пояс, нито притежателят му ще стъпят някога на Луната, или ще извършат дебилска постъпка от този калибър.

:D :D :D

Edited by Mr.3:16!
Link to comment

Много добро първо шоу.Най-веоятно ще повторя коментарите отгоре,но наистина се чете много лесно и формата е страхотен.Няма да е зле и на ППВ-тата мачовете да са по-дълги.За самото шоу:Много добър първи сегмент и вече са ясни участниците в МЕ за светвоанта титла,но не изключвам в последствие да се добави още някой в мача.Този ГМ наистина има меко сърце,който иска мач за титла и го получава.МЕ беше добър и аз също съм доволен,че Universal титлата беше заложена.Както казаха и другите трябва да се обръща внимание и на нея,не само на световната.Като цяло беше много добре.Дневника ти ще се следи ;)

Link to comment

Прекрасно първо шоу, евала!Личи си, че ще наблягаш повече на интервюта и angles отколкото на мачовете и това ми харесва.Добре започват историите. :) Ще следя diary-то определено.

Link to comment

Още от първото шоу да имаме шампион е нещо ново и е добре да има такива изненади. Лично аз очаквах на първото ППВ титлите да си намерят притежатели. Тия с различните имена много ме бъркат и ще трябва време да се свикне с тях...

Стила ти на писане ми допада много. Аз, като човек, който си пада много по сегменти и не толкова по мачовете, съм много щастлив, че така ще правиш diary-то... Още от първото шоу виждаме вражда, която според мен в близките 1-2 месеца ще бъде главната и някой от двамата ще бъде СШ...

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Първо искам да ти пожелая успех в начинанието!

Забелязах доста правописни грешки, повторения и неточен словоред, което доста ме подразни. Въпреки това си личи, че пишеш дневника с желание. Получиха се доста смешни моменти, което ми допада.

Тържествено ви обещавам, че нито този пояс, нито притежателят му ще стъпят някога на Луната, или ще извършат дебилска постъпка от този калибър.

:lol:

Има неточностти или по-точно неясности: Пр.

Wilde е приет добре от публиката, защото излиза със жена си – Olivia Wilde.
Как така феновете го приемат добре, защото е с жена си?! Първият мач ми се стори кратичък, но вторият и сегментите компенсираха. Добре си направил, че си описал историята на Goth! ;)Ясно стана кой ще е главният хийл и неговият образ ми е най-интересен в момента! Продължавай в същия дух!
Link to comment

Как така феновете го приемат добре, защото е с жена си?!

Защото публиката ме мрази(аз съм Castro Wilde), а тя е красива и радва окото?

Link to comment
wcw_nostalgia

Lost Heaven of News and Rumors

Първото pay-per-view на LHW ще се казва Ultimate Showdown и ще се проведе на 6-ти Септември 2009г.

Ростерът все още не е достатчно голям, но creative ще се опитат да завъртят нещо покрай отборните титли.

Danger Zone в момента е един час и се излъчва по Fox Sport. Има наченки на преговори за още телевизионно време, но работата най-вероятно ще се проточи, поради изискванията на Fox.

На следващия Danger Zone най-вероятно ще дебютират няколко нови имена. Как точно ще бъдат използвани все още е неясно.

Компанията стабилно промотира следващия си турнир, особено в Ню Йорк и околностите му. Lost Heaven Arena е с капацитет 5000 човека, но от LHW ще се радват, ако успеят да напълнят и половината, заради завишената цена на билетите.

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment
The_Phenomenon

Добро дебютно шоу, но малко избързваш с раздаването на титлите. Изчакай да се развият някакви истории и вражди, и тогава. Иначе стила ти на писане ми харесва, продължавай в същия дух.

