Jump to content

StrikeForce "Carano vs. Cyborg" - 15 август 2009

Recommended Posts

Event: Strikeforce: "Carano vs. Cyborg"

Date: Saturday, August 15, 2009, at 10:30 p.m. ET on Showtime

Main event:

145 lbs. Gina Carano (7-0) © vs. Cristiane Santos (7-1) (StrikeForce Women's Title)

Main card (Televised):

155 lbs.: Gilbert Melendez (15-2) © vs. Mitsuhiro Ishida (18-5-1) (StrikeForce Interim LW Title)

205 lbs.: Renato Sobral © vs. Gegard Mousasi (25-2-1) (StrikeForce LHW Title)

265 lbs.: Fabricio Werdum (11-4-1) vs. Mike Kyle (12-6-1)

170 lbs.: Jay Hieron (17-4) vs. Jesse Taylor (13-3)

Under card (May not be broadcast):

265 lbs.: Mike Kyle (12-6-1) vs. Fabricio Werdum (11-4-1)

205 lbs.: Scott Lighty (4-0) vs. Mike Cook (7-4)

155 lbs.: David Douglas (4-1) vs. Justin Wilcox (5-3)

170 lbs.: James Terry (6-1) vs. Zac Bucia (2-3)

155 lbs.: Isaiah Hill (4-6) vs. Alex Trevino (3-0)

Edited by neshev

Тая Джина може ли по цял ден да я удрят в лицето и да е толкова хубава :blush:

Иначе мачовете, които ми дърпат интереса, са на Ренато Собрал и на Фабрицио Вердум, останалите са ми безразлични ;)

Хм, само четири дена по-късно вече мога да кажа, че тоя кард ми изглежда доста по-интересен. Заради хайпа в последните дни ли, заради друго ли - не знам, обаче в момента са доста мачовете, които ми привличат интереса.

Gina Carano vs. Cyborg - доста се изписа последните дни и определено сега съм заинтересован да го видя тоя мач, допреди това никога не съм обръщал особено вримание на женските сблъсъци.

За ренато Собрал и Вердум вече казах - това са си големи бойци.

Gilbert Melendez © vs. Mitsuhiro Ishida - също ще ми е интересно да го видя. Мач за титлата си е мач за титлата.

Сглобиха го тоя път добър карда и най-важното - успяха да хайпнат събитието. Аз поне не помня друго ППВ в САЩ извън UFC толкова да ми е привличало вниманието.

Дано Джина я бие.Тази крава обаче прилича на мъж ,много я превъзхожда във физика и не виждам как ще се справи нашто моме. :(

145 lbs.: Gina Carano (143lbs) vs. Cristiane Santos (144.5lbs)

155 lbs.: Gilbert Melendez (155lbs) vs. Mitsuhiro Ishida (155lbs)

205 lbs.: Renato Sobral (201lbs) vs. Gegard Mousasi (204lbs)

170 lbs.: Jay Hieron (169lbs) vs. Jesse Taylor (172lbs)

265 lbs.: Mike Kyle (219lbs) vs. Fabricio Werdum (228lbs)

205 lbs.: Scott Lighty (202lbs) vs. Mike Cook (205lbs)

155 lbs.: David Douglas (156lbs) vs. Justin Wilcox (154lbs)

170 lbs.: James Terry (169lbs) vs. Zac Bucia (170lbs)

155 lbs.: Isaiah Hill (156lbs) vs. Alex Trevino (156lbs)

Дам, StrikeForce бяха доста силно прецакани, защото по една или друга причина от това шоу липсват Overeem, Thompson, Riggs и Diaz. Все пак доста приличен card.

Много добър евент ще се получи определено.. разбира се заради главния мач! WAR GINA, дано успее по някакъв начин да бие този мамут Cyborg.. Другият интересен мач ще бъде този на Babalu vs Mousasi! Очаквам победа за претендентът и титла.

