Jump to content

Кое е най-голямото унижение, което сте гледали на кеч сцената?


corruptedshadow

Recommended Posts

corruptedshadow

Въпреки че е шоу и нещата се възприемат като актьорска игра все пак сме гледали много унижаващи моменти за кечисти, за интервюиращите и т.н. Това допринася много привърженици и рейтинг на тоз вид enterteinmant, както и това е едно от оръжията на Винс - мислите ли, че фактора, че Ледения, Скалата и т.н. унижават истинския бос не качва рейтингите и не играе важна роля. Това е просто пример. :) Има много неща, които сме гледали - от най-извратени до по-безобидни изпълнения. И все пак "Кое е най-голямото унижение, което сте гледали на кеч сцената?"

Едно от нещата, които аз се сещам е, когато Брет Харт си навря потните пръсти на краката в устата на Lawler...

Link to comment
Metzgermeister

Униженията върху Винс за мен не са чак такива големи, защото все пак той е шефът и сам решава дали да се навие, даже нищо чудно някои лично той да си ги измисля или доукрасява, докато в повечето случаи останалите се налага да стискат зъби и да търпят безвкусните сценарийчета. Въпреки това има неща като онзи епизод на "Raw Is War", където Остин го заплашваше с пистолет играчка в центъра на ринга и босът се напика, които са малко прекалени.

Обаче за мен най-големите унижения са две:

1. В началото на 1998 Оуен Харт има стабилен фейс образ, с който да се бие в главните мачове. Човекът най-малкото е заслужавал поне една титла. Скоро обаче търнва хийл и постепенно го закопават. Фен съм на отбора му с Джеф Джарет, но не трябваше да го карат отново да възприеме гимика на The Blue Blazer. Освен че го закопават и го връщат към мид-кард статус, никой няма да може да го възприеме сериозно с тези палячовщини. Да, забавен е, но има достатъчно бездарници, които биха могли да възприемат гимика.

The Blue Blazer буквално и преносно зарови Оуен Харт.

2. Сценарият, според който Howard Finkel вярва сляпо в това, което му говори Джерико след дебюта си. На първо четене не е кой знае какво, но води до поредица от комични ситуации, които едва ли са били много забавни за The Fink. Оставяме настрана момента, в който буквално се насира, след като Кен Шамрок го сграбчва за яката и е на път да си изсипе целия гняв към Джерико върху него. По-важен е tuxedo мачът срещу Тони Чимъл, на край на който Финкъл остава по червени боксерки и един вид по този начин Винс и букърите му казват, че не става повече за конферансие. А едва ли има някой по-известен в тази професия от него. Да не говорим, че няма никой друг, който да работи толкова дълго за WWE - дори през 1999 24 години не са никак малко. Даже в момента не знам каква точно е ролята му във федерацията и се чудя дали няма да бъде сред следващите уволнени.

 

 

Link to comment

Katie Vick.

и?

За мен имаше 1 момент,където ХХХ или Кейн,не си спомням точно около какво беше историята,но ги даваха как ,,правят секс/изнасилват,, труб на някакво момиче.

Link to comment

Vince McMahon appears on Monday Nitro. Според мен това си е най-голямото унижение ever. Да гледаш и да слушаш как Vinnie се гаври с конкуренцията и си чеше егото за сметка на милиони фенове. Целият InVasion angle след това допълва картинката...

Link to comment
BoRn_2B_GoD

Всяка поява на Мей Янг. Онзи ден гледах "раждането" пак... много качествен кеч продукт, нещо като Хорнсуогъл историите.

Link to comment

Аз бих казал пресен пример тая година подигравката с образа на Ортън на самата Кеч Мания след като беще преебан тотално и до ден днешен е жалка работа.

Link to comment
Vampire_Girl

Това с целуването на задника на Винс беше голямо унижение даже за феновете, които го гледаха. Жалка и безсмислена работа ако питате мен.

Изпращането на Лита заема второ място в моята класация.

А целият образ на Вики е на трето!