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Link to comment

Добро начало, поразви образите си и се случиха интересни неща. Получи се и преплитане на едва започващи фюдове, което ми хареса. Включвам се в малката забележка за пропуснатите бувки тук там и леките грешки, но с времето и с повечко внимание сигурно ще ги изчистиш. И аз мисля, че можеше да забавиш малко нещата преди да дадеш Universal титлата, тъй като можеше да се създаде повечко напрежение покрай това кой ще е първия шампион. За награждаването на нов шампион има множество истории, които могат да се използват и 1 на 1 мачът не е от любимите ми, може би това ме дразни, така че не ми обръщай внимание :D

Честно казано ролята на Wilde не ми стана много, много ясна, което може би значи, че или съм тъпичък или не си я разказал кой знае колко добре. Появата му в МЕ беше най-необяснима за мен, както и защо тръгнаха да го бият. Ето тези пропуски (ако са твои де, а не мои...) ще е хубаво да изчистиш, иначе дневникът започва добре, а идеята мачовете да са само с recap е много добра, защото не съм от най-големите фенове на дългите и обширни мачове. Мързи ме да ги чета. Като гледам имаш нужда от хора, така че до края на деня ще мисля за някакъв по-добричък и по-възможност интересен образ, за да се запиша. Трябва да ти поизравним ростър-а, че нещо липсва баланс. Това е. Продължавай :)

Link to comment
wcw_nostalgia

Камерата показва някакъв backstage коридор. Виждаме как Castro и Olivia Wilde си говорят на висок тон.

Olivia

Колко пъти да ти обяснявам? Като се занимаваш с идиоти и им ходиш по акъла рано, или късно, те ще се възползват от теб. Socki иска само това и нищо друго. Той искаше да те осакати, а ти дори не си ядосан! Мама беше права... Кубинците не са хора. Защо вобще отказах ролята си в The O.C.?... За да се занимавам с тази лудница? Виж се, по дяволите! Насинен си и едвам ходиш. Ще става още по-зле, при положение че продължаваш да му помагаш!

Castro

Скъпа, успокой се... Може и да съм си заслужил боя от миналата седмица. Все пак направих грешка, а и съм нов в този бизнес. Socki ми мисли само доброто, освен това е от тези, на които съм обещал да вярвам и служа. Пролетарий е, сам го каза. Виж... Признавам, може да е идиот, който няма такт, нито грам състрадание и се интересува само от себе си, но е единственият ми приятел тук... mi amigo… Comprende? Няма за какво да се косиш. Ако всичко мине по вода, може и да държа титла след някоя друга седмица, така че... Socki!!!!

Socki влиза в кадър.

Socki

Mi compadre!!!! Съжалявам, че си изтървах нервите миналата седмица. Разбираш ме, под напрежение съм... Ок. Как минаха нещата с евреина?

Castro

Всичко е наред. В турнира сме. Само трябваше да му направя малка услуга. Olivia, вземи това. *подава и микрофон* Ще работиш това занапред, така че... дръж микрофона и си затваряй устата, кукло. We’re gonna cut a promo! Добре ли го казах?

Olivia

Ама аз... както и да е...

Socki

Идеален подбор на думи. Точно както го репетирахме… Получихме достоверна информация, че на Ultimate Showdown ще се състои малък турнир за отборните титли, който ще обхваща 4 отбора. Искам да кажа на всички ще посмеят да ни предизвикат, да не си хабят труда. Нямате никакъв шанс, защото титлите принадлежат на Los Calcetines Locos пожизнено, и не можете да направите абсолютно нищо по въпроса! Брей, добро име. Звучи още по-добре когато аз го казвам...

b1a347d6bfbf3efa.PNG

Шоуто започва с обичайното си интро. Показват ни няколко мащабни кадъра на Lost Heaven Arena. Гонгът бие. Явно ще започнем с мач. Ring Announcer-ът обяснява, че по взаимно съгласие на участниците, следващият мач ще бъде без дисквалификация. Пръв на ринга излиза дебютиращият Michelle Arden. След него, под звуците на латино музика, е появява новодошлият Hardcore Boy.