Edited by G

*SPOILERS*

RESULTS

1 Alexander Trevino def. Isaiah Hill - Submission (Keylock) - 1 | 3:56

2 James Terry def. Zak Bucia - TKO (Head Kick and Punches) - 1 | 1:23

3 Justin Wilcox def. David Douglas - Submission (Rear-Naked Choke) - 3 | 3:16

4 Scott Lighty def. Mike Cook - TKO (Punch to the Body) - 1 | 2:05

5 Jay Hieron def. Jesse Taylor - Decision (Unanimous) - 3 | 5:00

6 Fabricio Werdum def. Mike Kyle - Submission (Guillotine Choke) - 1 | 1:24

7 Gilbert Melendez def. Mitsuhiro Ishida - TKO (Punches) - 3 | 3:56

8 Gegard Mousasi def. Renato Sobral - TKO (Punches) - 1 | 1:00

9 Cristiane "Cyborg" Santos def. Gina Carano - TKO (Punches) - 1 | 4:59

Наистина много кофти за Джина, скоро ще гледам евентът, но определено главния мач е минал както очаквах.. а се надявах да не е така :\ Браво на Mousasi, просто маже и честита титла! БТВ почти всичко е с finish не с решение, което означава (Задължително теглете!)

Edited by G

Gina Carano (143lbs) vs. Cristiane Santos (144.5lbs) - Много луд мач, определено по-добра беше киборга :) . Джина нещо повечко се е снимала явно отколкото да тренира. Насмалко да я заключат още в началото на първи рунд, а и в стойка не стоеше никак добре, където уж трябваше да доминира. Продължавам да не разбирам защо с такава лекота стана от фулмаунта, който Сантош буквално и подари, както и не разбирам защо в последствие Сантош се отказа да я налага при положение, че Джина беше обърнала гръб и не правеше нищо ... просот ей така си стана :ph34r: - женска му работа. Съдията искаше определено да има и втори рунд, та да не се прецака главната звезда, трябваше много по-рано да спре двубоя, Джина недаваше никакви признаци за защита, но оня чакаше. Накрая вече реши, че стана прекалено и нямаше как - спря ги.

Gilbert Melendez (155lbs) vs. Mitsuhiro Ishida (155lbs)- Мелендез беше по-добър във всяко едно отношение - страйкинг уменията на двамата са просот несравними, а и там, където се очакваше Ишида да е по-добър нещо не си пролича. Тейкдауните ги отнесе именно бореца, а това говори повече от достатъчно кой е бил по-добрия. Дали трети, четвърти или пети рунд - нокаута си беше готов и се виждаше, че е въпрос на време.

Renato Sobral (201lbs) vs. Gegard Mousasi (204lbs) - Mousasi ми е непознат боец и такъв си и остава. Смля го за секунди, намери перфектната дистанция на която да застане - идеална за нанасяне на удари и такава, че Собрал просто не можеше да се измъкне или да противодейства адекватно. Ще ми е интересно да го гледам по-нататък шампиона.

265 lbs.: Mike Kyle (219lbs) vs. Fabricio Werdum (228lbs)- Вердум си е класа и го показа за пореден път. Човекът може и да не е сред топ 5 бойците в тази категория, но определено си е в елита и това се видя и тук. Никакъв шанс за Кайл, дори след глупавата грешка на Фабрицио не успя да го заключи в armbar , а след това при гилотината просто нямаше и идея как да се измъкне.

Добър event се получи, доволен съм. Strikeforce след като разграбиха две пропаднали компании определено сега има какво да покажат - Федор, Диаз, Overeem, Джина, Вердум ... и т.н. и т.н.

Жалко за Babalu . Винаги ме е кефел. Но си изяде боя , при това доста солиден такъв. Вердум си е класа и го доказа.

Очаквах повече от Gina, но уви :) .

[img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img]

Mousasi ми е непознат боец и такъв си и остава.

Пича е 26-2.. бил е хора като Hunt & Denis Kang! Съвсем не е безизвестен, сега да видим какво ще стане срещу Сокоджу на DREAM 11.. WAR MOUSASI!

Далеч съм от идеята, че е безизвестен, просто аз досега не съм го гледал ... или и да съм го гледал не ми е направил впечатление. :)

Ще видим от тук нататък какво ще направи :)

Мусаси е звер, сега очекваме да наебе Федор на ексибишъна, Дана да му даде договор и сичко е ТОП!

Много странно се почуствах като видех Джина да пада... Хммм... Не вервам да съм влюбен...

...Мне, влюбен съм. Жена ми ще ме изяде. :(

gina_carano.jpg

:blush:

"Strikeforce: Carano vs. Cyborg" drew an average audience of 576,000 viewers. The UFC replay drew nearly four times that with two million total viewers, Spike TV officials today confirmed with MMAjunkie.com (www.mmajunkie.com).