  • Upvote 1

Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят.

И да опиташ-също е победа!

Link to comment
U_think_U_Know_Me

А ебаването с Чаво Гереро?Него защо го забравихте?

  • Upvote 1

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment
wcw_nostalgia

Гаврата с ECW. Продължава вече трета година. В този ред на мисли ще добавя и закопаването на 99% от хората, които са работили за конкурентна компания. И да не забравяме най-голямото унижение - Винс ни сервира лайна всеки Понеделник, а ние най-доволно си ги ядем. ;)

Edited by wcw_nostalgia

[color="#708090"]After all, kid, it's ALL in the presentation...[/color]

Link to comment

The Montreal Screwjob... PERIOD!

Speaking of it... Няма ли да има тема "Любим момент" в кеча. Мисля да номинирам този :)

Link to comment
RatedBigThing

1.Когато Сара победи DDP 2001 година ( може и 2002 ба ли го ) :)

2.Worstwoogle def. Kendrick , Coach , Chavo ... OMFG !

3.Hornswoogle wins Cruiserweight title !

4.John Cena Debut

5.WrestleMania 21,22,23 Main Events

[center][b]Изигран си!
02.01.12 - Възкръсва силата![/b][/center]

Link to comment
Shawn_Michaels

За мен специално беше "уволнението" на Крис Джерико през 2005-та.

  • Upvote 1

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Тоталното закопаване на Orton откъм Wrestlemania насам и тоталното мачкане на heel-ове и нови звезди като цяло по трите бранда от Супер-Топ-Великите-Фейсове.

[center]
[size="3"]They will destroy your so called heroes:[/size]
[img]http://img151.imageshack.us/img151/6069/legacy.jpg[/img]
[size="3"]And Villains shall have... peace.[/size]
[size="4"][b]R.I.P.[/b][/size]
Vince McMahon, Shane McMahon, Stephanie McMahon (Levesque), HHH, Batista, Undertaker, Hulk Hogan, Mick Foley and many more...
[/center]

Link to comment

Определено "Kiss Da Ass клюб".. беше си забавно, но като се замислиш от друга гледна точка... зрял мъж да целува голия задник на друг зрял мъж по национална телевизия.. сега като се замисля е леко гей май.. ъм и така да е ит уаз фъкинг имберасинг.

Link to comment

По-голямо унижение от изпращането на Лита не съм виждал.<br>

Това си беше върхът.

[url=http://fear11.dragonadopters.com/dragon_200408][img]http://www.fear11.dragonadopters.com/dragonimage_200408_151039_pixel.gif[/img][/url]

Link to comment

О тези моменти не са малко.Помня преди години как ебаваха Кърт Енгъл,когато имаше вражда със Крис Беноа и как се налагаше да му бърка из гащите за да си намери и вземе медалите,как ги цуня след тва(направо се пукнах от смях).Тогава ми беше супер тъжно да гледам как се гаврят със него.

Както се каза по-горе-клуба на Вини "Клуб Цуни ми Гъза".Направо ужасно.

Когато навряха лицето на Винс в нечий задник май беше на Грамадата,непомня вече.Когато се напика на ринга :D:D:D

Когато Ледения затапваше Стефи за големите и бомби:D или Загубите и ебавките със Чаво,със Сантоно или по-точно със Сантин"а".

Да не почвам пък със Ортън че няма смисъл.Ами Сина-писна ми от него.Що не земат да се гаврят така и с него та да видят тогава маркченцата кво е яко,а не смао да говоря,че Ортън бил такъв и онакъв...

Ами Джерико,когато се гаври със Джери Лолър?Нямам думи просто.

  • Upvote 1

2ii7epd.gif

Link to comment
  • 1 month later...
Ultimate Warrior

Отказването на JBL на WrestleMania XXV също беше много унизително. Вярно, че публиката го мрази, ама човек с 13 годишна кариера не трябваше да напусне толкова позорно, ама той си е виновен, щото той се е съгласил да го направи :cool::cool: :cool:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...