Michelle Arden vs. Hardcore Boy

Двамата изкарват приличен мач, като Hardcore Boy печели малко овации със скок върху опонента си, който вече е бил изхвърлен в публиката. Arden все пак взима победата в мача, след като поставя стол върху противника си и го довършва с Fuckin’ Beautiful Sunset, което докарва доволно ‘Holly Shit!’ скандиране. (6:02)

Виждаме, как Xzibit казва на някакъв оператор да го последва. Двамата мяркат Marquis Sevar, който говори с някого, когото отново не можем да видим, и се скриват, но все още се чуват гласове.

Marquis Sevar

Той е някъде тук. Знам го. Трябва да ударим сега! Правилното място на титлата е около кръста ми. Ти го знаеш, онези селски боклуци на трубинте го знаят, дори и той го знае. Нямаме време за губене и няма какво да губим. Да го открием и да го ударим! Предполагам, че...

Неизвестен

Предполагаш? Имаш още много да учиш, хлапе... “Печели този, който знае точно кога да се бие и кога – не” – Син Тзу. Живял съм животът си по този закон. Не ме учи как да си върша работата! Всичко ще мине гладко. Ти само ми пази гърба. Какво по...

Маркизът вижда Xzibit и се затичва към него. X няма време да реагира. Той е посрещнат с мощен удар и проснат с Downward Spiral. Операторът избягва. X трябваше да има мач с маркизът точно тази вечер. Какво ще става оттук насетне.

Реклами

Пренасяме се в съблекалнята и виждаме Olivia Wilde да стои с новият Universal шампион – Leonardo James.

Olivia

Leonardo, миналата седмица ти шокира всички, като стана първият Universal шампион на LHW с лекота. Как постигаш успехите си?

Leonardo

Идвам от място с дълбоки традиции в кеча, които малко, или много с фактор в моето представяне и смятам, че тази титла символизира точно тях. Разбира се, не забравям и да радвам феновете с някоя по-рискована маневра, а и често се улавям в пристъпи на лудост. Няма нищо като преливът на адреналин след...

В съблекалнята нахълтва Michelle Arden.

Arden

Мхохохо... Явно тук вече има нов шампион, не? А аз да отърва всичко това... Какъв срам! Поздравления! Ние, французи, имаме много общо с вас, канадци, дааа.

Leonardo

Да, малко повече, отколкото би ми се искало...

Arden

Ние ви дадем свобода, организация и разбира се, най-доброто място на света – Квебек, където се говори истински език и яде истинска храна, как мисли, James?

Leonardo

Добре, стига глупости. Накъде биеш?

Arden

Аз съм екстремист, не? И ти – екстремист по свой род... Да направим едно ултимативно екстремно съревнование, за този лъскав колан, не? Какво кажеш...? Ама Michelle е толкова тъп... Ще ти даде време да си помислиш. Ето, запали си цигара... Животът е лайнян. Научи се отсега.

Arden излиза и оставя втрещените Leonardo и Olivia.

Следващият кадър показва затъмнената арена. Лъч светлина се спуска от прожектор и осветява Marquis Sevar, облечен в благородническа роба. Той тръгва към ринга с високомерна физиономия, правейки пренебрежителни жестове към феновете, което му спечелва начален heat. Чуваме музиката на Xzibit, но не се появява никой. Маркизът взима микрофон, гледайки самодоволно.

Marquis Sevar

След като тази вечер няма да има мач и всички вие няма да можете да вдигнете мазните си, гнусни, ръце и да дерете гърла за някой от вашите малоумни и много под класата ми “герои”, ще ви даря с няколко минути от незаменимото си присъствие, за да ви кажа какво точно ще се случи на Ultimate Showdown. Ще видите как един малоумник се сблъсква със силата на знатното ми потекло и, както всички, които са се опитали, се проваля и е изравнен със земята, захвърлен и забравен. В неговото падение ще триумфирам аз – новият световен шампион в тежка категория на LHW ...и какъв шампион ще бъда само! Аз съм човек...Не – полубог, пред когото висчки ще се прекланяте и ще обичате! *започват скандирания за Xzibit* Искате да се почви онзи долен пропаднал тип? Сериозно? Добре, да пробваме!

Отново пускат музиката на X, но не виждаме никого.

Marquis Sevar

Видяхте ли? Колкото и да го подкрепяте, колкото и да викате, той падна под мощта на моя знатен юмрук, както ще се случи и с Goth. *скандиранията се усилват* Какво? Отново? *музика* Ето, никой не идва. Остава ви само да се къпете в светлината на моята личност...

Изведнъж публиката pop-ва, защото X се появява измежду хората и прескача предпазната ограда, видимо наранен. Xzibit се държи за врата, но все пак ходи. Той се качва на ринга, точно зад Sevar, а маркизът не се усеща.

Marquis Sevar

Какво? Не ви стига грубата истина и се заблуждавате нарочно? Както...

Marquis Sevar vs. Xzibit

X удря маркизът в гръб и мачът започва. Наблюдаваме повече brawling, отколкото техника, но двамата вкарват и няко силови хватки. Xzibit sell-ва контузия на врата през целия мач, а Sevar се възползва от нея, спирайки първоначалния му shine. X обира овациите, след като се повдига на косъм от един Piledriver и прави comeback, дори блокирайки Downward Spiral от страна на маркиза, но е спрян с мощен European uppercut със засилка от въжетата. Sevar прави Spiral Bomb за 3. Следва beatdown, като маркизът се съсредоточава върху контузията. На ринга нахлуват охрана и медицински екип. Sevar си тръгва със злорада усмивка. Xzibit отказва да го сложат на носилка и едвам се държи на краката си, но си тръгва прав, с което печели аплодисменти.

В следващия кадър виждаме Olivia Wilde в кабинета на Terry Siverman.

Olivia

Г-н Silverman, разбрах за някакъв отборен турнир... мамка му. Не мога да правя това!!!!! Няма никакъв начин, по който да се занимавам с проклети интервюта и психопати. Защо...защо точно аз?

Terry

Уоу, уоу, спокойно, момиче. Така или иначе щях да те прехвърля да работиш за мен. Излъгах, че е за услуга, за да може Socki и Castro да се чувстват уверени, или...не знам, може би просто да ми се махнат от главата, поне за малко. Работата не е толкова лоша, колкото си мислиш. И да, турнирът ще се състои на Ultimate Showdown. 4 отбора, произволен жребий. Победителите от първите два мача се срещат на финала, а сега, бих искал да свърша малко работа.

Silverman отваря вратата и вътре влиза Socki, от когото струи някакво самодоволно излъчване.

Socki

Г-н Silverman, такава чест е...

Terry

Спри с глупостите. Знаеш, ли, аз съм великодушен човек, стига другите да ми отвръщат със същото, или поне да са ми благодарни. Натъкнах се на нещо много интересно. Гледах шоуто миналата седмица. Може би и на теб ще ти се стори интересно.

Тери отива и пуска някакъв монитор. Виждаме повторение от миналия път:

Socki

Да, господин Silverman. Благодаря, господин Silverman…бот. Не мога да повярвам, че излъгах дъртия чифут.

Terry

Това, моето момче, се нарича неуважение от висша класа. Честито! Добре дошъл в ада! Току що си спечели мач срещу...Goth! Приятна борба за оцеляване. И още нещо... Los Calcetinos Locos…сериозно ли? Върви се прегледай. Марш от кабинета ми! Ще направя от теб истински кечист, такива, каквито съществуваха някога. Дърт чифут... или не чак толкова дърт!

Socki vs. Goth – next!

На ринга пръв излиза Socki, придружен от Castro и Olivia. Той е освиркан, но чуваме и леки овации за Wilde. Socki се качва и е видимо притеснен. След него идва Goth, който е хипнотично съсредоточен в противника си за тази вечер. Той леко отмества дребния Castro и сме готови да започнем.

Socki vs. Goth

Имаме бавно начало, като Socki успява да се измъкне от ринга на няколко пъти, за да си почине, но все пак бива редовно повалян от опонента си. Goth доминира в мача, докато Socki не обръща нещата с офанзива с ритници в краката на по-тежкия си противник, последвана от Atomic Drop и мощен clothesline. Socki владее мача известно време, докато не пропуска Moonasult от въжетата и двамата събират heat като се изправят преди съдията да отброи до 10. Goth успява да направи comeback, след което неутрализира Socki с Hangman’s Necbreacker. Насред мача чуваме музиката на Marquis Sevar. Той слиза по рампата с още някой, сигурно непознатият, с когото го видяхме да говори. Той изглежда, подобно на Goth, все едно е преживял доста. Goth не може да откъсне поглед от него. Socki, през това време се е изправил и дебне опонента си в гръб, но е усетен и получава Last Call, след което е туширан. Goth все още не може да се съвземе. Този човек явно има много общо с него.

Marquis Sevar

Да ти представя, не теб, и на всички други недостойни за моето присъствие хора, моята застрахователна полица...Max Blade!

Goth вече е тръгнал към тях, но те се отдалечили на доволно разстояние и той спира с невярващ поглед.

Max Blade

Не,колега. Нали помниш старите правила? Контролирай емоциите, за да не контролират те теб.

The End

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment

Много хубаво шоу, продължавай в същия дух! :D Сега сериозно, шоуто отново беше стабилно. Радвам се че моят образ получава толкова много екранно време, и за разлика от други диарита (намек към Соки) тук мачкам. В момента целият ми персонаж се развива точно така както исках. Явно Max Blade ще ми бъде бодигард един вид, и в следващите шоута ще има атаки над Goth. Това ме води на мисалта, че на турнира все пак Goth ще спечели титлата и враждата ни ще продължи поне още един месец. Имаше забележки че Silverman е мекушав, но в това шоу показа характер. Рано беше за отборни титли, предвид ростера и мислех че ще изчакаш малко преди да ги вкараш, но явно имаш планове което само ме радва. Socki преспокойно може да дойде в МЕ, но както казах в предишния си пост, всичко с времето си. На Arden нищо не му разбирам :D , но така трябва да бъде, такъв му е образа. Бавно, но сигурно всички бъдещи вражди се разясняват, и очаквам един повече от стабилен турнир. Палци Горе.

Edited by Mr.3:16!
Link to comment

The Good: Добър начален сегмент определено.. хаха Olivia Wilde, горката.. може би единственото което беше странно е, че бе набрала толкова словесна инерция, а изведнъж и "затвориха устата" с няколко приказки.. по принцип жените въобще не са така :D Добра роля си дал на Socki.. знае как да манипулира хората и ситуацията за да е в негова полза без да се издава, харесвам такъв типаж образи в дневниците.

Малко странен от една страна сегмент с маркиза, от друга мистериозен.. като цяло се получи добре.. историята около него и учителя или наемника му.. какъвто и да е може да се превърне в нещо много добро за в бъдеще.

Ахахахахха поредният много добър сегмент.. "френчито" кърти като образ, добро промо спрямо новия U champ, харесва ми хайпа, който правиш засега и около тази титла, Leonardo ще има проблеми около титлата.

Евала невероятен буукинг около маркиза! С този ход го направи на 100% най-големия хийл в момента.. ако искаше да го градиш като такъв, значи точно това и постигна.. beatdown, heelish promo, фейсът излиза едвам едвам за да отмъсти и накрая пада.. very good!

Silverman-Socki.. изпипана ситуация! Главният мач е вече set и да видим какво ще се случи.. бтв очаквам скоро alliance м/у Север & Соки.

Добър мач.. Готх успя да победи, но на каква цена.. Max Blade се оказа "тайната сила", която постоянно съветва Соки.. и едва ли ще е леко за наемникът през следващите седмици!

The Bad: Overuse-на Wilde.. малко ми писна да е във всеки сегмент с несигурното си присъствие!

Roster-а отново казвам трябва да има още няколко образа.. така наподобява много на WSX докато беше активна..

The Ugly: None

Като цяло много добро второ шоу.. сегментите бяха top class както и обеща. Историите се развиват невероятно.

  • Upvote 1
Link to comment
wcw_nostalgia

Добър начален сегмент определено.. хаха Olivia Wilde, горката.. може би единственото което беше странно е, че бе набрала толкова словесна инерция, а изведнъж и "затвориха устата" с няколко приказки.. по принцип жените въобще не са така :D

Поне имам право да мечтая, нали? :D

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment

Отново добро шоу. Маркизът се утвърди като доста силен heel и той може би е единственият вече изграден образ, но винаги може ОЩЕ. Първият backstage сегмент ме зарадва много. Предполагам, че Соки и Кастро ще са първите таг шампиони. Първият мач ми беше като филър, но после се оказа, че идеята му е Арден да получи малко heat, за да започне (може би) фюд с мен aka Leonardo James. Много добре се получи цялата история около Маркиза и Х - хем Х не изглеждаше слаб, защото беше атакуван преди мача, хем Маркиза спечели мача. ГМ-а се показа и като по-твърд човек и се надявам за бъдеще да стане още по-стабилен. Соки губи за втора поредна седмица? Е, сигурно следващата седмица ще вземе победа. Гот пък получи добра победа в МЕ и се издигна. Чудно ми дали Блейд и Гот имат някаква предистория?

Link to comment

Страхотно шоу!Всичко беше на макс, жена ми кърти (как иначе :D ), радвам се, че обръщаш внимание на всички образи, рядко се срещат дневници с такава активност.Образите на Socki и Goth засега са ми най-интересни.Единственото, което не ми хареса беше, че overuse-на Olivia.

Все пак-браво 8/10.

Link to comment

Интересно шоу отново се получи. Образът ми много ме радва, просто супер си го направил. Това че за втора поредна седмица губя не ме притеснява особено, очаквам интересни неща около отборните титли с мое участие. Относно другите неща.. Mr.3:16! си мачка както се очакваше, има солиден шанс да спечели титлата, макар че предвид развитието на нещата е възможно и Goth да я вземе. Интересна намеса на Blade в историята, ще видим докъде ще доведе това тъй като явно той и Goth имат някаква история. Може би Max е бил нещо като учител на Goth в миналото.. във всички случаи ще е интересно да се види. Както останалите отбелязаха, шефът вече проявява характер, което е много важно. С него явно имам някаква закачка, което е хубаво, защото подобни истории могат само да помогнат за издигането ми. Leonardo и Michelle очаквам да ни предоставят забавна вражда за титлата, която да бъде спечелена от James.

Това е общо взето, очаквам занапред шоутата да стават още по-интересни с евентуалното увеличаване на ростъра.

635682_orig.jpg

Link to comment
wcw_nostalgia

Извинявам се за закъснението на шоуто. Просто бях леко на почивка и сега ще трябва да си почина от почивката. Всичко ще бъде постнато утре и ще се постарая да не се повтарят подобни случаи. Nostalgia sleep now...

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment
wcw_nostalgia

b1a347d6bfbf3efa.PNG

Шоуто започва с обичайното си интро (The Offspring – Gone Away). Виждаме картина от Арената на Изгубения Рай. Danger Zone открива направо с мач. Чуваме непозната музика и ring announcer-а обявява дебютиращият Kalo. Публиката няма начална реакция за него, но няколко неприлични жеста му спечелват малко heat. След него, придружаван от Olivia Wilde и Socki, излиза Castro Wilde. Той спечелва повече овации, отколкото освирквания и остава дружелюбен към публиката.

Kalo vs. Castro Wilde

Получава се мач от типа Small Man vs. Big Man, като Kalo доминира през по-голямата част. Кубинецът успява да избегне Swanton Bomb от страна на противника си и прави comeback, само за да бъде спрян от един jawbreaker lariat. Kalo прави taunt, но през това време Olivia е разсеяла съдията, а Socki влиза на ринга и го цапардосва със стол, след което довлича Castro отгоре му и се измъква под въжетата. Съдията отброява до 3. Победител – Castro Wilde (7:43)

Socki все още държи стола и казва на съотборника си да вземе още един. Двамата първо ритат проснатия все още Kalo. Вижда се, че Castro прави всичко това с неохота и колебание. Socki пак казва нещо и столът на Wilde е под главата на Kalo. Socki е заредил за con-chair-to, когато на ринга нахлува охрана, заедно с Terry Silverman и го спира.

Terry:

Вече имам една контузия в ростера, не мога да си позволя втора. Честито, моето момче, тази малка прищявка току що ти спечели отстраняване за вечерта. Ескортирайте господин Socki извън сградата. *pop*

Socki се дърпа, но в крайна сметка е изкаран от залата. Olivia гледа Castro осъдително.

Прехвърляме се backstage с най-новият член на екипът на LHW, Sylvia Sanchez и носителят на Universal титлата – Leonardo James.

Sylvia:

Leonardo, миналата седмица видяхме как Michelle Arden те предизвика на мач за титлата. Сигурно има много напрежение свързано с това, че си първият шампион, а и първата ти защита поставя тонът на царуването ти. Мисълта ми е: стигна ли до крайно решение и ще приемеш ли предизвикателството?

Leonardo:

Няма по-голяма чест за мен от това, да бъда първият Universal шампион в LHW. Искам този пояс да носи духът на състезанието и затова реших, че на Ultimate Showdown…

В кадър влиза Marco Peruzzi.

Peruzzi:

Chao, amigo! Не бързай толкова. Все пак има доста по-достойни опоненти за теб от франсето – хора с поне капка интегритет, хора, които са готови да носят титлата със същата жар, с която я носиш ти, ако не по-голяма, хора...като мен! Да, аз съм идеалният претендент. Можеш да очакваш само и единствено честна игра от мен, освен това съм всестранно развит – бях професионален модел дълги години, всички жени ми принадлежат. Поясът трябва да е мой по право, по дяволите! Казах ли това на глас? Не, не... Ние, италианците сме малко... избухливи... Може да се разчита на думата ми... Comprende?

Michelle Arden влиза в кадър.

Arden:

Leo, вярваш ли на този жабар? Те, те... те са самовлюбени копелета, не? Мисля, че...

Leoanrdo:

Добре, тишина!!!! Не съм спечелил тази титла, за да се отнасят всички с неуважение към мен! Тази вечер ще се изправите един срещу друг в ME, в противоположни отбори. Имате работа. Другата седмица ще определим главния претендент в мач между двама ви. Сигурен съм, че Silverman ще се съгласи с това предложение. Може да не ви харесва, може да ме мразите, да ми се мазните, но искате, или не, в крайна сметка, ще ме уважавате! Сега, ако ме извините, моят мач следва...

Реклами

James излиза на ринга и получава солиден pop. Той оставя титлата си при time keeper-а. След него виждаме дебютиращият Vicent, който изглежда като стабилен big man. Обявено е, че мачът не е за Universal Championship.

Leonardo James vs. Vicent

James се опитва да наложи доминация в началото по всякакви начини, но винаги е спиран от силата на Vicent. Повратният момент идва, когато cross-body на Leonardo от сглобката е спряно със shoulder block от страна на Vicent, след кото той доминира със силови движения (legdrops, лакти в ъгъла, stalling suplexes, базисна офанзива). James успява да направи Canadian Destroyer от нищото, при което публиката избухва, но канадецът не може да се възползва. Двамата се изправят постепенно, събирайки heat. Vicent е първи на крака, при което той хваща противника си и го вдига за Jackhammer, но James успява да се спусне, забивайки главата му с hurricanrana, право в ринга. Leonardo изглежда наранен. Никой от двамата не може да се изправи. Съдията отброява до 10. Double DQ. (9:33)

Olivia Wilde е в офиса на Terry Silverman

Olivia:

Разбрах, че имате официално изказване относно днешния ME.

Terry:

Да. След малко ще се срещнат отборите на Michelle Arden/Hardcore Boy и Marco Peruzzi/Jason Neil. Това не е част от малкият турнир, който ще се проведе на Ultimate Showdown. Това е showcase на отборната дивизия и какво ще представлява тя. Каквото и да се случи в този мач, това няма да окаже влияние върху съдбата на титлите и се надявам тези четиримата да изкарат един стабилен мач тази вечер. От друга страна...

*почукване*

Terry:

Влез!

На вратата цъфва Castro Wilde с ръце зад гърба и виновно изражение.

Terry:

Нямах ли си достатъчно проблеми с теб и дружката ти тази вечер? Виж, ти си добро момче. Не можа ли да намериш някакъв по-добър начин да пробиеш, освен да му се вържеш на акъла? Какво искаш този път?

Castro:

С-с-с-съжалявам господин Silverman. Наистина ви харесвам... но няма друг шанс за мен.

Castro цапардосва Terry с бухалка, която е криел зад гърба си. В погледа му все още се чете неохота. Socki влиза и сяда зад бюрото на Silverman.

Socki:

Дъртакът няма да се съвземе скоро, а дори и да го направи, ще му трябва медицинска намеса. Добра работа... Дори си хванал правилният ъгъл на удара. Е, хлапе, отново сме в бизнес.

Връщаме се ringside. Придружени от няколко красиви жени и фотографи, излизат Marco Peruzzi и Jason Neil. Двамата отнасят доста heat, заради арогантността си. След тях виждаме Michelle Arden и Hardcore Boy. Те са приветствани добре, а съдията ги проверява специално за забранени предмети.

Michelle Arden/Hardcore Boy vs. Marco Peruzzi/Jason Neil

Мачът започва с бързо темпо и чести смени, но Peruzzi и Arden не се оказват на ринга по едно и също време. Peruzzi и Neil успяват да изолират Hardcore Boy в техния ъгъл. Те обработват крака му и не му позволяват да стигне до партньора си. Виждаме няколко double teams върху Hardcore. Той успява да бръкне в очите на Neil при опит за Superplex и да събори Marco от ринга, след което просва Jason с Corckscrew Elbow. Arden влиза първи след hot tag от страна на съотборника си. Peruzzi е видимо уплашен. Той отнася няколко удара и Overhead Belly-to-Belly, след което се сменя с Neil, който е проснат с Half-Nelson Suplex. Peruzzi е извън ринга. Съвзелият се Hardcore се качва на сглобката и го поваля с Plancha. Тълпата избухва. Arden тръшва Neil с Gutwrench Powerbomb за три. (11:08) Peruzzi гледа злобно и сочи Michelle, като по устните му се чете: “Другата седмица...”

Виждаме от гледна точка на оператора. Той върви по някакъв изоставен коридор, в който има доста натрупани боклуци от ремонт. Операторът се оглежда наляво-надясно и изведнъж приковава камерата на седналия в един ъгъл Goth. Около него виждаме няколко бутилки.

Goth:

Признах, че има висша сила, която контролира живота ми... осъзнах, че алкохолът не ми е нужен, за да съществувам... приех Исус Христос за свой господ и спасител... и изглежда, че всичко това вече е отишло по дяволите. Маркизът отвори наново рани, които дори не бяха напълно зарастнали... Той иска да намери слабото ми място, да ме накара да страдам за собственото си перверзно удоволствие... Max е друга история. Познава ме прекалено добре и знае, че като съм на крачка от смъртта съм най-силен. Не ми е ясно дали Севар осъзнава това... Трябва да ги спра възможно най-скоро... Може да се стигне до там, че да унищожа всичко по пътя си... Не знам дали те целят точно това. Има прекалено много въпросителни в това уравнение, за да видя решението му. Ще дръпна шалтера... Но първо почивка... Сънят носи надежда.

Кадърът се затъмнява.

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...